![]() |
#691 | |
BAN stały
|
Dot.: Absurdy ...na forum ;p
Cytat:
ja nie znoszę suwaczków, a już te dotyczące związków to mnie mocno drażnią ![]() o ile nikomu nie można zazdrościć, że chce schudnąć 10 kg, to suwaki "związkowe" są po to żeby się po prostu pochwalić ![]() równie dobrze ja bym sobie mogła wkleić w podpis licznik ilości facetów, z którymi się umawiałam, ile zarabiam, ile moich tekstów gdzie się ukazało, ile warta jest moja kolekcja perfum itp. tylko po co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Mrs Mrau
|
Tylko jedno odliczanie mi sie podoba
![]() Jak ktoś informuje ile dni już wytrzymał bez słodyczy...niektóre dziewczyny dzielnie dobijają 100 dni Dla mnie to naprawdę wyczyn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 | |
BAN stały
|
Cytat:
o tak ![]() chociaż kiedyś nie jadłam słodyczy przez kilka lat, dzisiaj to dla mnie nie do osiągnięcia ![]() tak samo jak dojechanie do końca a6w (za nudne to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() żeby było jasne- również nie mam nic do odliczania dni bez słodyczy, czy dni na diecie, ponieważ wiem, ze dziewczyny się na Wizażu wzajemnie wspierają. ale te przeklęte Misiaczki.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#695 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...4&postcount=42 ![]() sama wkleilam moje przytulaski, ale nikt nie skomentowal ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#696 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
BAN stały
|
![]() miszczofski Stefano ![]() a co do Misiaków i TŻecików wizażanek... koncertowy podpis tego typu miała Flofferek (ten jej odblaskowy Mężuś Bartuś to mi się do końca życia po nocach będzie śnił) i jak to się skończyło ![]() nie ma co się za bardzo przechwalać (a już na pewno nie samcem), bo jak widać los się lubi mścić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#698 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Mrs Mrau
|
to on w końcu był jej mężem czy nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zadomowienie
|
Nie
Mnie suwaczki nie przeszkadzają, niech sobie je ludzie mają jak ich to cieszy ![]()
#701 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#702 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak tylko był jej narzeczonym. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
BAN stały
|
Ostatni absurd na forum. Ten wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232723 Czyli wizazanki z uporem maniaka ![]() ![]() Doradzanie Ilonie jest wielkim absurdem na tym forum. Typowe walenie grochem w ścianę. Mi się ostatnio dostało za to, że napisałam, coby uważała na obcych starszych facetów z netu... Truskawkowawiosno - oficjalnie podziwiam za wytrwałość! |
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |
BAN stały
|
Cytat:
o tak, widziałam ![]() nawet sama byłam taka głupia, żeby coś doradzać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() E, i tak się cieszcie, że "sympatycznych" PW wam nie powysyłała, bo mnie ten zaszczyt nie ominął. Ilona nie wierzy w moje dobre chęci, jakbym normalnie notorycznie jej szkodzić chciała...ciekawe po co? ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() a PW to bym z chęcią dostała ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Wtajemniczenie
|
To ja ci napiszę
![]() Ale ma być wrednie ale "w białych rękawiczkach" czy może zdrowy, soczysty bluzg ![]() ![]()
#708 |
Zakorzenienie
|
ja już tu parę absurdów widziałam, ale największym był dla mnie post wizażanki, które kojarzyłam się z propagowaniem anoreksji (patrz avatar). Sugerowała, że powinnam usunąć obrazek i zgłosiła mnie podobno do moderatorów. Cóż, wiele tu osób z papierosem w avatarze, i nikt nie narzeka że kojarzy mu się z paskudnym rzucaniem nałogu tytoniowego. Jak ktoś chce,to wszędzie zobaczy problem. Mnie avatar kojarzy się ze studenckim życiem
![]() ![]() absurdy można mnożyć: dziwne wątki, dla mnie najdziwniejsze i absurdalnie śmieszne są te co dziś roisz wizażanko, co dziś jesz wizażanko, o której wstałaś wizażanko, o której śpisz wizażanko, co..ble,ble, ble. Alceptuję jedynie wątki które coś wnoszą do naszego życia: bo jeśli grupa wsparcia zakłada wątek: ile kalorii zjadłaś wizażanko, to rozumiem że kontrolują się nawzajem. Jeśli zakładają czym pachniesz wizażanko, to po to by wymieniać się cennymi opiniami. Ale co wnosi wpisanie: wstałam o 6 :/? Absurdalne są też wątki: czy jestem w ciąży, ale to już nierozerwalna część każdego forum, w końcu po to jesteśmy żeby sobie pomagać, nawet jeśli to jeden wielki absurd. I macie rację, podpis to nasza wizytówka, więc niektórzy wystawiają sobie dość prymitywną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
BAN stały
|
Nawet głupie ''dziękuję'' tam nie padło. Wątek Ilony zamknięty.
Bezsens. |
![]() ![]() |
![]() |
#710 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzę z tego jedno wyjście, albo wyłączyć funkcję pokazywania podpisów, albo po prostu nie klikać w zakazane linki ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#712 |
Konto usunięte
|
Ja pierdzielę
![]() Jak tam znalazłyście Ilo ?... I to / prawie/ wszystkie? ![]() Przy innych dziewczynach na Metamorfozach ogladalność wynosi 20 ,40 no 100 a u niej ponad 6000 tysiaka !! A jakby kramu nie zamkneli to by z 20 tys dociągneło Innym tez tam doradzacie/komentujecie czy Ilo na specjalnych warunkach? |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Zadomowienie
|
Sytuacja: Wątek, w którym wizażanka prosi o ocenę swoich zakupów. Moja wypowiedz krytykująca, albowiem rzeczy całkowicie mi się nie podobają. Ze 3 strony podobnych do mojej opinii. Dostaję ostrzeżenie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chcialam tylko pokazac calemu Wizazowi jaka jestem cudowna, oczytana i mam dobre serduszko, zeby mi juz nikt wiecej nie napisal, ze jestem wredna, zimna i nie mam serca ![]() a tak calkiem serio: niestety w zyciu juz tak bywa, nie kazdy potrafi docenic czyiś poswiecony czas, wysilek, chec pomocy juz nie raz sie z tym spotkalam: dostalam np PW z konkretnym pytaniem, prosba. ja durna sie wczulam, rozpisalam aby dac dobra rade, a ta osoba nawet nie odpisala, nawet glupiego "dzieki" przykre, ale niestety ludzie czesto tacy sa i tego nie zmienimy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 | ||
BAN stały
|
Cytat:
w końcu od zarania dziejów jest ten słynny podział na stare i nowe wizażanki i wiadomo, że o te starsze troszczymy się bardziej ![]() a tak serio zaglądam na metamorfozy, doradzam fryzury, bo mam fisia na tym punkcie ![]() Cytat:
bo nie wierzę, że dostałaś punkty za napisanie "nie podoba mi się, ja bym tego nie kupiła" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
BAN stały
|
Gdy dostałam to PW, poinformowałam o tym moderatorów i Ilonie punkty wpadły, co poskutkowało banem tymczasowym, bo o ile kiedyś miałam spięcie ze Svinecką i miłe dla siebie nie byłyśmy (ale bluzgi nie leciały), to wiem, że Svinecka miała powód się na mnie wkurzyć. A Ilona zaatakowała mnie bez powodu (znaczy - jej się wydaje, że powód miała
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
Łajko:
-częsc osob trafila tam, bo watek byl czesto podbijany nowymi wypowiedziami, a wiele osob uzywa funkcji Nowe Posty -czesc uzywa opcji "pokaz posty uzytkownika"-duzo "popularnych" wizazanek sie wypowiadalo, po nitce do klebka... -a że sie wypowiadalo tylu moderatorow (10 chyba naliczylam) tego nie jestem w stanie Wam wytlumaczyc:P |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
BAN stały
|
A jaki ruch teraz na Ilonkowym wątku!
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Prze Pani, a ona znowu mnie przezywa ![]() Muszę zmienic podpis na jakiś ambitniejszy. Najlepiej w obcym języku. Postawie na staroaramejski lub łacinę. Będzie cool ![]() Cytat:
A szanowna adresatka nawet emoty mi nie wysłała. Co za upokorzenie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.