|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 |
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Studentki 2oo9! Świeże mięso na Uczelniach=p Obawy, wrażenia, emocje...
A ja jestem...Marysia
![]() Edit: ja też nie dam dziecku na imię Marta - każda Marta jaką poznałam ja lub moja najlepsza kumpela okazywała się być niesympatyczna lub tez dwulicowa. Dopiero na wizażu wśród maturzystek się parę normalnych Mart znalazło.
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-08-31 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3002 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Adriana Lecouvreur;14008201]
Ja gdy tylko mogę nie podpisuję się imieniem, a nazwiskiem. Nie lubię specjalnie swojego imienia, mało kto ładnie je zdrabnia... tylko moja koleżanka, która zresztą śpiewała w tym koncercie... mówi do mnie Kajeńko... ![]() QUOTE] znam jedna Kaję, ma połtora roku i jest kochana ![]() zgadłam ![]()
- Co pani ma do zaproponowania biednym, chorym, starym? - Zachęcała ich będę, żeby spróbowali być młodzi, zdrowi i bogaci. Edytowane przez ladylajla Czas edycji: 2009-08-31 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3003 |
Zakorzenienie
|
Ani Klara ani Brygida
![]() Weronika, ladnie- mnie sie podoba i MArysia takze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Raczkowanie
|
Mnie Weronika tez sie bardzo podoba, Kaja tez taka nie spotykana. jak ktos wola na miescie Kaja to sie tylko ty odwracasz a jak Paulina to 1/10 ludzi lacznie ze mna
![]() mnie sie bardzo podoba Amelka, Julitta, Oskar i Marcel. wspolczuje swoim dzieciom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3005 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja zaprzyjaźniona pianistka ma na imię Marysia i dobrze mi się kojarzy ![]() Z tymi Martami faktycznie coś jest. Znam trzy w miarę... no dobra, nie normalne bo obie są artystkami, ale fajne ![]() Ja bym chciała mieć Gabrysię i Fryderyka ![]() ![]() ![]() edit: jak ktoś mnie woła na ulicy to się nie odwracam, bo moi znajomi wiedzą że nie reaguję na wołanie na ulicy ![]() niespotykane ale nie lubię go... a Oskar... znam jednego. Jego drugie imię to Książę. Imię samo w sobie ładne ale kojarzy mi się z dwudziestoparoletnim facetem który nigdy nie skalał swych rąk pracą, nie skończył też studiów mimo że parę razy je zaczynał i jest naprawdę inteligentny ale "jakoś tak wychodziło..."
Kaja aktualizacja 13 maja - Nie taki modry, czyli za co kocham Budapeszt Edytowane przez Adriana Lecouvreur Czas edycji: 2009-08-31 o 18:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3006 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3007 |
Zakorzenienie
|
Mi sie moje tez nie podoba... Kiedys chlopak przechrzcil mnie i stalam sie Zuza... I tak jakos zostalo
![]()
#3008 |
Zakorzenienie
|
Moja kolezanka to Kaja i ma zal, ze nie zostala enta Karolina
![]() Mnie sie podoba Amelia- pewnie ze wzgledu na moj film ukochany ![]() Paulinka, e tam- ladne i normalne imiona, na pewno nie beda mialy zalu ![]() ![]() Edytowane przez Charmain Czas edycji: 2009-08-31 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3009 |
maszyna, nie człowiek
|
Adriana, Ladylajla, dzieki
![]() Ladylajla, kolega z klasy do Marty z kalsy mówił... Martulka ![]()
#3010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martulka - sweet, hehhehe. ale to nie zmienia faktu, nie przepzdam za tym imieniem, chociaż żadna Marta nic złego mi nie zrobiła
- Co pani ma do zaproponowania biednym, chorym, starym? - Zachęcała ich będę, żeby spróbowali być młodzi, zdrowi i bogaci. Edytowane przez ladylajla Czas edycji: 2009-08-31 o 18:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3011 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a do Marty? Martuniu, Martulek, Martusiu, Martuś, ja mam nieskończoną inwencję jeśli chodzi o zdrobnienia imion.
![]() |
#3012 |
Raczkowanie
|
Zuza to Ty nie jestes Zuza??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3013 |
Raczkowanie
|
No nie? Kto by się tego spodziewał, ze Zuza to nie Zuza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3014 |
Zakorzenienie
|
lajla jestem Sylwia...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mialam byc Dominika.. Ale stwierdzili ze slon Dominik byl ![]() Wole Zuza.. Fakt na studiach pewnie wroce do Sylwio ![]() ![]() Moj kolega tak cudnie mowi Zuzka ![]() Mi sie podoba strasznie imie Marcel i Zuzia ![]() ![]()
#3015 | |
Wtajemniczenie
|
Adriana jest Kają bo oba moje stałe nicki były zajęte
![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
a ja miałam również Katję w klasie. Tym sposobem nie podnosiłam głowy ani na Kaja! ani na Katja ![]()
![]() |
#3016 |
Zakorzenienie
|
No cóż ja prawie (nieliczne wyjątki) wszystkie Marty jakie poznałam to były zwykłe dzi... kurtyzany xD i mówię to całkiem poważnie... (wystarczy spojrzeć na nk i posłuchać opowieści weekendowych)
![]() Wybacz Kaja ale z Twoim imieniem mam dość smutne skojarzenie... ![]() Ja na początku miałam być Wioletta ![]() ![]() Marysie, które znam to głównie świetne artystki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3017 |
Raczkowanie
|
a wiecie jaki jest teraz szał na Nicole i Julie?? julke jestem w stanie zrozumiec bo ladne imie ale Nicola??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przypomniało mi się, ze wiele osób zwraca sie do mnie Asiu bądź Kasiu - chyba "wygladam" na to imię. Na początku liceum notorycznie byłam tak nazywana przez nauczycieli ![]() paulinka - tak, Nicola Kowalska albo Wiśniewska to straszny dziwoląg...nie pojmuję
- Co pani ma do zaproponowania biednym, chorym, starym? - Zachęcała ich będę, żeby spróbowali być młodzi, zdrowi i bogaci. Edytowane przez ladylajla Czas edycji: 2009-08-31 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3019 |
Zakorzenienie
|
Tudziez inny Brajan
![]() A jak Wam podobaja sie te dawne imiona, ostatnio wraca moda, np. na Frankow, Ignasiow, Antkow, Helenki ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() słoń Dominik? niezłe skojarzenie... mój Tż tak się zwie ![]() mam kuzynostwo Nicola i Kewin O_o na szczęście nigdy ich na oczy nie widziałam... ogólnie Nicola kojarzy mi się z plastikową laleczką a ta kuzynka nie dość, że urodą nie grzeszy to w wieku 15 lat ma coś koło 190cm =O to już lekkie kalectwo... Edytowane przez asik1503 Czas edycji: 2009-08-31 o 18:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3021 |
Zakorzenienie
|
Pozwole sobie zacytowac Przekroj cyt:"Imiona rzadkie, niepopularne moga miec wplyw patogeny na noszaca je osobe. Zwykle nadajcy je rodzice maja problemy z przystosowaniem-twierdza psychologowie. To moze byc zwiastun przyszlych nieprawidlowosci w procesie wychowania. Ludzie Ktorzy nie akceptuja swojego imienia maja gorsza samoocene. Zaskakujaco wysoki jest wspolczynnik zaburzen psychicznych wsrod osob posiadajacych niezwykle imie.
Obserwuje sie prawidlowosc ze im wyzszy stopien zrownowazenia psychicznego rodzicow tym zwyklejsze imie wybiora dla dziecka. Jedynacy czesciej otrzymuja imiona rzadkie niz dzieci z rodzin wielodzietnych. Imiona rzadkie wybieraja rodzice najmlodsi i najstarsi, a takze ci wykonujacy nieatrakcyjne zawody. Jednak to raczej regula ze matka dzieci o imionach rzadkich czesciej ujawnia tendencje do gorownania nad nimi, dominacji. Zachwoujac tez czesciej dystans uczuciowy do dziecka".. Ufff cos w tym jest ![]()
#3022 |
Konto usunięte
|
Maria- bardzo ładne imię
![]() Asia, z tymi Martami słuszna uwaga, w podstawówce i gimnazjum (ci sami ludzie) na 12 dziewczyn były 4 Marty. Za to teraz w liceum w klasie miałam 4 Kasie - z jedną siedziałam w ławce, a na jakimś przedmiocie byłyśmy otoczone przez 3 Anie ![]() Ja mam na imię Kasia, ale babcia zwraca się do mnie imieniem siostry - Kinga:/ No nie jest w stanie babunia zapamiętać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3023 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
- Co pani ma do zaproponowania biednym, chorym, starym? - Zachęcała ich będę, żeby spróbowali być młodzi, zdrowi i bogaci. Edytowane przez ladylajla Czas edycji: 2009-08-31 o 18:51 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3024 |
Zakorzenienie
|
A co najdziwniejsze moj tato zwraca sie do mnie zawsze Marysiu... Nigdy nie mowi Sylwia Zwsze Marys albo Marysiu...
A co do imion starych to troche szkoda mi dziecka ktoro w przedszkolu jest jedynym Heniem ![]() ![]() ![]()
#3025 |
Raczkowanie
|
Charmain teraz gdzie sie nie obejrze to sa wszedzie Antki, nawet w sobote pilonowalam malego Antosia
![]() buuu do mnie tez babcie mowi po imieniu mojej siostry, jest to dla mnie troche lekcewazace... o dzyyy a ja znam niewiele mart ale tylko jedna jest fajna tzn. nawet ooo ujdzie to odpowiednie slowo |
![]() ![]() |
![]() |
#3026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3027 |
Rozeznanie
|
A ja na bierzmowanie wzięłam sobie imię (imiona?) Maria Magdalena - i teraz mam 4 imiona, yeah
![]() A dzieci bym chciała nazwać Gabryś i Amelka (nie śmiejcie się ![]() ![]()
Zawsze się o coś martwię. Taka już moja natura. Gdybym się nie martwiła, bardzo by mnie to martwiło. ![]() Pisz do mnie Ante, będzie krócej ![]() Nick przypadkowy - nawet nie pytaj, dlaczego taki - czarna magia
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3028 |
Rozeznanie
|
Aleście namnożyły tych postów
![]() Mi się Zuza bardzo podoba ![]() ![]() ![]() ![]() Córkę nazwę Zosia chyba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komuś chciałam coś napisać ale nie pamiętam komu ![]()
#3029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi sie moje imię okropnie nie podoba ![]() a na drugie mam Marysia xD i szczerze mówiąc, wolałabym sie tak normalnie nazywać ;P i mam prośbę, zajrzyjcie na str., które mam w podpisie, proszę ![]() ![]()
![]() |
#3030 |
Zakorzenienie
|
A Monisia to Monisia czy tez jakos inaczej ?
![]() Podczytuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.