![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Absurdy ...na forum ;p
Cytat:
Nie dodawaj zdjęcia i już. Po co dawać je na chwilę. Do szału mnie doprowadzało,jak wchodziłam na wątek a tutaj 15 postów,że świetne zdjęcie,super fryzura itd a zdjęcia ani widu ani słychu.
![]() |
#122 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dajmy na to ktoś zwróci uwagę ''słuchaj zebra cos Ci się musiało majtnąć i się pomyliłas bo tam powinno stać ó a nie u -popraw sobie ![]() Mi ostatnio też została zwrócona uwaga ale ..bardziej drastycznie i raczej w celu udowodnienia -co ty tam wiesz skoro nawet nie wiesz jak się pisze.... Szczerze? ....jestem naprawdę dżwięczna ![]() ![]() Ale to ja . 'Byki' bardzo dużo osób robi /w tym ja -wiekszość...świadomie-i raczej o stylistykę mi idzie i zachowaną inną kolejność wyrazów w zdaniach niz być powinna i te moje zdania zaczynane od ->bo;ale ![]() Byłaby masakra a nie rozmowa .Wiele razy było to juz maglowane.Wiele |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
Mam jednakże podejrzenia, że pozwolenie na poprawianie błędów sprawiłoby głównie to, że sporo dziewczyn odgrywało by się na nielubianych wizazankach.
Hehe, no ale może każdy sądzi po sobie. A skoro żeście takie mądre z tymi błędami, to powiedzcie, jak w liczbie mnogiej słowo "wola" brzmi? Wól czy woli? Bo się zastanawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby tak każdy każdemu, bo faktycznie zatracilby się sens rozmowy ale czasami jak widze "byki" w co drugim wyrazie to samo sie ciśnie na usta zwrócenie uwagi. Wiem, wiem jest możliwość na PW, ale ja leń jestem i zamiast PW odpuszczam sobie komentowanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dokładnie to, co napisała Afra86 ![]() Przyznasz, że zwracanie uwagi na błędy każdemu użytkownikowi z osobna za pomocą PW ma mniejszy sens, niż poprawienie błędu na forum? Moglibyśmy korzystać z czegoś wszyscy, a nie pojedyńczo. No bo dlaczego teraz odpisuję Ci na forum, a nie na PW, skoro de facto wypowiedź kieruję tylko do Ciebie? (pytanie retoryczne) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
A mnie się wydaje, że to słowo istnieje tylko w pojedynczej, w końcu wola jest jedna, tak jak przyszłość czy wyobraźnia [etc.]
![]() ![]() ![]() ![]()
#128 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
BAN stały
|
Alchemio, Paranojo - dziękuję za rozwianie moich wątpliwości.
Dzięki Wam wreszcie zasnę spokojnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Z jednej strony racja, że mogłybyśmy skorzystać na takim
publicznym poprawianiu, a z drugiej tak jak napisala całkiem spoko mogłoby się to skończyć tym, że każdy każdemu wytykalby pojedyncze bledy ( a co gorsza gdyby to czynił ze względow sympatii/ antypatii).. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Wątki "powiedz wszystkim dzień dobry./ dobranoc" są super
![]() ![]() Jeżeli chodzi o ortografię itp. to jak widzę bynajmniej w roli "przynajmniej" to mi się płakać chce ![]() ![]() ![]() Poza tym wszystko w porządku u mnie ![]() Co do absurdów to dla mnie kompletnym absurdem jest tekst "SUBSKRYBUJE!" ![]() Jak sobie coś przypomnę to dopiszę ![]()
#134 |
Zakorzenienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;5616362] Ja jakoś tak naiwna jestem od dziecka i wierzę w dobrą wolę ludzi i ich słuszne intencje
![]() no niby tak, pewnie byłyby to skrajne przypadki, ale my tu sobie gadu gadu, a pewnie itak nic to nie zmieni. |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
jak dla mnie największymi absurdami na wizazu są wątki :
Czy mogę być w ciaży.Prawdopodobienstwo. .. Powiedz wszystkim Dzień dobry... co do prawdopodobieństwa bycia w ciąży-to czy nie prościej skoczyć do apteki po test ciążowy -niż czekać na odpowiedz na forum?Ile czasu by sie zaoszczedziło a ile nerwów ho ho... a po za tym nie przypominam sobie by któras z Wizazanek była jasnowidzką z USG w głowie. Mówienie wszystkim: dzień dobry/dobranoc-czy są tu jakieś fanki tego watku,które po zalogowaniu się na wizaż leca czym prędzej na jeden z wymienionych wątków i sprawdzają z wypiekami na twarzy kto juz sie obudził badz kładzie się spać?Durne to. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A i jeszcze sobie postów trochę ponabijam ![]() ![]()
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
mnie boli to na wizażu, jak zresztą w życiu też, że jak isę napisze o jakimś problemie, to wiele osób nie "postawi" się na miejscu tej osoby, tylko komentuje tak jakby ona się czuła na tym miejscu..ostatnio napisałam o czymś co było dla mnie smutne, a ktoś mi odpisał że jak ja mogę tak gadac! że jestem niedojrzała bo ona by tak chciała a ja nie chcę..taki przykład..ok, ktoś może się zdenerwować gdy inna wizażnak naprawdę pisze głupoty (typu "powiedzcie mi co mi dolega bo do lekarza nie pójdę") i zareagować emocjonalnie..ale czasami dla jednych coś jest smutne dla innych wesołe..dla jednej wizażanki studia mogą być beznadziejne, kierunek nie taki jak chciała a jest np na 4 roku i co robić, zmarnowane lata, jak ewentualnie powiedziec to rodzicom,a inna napisze że ta jest niedojrzaóła bo ona to by chciała sudiowac a nie ma kasy i wogóle tamta sama jest beznadziejna, po co szła na studia..taki przykłąd wymyślony..ale to isę często zdarza.. drogie wizażanki! jeśli ktoś was prosi o pomoc to na Boga spróbujcie choć w 1/3 postawić się w sytuacji tej osoby a nie oceniać ją z własnego punktu widzenia, i od razu kasowanie na wstępie..to nie jest miłe i naprawdę potrafi zniechęcić do proszenia tu o pomoc..nie tylko ja mam takie odczucia..
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie absurdem są odpowiedzi w stylu: "Kolejny wątek w tym tygodniu/miesiącu/dniu na ten sam temat. Na stronie głównej są już 2/3/4... wątki dotyczące tego/tamtego, wystarczyło zajrzeć. Czyżbyś nie zauważyła?/Czy nie można było użyć wyszukiwarki?", których napisanie zajęło autorowi więcej czasu niż odpowiedź na krótkie pytanie zadane w wątku
![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
w ogole to mam nowy pomysl na watek i to jest absurd
![]() malutka 166 , nie martw sie ![]() ![]()
![]() |
#140 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
muszę pomyslec.
tasiemce. to mi nie pasuje. nie pasuje mi wątek typu "plotkowy dla..."o dla mnie z zalozenia plotkowe jest ogolne. no rozumiem zakładanie wątku np. maturzystki, kobiet mundurowych-jesli w tym wątku rozmawia sie tylko na ten temat. a nie ze np. zjadło sie sniadanie itp, dla mnie to bez sensu. absurdem dla mnie byl ostatnio wątek małej jakiejs tam. (przepraszam, nie pamietam nicku)w kazdym razie: dziewczyny ją wysmiały, się sprzeciwiłam, mod wlepił fragment regulaminu. wtedy kilka osob, ktore wczesniej sie smiały mowily cos w stylu "ja nie!". zdziwiło mnie, ze mod nie rozdał jakichs upomnien, moze dlatego ze za duza grupa osob? nie chcialo mi sie juz walczyc o jakies upomnienia dla nich, ale to było chamskie i tyle. absurd dla mnie to jeszcze wymyslanie kolejnych podfor bo piec osob chce sobie pogawędzic a w kilkunastostronnicowym wątku sie znalesc nie mogą. rownie dobrze mogłabym poprosic o załozenie podfora "maturzystki" bo: osobny temat mozna zalozyc do kazdego przedmiotu-niech kazdy kto zdaje historie np. wspiera sie w osobnym wątku, dyskusje itp. osobny wątek w czasie egzaminow, osobny na narzekania dla nauczycieli. no powiedzcie, ma to sens? nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Denerwują mnie polewki czy głupawki tak zwane z pytań osób z kilkoma wiadomościami na koncie.Wtedy zamiast najnormalniej w świecie wytłumaczyć od razu zaczyna się polewka i głupie docinki.Nie mówię,że za każdym razem,ale zdarza się.Gdyby o to samo zapytała osoba znana i lubiana na forum,założę się,że odpowiedzi byłyby poważne.
#143 |
Zakorzenienie
|
..w swoim czasie
![]() ![]() nie no, nie bede dawac kilka watkow na dzien ![]() ![]() ![]()
#144 |
Wtajemniczenie
|
Fajny ten worek. Taki, hmm, workowaty!
![]() Czekamy na realizację pomysłów! ![]()
![]() |
#145 |
Mrs Mrau
|
Absurdów nie ma.Forum jest idealne.
... |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() chyba sobie zeszyt załoze zeby nie uciekły. ![]() Nemezjo->zgadzam sie. o czym wczesniej pisałam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Absurdalne na forach w ogóle jest to, że wiele osób nie czyta całości, ba! - często nie czyta dokładnie nawet pierwszego posta, a zabiera głos w dyskusji; zawsze mnie to niezmierni dziwi.
Absurdalne jest także to, że Moderatorom i Administracji rzadko się dziękuje, wychodząc z założenia, że to rzecz zbędna/oczywista/itd., a pomoc należy do ich obowiązków i tyle. W sytuacji popełnienia przez nich błędu czy jakiegoś niedociągnięcia - oooooooooooo, tu dopiero jest pole popisu dla krytyki. Absurdalne (chociaż nie pozbawione podstaw ![]() Jeśli chodzi o rozmaite kłótnie, KWA, dramatyczne pożegnania, karmę, bany, obrazki w podpisie i tak dalej, to rzecz z mojego punktu widzenia bardzo pozytywna, bo interesująca i pouczająca.
#148 |
Zakorzenienie
|
Ufcio to zakladaj, zebym nie wyszla na jakas nawiedzona, co ciagle pakuje nowe watki
![]() poza tym, uch ,ale Ty masz ambitniejszy watki trzeba przyznac ![]()
#149 |
Ordnung muss sein!
|
najbardziej absurdalny jest dla mnie watek:CO ROBISZ W TEJ CHWILI?
Nie wchodze tam bo zawsze mam wrazenie ze wszyscy napisali ten sam post,,wizazuje'' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
wpadać na czat babki
![]() http://www.polchat.pl/chat.php?_room=chat_wizazanek_
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.