|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Studentki 2oo9! Świeże mięso na Uczelniach=p Obawy, wrażenia, emocje...
Zablokuj sobie w przeglądarce go, wczoraj gdzieś wklejałam link
![]() A ja sobie robie porządki w zdjęciach, w muzyce- tak na nową droge życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4112 |
Rozeznanie
|
ja też miałam takie plany żeby zrobić porządek, ale że ten komp zostaje dla brata a ja mam laptopa, to niech on już sobie w nim posprząta ]:-> ale jestem zła starsza siostra ^^
...Pojmuję życie... ...Czekając na lepsze jutro... --------------------------------------------------- ![]() ![]() Cześć, jestem Aga-ta ![]() --------------------------------------------------- chcę bezkarnie znaleźć szczęście |
![]() ![]() |
![]() |
#4113 |
Konto usunięte
|
Sylwia, nie nie, to mawiał facet ode mnie z podst. i gima
![]() Char, jedna jedyna piosenka na moim kompie to właśnie "Bo to co dla mnie" ![]() ![]() a ja nie mam ani FB ani lasta ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
Zakorzenienie
|
Podczas wykładu na obrazie z rzutnika pojawiła się ikonka komunikatora Gadu-Gadu o treści "Łysy jest dostępny". Wszyscy oprócz wykładowcy wybuchnęli śmiechem. Na egzaminie jedno z pytań brzmiało: Kto był dostępny? a.Gruby, b.Łysy, c.Kulawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4115 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A to z jakiejś konkretnej uczelni historia?;p
...Pojmuję życie... ...Czekając na lepsze jutro... --------------------------------------------------- ![]() ![]() Cześć, jestem Aga-ta ![]() --------------------------------------------------- chcę bezkarnie znaleźć szczęście |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4116 |
Zakorzenienie
|
Nie jest podane z jakiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4117 |
Zakorzenienie
|
taaa... śledzik jest wkurzający ale chyba bardziej drażnią mnie osoby, którym niby ten śledzik przeszkadza ale korzystają z niego pisząc głupie teksty (muszą bo się uduszą) typu "co to za g..." albo "ale to beznadziejne" i na cholerę to piszą to nie wiem... potem jest cały rząd podobnie idiotycznych wpisów
![]() heh... ja bym cały dzień musiała poświęcić na porządki w kompie a pewnie i tak za dużo bym nie wywaliła xD jestem zbyt sentymentalna i wiele nawet głupich plików mają dużą wartość wspomnieniową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4118 |
Konto usunięte
|
ja wylaczylam sledzika.
![]() a co do muzyki to rock rulezzzz! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4120 | |
Zakorzenienie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14177377]oo, a co to za piosenka?
![]() ja lubię PIN ![]() ![]() ![]() a, Char, raczej nie pamiętasz, ale już jedno piwo mi wisisz ![]() co do butów-dziękuję, poradzić sobie poradzę ![]() ![]() ![]() peggy, ja bardzo bardzo chciałam (chcę) iść na geografię na UW, a WPiA i WGiNR sa tuż obok siebie, więc pewnie często byśmy się spotykały ![]() weszłam dziś na konto nk i nie ogarnęłam czym jest śledzik ![]() ![]() ![]() no to życzę spełnienia kiedyś geograficznych marzeń ![]() Cytat:
![]() A Pina raczej lubię, chociaż nie za wiele piosenek mam. Uwielbiam za to jak Lampert śpiewa Annę Marię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4121 |
Zakorzenienie
|
A ja sie obijam przed netem.. Jutro czeka mnie sprzatnie, gotowanie i pieczenie... A w sobote znowu zbieranie ziemniakow
![]()
#4122 | |
Konto usunięte
|
dziękować
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() uptown girl: http://www.youtube.com/watch?v=qdVv4...eature=related w ogóle lubię tą piosenkę, kojarzy mi się z dzieciństwem i pasmem muzyzcnym na RTL-u ![]() i Ave Maria: http://www.youtube.com/watch?v=coSvpkhVsRs jezszce nie dobranoc, ale powoli zbieram się do spania ![]() Edytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac Czas edycji: 2009-09-10 o 21:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4123 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4125 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I znów będę jakiś czas chodzić i podśpiewywać "czekam tylko naaaaa te dniiiii, które chiałbym przeżyć z Toooobąąąą" ![]() Właśnie przeczytałam na gronie, że mój kierunek to "laaaajt", 13 osób z II roku (nie wiem tylko na ile, na początku I semestru jest ich 90, potem się sporo wykrusza) studiuje drugi kierunek, w tym np. architekturę i geodezję. Ech, moze nie będzie tak źle ![]() ![]() edit: hahaah ![]() chyba ustawię sobie taki av ![]() Edytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac Czas edycji: 2009-09-10 o 22:38 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4126 |
Rozeznanie
|
tez siedze na youtube i przegladam
![]() cos slaby spam dzis! :P
![]() ![]() |
![]() |
#4127 |
Raczkowanie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14180081]Właśnie przeczytałam na gronie, że mój kierunek to "laaaajt", 13 osób z II roku (nie wiem tylko na ile, na początku I semestru jest ich 90, potem się sporo wykrusza) studiuje drugi kierunek, w tym np. architekturę i geodezję. Ech, moze nie będzie tak źle
![]() ![]() Mój też podobno jest lekki, więc już planuję drugi, chociaż nawet nie zaczęłam studiować ![]() Odejść na parę godzin od kompa, a tu rusza spam pełną parą ![]() Wy oglądałyście Hałsa, a ja mecz Rosja-Walia ![]() ![]() Aga, nie widziałam Cię ![]()
#4128 |
Zakorzenienie
|
Mój też raczej z tych lżejszych na polibudzie, także mam nadzieję, że spokojnie sobie 2. kierunek mój wymarzony zrobię, zwłaszcza, że zaocznie go planuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4129 |
Zakorzenienie
|
Mój tez podobno lajt
![]() Ale właśnie osoby ze starszych rocznikow chca sie spotkac z nami to reszta nie chce z nimi, a przecież oni mają taka bezcenna wiedze, notatki i inne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4130 |
Konto usunięte
|
z piosenek spodobalo mis ei ostatnio:
smętne nastrojowe ale super ![]() http://www.youtube.com/watch?v=E8FwefQgieY http://www.youtube.com/watch?v=xzA_ErHulQY |
![]() ![]() |
![]() |
#4131 |
Zakorzenienie
|
mi internet teraz tak wolno działa, że oglądnięcie jednego filmiku zajęłoby kilka godzin
![]() ja raczej nie dam rady studiować drugiego kierunku, chociaż marzy mi się psychologia. Już prędzej zmienię, jak mi to prawo nie podejdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4132 |
Rozeznanie
|
Ja w sumie myślalam, że jeżeli przezyje I rok tranpsortu i mnie nie wyrzuca to ze wezme sobie jeszcze cos, bo sa takie mozgi co biora budownictwo hehe
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Konto usunięte
|
ja wole sie na jedym skupic a porzadnie
![]() mam tępą glowę wiec i tak bedzie mi ciezko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja planuję do swojego ZiIPu logistykę wziąć i wtedy jak będę miała obydwa kierunki, to dopiero będę zadowolona ze swojego wykształcenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4135 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() zakochana, też tak mam ![]() ![]() ![]() Char, mnie się wydaje, że takie spotkanie ze starszymi rocznikami byłoby super ![]() ![]() Mnie z piosenek ''męczy" Hey - Dolly. Doła przez nią łapię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4136 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, ja bym z chęcią poszła to reszta "nie", ale może jakoś się ich przekona
![]() Dziwną rzecz zauważyłam, jako że nie mam listy gg to kompletuje ja sobie i spisuje numery znajomych z nk, i jakoś tak dziwnym trafem wiele osob poukrywało swoje szkoły- nawet jeśli miał być przykładowo UJ czy UW to po co ukrywać się z tym że nie wyszło, dziwne zjawisko a zauważyłam to gdzieś u 10 osób. |
![]() ![]() |
![]() |
#4137 |
Zakorzenienie
|
Ukrywanie szkol to zjawisko powszechne i u mnie
![]() ![]()
#4138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chciałam przyszpanować i się zapisać na mój kierunek, ale nie ogarniam tych szkół wyższych, jest co najmniej 10 różnych "klas" prawa w moim roczniku. [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14180359]Mam koleżankę na II roku SGH, która studiuje równolegle I rok psychologii i znajomego, też z SGH, na prawie na UW, radza sobie całkiem całkiem ![]() ![]() zakochana, też tak mam ![]() ![]() ![]() Char, mnie się wydaje, że takie spotkanie ze starszymi rocznikami byłoby super ![]() ![]() Mnie z piosenek ''męczy" Hey - Dolly. Doła przez nią łapię ![]() no są mózgi są, ja na razie samego prawa się boję. A co do tego spotkania, to świetny pomysł, nie rozumiem ludzi, że nie chcą ![]() Dobranoc wszystkim ![]()
Edytowane przez peggy_blue Czas edycji: 2009-09-10 o 23:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4139 |
Rozeznanie
|
UU... wróciłam z koncertu...
![]() ![]() ![]() Jaki świetny koncert, cud miód. Co raz bardziej się przekonuje, że nie dla mnie koncerty w wielkich halach z mnóstwem ludzi skaczących, drepczących i krzyczących Bóg wie co ... ![]() Było multikulturowo. Support - jakiś Czech. Pani Karen - Dunka, śpiewająca po francusku (trochę po ang i pol ![]() ![]()
#4140 | |
Zakorzenienie
|
Witam Was wrześniowoporankowo, śpioszki!!! U mnie prawdopodobnie przerwa w dostawie prądu między 7.00 a 17.00 i mam ochotę ich zabić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monisia, ![]() [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14174277] buty na dole - zdjęcie "na szybciocha", przepraszam za jakość i brak artyzmu ![]() ![]() [/QUOTE] Cuddy, buciki klasa ![]() ![]() Cytat:
![]() a propos. przypomniał mi sie tekst z basha albo z kretyna na ten temat. nie znajde go, ale leciało mniej wiecej tak: "stary jaki numer, wyrwałem panne na imprezie. siedzimy sobie w autku już, ja nawijam bajerę, atmosferka gorąca, panna rozgrzana, a tu z radia leci: hej dziewczyno, nie oddawaj sie na 1-szej randce ![]() ![]() ![]() [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14177377] weszłam dziś na konto nk i nie ogarnęłam czym jest śledzik ![]() ![]() ![]() a to jest chyba tekst z któregoś skeczu KMN ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.