![]() |
#901 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Dot.: Absurdy ...na forum ;p
W kręgach polityki krąży "oczywista oczywistość" a niektórzy z Was uwielbiają słowo ŻENUJĄCE.
Dla mnie jest nie do pomyślenia, żeby robić sąd kapturowy nad biedną Olik, tylko dlatego, że jest moderatorem. Proszę o dokładne cytaty, gdzie wg Was Olik złamała regulamin forum i obraziła, "zdenerwowała" Ilonę??? Bo może ja ślepa jestem, albo nie umiem czytać ![]() ![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#902 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To ciekawe,bo sama niejednokrotnie krytykowałam niemiłe uwagi pod adresem bardzo szczupłych osób ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#903 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ze sa teksty gorsze nie znaczy,ze teksty Olik byly ok Cytat:
no wybacz, ze nie sledzimy wszystkich watkow na wizazu ![]()
![]() |
#904 | |
BAN stały
|
Cytat:
Takowe cytaty były już przytaczane przez syntagme.A jak zrobi to ponownie to będzie,że drobiazgowo roztrzasa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
BAN stały
|
Cytat:
gdyby kilkanaście osób zwróciło mi uwagę, że zrobiłam coś nie tak?? pewnie bym przeprosiła nie wiem czy szczerze ![]() do wątku o brzuchach nie zaglądam, to nie wiem co tam się dzieje (byłam raz i uciekłam ![]() co do wyciągania mojej wypowiedzi - była ona skierowana do ILONY (w żaden sposób nie nawiązywała do tego co pisała Olik, bo jak już się przyznałam w tym wątku, na początku wypowiedzi Olik w ogóle nie zauważyłam) i dotyczyła zmiany przez nią lekarki, która w jej przekonaniu była dla niej złośliwa... moim zdaniem, lekarka chciała dla Ilony dobrze ![]() no i nie będę pisać tu, że uwielbiam Ilonę i będę bronić jej do ostatniej krwi, bo też jest wiele rzeczy, które mi się w niej nie podobają i ona o tym wie ![]() ale dostrzegasz chyba różnice między moją wypowiedzią a złośliwostkami Olik? jeśli takiej różnicy nie ma, to UWAGA UWAGA, przyznaję się do błędu i przepraszam Ilonę, że ją uraziłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
Z uwagi na szacunek do Yenn i jej prosbę z mojej strony EOT
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#908 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Syntagma moja wypowiedź faktycznie dotyczy zamkniętego wątku Ilony.
Nie mam na razie zdania o tym. Muszę go przeczytać. Ale na razie proszę Was o pass. Wydaje mi się, że jeśli jest coś na rzeczy to Olik musi to sobie wyjaśnić z Iloną. Wzajemne oskarżenia, ostre słowa, nikomu nie pomagają w rozwiązaniu tego konfliktu. Proszę o chwilę na refleksję ![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
Ja już napisałam że moje posty nie miały na celu obrażania kogokolwiek, mówiłam w żartach i napewno nie miałam na celu wmówić komuś że jest gruby (tym bardziej że nie wiedziałam jaką figure ma Ilonka dopóki sama nie powiedziała że lekarz kazał jej schudnąć).
W tym wątku jak przeczytałam te pretensje (i to nie od Ilonki!) to najpierw było mi przykro, ale potem stwierdziłam że komuś się nudzi to wynajduje problemy- stąd moje pełne optymizmu i uśmiechu posty które zbulwersowały parę osób ![]() ![]() Ja nie widzę problemu, jeśli Ilonka poczuła się urażona to chętnie porozmawiam z nią na PW ![]()
#910 |
BAN stały
|
Oj, laski. Trochę się zrobiła święta inkwizycja.
![]() Widziałam oba tematy, i problem nie był wart takiego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
No kurczę, nawet Admina nam zamurowało...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Najlepiej otworzyć okno, zrobić wdech-wydech ze trzy razy i spojrzeć na to z dystansem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
jakos inkwizycji nie widze...
![]() Ale w sumie powstal fajny watek, bo sie ciekawych rzezcy mozna bylo dowiedziec. Wielu rzeczy dokladnie. A miedzy innymi, ze kazda chamska/zlosliwa/ironiczna/niemila wypowiedz trzeba konczyc usmieszkiem, bo to wtedy oznacza optymizm i radosc ![]() milo sie rozmawialo ![]()
#915 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wg tej zasady powinno się robić również na odwrót, tzn po miłej i sympatycznej wypowiedzi powinno się dawać skwaszoną, obrażoną, złą lub zniesmaczoną minę. ![]() Tak więc... Fajnie Syntagmo (Stygmato), że nakierowałaś nas z powrotem na temat wątku. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#916 | |
Konto usunięte
|
Efekt śnieżnej kuli .Od słowa do słowa i awantura gotowa.
Jak nazwać zjawisko które wystapiło? Może syndromem dobrej rady? ![]() Szczerze powiem to mi sie najpierw rzuciło na oczęta- ten wymóg dozgonnej wdziecznośći za okazany czas i poradę . Nawet jak jest nie po myśli proszącego i wbrew jego gustom I nie chodzi o głupie (?)dziękuję ale o obrazę majestatu.Jak to -ja radzę,ja!! a tu fochy ![]() Masz używać tego i tego kremu ,nie? to Cytat:
![]() ps .A funkcja fakt mało istotna -w końcu ...niepłatna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
BAN stały
|
Nigdzie jeszcze nie padło, że bycie milutkim jest obowiązkowe. Owszem, zamiast uwag w stylu 2 km pomoże schudnąć
![]() ![]() Motyla noga. Specjalnie dla Łajki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Konto usunięte
|
Ja reprezentuję ..biedronkę a Ae słonia
Żeby nie było ,ze tuszą tylko pamięcią Niestety ![]() ....bo ta znowu cos wygrzebała czy paluszkiem znalazła w swoich aktach IPN na temat wizazanek <cały pokoj segregatorami zawalony> i z dedykacją mi tu przylazła (?) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
Aete, patrzę na twój avatar i zastanawiam się co przegapiłam, bo nicka nie poznaję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Konto usunięte
|
Ale to zielono...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
absurd na forum
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
BAN stały
|
i tam. (do Łajki)
O czym pan do mnie rozmawiasz? Czy pan mnie przypadkiem nie obrażasz..? ![]() ![]() No właśnie, tak btw, to mam ochotę zmienić nicka. ![]() No dooobra <wlecze się smętnie, miętoląc w dłoni czapeczkę i zużyte serpentyny...>. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
Łajko, dla mnie słowo: dziękuję, jest czymś normalnym, gdy ktoś poświęci mi swój czas, w czymś mi pomoże... .Szkoda, że 'wychodzi z mody'.
A tak btw, przypomniałaś mi, że miałam wątek założyć ![]() ![]()
![]() |
#924 |
Konto usunięte
|
Ja też chce zmienić.
Mam dwa na oku i za cholere ![]() 1/ naoczny świadek ![]() 2/nieobiektywny pasożyt ![]() he? ![]() Okej co miałam w watku do powiedzenia powiedziałam -no chyba ze jeszcze cos dodam-tyle ![]() edit-Fresiak dziekuje się za rady chciane za te niechciane to już gorzej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Chociaż w sumie już dawno karniaków nie skleiłam ![]() Ma się kulturę wrodzoną ![]() Cytat:
![]() Jest jedno wyjście - nie udzielać się i nie doradzać Ilonie. Ale sęk w tym, że Ilona generuje rożne śmieszne akcje i pewnie i tak wiele wizazanek nie będzie umiało się powstrzymać. I nie uważam też, że olik jakoś wyjątkowo nabroiła. A skoro JA tak nie uważam, to tak musi być ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Tak jak obiecałam, przeczytałam i ten wątek oraz ponownie wątek Ilony.
Dokładne cytaty: Najostrzejsza wymiana zdań między Olik a Ilonką. Wg niektórych z Was - skandaliczna. A ja osobiście uważam, że w tym przypadku Ilona sama świetnie sobie poradziła z tym "atakiem" i wykazała bardzo zdrowy stosunek do całej sytuacji. Jak widać po treści i emotkach ona ma dystans. Nie zmieniłam zdania. Uważam, że nie mam za co ganić moderatora. Jednak poproszę Olik, żeby napisała do Ilony i, żeby dziewczyny sobie to do końca wyjaśniły. Jestem przekonana, że Olik przeprosi Ilonę, jeśli ta poczuła się urażona.
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
BAN stały
|
AgaZ tylko to już nie chodzi o te wypowiedzi odnośnie Ilony.
Teoria obrony olik i wtórujące jej inne moderatorki była trochę niesmaczna. Dokładne argumenty przytoczyła np. Syntagma i nie będę tego powtarzać, bo wszystko już zostało napisane. Nie zauważyłam, żeby w jakimś wątku toczyła się dyskusja nad tym, czy np. Całkiem-Spoko* należą się karniaki za taką a taką wypowiedź czy może jednak nie. Po prostu je dostawała i już. Żadnej dyskusji na ten temat. A tutaj pełne starcie. To kto w takim razie czuwa nad modami? Skoro wiadomo, że one obiektywnie siebie nawzajem nie ocenią... Rozumiem, że to Twoja funkcja? *Wybacz, padło na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Ja się wcale nie dziwię, że dziewczyny trzymają tak zwany "wspólny front". Nawet mnie to cieszy, że potrafią zawiązywać przyjaźnie, czy z sobą sympatyzować. I proszę nie oczekujcie, że będzie inaczej. Tak jak na forum są różne sympatie i antypatie, tak i w gronie modów tworzą się identyczne relacje.
A jeśli chodzi o czuwanie nad modami - to faktycznie jest to moja rola i rola Zło. Choć nie ukrywam, ze wolę konflikty międzyludzkie rozwiązywać i wyjaśniać sama ![]() Sami moderatorzy wiedzą, że kiedy coś nabroją, złamią świadomie regulamin, to dostają ode mnie PW lub piszemy o tym na BO. Moderatorzy są kontrolowani, ale nie mam zamiarów naszych "brudów" prać publicznie.
![]() ![]() |
![]() |
#929 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() W przypadku, moim zdaniem, niesprawiedliwego upomnienia czy karniaka, dyskutuję z wielką zawziętością i upierdliwością. W sumie to myślę, że nadawałabym się doskonale na moderatora z tak wielkim jak moje poczuciem sprawiedliwości i niesprawiedliwości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
BAN stały
|
Tylko Spoko Ty sobie tam możesz dyskutować, a jak już decyzja zapadnie to nikt Ci tego nie cofnie
![]() AgaZ dzięki za odpowiedź. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.