|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Studentki 2oo9! Świeże mięso na Uczelniach=p Obawy, wrażenia, emocje...
dziękuję paulinko
![]() http://atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html ja korzystałam z tego kalkulatora ![]()
#3542 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a to mój cud - na żywo milion razy piękniejszy http://www.jillyslingerie.com/files/...20Noir%201.jpg miałam oszczędzać ![]() ![]() ![]() cała ich nowa kolekcja jest pięęęknaaaaa ![]() ![]()
Kaja aktualizacja 13 maja - Nie taki modry, czyli za co kocham Budapeszt Edytowane przez Adriana Lecouvreur Czas edycji: 2009-09-05 o 10:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Rozeznanie
|
Znowuście trochę naspamowały
![]() Na moim spotkaniu klasowym było 6 osób ![]() Widziałam, ze przewinął się temat ustnych... Ja nic się nie stresowałam ![]() ![]() ![]() ![]() A co do staników... To też miałam tak, że jak się dowiedziałam, że te ileś % ma złe to też zaczęłam w necie szukać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale moją mamę namówiłam ![]() ![]() Innej koleżance, jak jej powiedziłam, to oczywiście posłuchała, wymierzyła i poszłyśmy razem do sklepu. Już nie pamiętam jaki miała rozmiar, jakiś mały w obwodze a trochę wiekszy w biuście. Ale gdy powiedziała ekspedientce, to ona się głupio spojrzała i powiedziała,że takich nie produkują . Zabić takie :f Dlatego internet rulez :p A, no i wszystkiego najlepszego lajla ![]()
Moje stowarzyszenie "Nutka" Edytowane przez ewka_609 Czas edycji: 2009-09-05 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do tych staników to ja trochę nie rozumiem. Wychodzi mi 70D, ale ostatnio dorwałam taki rozmiar(cud!) i ledwo się dopięłam, a po bokach porobiły się takie okropne oponki. Chyba jak już będę w Warszawie, to zaatakuję jakiś sklepik z miłymi ekspedientkami, które mi dobiorą rozmiar, a potem zaszaleję na allegro za radą Adriany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Zakorzenienie
|
ewka, peggy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze 1500 postów i zakładamy nowy watek ![]()
- Co pani ma do zaproponowania biednym, chorym, starym? - Zachęcała ich będę, żeby spróbowali być młodzi, zdrowi i bogaci. Edytowane przez ladylajla Czas edycji: 2009-09-05 o 11:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z ustnymi miałam tak samo, dwa maksy, na polskim mega stres, bo trafiła mi się w komisji największa kosa z całej szkoły i nie doczytałam jednej lektury ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
A ja skonczylam sprztac
![]() ![]() ![]()
#3548 |
Zakorzenienie
|
1500 to koniecznie trzeba dzis nastukać, pff co to dla nas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Rozeznanie
|
Ja właśnie wyjęłam placuszek z pieca
![]()
#3550 |
Zakorzenienie
|
Jakie ciasto ?
![]() Własnie zrobiłas mi smaka a wczoraj kłociłam sie z mama żeby nic nie piekła bo jak w domu jest to kusi i skusi ostatecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Rozeznanie
|
W przepisie się pleśniak nazywa, ale u mnie to się skubańcem nazywa
![]() ![]() No jak jest coś w domu to nie ma rady, trzeba zjeść... Jak nie ma to nie chce sie iść do sklepu i kupować ![]() ![]()
#3552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już nic nie piekę, u mnie rodzinka wcina wszystko zbyt szybko i jeszcze narzeka, że za mało. ![]() ![]() ale za to z mamą mamy teraz manię robienia nalewek, już aroniowa zrobiona, terasz myślimy, co by tu jeszcze uwarzyć, alkoholiczki z nas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Rozeznanie
|
Jeszcze ciepły.. Ale mmmmmm........ cuuudo
![]() Udał mi się, nie powiem, nie będę skromna ![]()
#3554 |
Zakorzenienie
|
A moja mama dzis piekla ciasto
![]()
#3555 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Od października zaczynam studiować administrację na 1 roku w Poznaniu. Mam stresa, bo nie wiem co i jak i gdzie ![]() I reguł panujących na studiach..co jak sie nazywa i o co chodzi, i jak wyglądają zajęcia na studiach itd ![]()
#3556 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() coolasana, witamy ![]() ![]() A mnie na majspejsie jakiś muzyk, Orlando ma na imię, zaprosił do znajomych i nie potrafię przestać go słuchać ![]() Dzisiaj wieczorem znowu wychodzę, więc do masowego spamu sie nie przyczynię i znowu będę musiała nadrabiać ![]()
Moje stowarzyszenie "Nutka" Edytowane przez ewka_609 Czas edycji: 2009-09-05 o 11:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Zakorzenienie
|
A moze jest tak ogromny i słodki jak Shrek
![]() Witamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
Ewka jest tak: biszkopt-budyn ugotowny z sokiem Kubusiem zielonym-delicje-bita smietana z galaretka zielona i na samym wierzchu galaretka zielona.. Nawet dobre
![]() coolasana witaj ![]() ![]()
#3559 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Właśnei przyjechała moja rodzinka z moją cudną chrześnicą... ![]() ![]()
![]() |
#3560 |
Zakorzenienie
|
![]() Dobra ide cos zjem bo mnie skręci |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Zakorzenienie
|
mmmm... a bym sobie zjadła jakieś dobre ciasto
![]() Widzę, że tu poważne plany są co do nabijania postów xD heh jeszcze wyjdzie, że ja tu wracam a wątku nima ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
Ale pogoda nie ciekawa jest
![]() ![]()
#3563 |
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego Lajla
![]() [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14078583] Nie wiem kiedy ostatnio byłam w kinie ![]() ![]() [/QUOTE] Też sobie wybrałam filmowy temat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3564 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale teraz mi się chce słodkiego ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
maszyna, nie człowiek
|
Dziewczyny jak ja was rozumiem, bo też dobranie biustonosza to dla mnei koszmar
![]() Tak czy siak mam biuścik malutki, ale klasycznego 70A często nie włożę bo ma miseczkę źle skrojoną - nie obejmuje mi całej piersi (mam niestety szeroko rozstawione jak na moj gust), jest jakas taka mała a wypchana do przodu, w dodatku najczęściej wypychają pół miseczki gąbką co powoduje u mnie ![]() Pod biustem mam jakies 68,69, a w biuście z 82 (dawno się nie meirzylam ![]() Poza tym w zalezności od dnia cyklu albo mam pełne choć małe piersi albo małe coś, więc dodatkowo w różne dni cyklu ubieram różnie krojone staniki (ostatnio za maly stanik teraz jest jak ulał, tyle straciłam wody z organizmu po okresie) ;/ Stanik to dla mnei masakra. Na szczęście ostatnio udaje mi się tak kupować, zeby miec i coś jasnego i coś ciemnego i zawsze coś w szufladzie z bielizną znaleźć. Ewka, też coś o tym wiem. Koleżance urosły piersi (przytyla troszke) to.. zwiększyła obwód. A co do stanikow to udaje mi sie kupic dobre na mne i za 50zł i za 15zł, kwestia szukania, przymierzania itd, ale nie mam wielkiego rozmiaru więc mi łatwiej. Mama ma gorzej bo odkąd przytyła to z 70B zrobiło się jej 70D. Tzn nosi 70D na ktore i tak narzeka (za cienkie ramiączka i za male miseczki, obwod ok) bo innego rozmiaru juz nie moze zwykle dostac.
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-09-05 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3566 | |||
Rozeznanie
|
ja tez czuje ze mam juz za slabe okulary, musze tez isc;/ a na codzien ich nie nosze, tylko na lekcjach, no teraz wykladach i cwiczeniach ;p bo mam minusy
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale dzisiaj łowy w ciuchu były ^^ W ogole jakos ostatnie 3 dni udane pod tym wzgledem ^^ [2 plaszczyki boskie wyhaczyła <3 jeden dzis i jeden w czwartek;p].
...Pojmuję życie... ...Czekając na lepsze jutro... --------------------------------------------------- ![]() ![]() Cześć, jestem Aga-ta ![]() --------------------------------------------------- chcę bezkarnie znaleźć szczęście Edytowane przez Aga2890 Czas edycji: 2009-09-05 o 13:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3567 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ladylajla, w takim razie przyszłyśmy na świat tego samego dnia ![]() ![]() Ewka, u mnie też nie było dużo osób, jakieś 9. Oczywiście, wypiłam nie 1, a 2 piwa, ale 1 stawiał kolega ![]() ![]() ![]() Ustna matura... horror. Nigdy więcej. Naprawdę wolałam pisemne, chociaż an tych wiedziałam, czego się spodziewać. Według tego kalkulatora wychodzi mi 65 E, ale niestety noszę 70/75 C/D, bo u mnie nie ma staników, które byłyby mniejsze pod biustem, a większe w miseczce ![]() Chociaż ja w ogóle jestem dziwnie zbudowana. Mam dosyć spore piersi, wąską talię i płaski brzuch i bardzo masywne nogi :/
![]() |
#3568 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3570 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do ustnych to ja przed polakiem bylam strasznie zestresowana, teraz po czasie zastanawiam sie po co tak sobie utrudnialam zycie i bralam jezykowy temat ^^ moj temat brzmial "Język jako narzędzie indywidualizacji bohaterów literackich" czy jakos tak ;p pamietam ze mowilam ze sprzedam to potem haha xD napracowalam sie w sumie ale chociaz ciekawie mi sie to robilo ![]() ![]() Z angola tez mialam 18, ale smiechu bylo... opisywalam obrazek na ktorym kobieta byla z noworodkiem na sali szpitalnej i wkoło ludzie dajacy kwiaty i prezent wygladajacy jak lekarze ^^ i dopiero przy drugim pytaniu zorientowalam sie ze to rodzina hahahahaa a bylam swiecie przekonana ze to lekarze! i sciemnialam ze to pewnie nowy szpital, pierwszy noworodek na oddziale to i prezenty daja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
...Pojmuję życie... ...Czekając na lepsze jutro... --------------------------------------------------- ![]() ![]() Cześć, jestem Aga-ta ![]() --------------------------------------------------- chcę bezkarnie znaleźć szczęście |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.