|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Zadomowienie
|
Dot.: ACNE DERM jeszcze raz
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
BAN stały
|
Ja też stosuję AD + Effaclar
![]() Dopiero tydzień minął, ale już widać efekty ![]() Pory ładnie się zwężają i czyszczą, a cera się rozjaśnia! Tonik Effaclar też stosuję! Nawet miło odświeża! Ogólnie raczej nic mnie nie szczypie, a dobre efekty widzę już teraz, bo byłam po serii peelingów migdałowych, więc już buźkę miałam rozjaśnioną ![]() Oczywiście jeszcze sporo do zrobienia! |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
Cześć Gejsze.
![]() Phdwao - nie zmieniaj avka. Ty musisz pisać koniecznie w tym poście o AD i "świecić" przykładem. ![]() Ja też stosuję drugi sezon duet AD + EFF i sprawdza się wyśmienicie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | ||
Zakorzenienie
|
oczywiście
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bo co do effaclaru to mi na 3 miesiące przy stosowaniu codziennie wieczorem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Raczkowanie
|
Od 2 tygodni. tym, że ja mam już pewne doświadczenie z AD i pozbywam się tylko tych najświeższych przebarwień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Phdwao - AD starcza mniej więcej na taki sam okres czasu jak Eff., czyli tak jak napisałaś, około 3 - 4 miesiące.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
dzięki Asiu, no terez częstotliwośc effaclaru sie zmniejszy, bo co drugi dzień smaruję, a więc i AD tez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co Phdwao
![]() ![]() Ja miałam takie okresy, że stosowałam co drugi dzień na zmianę: raz AD, raz EFF. Potem stosowałam tylko sam AD bo chciałam ujednolicić koloryt, potem znowu wróciłam do systemu, który najlepiej się u mnie sprawdził AD i EFF na przemian co drugi wieczór. ![]() Wczoraj był AD, dzisiaj czas na nawilżanie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi AD wystarcza na ponad 3 tygodnie, ale przy codziennym stosowaniu. Niedługo włączę jeszcze tonik z kw. salicylowym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
ja mam żel do twarzy z kw.salicylowym, ale go nie lubię...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
Ja od tygodnia używam AD i zauważyłam jednak więcej pojedynczych wyprysków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fakt, że mi wtedy całe czoło nieźle wysypało i strasznie to wszystko wyglądało, może w sumiei dlatego za drugim podejściem było znacznie lepiej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
ja tam czekam ceirpliwie,jak potwór nie wyglądam więc nadal stosuje mieszankę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zadomowienie
|
A mogę uzywać AD po toniku salicylowym
![]() Oczywiście po jakimś czasie, powiedzmy po 2 godznach???
![]() |
#1487 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny! Opamiętajcie się. Jesli AD to nie żadne inne kwasy i specyfiki, które mogą wysuszać. AD jest bardzo dobry i bez tych wszystkich wspomagaczy. Kiedyś trzeba dać twarzy odpocząc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Raczkowanie
|
I ja melduję się na froncie w akcji pod kryptonimem "ACNEDERM Twoim przyjacielem"
![]() Wczoraj zakupiłam AD i za punkt honoru postawiłam sobie wsmarowanie 4cm ![]() ![]() Pieczenie w normie. Kiedy przeczytałam na Biochemii o kwasach postanowiłam zaatakować skórę z najcięższego działa i kupić LYSANEL Active (tak wiem wiem, człowiek to jednak głupi jest ![]() Teraz AD jest jak pieszczota ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Wtajemniczenie
|
Witam,
Czy jak stosuje lysanel active na noc to moge na dzien stosowac acne derm? I czy nakladacie filtry na acne derm? Dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() czekamy na Twoje relacje z używania AD ![]() mi tam 4 cm to nie problem zaaplikować ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. Jestem tu nowa i jeszcze słabo ogarniam tą stronke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Przyczajenie
|
a i jeszcze mam takie pytanko jakich kremów nawilżających używacie i jakich filtrów (te filtry mnie osobiscie przerazają bo ja jakt tylko nałoze coś na twarz na dzień to zaraz mi sie syfy robią, a wogóle to strasznie mi sie twarz swieci i nie wiem jak ja sobie poradze z tymi filtrami). Ja sie zbieram do zakupu physiogelu bo podobno dobrze(?) nawilża.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Zadomowienie
|
Ola_smile nie me uniwersalnej recepty, myślę, ze acnederm lepiej stosować co drugi wieczór a w pozostałe coś nawilżającego, albo 2 noce acne. i 1 nawilżanie a najlepiej przetestuj na swojej skórze, obserwuj i reaguj na jej potrzeby;
na filtry tez nie ma innej rady jak testować; poproś o próbki w aptekach poczytaj biochemie i KWC; powolutku na pewno sporo Ci sie rozjaśni i znajdziesz najlepszą pielęgnację dla siebie; ![]()
#1495 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1496 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja stosuje tylko AD i rumiankowy krem, ale tylko pod oczy, bo reszta twarzy nie potrzebuje nawilżenia. Jestem posiadaczką mieszanej skóry, ale nawet policzki się nie buntują.
Jak dla mnie AD to wystarczający specyfik do pozbycia się przebarwień (już prawie ich nie mam), zaskórników (zostały niedobitki ![]() ![]() Uwielbiam świadomość, że juz niedługo wystarczy mi tylko róż o policzków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Raczkowanie
|
Zapomniałam dodać, ze mnie jedno opakowanie starcza na ponad miesiąc, ale ja stosuję raz dziennie i nie 4, a 2 cm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
ja stosuje 2 razy dziennie i sluzy to mojej buzi. No a w ciagu dnia kremik nawilzajacy
zalezy mi na czasie zeby pozbyc sie kilku swiezych przebarwien, juz widze ze bledna. AD jak dla mnie jest najlepszy na przebarwienia. Niedlugo zmniejsze to stosowanie- bede uzywac tylko na noc zeby skory tak nie meczyc. I tez napewno nie stosuje 4 cm ![]()
#1499 |
Przyczajenie
|
Przeczytałam cały wątek od deski do deski i skuszona Waszymi pozytywnymi opiniami kupiłam dziś AD. Mam nadzieje, że wydanie tych 18 zł się opłaci
![]() ![]() Edytowane przez 693 Czas edycji: 2007-09-21 o 13:56 Powód: błąd literowy |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Przyczajenie
|
Dzieki dziewczyny na info
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.