![]() |
#271 |
BAN stały
|
Dot.: Absurdy ...na forum ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
To ja od dzisiaj będę niebieska
![]() To ja od dzisiaj będę niebieska ![]() To ja od dzisiaj będę niebieska ![]() tyle niebieskich odcieni do wyboru a tak mało czasu ![]() ![]()
#274 |
BAN stały
|
To może ja od dzisiaj zacznę tak pisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
ciezko to sie czyta teskt ciurkiem pisany :P
powinny byc chociaz linijki odstepu, akapity cos, co pozwoli oku odpoczac ![]() poza tym , brakuje mi czasami emotek z niektorych postach ![]() ![]() ale wtedy post jest jakis suchy , dretwy :p <dziecko kultury obrazkowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Absurdem jest wprowadzanie podziału na :
stare Wizażanki nowe Wizażanki Nie wiem,od czego to zależy-od daty rejestracji? Wszystkie jesteśmy tu na równych prawach i takie segregowanie 'ze względu na coś' jest zbyteczne i absurdalne.
#277 |
Zakorzenienie
|
Ja zapomniałam o tych kolorach nawet
![]() a ten świński róż jest boooooski ![]() ![]() żeby nie było ![]() ![]()
#278 |
Zakorzenienie
|
#279 |
Zakorzenienie
|
jak ktos nie uzywa znakow interpunkcyjnych, mozna to zwalic na fascynacje futuryzmem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
BAN stały
|
Szczerze to wole różową czcionke niż mało czytelną szarą.Ale to chyba tak jak powiedziała całkiem spoko-że niby post ma się wydawać bardziej tajemniczy i taki w ogóle fajowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja też to uważam, za kompletny absurd ![]() Dobrym przykładem jest dla mnie ten wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215618 Dziewczyna ma problem, a odpowiedzi: "nie, ja nie mam tego problemu", "ja też nie", "u mnie jest cudownie z tym" ![]() Też zaczynam aż się doszukiwać chęci dokopania komuś ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Wtajemniczenie
|
co do szarej czcionki: ja jej używam - niezbyt często, ale jednak - podczas wtrącania jakiejś uwagi luźno związanej z tematem. dla mnie to jest przydatne i nawet nie wpadłam na to, że komuś może przeszkadzać :|
#283 |
Zadomowienie
|
Nie czytam wypowiedzi pisanych "wierszem", szarej czcionki tez nie lubię. O ile mnie samej zdarzyło się na szaro napisac coś raz (bo nie chcialam, żeby częśc tekstu była od razu widoczna ze względu na treść, osobistą trochę), to nie rozumiem robienia w każdym niemal wątku "szarej prywaty". Bo tekst widać i tak(słabiej, ale widać), można sobie zaznaczyć i każdy przeczyta. I jest oczywistym, że ma być skierowany do okreslonej osoby, ale tak po cichu (coś jak szeptanie w towarzystwie). Wcale nie o kolor chodzi, bo nie widzę jaskrawego różu w tego typu off topach jakos. Zachowanie dla mnie absrudalne. Pw wystarczy wysłac i szafa gra, a nie jakieś, jak to Chii powiedziala, cyrki.
#284 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() O to mi chodziło własnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Margaritto, Pierwszy raz czytam ten wątek i zrobiłam taką minę - ![]() ![]() Nie ma to jak pocieszyć kogoś, doradzić przez wypowiedź typu "nie znam problemu, u mnie jest idealnie" ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Mrs Mrau
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zadomowienie
|
Hehe
![]()
#288 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież wiadomo że chodzi o to aby udzielały się użytkowniczki w tym temacie które miały już ten problem, albo nadal mają- i jak sobie z nim radzą. Nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie to jest logiczne.
![]() |
#291 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nagroda za najgłupszy wątek na wizażu powinna się należeć jej założycielce. Chyba nigdy nie weszłam na ten wątek.
![]() |
#292 |
Zadomowienie
|
szara czcionka jest dla mnie ok, czasem sama używam, ale biała/żółta/inna bardzo jasna to już przesada. zaczynam ocierać się o paranoję i zaznaczam cały post, gdy widzę w nim zbyt dużo białych odstępów
![]() stąd mój apel - dla mojego zdrowia psychicznego proszę o wyrazne sygnalizowanie zastosowania niewidocznej czcionki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co racja to racja. Dla mnie rownie bezsensowane jak watki Co sobie dzis kupilam/ co zrobie/ co mysle w ktorych nie chodzi tak naprawde o wymiane mysli/pogladow a pisanie dla pisania, bo nie wierze aby komus chcialo sie przedzierac przez caly watek i czytac co tez dzisiaj/wczoraj/tydzien temu zrobila/pomyslala/kupila inna osoba. Kazdy wchodzi, przeczyta dwie osotatnie wypowiedzi albo i nie i napisze o sobie. A wracajac do tego dobranoc i dzien dobry - najgorsze jest gdy to przenosi sie na inne watki! Np na Dietetyce czy Fitnesie - wchodzisz, chcesz sie czegos konkretnego dowiedziec a tu 20 ostatnich postow "Dzien dobry dzis pierwsza zajrzalam""dobranoc jutro rano mam kolosa""Kolosa mowisz? a z czego?" i ciagle tylko offtopowanie. Tez nie jestem za tym aby tworzyc ciagle nowe watki ciagle o tym samym ale tez gdy chce sie cos napisac w istniejacym juz watku, spytac o rady, to najczesciej twoj post zostaje niezauwazony i zawalony postami Kolka wzajemnej Adoracji. To samo potem z wyszukaniem czegos, i koniecznoscia przebrniecia przez kilkudziesiecio-postowy watek. I tez zauwazylam tendencje do kopania lezacego - wykorzystywanie innych by podniesc siebie na duchu. Syndrom "na szczescie ja mam lepiej" Rezczywiscie to absurd. dzieki za uwage ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
BAN stały
|
Taka czcionka ci nie pasuje,ta czcionka pewnie zarezerwowana jest dla Sandrunii.
![]() ![]() ![]() Uwielbiam wręcz,takie absurdy,jak np podane przez Margerite. ![]() Wizażanka: Mam problem,mój chłopak chyba jest skąpcem,bo nie kupuje mi kwiatka nawet od czasu do czasu.Rzadko zabiera mnie do kina,restauracjii i w dodatku musze płacić za siebie sama.Pomóżcie co mam zrobić?? Dobra rada od jakiejś wizażanki: Ja naszczęście nie mam takiego problemu,jestem szczęśliwa z misiem od roku,co chwile kupuje mi kwiatka i zabiera mnie do kina.Jak coś chce to kupuje.Naprawde ci współczuje. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę, że off topy są nieuniknione. Ja nawet je lubię - wprowadzają bardziej swojską atmosferę. Gdyby wszystkie posty były stricte na temat, nie byłoby tu tak przyjaznie. Uważam, że na naszym forum już prawie wszystko zostało napisane, wystarczy dobrze poszukać. Jeżeli wyszukiwarka wyrzuci tasiemcowy wątek, jest jeszcze funkcja "Przeszukaj ten wątek". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To żeby Ci nie było przykro: Podpisuję się pod Twoją wypowiedzią ![]()
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To chyba jest przejaw po prostu braku taktu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#298 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No na to wychodzi,że to brak taktu,skoro jest ktoś tym szczęśliwy to po co się z tym obnosić,tym bardziej jeśli jakaś wizażanka ma problem.Nie rozumiem. ![]() Cicho,Cihhio ja tam czasami w takich wątkach się udzielałam z nudów. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Brak empatii to się po prostu nazywa. To prawie cecha gatunkowa ludzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Ja tak piszę zwykle.
Uważam,że to jest bardziej czytelne,bo zdania nie zlewają się w papkę ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.