![]() |
#601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Absurdy ...na forum ;p
Nadal siedzę na linku podanym przez truskawkowąwiosnę
I dochodzę do wniosku, nie każdy może być fotografem, bo tło trzeba umieć wybrać.... ![]()
#602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, pisałam juz o tym wcześniej. To jest okropnie irytujące ![]() Wątek "jak wyglądacie" juz dawno zamienił się w "pochwal się" misiapisia dobrze Cie widzieć ![]()
![]() |
#603 |
Zakorzenienie
|
śmieszne jest też tłumaczenie się :
na tej fotce mam takie grube nogi, bo nienaturalnie sie ustawilam to na nosie to pieprzyk albo zdjęcia maksymalnie obrobione w photoshopie - zwiększona jasność - tak, że nic nie widać poza włosami itp ![]()
#604 |
Konto usunięte
|
albo wciągnięte brzuszki na wiadomo-którym-wątku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co ja nie wiem dlaczego na niektórych działach na tutejszych forach za swoje zdanie jest się zmieszanym z błotem! To jest cham....two. Albo ludzie piszą tu o swoich problemach, proszą o pomoc a inni się naśmiewają. Wstyd!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Konto usunięte
|
o których działach mówisz? ja sama ostatnio udzielałam się w wątku na kontrowersyjny temat. i też byłam w mniejszości (takie było przynajmniej moje odczucie). założycielka wątku oczekiwała wsparcia chyba, zresztą sama nie wiem, bo napisała raz, czy dwa i się ulotniła. ja jej zachowania nie pochwalałam i to napisałam i też zaraz zostałam 'zjechana'. dobrze w tym miejscu przypomnieć, że osławiona już, na Wizażu i nie tylko, tolerancja obowiązuje w obydwie strony.
|
![]() ![]() |
![]() |
#607 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#608 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny
![]() ![]() A tak wracając do tematu..... Nie lubię jak jest wątek dajmy na to z 2004roku. Problem rozwiązany, jest ok. A tu nagle jakaś wizażanka w roku 2008 daje odpowiedź na pytanie zawarte w 1 poście... ![]()
![]() |
#609 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na takie perelki napotykam czesciej ostatnio napotkalam stary watek z prosba o doradzenie fryzury. zostal podbity przez inna wizazanke, zalaczyla swoja fotke i prosi o rade w stylu "Help, help Agabil ![]() normalnie, jakby Aga sledzila kazdy post na wizazu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#611 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#612 | |
BAN stały
|
Cytat:
starszego wątku już nie mogła znaleźć ![]() a mnie jeszcze wnerwia jak ktoś zakłada wątek z prośbą o poradę i jak nikt nie odpowie w ciągu kwadransa to lecą fochnięte posty: "nikt mi nie chce pomóc??!!??" "rozumiem, że tutaj się pomaga tylko starym wizażankom ![]() "up,up" no ręce i piersi opadają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#613 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No, ale racja, mnie też to denerwuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#614 |
Raczkowanie
|
![]() - Jak ktoś ma ochotę "nabić" sobie punkty w okienku po lewej - proszę bardzo, mnie to ani grzeje ani ziębi. Ale niektóre wątki mają w sobie jednak coś więcej np. co dziś robisz na obiad. Generalnie każda pisze swoje i w ten sposób powiedzmy, że "nabija" sobie punkty. Ale często jest tak,że można poprosić o jakiś przepis (jak komuś spodobało się danko obiadowe) i z powodzeniem je zastosować we własnej diecie. ps. może ja mam fioła na punkcie żarełka, ale to mnie akurat kręci ![]() - nie lubię, jeśli ktoś wyraża swoje opinie tylko i wyłącznie biorąc pod uwagę swoje zdanie na dany temat, nawet nie próbując postawić się w czyjejś sutuacji -nie jest w stanie wyjść poza ramy własnego ego. Uważa, że jego racja jest tą "the best"a inni z zasady się mylą - jeśli chodzi o podbijanie wątków - generalnie to mija się z celem - często już tej wizażanki nie ma na forum. Ale zdarzają się przypadki, kiedy forum dotyczy kwestii np. prawnych. Jak wiadomo, w naszym wesołym kraju prawo zmienia się jak w kalejdoskopie - więc przynajmniej na tym polu podbijanie wątków jak najbardziej ma sens (a może jednak stwarzać nowy na ten sam temat?). W innych przypadkach to rzeczywiście lekka głupota - wkurzają mnie wypowiedzi osób, którym ewidentnie się nudzi. Dublują posty na różnych forach, co parę dni zmienia się ich punkt widzenia i oczywiście zawsze mają zdanie na każdy temat. Raz wyrażają swoją opinię na jakiś temat, aby za chilę dopytywać się o szczegóły na ten temat. Czytając tylko ich posty ma się wrażenie, że to wypowiedzi różnych osób. Albo osoby, która wybrała sobie jakieś forum/fora i robi wszystko by skupić na sobie uwagę innych wizazanek na razie to tyle, ale na pewno coś dopiszę, jak mi się coś przypomni. pozdrownienia dla "wyszukiwaczek" lub "obserwatorek" absurdów ![]() ps. u mnie jest lokalizacja 'moje miasto" bo to jest moje miasto - ale do głowy by mi nie przyszło branie udziału w forum "jaka u ciebie pogoda" nie ujawniając od razu "mojego miasta". A że tak je nazwałam to po prostu czysty sentyment - tu się urodziłam, tu wychowałam i tu założyłam rodzinę. A że ładnie brzmi - lepiej niż Lublin, kojarzący się z Polską B, dlatego taka nazwa się pojawiła
planujące zafasolkowanie w 2008 r. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=281 http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007080400600630.png Edytowane przez Ela1 Czas edycji: 2008-01-11 o 20:40 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Konto usunięte
|
poszłam ze z ciekawości na ten brzuszkowy wątek, patrzę, a tam niektóre zdjęcia już nie przypominają zdjęcia tylko brzuszków.
![]() Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2008-01-11 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Zakorzenienie
|
o
![]() właśnie przejrzałam pobieżnie wątek o brzuchach i... ![]() "mam starszny kompleks brzucha, nie lubie go ![]() no proszę Was ![]() ![]()
#619 |
BAN stały
|
ale z tymi brzuchami to przegięcie
![]() czegoś takiego to się nie spodziewałam... myślałam, że laski sobie podciągną bluzkę, machną fotę, ewentualnie ładnie poproszą kogoś bliskiego o cyknięcie... ale wymuskane, powyginane, wysmarowane oliwką ciała w samej bieliźnie i na różowej pościeli?? heeeeloooołłł, czy tu jest jeszcze wizaż czy już inny portal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#620 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie rozumiem tylko czemu ma służyć wsysanie brzucha do samego kręgosłupa, tak żeby dolna część była nienaturalnie zapadnięta, a żebra wystające. (To samo tyczy się wypinania pupy, tak że się czasami obawiam o to czy się kręgosłup po takich wyczynach nie połamie) ![]()
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
absurdem nad absurdami jak dla mnie jest jak ktoś zakładając wątek pisze "szukałam,ale nie było" gdzie jest to wątek poruszany na forum tysiące razy.
przykład sprzed paru dni - maseczki domowe
#622 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#623 |
Zakorzenienie
|
Kurczę kurczę, gdzie te bżóhy?
![]() ![]() znalazłam ![]()
#624 |
Zakorzenienie
|
wchodze na te brzuchi a tam co druga panna pisze, ze fotka robiona po obiedzie, wiec brzuch jak balonik
![]() prawie wierze ![]() zdjecia zaraz po obiedzie robic? ![]() po co to komu? jeszcze gdyby to bylo meskie forum, to zrozumialabym kokieterie |
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Konto usunięte
|
nom. ta kokieteria to jedno, ale ta stylizacja i sceneria na niektórych zdjęciach...
|
![]() ![]() |
![]() |
#626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() polozylam sie na lozku w samych koronkowych majteczkach zeby brzusio pokazac chyba sie trzeba przeniesc na Straszny Watek.. ![]()
![]() |
#627 |
Zakorzenienie
|
Swoją drogą zastanawiam się, czy to, o czym toczy się tu dyskusja (?) od kilku stron, to absurdy na forum.
To znaczy - takie na przykład afiszowanie się ze swą (ogromną, naturalnie) miłością, licytowanie kto ma droższy pierścionek zaręczynowy czy obsesja na punkcie odchudzania, to po prostu ludzkie zachowania widoczne również na wizażu. Wiadomo, że nikt (chyba) nie chodzi po ulicy z suwaczkiem na plecach 'jestem już 134 dni i 5 godzin z moim M.' Ale reszta to samo życie ![]()
#628 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co powiecie na taki absurd - login będący nazwą organu płciowego? ![]() ![]()
![]() |
#629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ee nie wyobrażam sobie. nie wyżywam swoich humorów na ludziach,tym bardziej na wizażu.
![]() |
#630 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() może niektórzy w ten sposób próbują się, jak to dziewczęta ładnie wcześniej ujęły, "wylansować", bowiem wachlarz innych sposobów jest ograniczony? no i na żywo nie słyszałam nigdzie "TŻecik" (opatrzność czuwa ![]() ![]() ![]() że już nie wspomnę o pokazywaniu brzucha przez wypinanie się w samej bieliźnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.