|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Twister!!!!!
300 na stronę
|
|
|
|
|
#1652 |
|
Zadomowienie
|
20 min twistera za mną
![]() Zero kolki! Serial bardzo mnie wciągnął, wiec nie miałam czasu się koncentrować na zmęczeniu. Rano dałam niezłą plamę... Obudziłam się z dołkiem i mega katarem, no to sobie pojadłam na poprawę humoru, a co! Truflami i śliwkami w czeko ![]() Póki co daję sobie spokój z mierzeniem, a wagi na szczęście nie mam... Ważne że TŻ mi powtarza że efekty są, bo brzuszek taki twardszy
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sei zmierzyłam
talia ani drgnie dalej 68 ale i tak si ciesze ze trzymuje to i czuje ze boczki zleciały troche, ale nie mierzyłam sie wczesniej w tym miejscu wiec nie wiem ;/ ale za to biodra kolejny cm poleciał i jest 98cm a w brzuchu pod pępkiem mam 81 jeszcze nie twistowałam dzisiaj ale machne 15 min pewnie za chwile
|
|
#1654 |
|
Zadomowienie
|
20'
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Grazin gratuluje ;******** to od samego twistowaia czy cos robisz jeszczE?
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
15 minut za mną
![]() Megusia nie tylko twistuje, ale to robie najbardziej regularnie staram sie jeszcze jeździć 30 min na rowerze, ale z tym róznie bywa czasami jest 10 min czasami 40 robie 8 min legs, i ćwiczenia na pupe, przynajmniej raz w tyg basen. no i ograniczyłam jedzenie jutor pojade do teściowej to sie zważe dobrze ze nie mam wagi bo bym sie 10 razy dziennie wazyła a to chyba demotywuje![]() ide jeszcze na rower ![]() *
|
|
#1657 |
|
Raczkowanie
|
ja 10 min i 30 na rowerze( też jeżdżę
)
|
|
|
|
|
#1658 |
|
Wtajemniczenie
|
nie bolą was kolana jak twisterujecie? Cwiczylam czasem na zgiętych a czasem na wyprostowanych nogach i mialam bóle
|
|
|
|
|
#1659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny ćwiczymy! Ja wczoraj ubrałam spodnie które od jakiegoś czasu nie nadawały się do chodzenia- z wiadomych względów.... Tak mnie uciskały w brzuch, że nie mogłam w nich wysiedzieć, a wczoraj miałam je na tyłku cały dzień
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
gartulacje sugarfree
![]() ja sobie wczoraj odpuściąłma twister i tylko jeździłam na rowerku, ale nadrobie dzisiaj ![]() wczoraj sie wazyłam i okazalo sie ze schudłam 2kg czyli aktualna waga61
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chce mi się kręcić... Muszę się za siebie wziąć ![]() Lepiej kręcić trzymając się ściany (lub czegoś innego) czy machając rękami ?
|
|
|
|
#1662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miałam na myśli zgięte kolana.
|
|
|
#1663 |
|
Przyczajenie
|
Hej mam pytanie, zastanawiam się właśnie na Twisterem i czy on mocno hałasuje?
|
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
nic a nic
|
|
#1665 |
|
Przyczajenie
|
super, jutro biegnę do carefoura kupić, już nie mogę się doczekać
|
|
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
ja się kreciłm 15 minutek dzisiaj
![]() śmieszka ja czasami trzymam sie framugi drzwi a zazwyczaj trzymam sie siodełka rowerka stacjonarnego. jakos nie lubei cwiczyc machajac rekami ani z uzyciem tych linek. wydaje mis ie ze wtedy mniej działa to na boczki. ale powiem wam ze twoster na prawde działa mi boczki pomału znikaja juz nie mam takich bułek i tylko sie wysmuklają pomalU i ladne wcięcie w talii pozostało
|
|
#1667 |
|
Zadomowienie
|
ja właśnie 20
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
ojj dawno mnie tu nie bylo, noo moze bylam choc odstawilam twistera na miesiac .. no moze poltora. Ale czas go odkurzyc znowu i zamienic np z rowerkiem.
Choc po 20 sek krecenia dostalam takiej kolki nie tylko po bokach ale i na brzuchu ze sie zwijalam z bolu na podlodze. Pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo. No ale przezylam i jak znow na poczatek - 10 minutek ![]() bede tu czesciej
|
|
#1669 |
|
Zadomowienie
|
Schudłam 1.5 kg w 3 tyg
![]() może wynik nie jest powalający ale ja jestem zadowolona
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
swietnie!! małymi kroczkami do celu
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
a moj halasuje ;p
|
|
#1672 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
suger gratulacje
od samego twisterka? dieta? inne cwiczonka?
|
|
|
#1674 |
|
Zadomowienie
|
Dieta to zbyt wielkie słowo
Starałam się jeść regularnie, w miarę zdrowo, ostatni posiłek 3h przed snem, wyrzuciłam słodycze, no może poza kilkoma wpadkami ![]() Twister na ogół 20 min, prawie codziennie, od tygodnia agrafka na wewnętrzną stronę ud- tyle
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
No to super tym bardziej gratuluje ;* ja wracam do dietkowania i cwiczen po sesji i urodzinach tj po 17.02 :P
|
|
|
#1676 |
|
Rozeznanie
|
ja kupilam twistera na wyprzedazy w jednym z marketow za 7zl i to jest taki z linkami, ze mozna sobie biceps tez wyrobic no i nie trzeba sie sciany trzymac
cwicze od czwartku kilka razy dziennie po ok 15 minut+ przez jakies 10minut inne cwiczenia i zobaczymy czy bedzie efekt. teraz mam czas bo mam tydzien przerwy semestralnej na wakacje planuje zakupic leg magic-co myslicie? aa i ciekawi mnie czy wspomagacie sie herbatkami np. zielonymi, czerwonymi czy ziolami mnicha? ja bardzo lubie popijac zielona
|
|
|
|
|
#1677 |
|
Raczkowanie
|
Ja herbatek nie piję ale codziennie wieczorkiem siemię lniane.
15 min |
|
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
emza ja dzisiaj ćwiczyłam chilke na leg magic i można to okreslic jednym słowem : MASAKRA
straszne ćwiczenie na poczatek ale czuć na prawde jak pracują mięśnie
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do legs magis...ja mam...nie polecam...zalezy tez co chcesz dzieki niemu osiagnac? wewnetrzne stronu ud fakt mozna sobie wyrobic ale wolno i zmudnie to idzie...przynajmniej mi...wogole tego nie uzywam chyba oddam sasiadce bo czesto odemnie porzycza, jestem zdania ze to przereklamowany produkt juz 8'LEGS wiecej mi daje niz ten legs magic... no i tez nie wiem czy mowimy o tym samym urzadzeniu, wklej fote co chcesz kupic
|
|
|
|
#1680 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję Laski! ;**
sugarfree87 - ale mnie zmotywowałaś! Moje odchudzanie "trupło padem"...:/ Mogłabyś wkleić/wysłać na pw jakiś swój przykładowy jadłospis? ;>
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

talia ani drgnie dalej 68 ale i tak si ciesze ze trzymuje to i czuje ze boczki zleciały troche, ale nie mierzyłam sie wczesniej w tym miejscu wiec nie wiem ;/ ale za to biodra kolejny cm poleciał
*

swietnie!!