![]() |
#91 | |
BAN stały
|
Dot.: Absurdy ...na forum ;p
Cytat:
![]() 1- w zadnej z mojej wypowiedzi nikogo nie wysmiewam, tymbardziej sie nie wywyzszam. Pisze tylko co ja czasami odczuwam. tyle! 2-prosze Cie oszczedz sobie analizy i interpretacji psychologicznej mojej osoby i wnioskow z tego plynacych czy czuje sie lepsza czy gorsza od innych. 3- co do moich zajec to tez nie pamietam, zebym Ci sie zwierzala. Powiem Ci wiecej - tez spedzam kupe czasu na Wizazu. A z Twojego ''ataku'' na mnie wynika, ze chyba nieumyslnie poruszylam jakis czuly punk ktory uruchomil jakies kompleksy dlatego tak sie burzysz. I zeby rozwiac Twoje wszelkie watpliwosci powtorze - tak, mam wrazenie, ze osoby ktore w stosunkowo krotkim czasie maja nabite duza ilosc postow moga miec problemy z zagospodarowaniem swojego czasu w inny sposob. Musze podawac stosunek czasu do ilosci postow o jaka mi chodzi??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
A dla mnie absurdalne jest zakładanie wątków z pytaniem, do którego odpowiedź sto razy szybciej można znależć poprzez wyszukiwarkę google.
Coś w stylu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post5614942 |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Jest kilka takich absurdów małych
![]() ![]() ![]() I jak Afra nie lubię watków o poszukiwaniach, bo nikt tak naprawdę w nich juz nikogo nie szuka (sorry, takie mam odczucie). Weszłam w jeden ostatnio, sądząc, że toczy się tam dyskusja o nowych faktach, a tu same "up, up, up" ![]() I tyle w sumie chyba ![]()
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to czyste lenistwo. Jak mnie coś interesuje, to potrafię sobie wyszukać dany tytuł. Google nie są trudne w obsłudze ![]() Bardzo mnie to uwiera, więc nie mogłam o tym nie wspomnieć ![]() Poza tym brak możliwości usuwania zdjęć. Czysty absurd po prostu i tyle. I jeszcze parę innych, niewymienionych tutaj rzeczy ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Absurdem jest zakładanie,na Plotkowym, wątków na tematy,dla których istnieją osobne fora i pod-fora na Wizażu ,z wymowką :
bo na Plotkowe najwięcej osób zagląda To po co te wszystkie fora i pod-fora ![]()
#96 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym nie lubie na forum: -jak ktoś nowy założy jakiś temat nie używając wcześniej wyszukiwarki a wszyscy od razu na niego nalatują w stylu "hahaah kolejny wątek w tym tygodniu" ,"o to sie moderator ucieszy"...nowa osoba raczej sie wystraszy i niewiele z tego zrozumie... a wystarczyłoby grzecznie napisać "widzę,że jesteś nowy/a na forum, nastepnym razem użyj wyszukiwarki by sprawdzić czy ktoś kiedyś nie założył podobnego tematu" - jak ktoś pisze w wątku tylko po to by skomentować co o nim myśli a nie wypowiedzieć sie na temat... np. jest wątek o połykaniu spermy...śmieszny czy nie,dziewczyna zakładając go miała problem dla niej całkiem poważny a ktoś wchodzi tylko po to by napisać "ale mnie powala ten wątek, poprawia humor,ale wy macie problemy"..ja rozumiem prawo do wyrażania opinii ale bez przesady...po co to, mało kogo obchodzi co kto myśli o temacie wątku, skoro nie chce pisać na temat niech nic nie pisze -poza tym denerwują mnie osoby, ktre jakby tylko czekają by przyczepić sie do jakiejś wypowiedzi, łapią za słówka,cytują zdanie po zdaniu i pod każdym zacytowanym zdaniem piszą co o tym myślą wytykając błędy...tak jakby chciały na siłe narzucić swoje przekonania... ja nie wiem czy takie osoby mają misje czy jak ![]() -błędy mnie nie rażą bo sama robie błędy i to nie do końca zależy ode mnie...no chyba,że ktoś pisze pokemonami albo bez znaków interpunkcyjnych - no i oczywiście wątki typu: czy moja waga jest ok ,czy wyglądam grubo..może ktoś ma taki problem,ale czasem chodzi po prostu o zdobycie komplementów i podniesienie sobie samooceny -nie denerwują mnie natomiast tematy wątków typu:jaka u was pogoda, pochwal sie... nieczęsto sie w nich udzielam ale to w końcu plotkowe wiec ludzie mogą pisać na każdy temat....żenujące jest jak jakaś osoba komentuje"c za bzdurny wątek,bezsensowny" skoro ktoś sie w nim udziela to chyba ma jendak sens... - nie sugeruję sie też liczbą postów, widać kto nabija bo chce mieć dużo postów a kto pisze bo lubi-wystarczy poszytać o czym pisze i jaką ma to zawartość.. ja sama w wakacje sie nudziłam i siedziałam długo na Wizażu a mimo to nie czuje się kimś gorszym czy nabijaczem postów bo pisałam na tematy które mnie interesują
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
Tyle nas tu rzeczy denerwuje
![]() ......a tu siedzimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież na tym polega dyskusja,czyż nie ![]() Nie rozumiem. Każdy ma prawo napisać w wątku tylko jednego posta ,czy jak ![]() Zobaczę coś,do czego mogę się ustosunkować-to podpytuję autorkę danej wypowiedzi,o co chodzi. Takie to absurdalne ![]()
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg mnie , ma Pani Alchemio ,racyje ![]()
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chodzi mi o normalną dyskusje i nawet nie miałam Ciebie na myśli ![]() ![]() ![]()
![]() |
#104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Afra też się mnie wyparła
![]() ![]() Taka grzeczna jestem,czy jak ![]() ![]()
#106 |
Zakorzenienie
|
to teraz ja:
- nie lubię kiedy ktoś w niezbyt grzeczny sposób upomina nową osobę, że taki wątek już był/ używaj opcji edytuj/ itd., można to napisać w mniej dosadny sposób (któraś z dziewczyn juz o tym pisala), dla mnie to takie zakladanie, że ktoś nowy= gorszy, jak mu zwrócę uwage to pokażę, że jestem lepsza itd. Dajmy nowym osobom oswoic się z forum i wykazać. - nie lubię też wyśmiewania się z czyichś wypowiedzi/ pokazywania, że jest się mądrzejszym, oczywiście nie pisząc tego wprost - o wątkach w stylu powiedz wszystkim dobranoc/ dzień dobry nie wspominając, bo za nic nie mogę dopatrzeć sie w nich sensu |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie na Księżycu piękna pogoda, niebo gwieździste, dość ciepło zapraszam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha ![]() a co to za problem odpisać.. nie umiałam znaleść informacji która chciałam?(o tym również wspomniałam w 1 poście) no więc założyłam wątek pytałam się też koleżanek i żadna nie wiedziała Ps. wiedziałam że tu o tym napiszesz tu, 1 raz jestem na tym wątku ![]()
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
smiszne ;p ale jaki jest cel watku? dowiedziec sie ze u kogos tam jest slonecznie? ale jak nie znamy miejscowosci, to co nam to da? troche dziwne ...
![]() |
#110 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W Łodzi zimno ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Konto usunięte
|
Dla mnie absurdalne na forum są wszelkie wypowiedzi, które zaczynają sie od słów:
- nie chcę Cie krytykować, ale ... (tutaj następuje krytyka z piekła rodem, po której autorka wątku pewnie zaczyna żałować, że wyskoczyła ze swoją sprawą na forum ![]() - nie chcę być niemiła/obrażać Cię, ale... (tutaj następuje seria epitetów); - nie chcę się wymądrzać/wywyższać, ale... (tutaj pada szereg rad lub recept na szczęście itp. ![]() Dziewczyny, skoro czegoś nie chcecie, to nie róbcie tego po prostu ![]() O poprawnej ortografii powiem tylko, że czuję się źle, kiedy regulamin odbiera mi moje prawo niesienia kaganka oświaty i poprawianie błędów. Gdyby wszyscy poprawiali się wzajemnie, to w końcu nawet najwięksi ignoranci robiliby mniej błędów. Ale pewnie regulamin w tej kwestii nigdy się nie zmieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Konto usunięte
|
A propos absurdów...
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216691 Powiedzcie, skąd się biorą takie pytania?? |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;5615666]Dla mnie absurdalne na forum są wszelkie wypowiedzi, które zaczynają sie od słów:
- nie chcę Cie krytykować, ale ... (tutaj następuje krytyka z piekła rodem, po której autorka wątku pewnie zaczyna żałować, że wyskoczyła ze swoją sprawą na forum ![]() - nie chcę być niemiła/obrażać Cię, ale... (tutaj następuje seria epitetów); [/QUOTE] No niestety dzisiaj z tym sie spotkałam..nie na moim przykładzie no ale jednak.. to jest nie fajne ![]()
#114 |
Zakorzenienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;5615666]
O poprawnej ortografii powiem tylko, że czuję się źle, kiedy regulamin odbiera mi moje prawo niesienia kaganka oświaty i poprawianie błędów. Gdyby wszyscy poprawiali się wzajemnie, to w końcu nawet najwięksi ignoranci robiliby mniej błędów. Ale pewnie regulamin w tej kwestii nigdy się nie zmieni ![]() [/quote] Przecież regulamin nie zabrania zwrócić uwagi,przy pomocy PW ![]() Absurdem byłoby,gdybyśmy tutaj sobie błędy wytykały-otwarcie .
#115 |
Zakorzenienie
|
Ale Fresa, wiesz ok, osoba ,ktora popelnila blad ort. dowie sie o tym przez priv.
Ale powiedzmy taka .. wizazanka xxx , zobaczy ten wyraz, podswiadomie zakoduje sobie jego pisownie, bo przeciez nikt nikt nie poprawia wiec ok ![]()
#116 |
Zakorzenienie
|
ja też uważam, że nic w tym złego jeśli ktoś na forum
zwróci w grzeczny sposób uwagę na błąd ortograficzny. Ale regulamin jest jaki jest.. |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nawet o tym samym napisałam swego czasu,w wątku o ortach-w odniesieniu do siebie. Ale nie wyobrażam sobie,że będziemy tu-wzajemnie- na czerwono byki podkreślać ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Ja to od razu węszę podstęp ![]() Może autorka wątku myśli jak tu się pozbyć ciąży i wpadła na taki genialny pomysł ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;5615925]Dokładnie
![]() Ale,co -dokładnie? Przecież,jak komuś zwrócisz uwagę na PW,że zrobił błąd-to trzeba założyć,że go poprawi. I wtedy wszyscy zobaczą poprawnie napisany wyraz. W czym problem ![]() A jak nie będzie chciał poprawić,to nie zrobi tego!,nawet,jak mu 10 osób wytknie byka-publicznie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.