![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Absurdy ...na forum ;p
#842 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Wtajemniczenie
|
Coś mi sie wydaje, że na tapecie są błędy, tylko dlatego, że to są "zielone" błędy.
#844 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
żeby to raz byla
![]() ale ostatnio postanowilam byc dobra i koffana, dostalam nawet pw od wizazanki, ze jestem bardzo mila i to nieprawda, ze modzi sa straszni i wredni, ale oczywiscie nikt mi nie uwierzy ![]() ![]() to bylo do mnie? hmm, ustawilam zolta, moze mam problemy ze wzrokiem, bo biel czcionki mi nie wali po oczetach |
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |
BAN stały
|
Cytat:
Niniejszym sens mojej wypowiedzi przez określenie żółtej czcionki białą został całkiem (zapewne) niezrozumiany ![]() Napisać powinnam:Ach to szeptanie jasną czcionką ![]() Może rozpoczniemy dyskusje czy żółty to kolor jasny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja Ci wierze,oo. ![]() Cytat:
![]() ![]() Madz ![]() Smiej się,śmiej. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chce nareperowac świat, a niektorzy się oburzają ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I akceptuje sie, ze ktos sie moze nie zgodzic. Rozumiem bardziej juz mamy malych dzieci, ktore mowia maluchowi "idz tedy na hustawke", ale gdy dziecko po drodze wpadnie do piaskownicy, to podnosza je. Moze rzadko bywam na placu zabaw, ale jakos nie slyszalam nigdy: "to byla tylko moja sugestia, zeby isc kolo piaskownicy, mogles/moglas nie isc". Albo sie kogos traktuje jak doroslego. Albo nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dużo kłeszczyns, dużo. Kcesz? ![]() Cytat:
![]() Iiiiiiiiiiiii...... teraz będę Cię prześladować na fryzjerskim i pisać donos za donosem... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#852 | |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Bardzo uważnie przeczytałam wątek dotyczący metamorfozy Ilonki i mimo, iż dostałam maila ze skargami na moderatorów - ja tej wielkiej winy, przewinienia nie widzę. ![]() Wszystkie porady, nie tylko moderatorów, były bardzo rzeczowe. W większości przypadków - bardzo trafione. Efekt widać na zdjęciach nowej Ilony ![]() Niestety taka jest rola działu Metamorfozy, że nie służy on głaskaniu po główce i przytakiwaniu, ale próbie niesienia pomocy, poprzez poradę. Nie dopatrzyłam się w tym wątku, podtekstów materialnych, ani podtekstów dotyczących tuszy, które miałyby na celu ośmieszenie Ilony. I jeszcze słowo do Ilonki, jeśli to przeczyta. Doradzają na ogół naprawdę nam życzliwi. Więc nie traktuj tego jak atak personalny, ale spróbuj zastanowić się nad słowami użytkownika, bo może ma rację. Zrobiłaś wielki krok w swojej fizycznej przemianie. Moje gratulacje. ![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#853 | |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;6447923]
Dużo kłeszczyns, dużo. Kcesz? ![]() Iiiiiiiiiiiii...... teraz będę Cię prześladować na fryzjerskim i pisać donos za donosem... ![]() [/quote] dawaj dawaj, jam gotowa ![]() nie mam niczego na sumieniu, przeciez jestem ![]() Cytat:
![]() a ja tylko dodam, ze Ilonka wybiera sie dzis na zakupy kosmetyczne, a wiec nasze gadanie nie poszlo jednak na marne. w nowej fryzurce wyglada super, sama sie w niej rowniez swietnie czuje, a to przeciez najwazniejsze. z wszystkich rad nie skorzysta, ale lepszy rydz niz nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
#854 | ||||
Mrs Mrau
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
......................... .......żałosne |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
BAN stały
|
Pewnie tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja jestem ze starego systemu ![]() poza tym jest taka stara dziennikarska zasada dotycząca pisania ![]() że jeśli ktoś nie rozumie tekstu to tekst jest do dupy a nie czytelnik ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem przeokrutnie przemądrzała, i wszędobylsko wszechwiedząca, więc was tu zaraz pogonię ![]() I teraz tak: - mod broni moda - taki jest boski porządek rzeczy, należy się z tym pogodzić - mod broni moda SZCZEGÓLNIE WTEDY gdy drugi mod jest oskarżany o coś czego nie zrobił - i z tym trzeba sie pogodzić. Poza tym mod jest taki sam użytkownik jak każden inny - i bana dostaje , i opierdziel jak trzeba. A jak ktoś nie umie czytać, i sobie nadinterpretuje - że coś co jest radą jest wyśmiewaniem się, to kto jest bez winy (czytaj: nigdy nie napisał nic ironicznie) niech piewszy rzuci kamień i pisze PW jedną za drugim do adminów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kręcisz bat na siebie tą wypowiedzią. Mod też człowiek, złośliwy bywa jak wiadomo, a i bywa że do użytkownika lubi się przyczepić ... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zadomowienie
|
etam myślę, że wątek założony przez ilonę bardzo jej pomógł. szkoda tylko, że nie do końca umie przyjąć uwagi skierowane pod jej adresem.
abstrahując od tego, czy końcówka wątku ilony była poprawna politycznie, czy nie, swego założyła taki wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167963 , z którego jednoznacznie wynikało, że miała problemy z tuszą i nie do końca akceptowała swój wygląd (ale teraz coby się zmieniło). szkoda, że zażyczyła sobie zamknięcia wątku, bo ma potencjał, który przy odrobinie pracy można byłoby fajnie wykorzystać... i być może też inaczej zaczęłaby odbierać komentarze na swój temat, które niekoniecznie od razu muszą być atakiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#866 | |
BAN stały
|
Cytat:
jeśli tak to nie chcę Cię rozczarować, raczej się nie przestraszyłam ![]() za to zaczynam poważnie przewartościowywać moją opinię na temat modów na forum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ale wtedy frajda, może taki mod zauważy nasz post i nie będzie nas straszył banem? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 | ||
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;6451545]
To się dopiero okaże... ![]() Jak poszukam i poszperam to i na Ciebie się teczkę założy... ![]() ![]() i tak Cie koffam ![]() ![]() Cytat:
jaka grozba? naprawde jestescie przewrazliwione ![]() dla mnie oczywiste bylo, ze Szugar odniosla sie do wypowiedzi Betito na temat "czystosci" wypowiedzi. skoro ktos pisze, ze trzeba pisac tak zrozumiale, aby najwiekszy idiota nie mial problemow ze zrozumieniem, to ktos moze mu odpisac: -a ty zawsze piszesz w taki sposob? cos mi swita w glowie, ze nie- a łatwo to mozna sprawdzic czytajac stare posty najlepiej zdegradowac wszystkich modow ![]() ![]() ![]() Cytat:
jedna nowa uzytkowniczka, ktorej kazalam przeczytac watek, gdzie byla odpowiedz na dane pytanie, molestowala Gagę na PW, zeby mi dała bana, bo jestem wstretny i niemily babsztyl ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.