![]() |
#871 |
Zadomowienie
|
Dot.: Absurdy ...na forum ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 | |||
Zakorzenienie
|
Szugarbejb ja widzisz taka troche glupia jestem najwyrazniej i czytac nie umiem
![]() ![]() Jak sie ma ta wypowiedz Twoja: Cytat:
Cytat:
- nie kazdy moze byc szczuply i piekny - ano takie zycie ![]() Bo ja serio za glupia jestem. Ani ironii nie dostrzegam, ani porady ![]() Cytat:
I co zostalo poradzone? ![]()
![]() |
#874 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() jeśli się pomyliłam, to przepraszam ![]() no i chyba dość wyraźnie napisałam, że to zasada obowiązująca DZIENNIKARZY ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
to juz niektorzy zrozumieli co to sa biale rekawiczki?
![]() male zlosliwe aluzyjki, puszczane w sttrone kogos, ale oczywiscie pod regulamin to nie podpada ![]() a potem oczwyscie : " przeciez ja nie bylam zlosliwa!!! " ech
#876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ukarac Cie moze najwyzej jak cos przeskrobiesz na jej forum kazdy mod ma techniczna mozliwosc ukrania uzytkownika na kazdym z forow, ale tego nie zrobi, bo takie mamy zasady |
|
![]() ![]() |
![]() |
#878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiec daruj moze mi pouczania Afra - ano mamy te biale rekawiczki.
![]() |
#879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#880 | |
BAN stały
|
Cytat:
z całym szacunkiem, już nie raz widziałam jak modzi łamią różne zasady ![]() ![]() i jak szugar ładnie to ujęła - w końcu mod też człowiek, może być złośliwy, nie?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypowiedzi jakie tu padly uwazam za serio zenujace. I to nie chodzi, ze moderator popelnii blad, uzyje ironii, jest zlosliwy, to nie wiem co. ... sposob bronienia sie tutaj przez olik i bronienia jej przez szugarbejb, uwazam za naprawde że-nu-jac-y. Niesmacznie, az sie to czyta. Obiektywizmu, bezstronnosci i przede wszystkim wywazenia w wypowiedziach tutaj nie zauwazylam. Zaczepki rodem z piaskownicy. Bardzo zenujacy poziom.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
powaznie pytam w regulaminie tez nie znalazlam dokladnych wytycznych http://www.wizaz.pl/forum/announcement.php?f=17&a=13 specjalnie sprawdzilam tez na naszym zamknietym forum BO regulamin moderatorow ![]() a wiec modow obowiazuje ten sam regulamin, subiektywizmu nikt nam nie zabrania, bezstronnosci tez ciekawa jestem czy tak samo byc mowila, po paru miesiach moderowania ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#883 | |
BAN stały
|
Cytat:
oczywiście, że wymyśliłam ![]() w końcu nie mam dostępu do zamkniętego regulaminu na zamkniętym forum ![]() wydaje mi się oczywiste, że jeśli się pretenduje do posiadania jakiejś władzy to można by się wysilić właśnie na odrobinę obiektywizmu, bezstronności, uczciwości itp. ale ja to marzycielka jestem, może dlatego tylko mi się tak wydaje ![]() co do moderowania właśnie DLATEGO nie pcham się do tego typu funkcji, bo wiem, że nie stać by mnie było na przytemperowanie swojego charakteru w pewnych sytuacjach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#884 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
Hehe, znowu jeden wielki OT sie zrobił
![]() Też coś w tamtym wątku próbowałam doradzic Ilonce, ale ona wyraźnie nie chciała tych rad, wiec się zamknęłam, po co kogoś uszczęsliwiać na siłę ![]() A co do Modów, taka super fucha to to nie jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak serio, nie oceniając intencji Olik (czy jej wypowiedzi były złośliwością, czy zwykłym komentarzem prawd życiowych, czy poradami) to która z Nas nigdy nie zakładała białych rękawiczek? ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w taki sposob obrazasz WSZYSTKICH moderatorow najlatwiej zawsze krytykowac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#887 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po prostu pilnuj siebie i swoich wypowiedzi, a nie wytykaj innym każdego słówka. Cytat:
Cytat:
No niestety , Aggie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie, najlepiej po prostu modów wymienić na osoby, które uważają się za bezstronne i nie- że - nu - ją - ce. Zobaczymy czy też takie będą po miesiącu. Cytat:
To Ty napisałaś ![]() [/quote] [QUOTE] Cytat:
Cytat:
Dokładnie. A ja jestem złośliwa przepotwornie wręcz, a i drobiazgowa lubię być. I subiektywna jestem. I okrutnie stronnicza . W ogóle same wady ![]() I razem sie w niej bawimy !! ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |
BAN stały
|
Cytat:
zawsze mi się wydawało, że modów obowiązują nieco wyższe standardy niż zwykłych użytkowników - dlatego, że mają większą władzę i pewne przywileje ale skoro mod to zwykły użytkownik, to powinien tak też być traktowany ![]() i jeśli Olik pojechała sobie po Ilonie to powinna dostać punkty za atak na użytkowniczkę ![]() założę się, że gdyby Spoko pozwoliła sobie na takie uwagi w stosunku do niej już by się cieszyła nowymi karniakami ![]() jak się ma prawa to się ma i obowiązki ![]() no i co w takim razie ma znaczyć stwierdzenie Szugar, że modzi zawsze trzymają się razem i zawsze mają rację?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Mrs Mrau
|
Zaskakujące jest to ,jak wewnętrzne przekonanie o posiadaniu immunitetu wręcz upośledza niektórym umiejętności będące istotą pełnionej funkcji .
|
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
Hmm... czy obecna dyskusja nie przypomina komuś tej dyskusji sprzed chyba 2-3 lat, kiedy to zrobiła się wielka wojna zakończona rezygnacją paru Modów ze swoich funkcji...?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
dziwię się wam dziewczyny (szczególnie moderatorki) że ciągniecie dalej ten wątek (który stał się bardziej żałosny niż wątek Ilonki).
Przecież nie o tym jest ten wątek, a jednie o absurdach na forum, a o ile się nie mylę jedną z naszych wizażankowych zasad jest rozmowa na temat. Na prawdę odpuśćcie bo przez ileś stron niepotrzebnie się atakujecie. Sama kiedyś na modowym pochwaliłam ubiór dziewczynki, choć nie wiedziałam że to taki dzieciak i napisałam w PW żeby się nie przejmowała, bo na modowym jest dość zwarta klika dziewcząt które się nawzajem chwalą (ale to chyba normalne między koleżankami nawet z forum). Po pewnym czasie dziewczyna rozpętała prawdziwą burzę i połowa wizażanek się na mnie obraziła tylko dlatego że za plecami obgaduję inne wizażanki. Tak więc moja jedna rada bo widzę z dobrych intencji olik zrobiło się jakieś paskudne bagno, zamknijcie ten wątek albo po prostu zróbcie taki prawdziwy EOT. A moderator też człowiek i to że ma zielony nick a nie czarny nie znaczy że wszystko mu wolno, przecież ma nad sobą ludzi, więc gdyby olik zrobiła coś na prawdę złego dostałaby upomnienie. Ja to tak widzę, ale każdy ma prawo do własnej opinii. Od tego jest w koncu forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Olik była niemiła dla Ilony, wyprowadziła ją z równowagi UCZCIWIE byłoby się przyznać do błędu (przynajmniej) UCZCIWIE byłoby gdyby reszta modów ten błąd dostrzegła i nie broniła jej tak zaciekle tylko dlatego, że jest modem UCZCIWIE byłoby się nie wybielać za wszelką cenę i nie wywracać kota ogonem za pomocą przytulasków, buziaczków i kolejnych złośliwostek nie miałam zamiaru obrażać wszystkich moderatorów, większość naprawdę lubię i cenię ![]() ![]() i z tymi, z którymi się do tej pory stykałam raczej nie miałam problemów ![]() nie wiem na jakich forach urzędują Olik i Szugar, osobiście to je pierwszy raz na oczy widzę ![]() i może dlatego jestem w takim szoku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Że jak mod coś robi, i drugi (trzeci, czwart, dziesiąty) mod stwierdzi że też by tak zrobił na jego miejscu, to znaczy że miał rację, że tak zrobił. 2. Że jak mod coś przeskrobie, i inni mu powiedzą że przeskrobał faktycznie, to mają rację. I mod przeskrobuywacz ponosi konsekwencje jak zwykły użytkownik. Zaskakujące jest to, jak wewnętrzne przekonanie o swej wszechwiedzy i nieomylności w ocenie sytuacji upośledza niektórym umiejętności będące istotą uczestnika forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Że jak mod coś robi, i drugi (trzeci, czwart, dziesiąty) mod stwierdzi że też by tak zrobił na jego miejscu, to znaczy że miał rację, że tak zrobił. 2. Że jak mod coś przeskrobie, i inni mu powiedzą że przeskrobał faktycznie, to mają rację. I mod przeskrobuywacz ponosi konsekwencje jak zwykły użytkownik. Zaskakujące jest to, jak wewnętrzne przekonanie o swej wszechwiedzy i nieomylności w ocenie sytuacji upośledza niektórym umiejętności będące istotą uczestnika forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po drugie, istnieje juz wątek o prawach Moderatora, mozesz w nim zadać dręczące Cię pytania ![]() Po trzecie, jeżeli nie podobała Ci się wypowiedź Olik, istnieje zły post, i możesz sie nim posłużyć. Proszę o zakończenie tutaj dyskusji na temat Modów i wrócenia do absurdów ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#896 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Absurd, tu nie ma żadnego OT ![]() ![]() Dziewczyny, naprawdę. Tyle sie na tym forum dzieje, w jednym z wątków dziewczyny sobie jadą o chudości jedna przez drugą, obrażają, i nic, a jak mod raz na ruski rok straci cierpliwość to się rozdmuchuje wątek, a potem jeszcze pisze że to żenujące. A potem się dziwicie, że reszta też traci cierpliwość. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
Ja widzę, potrafię czytać, własne myślenie mam.
Co wyczytałam z tekstu, co między wierszami, co z buziaczków, chichotów, cmoków - to moje. I pewnie takich ośób jest duuużo więcej niż wpisów w wątku.
#898 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie uwazam, ze tekst o odchudzaniu sie byl najlepsza rada w tym watku, ale nie wydaje mi sie aby byl az tak chamski, jak twierdzicie. dla mnie teksty w watku o brzuchach w stylu "ale jestes chuda, nie masz biustu, ani wciecia w talii, nieapetycznie wygladasz, okropne żebra, wole juz swoj brzuch" sa bardziej niegrzeczne i przykre a jakos nie przypominam sobie, aby ktos wypowiedzi w tym stylu krytykowal. Olik byla niemila, a Ty jako mila wizazanka, zamiast powiedziec "Olik, troche przesadzasz, to czy ktos powienien schudnac to nie nasza sprawa, Twoj tekst byl ponizej pasa ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#899 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
przepraszam Cie truskawkowa, ale wypowiedz Agi dotyczyla: watku metamorfozy Ilony.
Wypowiedz moja, odnosnie tego, ze czuje niesamk po wypowiedziach olik dotyczyla tego watku. Przeczytaj sobie radze to co zacytowala cattt i mi powiedz czy to jest sposob w jaki sie zachowuje/powienien moderator? ![]() ![]() Ja Ci podpowiem. Sytucja powinna wygladac tak: Ja pisze "moim zdaniem olik przegiela ze swoimi wypowiedziami bla bla bla". Wchodzi ona i pisze: "Moim zdaniem to co napisalam nie bylo w zaden sposob obrazliwy i bynajmniej nie mialam takich intencji. Nic zlego w moich wypowiedziach z watku Ilony nie widze, przykro mi ze tak to zinterpretowalas. ![]() Wypowiedzi olik do mnie, Lajki, Magdy..., ktore rowniez ja skrytykowaly to bylo: ![]() "tez Cie lubie" "jasne, tez Cie lubie" ![]() itp. Przepraszam, ale zeby moderator chodzil i zaczepial uzytkownikow to to sie w glowie nie miesci!!! W jakim stylu wypowiedziala sie AgaZ? rzeczowo i na temat. I prosze mi oczu nie mydlic bo to jest oburzajace! nie oczekuje, ze kazda moja skarga na moda/zwyklego uzytkownika zostanie przyjeta - "tak masz racje".. mialam rozne zatargi, np. miedzy innymi z Fresa ![]() "tez Cie lubie ![]() To jest sposob w jaki moderator spor rozwiazuje???????
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.