![]() |
#241 | |
BAN stały
|
Dot.: Absurdy ...na forum ;p
Cytat:
na początku każdego forum jest wielkimi bukwami i z wykrzyknikiem, żeby korzystać z wyszkiwarki, więc jak ktoś nie umie czytać to niech się liczy ze "zjechaniem" ![]() poza tym jest tu ukryta pewna funkcja wychowawcza: osoba raz zjechana 2 razy się zastanowi zanim założy kolejny "genialny i odkrywczy" wątek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdy jeszcze amatorskie porady fryzjerskie raczej nie zaszkodza, to zakladanie watkow typu "help co mi jest, prosze pomozcie!!!!" to dla mnie juz katastrofa. jak nam cos dolega, to od razu do lekarza i leczenia przez internet absolutnie nie popieram, dlatego reakcje Margitty jak najbardziej rozumiem i mysle, ze nie wynikaja z wredoty tylko ze zwyklego, zdrowego rozsadku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja chcialam zapytać o coś takiego jak nabijanie postów. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić celu takiego zachowania. Jestem zdania, że jeśli mam coś do powiedzenia ciekawego to mówię, ale co ja bym miała z tego, że mam 1000 czy 1 post. A może to jest tak, że każda chce mieć ich dużo, bo inaczej się traktuje daną osobę ![]()
![]() |
#246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
Ten wątek dał mi do myślenia... kiepska jestem w nabijaniu postów
![]() Do tysiąca pewnie nie dobrnę w tym roku... Śmieszył mnie wątek co wcinasz przed monitorem, chciaż przyznam, że nie zajrzałam nawet tam, a o dzień dobry i dobranoc właśnie się dowiedziałam. Co jeszcze o nabijaniu postów? Czasem podczytując forum mam wrażenie, że dziewczyny piszące porady po prostu powtarzają po koleżance wyżej np. "tak ja lubię kosmetyki kryolana, ale tusze są okropne" i pod spodem ktoś dopisuje "no kryolan ma dobre produkty nie lubię tylko tuszów" i dalej "podkłady kryolana są niezłe tusze są kiepskie" i tak z 10 osób po kolei powtarza... To samo jak pierwsza osoba zwróci uwagę, np. na forum moda, że rurki koleżanki na zdjęci są nieco za ciasne - powyżej było 10 achów, że ładne, a teraz się zacznie jatka... ![]() Może się mylę, ale przypomina mi to sytuację z podstawówki kiedy nauczycielka zapytała co najbardziej lubimy na stole wigilijnym i każdy ławka po ławce mówił "barszcz z uszkami". Ja zdenerwowana bo byłam prawie na końcu, a barszczu nie lubię, ale jak przyszła moja kolej to co miałam powiedzieć? "Barszcz z uszkami" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o wątek "co wcinasz przed monitorem" to mi się przydaje
![]() ![]()
#250 |
Wtajemniczenie
|
tak mnie się teraz przypomniało
czysty absurd to dla mnie coś często praktykowane na Intymnym: jakaś Wizażanka opisuje swój problem - załóżmy, że facet nie okazuje jej uczuć i ona nie wie czy ją kocha. i otrzymuje odpowiedzi w stylu: X: no, porozmawiaj z nim, bo to jest naprawdę nienormalne - mój mi kupuje kwiatki bez okazji Y: mój chłopak jest dla mnie taki kochany i zawsze rano robi mi śniadanie; ja doradzałabym rozmowę Z: ja bym z nim porozmawiała; a mój to tak samo jak u Wizażanki X - często mi kwiatki kupuje i tak dalej, i tak dalej. dla mnie to jest zwyczajne kopanie leżącego. czasem mnie aż palce świerzbią żeby napisać dziewczynom żeby się opamiętały i brzydko mówiąc wsadziły sobie gdzieś te historyjki o kwiatkach i śniadaniach do łóżka, bo przepraszam bardzo, ale co to kogo obchodzi? a co do wątków na Ginekologii - toż to jest czysta poezja ![]()
#251 |
Zakorzenienie
|
dla mnie malym absurdzikiem sa pewne wpisy w watku "Jakie macie imiona"
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
zapraszam na chat
![]()
#253 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#254 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
BAN stały
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;5630816]Ale narcy nie chodziło o dawanie rad, tylko o coś wręcz przeciwnego
![]() [/quote] Dokładnie,narcy chodziło o to,że wizażnka ma problem a jakaś wyskakuje z tekstem,że oh ah mam boskiego misia pysia i jak fajnie,że takich problemów nie mam.Zenua. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobrze powiedziane ![]() Cytat:
Heh,mnie to wkurza w każdym wątku.Niby są powitania,ale potem się jest olewanym ![]() Ogólnie o większości absurdalnych rzeczy mowa już była w tym watku ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie jest ten watek? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#258 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie osobiscie avatar z jednym z najmocniejszych przeklenst(co z tego, ze po angielsku?) jest obrazliwy. ciezko mi postrzegac taka uzytkowniczke jako przyjazna, skoro mowi mi zebym sie ...no ten tego ![]() administrator/moderator to normalny czlowiek, ktory opierajac sie na regulaminie, sam ocenia wg wlasnego sumienia. nie jest jakas maszyna. ale przeciez Każdy użytkownik ma prawo wnieść skargę na admina czy moderatora, jeśli ten jego zdaniem złamał regulamin. Osoba, która zgłasza zauważoną nieprawidłowość jest zobligowana do wysłania maila lub PW do AgiZ, ale zawsze do wiadomości osoby (tu: moda), co do której mamy takie czy inne obiekcje. jezeli znasz przyklady, ze mod naduzyl wladzy, to zglos to po prostu Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nienawdzie czegoś takiego, albo wątków na fryzjerce. Przykładem jest np. wątek o cienkich włosach, co piąta wypowiedź: ojeeej a ja mam ich tyle, że mogłabym Wam oddać połowe! No i po co to? ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#260 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [/quote] dokładnie o to mi chodziło ![]()
![]() |
#261 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak,są osoby na tym forum,z którymi lubię się przekomarzać;coś w tym złego? Nie sądzę,bo widocznie one też to lubią;skoro są to dialogi,prawda? Cytat:
![]() |
#262 |
BAN stały
|
Czytając(czy raczej próbując
![]() ![]() ![]() ![]() Dziwne.Utrudnia czytanie(tak,wiem,że można zaznaczyć tekst ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Ale to chyba chodzi o to,że niektóre osoby piszą niemal białą czcionką tak że jest to niewidoczne, dopiero jak się zaznaczy kursorem.. to jakby informacja,że tekst jest dopowiedzieniem,które ma nie być dla wszystkich widoczne/czytelne tylko dla wybrańców... troche taie wrażenie odnosze... dziwny zwyczaj..jak ktoś chce coś przekazać komuś osobiście niech pisze pw a nie jakieś cyrki...
#265 |
BAN stały
|
![]() Tak,podpis,jak sama zauważyłaś.Nie pisze postów w taki sposób. Podpis mam nie zmianiany chyba od wieków ,wciąż ten sam,nie sa to nowe wypowiedzi,na bieżąco odpowiedzi do jakiś wątków. Tak myślałam,ze można się do tego przyczepić,no ale liczyłam,ze różnica jest widziana aż nazbyt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
BAN stały
|
Szara czcionka to chyba taki jakiś lansik, co by post wyglądał bardziej tajemniczo i intrygująco i żeby więcej osób przeczytało. Czy coś tam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Nie widzę w tym niczego absurdalnego.
Forum obsługuje wiele kolorów,dlaczego z nich nie korzystać ![]() Jeśli będę chciała napisać coś,tylko dla wybranej osoby,to napiszę PW ,a nie w poście na biało ![]()
#268 |
Zakorzenienie
|
Wolę tekst napisany
szarościami, ponieważ jest bardziej czytelny niz wypowiedz napisana w ten sposób ![]()
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#270 |
Konto usunięte
|
Nie wiem po co ktos inny używa czcionki innego koloru ale powiem dlaczego ja.
Szara trzcionka w moich wypowiedziach znaczy ni mniej ni więcej tyle ,ze zaznaczony nią tekst..jest mniej ważny ![]() Drugoplanowa wstawka ,szczegoł ,detal ...itp Ot jak się go omnie wzrokiem to nie straci się nic z sensu całej wypowiedzi . ups...jestem modna ![]() Edytowane przez 201710120930 Czas edycji: 2007-10-28 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.