|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Studentki 2oo9! Świeże mięso na Uczelniach=p Obawy, wrażenia, emocje...
Kasia nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę, że możesz jutro do naszej szkoły iść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Wtajemniczenie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14013319]Adriana, na szczęcie mam coś takiego jak myspace, więc mogę sobie spokojnie pogadać z kuzynką z Węgier
![]() ![]() ![]() ![]() I gratuluję samozaparcia. Ja wysiadam przy tym języku ![]() [/QUOTE] byłam raz na Węgrzech, jeden dzień, przy okazji wycieczki do Wiednia zahaczaliśmy o Budapest. Nagyon szép... ![]() Aaaaaa no i węgierskie wino ![]() ![]() ![]() ![]() ja nawet na egzaminie do szkoły muzycznej ( bo planowałam do niej iść w moim mieście zanim wymyśliłam studia w poznaniu) śpiewałam węgierską pieśń... Madárka, Madárka... teraz uczę się drugiej - A csitari hegyek alatt... ta jest trudniejsza, ale mrrrr.... széééép ![]() ![]() aaaa, a w Ameryce nie chciałabym mieszkać, brr... nie, jakoś nawet pozwiedzać nie mam ochoty jechać - jestem bardzo europejska ^^
Kaja aktualizacja 13 maja - Nie taki modry, czyli za co kocham Budapeszt Edytowane przez Adriana Lecouvreur Czas edycji: 2009-08-31 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Konto usunięte
|
Szkoda że pracujesz:/ Ale przecież jeszcze odwiedzimy naszą Alma Mater wspaniałą
![]() edit: i pojawił się pan redaktor ![]() Adriana, no to jó éjszakát (dobranoc, o ile pamiętam ![]() Edytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac Czas edycji: 2009-08-31 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Zakorzenienie
|
Cuddy, ale przystojniak, mrrr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
No nic nie poradzę na to... Jak zrobimy tablo, to trzeba i tak będzie iść
![]() Idę spać, bo jutro czeka mnie nuuuuda 12h. Tzn będę książkę czytać, jeść, czytać, oglądać nową kolekcję kolczyków, jeść i czytać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Wtajemniczenie
|
Dobra, ja się odmeldowuję powoli, spałam trzy godziny poprzedniej nocy, a jutro muszę zwlec się o 6.30
![]() jó éjszakát ^^ hahahahah, napisałam to, zanim dojrzałam, że edytowałaś post, Cuddy ![]()
Kaja aktualizacja 13 maja - Nie taki modry, czyli za co kocham Budapeszt Edytowane przez Adriana Lecouvreur Czas edycji: 2009-08-31 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Konto usunięte
|
banoba Szar, ciasteczko
![]() Sylwia, możliwe, że my Ci się trafimy ![]() Adriana ![]() a SanFran to miasto zupełnie nieamerykańskie i pewnie dlatego tak mi się podoba ![]() ![]() ![]() jutro też musze wcześnie wstać:/ dobranoc ![]() Edytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac Czas edycji: 2009-08-31 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Konto usunięte
|
dzieeeń dooobryyy (albo jó reggelt)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zakorzenienie
|
Jak wy mi się traficie, to was nie wypuszczę
![]() Dzień dobry i do widzenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 | ||
Zakorzenienie
|
bryy
![]() Cytat:
![]() ja w technikum miałam kolegę, który nazywał się BARNABA. xD a ego siostra - Debora ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Adriana Lecouvreur;14012247]no, właśnie. cudzoziemka, wiedziałam że coś chrzanie ![]() ![]() największa lekturowa porażka to wg mnie Jądro ciemności. Masssakra. Przeczytałam pół, bbo wyglądała niepozornie, ale jak przez pół książki nie stwierdziłam żadnej akcji, to zrezygnowałam... granica, to w takim razie to debilstwo było o tym gościu z baku? nie, to było to... przedwiośnie... a granica... aaa, granica to ten... o tym doktorku pajacu... nie, to ludzie bezdomni. cholera, o czym była granica??[/QUOTE] padłam jak to czytałam xD a Granica to nie było to.. każdy z każdym ![]() ![]() ![]() ale naspamowałyście ![]() ja proponuję w następnym wątku oprócz Naszych nickow i uczelni/kierunków napisac Nasze imiona xD
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
co do lektur moim nr1 jest Lalka xD świetne romansidło
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Zakorzenienie
|
Fajnie Monika wymyslila obok nickow imiona
![]()
#3133 |
Zakorzenienie
|
właśnie nie działa gg.
![]() yhhh.. idę do lekarza.. oby przypisał mi jakieś masaże na plecki xD
#3134 | ||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]() Cytat:
Marcelina? Charm, myślałam, ze jest gorzej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() moje gg działa
![]() |
#3135 |
Raczkowanie
|
dzien dobry
![]() dziewczyny nie moglam was nadrobic 6 stron... ale to dobrze do 1 pazdziernika akurat sie wyrobimy ![]() widzialam ze przebijal sie temat o lekturach, jedyne ktore czytalam to Lalka i Ludzie bezdomni-swietne ksiazki, kiedys moze do nich wroce... a reszte to czytalam tylko streszczenia choc i tak to dla mnie za duzo czytania bylo-nie znosze tego ( klasa humanistyczna w LO ![]() ![]() Cuddy co to za facet na zdjeciu?? jaki przystojny ![]() Charmain ja tez jestem za zmiana, bo wczesniejszy byl kapitalny, prze bardzo mnie sie podobal i latwiej bylo mi cie rozpoznac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Zakorzenienie
|
Moje tez juz dziala
![]() A mnie dzis czeka znowu sprzatanie... Troche sie dziwnie czuje nie siedzac dzis w szkole ![]()
#3137 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3138 |
Zakorzenienie
|
mnie gg też coś szwankowało ale już działa
![]() w ogóle moja siostra przywiozła swojego psa "na przechowanie" xD i mi tu koncert z moim psem odstawiają ![]() ehhh... ja to bym już chciała móc wprowadzić się do akademika żeby mieć wystarczającą ilość czasu na fajne urządzenie pokoju i poznaniu stolicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Zakorzenienie
|
Ja to bym juz zaczela... Bo mi sie strasznie w domu nudzi... Dobrze ze net jest bo byla by tragedia. Dzis troche poucze sie z historii.. Ogolem ten wrzesien chyba szybko minie bo 25 wyprowadzka wiec bedzie teraz takie pakowanie, zakupy, sprzatanie itp
A teraz wlasnie dyskutuje z kolega na temat samochodow.. fanatyk golfa.. Czego sie nie robi dla tych oczu ![]() ![]()
#3140 |
Przyczajenie
|
Dzień dobry
![]() boziu, jak też sie ciezko nie wyspałam :< dzisiaj ide na maraton po lumpach i mam nadzieje ze cos ciekawego upoluje ![]() ![]()
#3141 |
Zakorzenienie
|
Green trzeba pisac zeby nowa czesc zalozyc
![]() Ja ide na lumpki w czwartek bo dzis pewnie nic nie ma... Juz widze te przepychanki i tlumy ![]()
#3142 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cierpicie na bezsennosc, ze juz od 7mej urzedujecie ![]() Mialam isc do szkoly, ale stwierdzilam, ze aztak bardzo jej nie lubilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Ładnie wczoraj naspamowałyście ![]() Cytat:
![]() Co do lektur w LO to nie przeczytałam żadnej. Nie dlatego,że nie lubię czytać (wręcz przeciwnie), tylko nie lubie narzucania czegoś co mnie nie interesuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | ||
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() uff, na szczęście udało mi się was nadrobić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jeszcze co do lektur. W całej mojej licealnej karierze mogłabym zliczyć na palcach jednej ręki, ile lektur doczytałam do końca [ale mogę pochwalić się, że "Nad Niemnem" skończyłam ![]() A co do matury - najśmieszniejsze dla mnie jest to, że z czytania ze zrozumieniem miałam maksymalną iość punktów ![]() i ostatecznie zdałam ją na 77%. _____________ Piękna pogoda dzisiaj, taka nie-wrześniowa ![]() ![]()
![]() |
#3145 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14011907]Mnie się "Wesele" bardzo podobało ![]() [/QUOTE] Tak ![]() ![]() [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14012447] a "Granica" była o kolesiu, który mając żonę romansował z Justyną(nie lubię tego imienia), służącą, która to w końcu oblała go kwasem, a on się potem zastrzelił. hardkor.[/QUOTE] oj hardkor ![]() ja też. Ale to tylko dlatego, że obudziłam się o 2 w nocy spocona ze strachu, bo przypomniałam sobie, że dzisiaj rozpoczęcie roku a ja nie wiem na którą, w jakiej sali i że ciuchów sobie nie wyprasowałam ![]() ![]() Wiecie, co... jak tak sobie myślę o moim LO, to chyba mogłabym jeszcze tam pochodzić...z rok ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
maszyna, nie człowiek
|
Ulubione lektury? Wesele, Chłopi, Bezdomniaki, Przedwiośnie, Dżuma, Granica, CMWertera, Dziady cz.III
![]()
#3147 |
Rozeznanie
|
kresko, zgadzam się, niezbyt ambitna ale wciąga
![]() ![]() Też mam dość siedzenia w domu ![]() Ja dzisiaj tez o 8 wstałam i rundka z mamą - szpital ( miałam badanie krwi, ciekawe czy wszytsko dobrze ![]() ![]() ![]() Moniś, biorą pod uwage Twoje słowa, domyślam się, że nie masz fajnie w domu... Jednak zdecydowanie lepiej jest kiedy rodzice się rozejdą jak nie jest dobrze... Ale zaraz jedziesz sie wyprowadzasz ( czy się mylę?) i odpoczniesz ![]() I przyznaję, moja kreacja Pana Młodego była cudna, pomijając to, że śmiać mi się chciało gdy klęczał(a/e)m na scenie przed mą żoną i wychwalał(a/e)m jej warkocze i gorsety. Nie było to zbyt wiarygodne :F I powtarzam, że moją ulubioną lekturą była Mistrz i Małgorzata ![]()
Moje stowarzyszenie "Nutka" Edytowane przez ewka_609 Czas edycji: 2009-09-01 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie za fajnie.. od roku mam pokój z mamą ![]() ale na szczęście, od 16 maja mieszkam z TŻ w Piasecznie koło Wa-wy ![]() ![]()
![]() |
#3149 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#3150 |
Zakorzenienie
|
witam..
ale naskrobalyscie. ledwo dalam rade nadrobic. tak wiec..co do imion to wiele mi sie podoba,troche tych typowych polskich troche nietypowych . moj tz juz zapowiedzial ze syn bedzie gabriel. co do imienia nicola to nie podoba mi sie bo to takie spolszczenie nicol (moja siostra cioteczna sie tak nazywa- nicol) a druga johana -ale one sie w niemczech urodzily a tam to norma. co do lektur to nigdy zadnych nie czytalam . tak do poczastkow szkoly sredniej wogole nie lubilam czytac a teraz uwielbiam. lektur nie czytalam i nie czyatm bo nie sa w moim "typie" ze sie tak wypowiem ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.