![]() |
#631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Absurdy ...na forum ;p
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#634 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() że ja nie byłam taka pomysłowa przy zakładaniu konta na wizazu... ![]() Teraz się muszę nazywać tak pospolicie... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#636 | |
Zakorzenienie
|
A to, że zło ma brodę
![]() Chyba jestem półprzytomna ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;6280561]
![]() ![]() że ja nie byłam taka pomysłowa przy zakładaniu konta na wizazu... ![]() Teraz się muszę nazywać tak pospolicie... ![]() ![]() dawaj z ortem, moja droga ![]() i tak sie nikt nie skapnie, a nawet jak sie skapnie, to dostanie punkt karny za zwracanie uwagi na ortografie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Zadomowienie
|
![]() A czasem trafi się taki, co jest dwuznaczny, czyli jej/jemu się zdaje, ze jest ok, a inni tak określają "to i owo", to jest dopiero zonk ![]()
#639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#640 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Zadomowienie
|
Nie, bo ja dalej w kręgu "tych" znaczeń jestem
![]() ![]()
#642 |
Wtajemniczenie
|
O ty
![]() A mi się to tak ładnie kojarzyło - kosiarka, słońce, jakiś fajny ogrodnik... Do czasu...
#643 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Abstrahując od tego konkretnego wątku, uważam jednak, że często wizażankom 'się odechciewa', kiedy temat przybiera zupełnie inny obrót od zamierzonego. Odechciewa przebijać przez offtopy (tak podejrzewam, bo osobiście naprodukowałam całe 125 postów w ciągu 4 lat czytania forum, więc z autopsji tego nie znam ![]() Jak w realu - bywają ludzie nieśmiali, dający się 'zakrzyczeć' innym, bez odpowiedniej siły przebicia - która chyba właśnie do takich wątków jest potrzebna. Nie chodzi o 'prawną' stronę, tylko kwestię... empatii? Nikt (poza modami) nie zabrania nikomu się wypowiadać i uprawiać głupawki na 600 stron, ale jeśli ktoś się dobrze bawi, i tym komuś innemu przeszkadza, to robi to trochę 'kosztem' tamtej osoby. Na zasadzie - jest wieczór, 4 osoby w pokoju, 3 się bawią, a 1 chce spać, więc cierpi ![]() (eee? ![]() I co do tego, że można przejechać w dół i poszukać czegoś interesującego - ja akurat się zgadzam i praktykuję ![]() Ale może ktoś inny nie ma na to czasu/siły/ochoty, więc to jednak pewne utrudnienie dla osób, które oczekują po wejściu na wątek, że znajdą tam to, o czym mówi tytuł. Z drugiej strony, wiadomo - jak powiedziała Rambo - to forum plotkowe, kobiece w dodatku, więc szeroko pojętego 'plotkowania' trudno uniknąć ![]()
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
#646 |
Zadomowienie
|
Ha, teraz pójdę spać i nie powiem
![]() ![]()
#647 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba lubi. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Wtajemniczenie
|
A teraz mi się tak ładnie nie kojarzy
![]() Oczami wyobraźni widzę psa tropiącego narkotyki na lotnisku.
#649 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
aaaa, jak się odechciewa to o czym tu dyskutować w ogóle? nie czuję się winna, że komuś się odechciewa. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=230488
Proszę ![]() Nazwę wykorzystałam zaproponowaną przez Maro ![]() ![]() Gdyby coś było nie tak, proszę walić ![]() Ciężko się wydziela 467 postów gdzieś koło 1 w nocy ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
a mi się ten nick kojarzył z taką trawą zieloną na dworze taką skoszoną, a nie z używką
![]() ![]() rambo - jestem pełna podziwu że o tej porze i że w ogóle chciało Ci się ![]()
#652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt w twoim otoczeniu tak nie robi, co nie zmienia faktu, że takie osoby istnieją (i mają się dobrze ![]() Na wizażu spotyka się bardzo różnych ludzi, a więc takich też, choć być może w realu nie ma się ku temu okazji, żyjąc w innym środowisku. I nie wiem, czy osoby te mówią 'tylko o swoim partnerze', czy po prostu to się rzuca w oczy, a inne ich wypowiedzi już nie (wiadomo, że wszystkich postów danego użytkownika, żeby się przekonać co on za jeden, raczej nikt nie czyta). No i w 'prawdziwym życiu' łatwiej zidentyfikować człowieka, widząc jego twarz, słysząc głos, zapamiętać, że np. co prawda chwali się, że ma pierścioneczek za 7 tysiaków, ale poza tym głupi nie jest ![]() A tu trafia się akurat na parę 'niezbyt wartościowych' wypowiedzi i podpisów z suwaczkiem, i ma się wrażenie, że wszyscy na forum 'pogłupieli' ![]()
![]() |
#653 |
BAN stały
|
Dlategoż,poniewoż mam włączonego ignora na podpisy,bo śmiać mi się chce z podpisów,że ktoś kofa miisiaczka o imieniu Zdzisiek np
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#654 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
to ja o tym pisałam wcześniej, więc się ustosunkuję do Twojego postu- po nie-wiem-już-którym razie kiedy zobaczyłam w poście jakiejś Wizażanki tekst o tżecie zajrzałam w inne jej profil i inne wypowiedzi iii.. w co drugiej ten tż się faktycznie powtarza. ja nie wzięłam tego tak o se, z powietrza, bo mi się nudzi i musiałam coś na siłę wymyślić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
BAN stały
|
Cytat:
spoko źą, ta uwaga to do mnie była ![]() no i co z tego, że są tacy, co stale gadają o swoim partnerze i mają się dobrze? gdybym kogoś takiego spotkała w realu też bym wyśmiała (sorry, taki charakter, to po mamie ![]() to co, na forum już nie mogę?? dlaczego?? bo ktoś sobie kiedyś ubzdurał, że w. to ma być kraina mlekiem i miodem płynąca, zasłodźmy się wszyscy na śmierć, a ja mam się do tego stosować? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#658 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() absurdalny wątek jak najbardziej--> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=230485 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem więc, że ta uwaga to do mnie? Nie bardzo wiem, jak to się ma do mojej wypowiedzi. Czy poczułaś się atakowana, że odpowiedziałaś kilkoma pytaniami zakończonymi aż dwoma pytajnikami? Ja nigdzie nie kazałam się do czegoś stosować, zwłaszcza tobie konkretnie, bo to była raczej luźna refleksja ![]() Analogicznie zapytam, czy mnie nie wolno napisać, że na świecie i na wizażu są różni ludzie?? I dlaczego?? Swoją drogą, jeśli chodzi o twoje pytanie, czy na forum nie wolno wyśmiewać ludzi, to ja osobiście mam wątpliwości ![]() Umbra jeśli poczułaś się 'wezwana do tablicy' to wybacz, nie podejrzewałam, że wyrażenie swojej opinii może zostać tak personalnie odebrane... ? Serio. Aczkolwiek nie obiecuję, że to się więcej nie powtórzy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.