Absurdy ...na forum ;p - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-31, 13:49   #871
mango bzik
Zadomowienie

Dot.: Absurdy ...na forum ;p

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Yyy
Przegięcie
A powinno być przedawnienie I jak mod w terminie nie zareaguje - to po ptokach
mango bzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 13:50   #872
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
zapewne boskie uczucie, warte otworzenia najdrozszego szampana.
Nie wiem, nie próbowałam, ja tu w zgodzie z ludźmi żyję, lubię wszystkich i wszyscy mnie lubią (tylko 2 razy dostawałam obraźliwe PW). Czy to może znaczyć, że jestem po prostu nudna, bo nie wzbudzam większych emocji (bany, pogróżki, Admin wmieszany w sprawę)?
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 13:52   #873
syntagma
Zakorzenienie

Szugarbejb ja widzisz taka troche glupia jestem najwyrazniej i czytac nie umiem Ale Ty jako, ze jestes madrzejsza, to mi wytlumacz, bo na serio nie rozumiem, a powiem, ze chcialabym sie troszke wzbic z tych swoich nizin intelektu

Jak sie ma ta wypowiedz Twoja:

Cytat:
A jak ktoś nie umie czytać, i sobie nadinterpretuje - że coś co jest radą jest wyśmiewaniem się,(...)
I dalsza czesc Twojej wypowiedzi:

Cytat:
kto jest bez winy (czytaj: nigdy nie napisał nic ironicznie)
do tych tekstow:

- nie kazdy moze byc szczuply i piekny
- ano takie zycie

Bo ja serio za glupia jestem. Ani ironii nie dostrzegam, ani porady

Cytat:
Ironia- ukryte komiczne znaczenie negatywne, różniące się od dosłownego; sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego
Wskaz jak dziecku malemu paluszkiem gdzie jest w tym miejscu porada, albo gdzie ironia.

I co zostalo poradzone?
Stary 2008-01-31, 13:53   #874
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
jaka grozba? naprawde jestescie przewrazliwione

dla mnie oczywiste bylo, ze Szugar odniosla sie do wypowiedzi Betito na temat "czystosci" wypowiedzi.

skoro ktos pisze, ze trzeba pisac tak zrozumiale, aby najwiekszy idiota nie mial problemow ze zrozumieniem, to ktos moze mu odpisac: -a ty zawsze piszesz w taki sposob? cos mi swita w glowie, ze nie- a łatwo to mozna sprawdzic czytajac stare posty
no ja to odczytałam jako subtelną aluzję, że jeśli się nie zamknę to dostanę bana w nawiązaniu do wcześniejszego postu szugar (wszyscy modzi trzymają się razem) interpretacja była chyba zrozumiała
jeśli się pomyliłam, to przepraszam

no i chyba dość wyraźnie napisałam, że to zasada obowiązująca DZIENNIKARZY a nie, że wszyscy muszą się do niej stosować (choć byłoby miło )
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 13:54   #875
Afra86
Zakorzenienie

to juz niektorzy zrozumieli co to sa biale rekawiczki?

male zlosliwe aluzyjki, puszczane w sttrone kogos, ale oczywiscie pod regulamin to nie podpada

a potem oczwyscie :

" przeciez ja nie bylam zlosliwa!!! "

ech
Stary 2008-01-31, 13:54   #876
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez syntagma Pokaż wiadomość
Szugarbejb ja widzisz taka troche glupia jestem najwyrazniej i czytac nie umiem Ale Ty jako, ze jestes madrzejsza, to mi wytlumacz, bo na serio nie rozumiem, a powiem, ze chcialabym sie troszke wzbic z tych swoich nizin intelektu
Cytat:
Bo ja serio za glupia jestem. Ani ironii nie dostrzegam, ani porady
Cytat:
Wskaz jak dziecku malemu paluszkiem gdzie jest w tym miejscu porada, albo gdzie ironia.
Dziewczyny, ale czy naprawdę trzeba pisać z taką drobiazgowa ironią? Nie można kawę na ławę wyłożyć? Bo z takich uwag jak powyżej rodzi się podobna odpowiedź i za 2 strony już tworza się dwa zwalczające się zaciekle fronty.
Stary 2008-01-31, 13:59   #877
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini Pokaż wiadomość
no ja to odczytałam jako subtelną aluzję, że jeśli się nie zamknę to dostanę bana w nawiązaniu do wcześniejszego postu szugar (wszyscy modzi trzymają się razem) interpretacja była chyba zrozumiała
jeśli się pomyliłam, to przepraszam
jakiego bana

ukarac Cie moze najwyzej jak cos przeskrobiesz na jej forum

kazdy mod ma techniczna mozliwosc ukrania uzytkownika na kazdym z forow, ale tego nie zrobi, bo takie mamy zasady
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-31, 14:00   #878
syntagma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale czy naprawdę trzeba pisać z taką drobiazgowa ironią? Nie można kawę na ławę wyłożyć? Bo z takich uwag jak powyżej rodzi się podobna odpowiedź i za 2 strony już tworza się dwa zwalczające się zaciekle fronty.
droga Aggie, ja swoje poglady wylozylam wczoraj, patrz z 2 strony wczesniej. Odpowiedzi jakie uzyskalam na moje wypowiedzi (normalnym tonem napisane) to byly: "tez Cie lubie", "kochana jestes Truskaweczka". Patrz post Cattt

Wiec daruj moze mi pouczania

Afra - ano mamy te biale rekawiczki.
Stary 2008-01-31, 14:02   #879
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
droga Aggie, ja swoje poglady wylozylam wczoraj, patrz z 2 strony wczesniej. Odpowiedzi jakie uzyskalam na moje wypowiedzi (normalnym tonem napisane) to byly: "tez Cie lubie", "kochana jestes Truskaweczka". Patrz post Cattt

Wiec daruj moze mi pouczania
OK, skoro uważasz, że to jest pouczanie, a nie dobra rada nawołująca do ochłonięcia, to już kończę dyskusję.
Stary 2008-01-31, 14:03   #880
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
jakiego bana

ukarac Cie moze najwyzej jak cos przeskrobiesz na jej forum

kazdy mod ma techniczna mozliwosc ukrania uzytkownika na kazdym z forow, ale tego nie zrobi, bo takie mamy zasady
tjaaa

z całym szacunkiem, już nie raz widziałam jak modzi łamią różne zasady choćby te dotyczące obiektywizmu, bezstronności i takich tam drobiazgów

i jak szugar ładnie to ujęła - w końcu mod też człowiek, może być złośliwy, nie??

Stary 2008-01-31, 14:10   #881
syntagma
Zakorzenienie

Cytat:
OK, skoro uważasz, że to jest pouczanie, a nie dobra rada nawołująca do ochłonięcia, to już kończę dyskusję.
tu nie ma co ochlaniac.

Wypowiedzi jakie tu padly uwazam za serio zenujace. I to nie chodzi, ze moderator popelnii blad, uzyje ironii, jest zlosliwy, to nie wiem co. ...

sposob bronienia sie tutaj przez olik i bronienia jej przez szugarbejb, uwazam za naprawde że-nu-jac-y. Niesmacznie, az sie to czyta.

Obiektywizmu, bezstronnosci i przede wszystkim wywazenia w wypowiedziach tutaj nie zauwazylam. Zaczepki rodem z piaskownicy. Bardzo zenujacy poziom.
Stary 2008-01-31, 14:17   #882
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
tjaaa

z całym szacunkiem, już nie raz widziałam jak modzi łamią różne zasady choćby te dotyczące obiektywizmu, bezstronności i takich tam drobiazgów

i jak szugar ładnie to ujęła - w końcu mod też człowiek, może być złośliwy, nie??

te zasady gdzies wyczytalas, czy sama je wymyslilas?

powaznie pytam

w regulaminie tez nie znalazlam dokladnych wytycznych http://www.wizaz.pl/forum/announcement.php?f=17&a=13

specjalnie sprawdzilam tez na naszym zamknietym forum BO regulamin moderatorow

a wiec modow obowiazuje ten sam regulamin, subiektywizmu nikt nam nie zabrania, bezstronnosci tez

ciekawa jestem czy tak samo byc mowila, po paru miesiach moderowania

Cytat:
tu nie ma co ochlaniac.

Wypowiedzi jakie tu padly uwazam za serio zenujace. I to nie chodzi, ze moderator popelnii blad, uzyje ironii, jest zlosliwy, to nie wiem co. ...

sposob bronienia sie tutaj przez olik i bronienia jej przez szugarbejb, uwazam za naprawde że-nu-jac-y. Niesmacznie, az sie to czyta.

Obiektywizmu, bezstronnosci i przede wszystkim wywazenia w wypowiedziach tutaj nie zauwazylam. Zaczepki rodem z piaskownicy. Bardzo zenujacy poziom.
skoro Szefowa nie zauwazyla winy ani zalosnosci Olika to tez jest stronnicza i zenujaca?
Stary 2008-01-31, 14:25   #883
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:

powaznie pytam

w regulaminie tez nie znalazlam dokladnych wytycznych http://www.wizaz.pl/forum/announcement.php?f=17&a=13

a wiec modow obowiazuje ten sam regulamin, subiektywizmu nikt nam nie zabrania, bezstronnosci tez

oczywiście, że wymyśliłam
w końcu nie mam dostępu do zamkniętego regulaminu na zamkniętym forum

wydaje mi się oczywiste, że jeśli się pretenduje do posiadania jakiejś władzy to można by się wysilić właśnie na odrobinę obiektywizmu, bezstronności, uczciwości itp.
ale ja to marzycielka jestem, może dlatego tylko mi się tak wydaje

co do moderowania
właśnie DLATEGO nie pcham się do tego typu funkcji, bo wiem, że nie stać by mnie było na przytemperowanie swojego charakteru w pewnych sytuacjach
Stary 2008-01-31, 14:26   #884
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
......................... .......żałosne
Cytat:
tu nie ma co ochlaniac.

201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 14:28   #885
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Hehe, znowu jeden wielki OT sie zrobił

Też coś w tamtym wątku próbowałam doradzic Ilonce, ale ona wyraźnie nie chciała tych rad, wiec się zamknęłam, po co kogoś uszczęsliwiać na siłę

A co do Modów, taka super fucha to to nie jest Ano niby Mod to też człowiek, ale powinien w swoich wypowiedziach być opanowany i wyważony, nie może poddać się emocjom, bo przecież "Modowi nie wypada" No chyba że inne Używkowniczki wyrazają podobne emocje, wiec wtedy jest spoko luz Kurczę, kiedyś nawet pisałam, że daną opinię wyrażam jako człowiek-użytkownik, a nie jako człowiek-mod, bo przecież za niektóre możnaby zostać zlinczowaną i jeszcze innym Modom by się dostało Rozdwojenia jaźni można dostać

A tak serio, nie oceniając intencji Olik (czy jej wypowiedzi były złośliwością, czy zwykłym komentarzem prawd życiowych, czy poradami) to która z Nas nigdy nie zakładała białych rękawiczek?
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-31, 14:30   #886
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
wydaje mi się oczywiste, że jeśli się pretenduje do posiadania jakiejś władzy to można by się wysilić właśnie na odrobinę obiektywizmu, bezstronności, uczciwości itp.
ale ja to marzycielka jestem, może dlatego tylko mi się tak wydaje

co do moderowania
właśnie DLATEGO nie pcham się do tego typu funkcji, bo wiem, że nie stać by mnie było na przytemperowanie swojego charakteru w pewnych sytuacjach
nicki, przyklady takich zachowan prosze podaj, skoro juz wczesniej sie z przejawami NIEUCZCIWOSCI spotkalas

bo w taki sposob obrazasz WSZYSTKICH moderatorow

najlatwiej zawsze krytykowac
Stary 2008-01-31, 14:32   #887
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
to groźba??
jeśli tak to nie chcę Cię rozczarować, raczej się nie przestraszyłam
Nie, to prośba. Abyś przede wszystkim pilnowała tego co Ty piszesz, a nie zwracała uwagę innym. Bo nie jesteś , oj nie.

Po prostu pilnuj siebie i swoich wypowiedzi, a nie wytykaj innym każdego słówka.

Cytat:
za to zaczynam poważnie przewartościowywać moją opinię na temat modów na forum
Z tego co widze już dawno to zrobiłaś.

Cytat:
Oj, niektórzy tak własnie lubią, złapac moda na gorącym uczynku ale jest wtedy frajda, jak się znajdzie 1 post na 10 000, kiedy Moda też poniosą nerwy.

No niestety , Aggie.

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Yyy
Przegięcie

Też tak uważam, że to co się dzieje na tym forum to przegięcie.

Cytat:
a niektórzy to się lubią modom podlizywać, mimo że zachowują się nie jak na modów przystało
ale wtedy frajda, może taki mod zauważy nasz post i nie będzie nas straszył banem?

Jeśli dla Ciebie uprzejmośc jest podlizywaniem się to gratuluję

Cytat:
najlepiej zdegradowac wszystkich modow wszyscy beda rowni co z tego, ze bedzie syf kiła i mogila na forum

Nie, najlepiej po prostu modów wymienić na osoby, które uważają się za bezstronne i nie- że - nu - ją - ce. Zobaczymy czy też takie będą po miesiącu.

Cytat:
Szugarbejb ja widzisz taka troche glupia jestem najwyrazniej i czytac nie umiem

To Ty napisałaś

[/quote]

[QUOTE]
Cytat:
no ja to odczytałam jako subtelną aluzję, że jeśli się nie zamknę to dostanę bana
Dostaniesz bana jak złamiesz regulamin. A co sobie odczytasz to już jest tylko Twoja sprawa.

Cytat:
tjaaa

Dokładnie. A ja jestem złośliwa przepotwornie wręcz, a i drobiazgowa lubię być. I subiektywna jestem. I okrutnie stronnicza . W ogóle same wady

Cytat:
Zaczepki rodem z piaskownicy.
I razem sie w niej bawimy !!

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 14:35   #888
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość
Hehe, znowu jeden wielki OT sie zrobił

Też coś w tamtym wątku próbowałam doradzic Ilonce, ale ona wyraźnie nie chciała tych rad, wiec się zamknęłam, po co kogoś uszczęsliwiać na siłę

A co do Modów, taka super fucha to to nie jest Ano niby Mod to też człowiek, ale powinien w swoich wypowiedziach być opanowany i wyważony, nie może poddać się emocjom, bo przecież "Modowi nie wypada" No chyba że inne Używkowniczki wyrazają podobne emocje, wiec wtedy jest spoko luz Kurczę, kiedyś nawet pisałam, że daną opinię wyrażam jako człowiek-użytkownik, a nie jako człowiek-mod, bo przecież za niektóre możnaby zostać zlinczowaną i jeszcze innym Modom by się dostało Rozdwojenia jaźni można dostać

A tak serio, nie oceniając intencji Olik (czy jej wypowiedzi były złośliwością, czy zwykłym komentarzem prawd życiowych, czy poradami) to która z Nas nigdy nie zakładała białych rękawiczek?
no to jakie są w końcu zasady dotyczące modów na w.??

zawsze mi się wydawało, że modów obowiązują nieco wyższe standardy niż zwykłych użytkowników - dlatego, że mają większą władzę i pewne przywileje

ale skoro mod to zwykły użytkownik, to powinien tak też być traktowany
i jeśli Olik pojechała sobie po Ilonie to powinna dostać punkty za atak na użytkowniczkę
założę się, że gdyby Spoko pozwoliła sobie na takie uwagi w stosunku do niej już by się cieszyła nowymi karniakami

jak się ma prawa to się ma i obowiązki

no i co w takim razie ma znaczyć stwierdzenie Szugar, że modzi zawsze trzymają się razem i zawsze mają rację??
Stary 2008-01-31, 14:38   #889
cattt
Mrs Mrau

Zaskakujące jest to ,jak wewnętrzne przekonanie o posiadaniu immunitetu wręcz upośledza niektórym umiejętności będące istotą pełnionej funkcji .
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-31, 14:42   #890
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Hmm... czy obecna dyskusja nie przypomina komuś tej dyskusji sprzed chyba 2-3 lat, kiedy to zrobiła się wielka wojna zakończona rezygnacją paru Modów ze swoich funkcji...?
Stary 2008-01-31, 14:43   #891
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

dziwię się wam dziewczyny (szczególnie moderatorki) że ciągniecie dalej ten wątek (który stał się bardziej żałosny niż wątek Ilonki).
Przecież nie o tym jest ten wątek, a jednie o absurdach na forum, a o ile się nie mylę jedną z naszych wizażankowych zasad jest rozmowa na temat.
Na prawdę odpuśćcie bo przez ileś stron niepotrzebnie się atakujecie. Sama kiedyś na modowym pochwaliłam ubiór dziewczynki, choć nie wiedziałam że to taki dzieciak i napisałam w PW żeby się nie przejmowała, bo na modowym jest dość zwarta klika dziewcząt które się nawzajem chwalą (ale to chyba normalne między koleżankami nawet z forum). Po pewnym czasie dziewczyna rozpętała prawdziwą burzę i połowa wizażanek się na mnie obraziła tylko dlatego że za plecami obgaduję inne wizażanki. Tak więc moja jedna rada bo widzę z dobrych intencji olik zrobiło się jakieś paskudne bagno, zamknijcie ten wątek albo po prostu zróbcie taki prawdziwy EOT. A moderator też człowiek i to że ma zielony nick a nie czarny nie znaczy że wszystko mu wolno, przecież ma nad sobą ludzi, więc gdyby olik zrobiła coś na prawdę złego dostałaby upomnienie. Ja to tak widzę, ale każdy ma prawo do własnej opinii. Od tego jest w koncu forum
Stary 2008-01-31, 14:43   #892
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
nicki, przyklady takich zachowan prosze podaj, skoro juz wczesniej sie z przejawami NIEUCZCIWOSCI spotkalas

bo w taki sposob obrazasz WSZYSTKICH moderatorow

najlatwiej zawsze krytykowac
truskawkowa, cały ten wątek może być przykładem

Olik była niemiła dla Ilony, wyprowadziła ją z równowagi
UCZCIWIE byłoby się przyznać do błędu (przynajmniej)
UCZCIWIE byłoby gdyby reszta modów ten błąd dostrzegła i nie broniła jej tak zaciekle tylko dlatego, że jest modem
UCZCIWIE byłoby się nie wybielać za wszelką cenę i nie wywracać kota ogonem za pomocą przytulasków, buziaczków i kolejnych złośliwostek

nie miałam zamiaru obrażać wszystkich moderatorów, większość naprawdę lubię i cenię
i z tymi, z którymi się do tej pory stykałam raczej nie miałam problemów

nie wiem na jakich forach urzędują Olik i Szugar, osobiście to je pierwszy raz na oczy widzę
i może dlatego jestem w takim szoku
Stary 2008-01-31, 14:49   #893
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:

no i co w takim razie ma znaczyć stwierdzenie Szugar, że modzi zawsze trzymają się razem i zawsze mają rację??

1. Że jak mod coś robi, i drugi (trzeci, czwart, dziesiąty) mod stwierdzi że też by tak zrobił na jego miejscu, to znaczy że miał rację, że tak zrobił.

2. Że jak mod coś przeskrobie, i inni mu powiedzą że przeskrobał faktycznie, to mają rację. I mod przeskrobuywacz ponosi konsekwencje jak zwykły użytkownik.

Cytat:
Zaskakujące jest to ,jak wewnętrzne przekonanie o posiadaniu immunitetu wręcz upośledza niektórym umiejętności będące istotą pełnionej funkcji .
Zaskakujące jest to, jak wewnętrzne przekonanie o swej wszechwiedzy i nieomylności w ocenie sytuacji upośledza niektórym umiejętności będące istotą uczestnika forum.

Cytat:
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-31, 14:50   #894
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:

1. Że jak mod coś robi, i drugi (trzeci, czwart, dziesiąty) mod stwierdzi że też by tak zrobił na jego miejscu, to znaczy że miał rację, że tak zrobił.

2. Że jak mod coś przeskrobie, i inni mu powiedzą że przeskrobał faktycznie, to mają rację. I mod przeskrobuywacz ponosi konsekwencje jak zwykły użytkownik.

Cytat:
Zaskakujące jest to, jak wewnętrzne przekonanie o swej wszechwiedzy i nieomylności w ocenie sytuacji upośledza niektórym umiejętności będące istotą uczestnika forum.

Cytat:
(...)
Stary 2008-01-31, 14:50   #895
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Cytat:
no to jakie są w końcu zasady dotyczące modów na w.??

zawsze mi się wydawało, że modów obowiązują nieco wyższe standardy niż zwykłych użytkowników - dlatego, że mają większą władzę i pewne przywileje

ale skoro mod to zwykły użytkownik, to powinien tak też być traktowany
i jeśli Olik pojechała sobie po Ilonie to powinna dostać punkty za atak na użytkowniczkę
założę się, że gdyby Spoko pozwoliła sobie na takie uwagi w stosunku do niej już by się cieszyła nowymi karniakami

jak się ma prawa to się ma i obowiązki

Po pierwsze, jakem mod plotkowego proszę o zaprzestanie offtopowania w tym watku

Po drugie, istnieje juz wątek o prawach Moderatora, mozesz w nim zadać dręczące Cię pytania

Po trzecie, jeżeli nie podobała Ci się wypowiedź Olik, istnieje zły post, i możesz sie nim posłużyć.

Proszę o zakończenie tutaj dyskusji na temat Modów i wrócenia do absurdów
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 14:57   #896
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość
Po pierwsze, jakem mod plotkowego proszę o zaprzestanie offtopowania w tym watku
Grozisz mi !! Będę se oftopować jak mi się spodoba !!

Cytat:
Proszę o zakończenie tutaj dyskusji na temat Modów i wrócenia do absurdów

Absurd, tu nie ma żadnego OT

Dziewczyny, naprawdę. Tyle sie na tym forum dzieje, w jednym z wątków dziewczyny sobie jadą o chudości jedna przez drugą, obrażają, i nic, a jak mod raz na ruski rok straci cierpliwość to się rozdmuchuje wątek, a potem jeszcze pisze że to żenujące.

A potem się dziwicie, że reszta też traci cierpliwość.

Cytat:
(...)
Stary 2008-01-31, 14:57   #897
dzustam
Zakorzenienie

Ja widzę, potrafię czytać, własne myślenie mam.

Co wyczytałam z tekstu, co między wierszami, co z buziaczków, chichotów, cmoków - to moje.

I pewnie takich ośób jest duuużo więcej niż wpisów w wątku.

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 15:02   #898
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
truskawkowa, cały ten wątek może być przykładem

Olik była niemiła dla Ilony, wyprowadziła ją z równowagi
UCZCIWIE byłoby się przyznać do błędu (przynajmniej)
UCZCIWIE byłoby gdyby reszta modów ten błąd dostrzegła i nie broniła jej tak zaciekle tylko dlatego, że jest modem
UCZCIWIE byłoby się nie wybielać za wszelką cenę i nie wywracać kota ogonem za pomocą przytulasków, buziaczków i kolejnych złośliwostek
przyznalabys sie do winy, gdybys jej nie dostrzegala, ale szczerze?

nie uwazam, ze tekst o odchudzaniu sie byl najlepsza rada w tym watku, ale nie wydaje mi sie aby byl az tak chamski, jak twierdzicie.

dla mnie teksty w watku o brzuchach w stylu "ale jestes chuda, nie masz biustu, ani wciecia w talii, nieapetycznie wygladasz, okropne żebra, wole juz swoj brzuch" sa bardziej niegrzeczne i przykre

a jakos nie przypominam sobie, aby ktos wypowiedzi w tym stylu krytykowal.

Olik byla niemila, a Ty jako mila wizazanka, zamiast powiedziec "Olik, troche przesadzasz, to czy ktos powienien schudnac to nie nasza sprawa, Twoj tekst byl ponizej pasa"- podciagnelas temat
Cytat:
może po prostu tamta lekarka była bardziej świadoma długookresowych skutków zdrowotnych nadwagi (cukrzyca, kłopoty z krążeniem, z kręgosłupem, z sercem - mam dalej wymieniać?)

nie dbając o siebie (w tym o figurę) nikomu nie robisz krzywdy - oprócz siebie
Stary 2008-01-31, 15:06   #899
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:

powaznie pytam

skoro Szefowa nie zauwazyla winy ani zalosnosci Olika to tez jest stronnicza i zenujaca?
Przecież w Ogłoszeniach, na Plotkowym i dostępny dla zwykłych użytkownikow, także, jest Regulamin Moderatorów :
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/announcement.php?f=17&a=13

Kodeks fair play moderatorów

1. Dbaj o to, żeby Twoje odpowiedzi były wyważone a w sporach nienacechowane osobistymi preferencjami i sympatiami.

2. System upomnień i banów musi dotyczyć wszystkich userów. Moderator musi być obiektywny!

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 15:09   #900
syntagma
Zakorzenienie

przepraszam Cie truskawkowa, ale wypowiedz Agi dotyczyla: watku metamorfozy Ilony.
Wypowiedz moja, odnosnie tego, ze czuje niesamk po wypowiedziach olik dotyczyla tego watku.

Przeczytaj sobie radze to co zacytowala cattt i mi powiedz czy to jest sposob w jaki sie zachowuje/powienien moderator?

Ja Ci podpowiem. Sytucja powinna wygladac tak: Ja pisze "moim zdaniem olik przegiela ze swoimi wypowiedziami bla bla bla". Wchodzi ona i pisze:

"Moim zdaniem to co napisalam nie bylo w zaden sposob obrazliwy i bynajmniej nie mialam takich intencji. Nic zlego w moich wypowiedziach z watku Ilony nie widze, przykro mi ze tak to zinterpretowalas. EOT

Wypowiedzi olik do mnie, Lajki, Magdy..., ktore rowniez ja skrytykowaly to bylo:

"tez Cie lubie"

"jasne, tez Cie lubie"

itp.

Przepraszam, ale zeby moderator chodzil i zaczepial uzytkownikow to to sie w glowie nie miesci!!! W jakim stylu wypowiedziala sie AgaZ? rzeczowo i na temat.

I prosze mi oczu nie mydlic bo to jest oburzajace! nie oczekuje, ze kazda moja skarga na moda/zwyklego uzytkownika zostanie przyjeta - "tak masz racje"..

mialam rozne zatargi, np. miedzy innymi z Fresa i nie spotkalam sie zeby rambo przyszla i mi napisala na moje jakies zale:

"tez Cie lubie "

To jest sposob w jaki moderator spor rozwiazuje???????

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości