|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Studentki 2oo9! Świeże mięso na Uczelniach=p Obawy, wrażenia, emocje...
Zablokuj sobie w przeglądarce go, wczoraj gdzieś wklejałam link
![]() A ja sobie robie porządki w zdjęciach, w muzyce- tak na nową droge życia
|
|
|
|
#4112 |
|
Rozeznanie
|
ja też miałam takie plany żeby zrobić porządek, ale że ten komp zostaje dla brata a ja mam laptopa, to niech on już sobie w nim posprząta ]:-> ale jestem zła starsza siostra ^^
...Pojmuję życie... ...Czekając na lepsze jutro... --------------------------------------------------- Studentka PG ![]() Cześć, jestem Aga-ta --------------------------------------------------- chcę bezkarnie znaleźć szczęście |
|
|
|
#4113 |
|
Konto usunięte
|
Sylwia, nie nie, to mawiał facet ode mnie z podst. i gima
![]() Char, jedna jedyna piosenka na moim kompie to właśnie "Bo to co dla mnie" . Rzeczywiście, taka trochę na gorszy dzień jest ![]() a ja nie mam ani FB ani lasta mam myspace, nk i grono. 2 ostatnie mam ochote usunąć, ale czekam, może przydadzą się na studiach do wymiany info i tak wizaz rulezzzz
|
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
Podczas wykładu na obrazie z rzutnika pojawiła się ikonka komunikatora Gadu-Gadu o treści "Łysy jest dostępny". Wszyscy oprócz wykładowcy wybuchnęli śmiechem. Na egzaminie jedno z pytań brzmiało: Kto był dostępny? a.Gruby, b.Łysy, c.Kulawy
|
|
|
|
#4115 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A to z jakiejś konkretnej uczelni historia?;p
...Pojmuję życie... ...Czekając na lepsze jutro... --------------------------------------------------- Studentka PG ![]() Cześć, jestem Aga-ta --------------------------------------------------- chcę bezkarnie znaleźć szczęście |
|
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest podane z jakiej
To wstęp do artykułu o studiach ze strony Gazety
|
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
taaa... śledzik jest wkurzający ale chyba bardziej drażnią mnie osoby, którym niby ten śledzik przeszkadza ale korzystają z niego pisząc głupie teksty (muszą bo się uduszą) typu "co to za g..." albo "ale to beznadziejne" i na cholerę to piszą to nie wiem... potem jest cały rząd podobnie idiotycznych wpisów
heh... ja bym cały dzień musiała poświęcić na porządki w kompie a pewnie i tak za dużo bym nie wywaliła xD jestem zbyt sentymentalna i wiele nawet głupich plików mają dużą wartość wspomnieniową
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4118 |
|
Konto usunięte
|
ja wylaczylam sledzika.
![]() a co do muzyki to rock rulezzzz!
|
|
|
|
#4119 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14177377]oo, a co to za piosenka?
ja lubię PIN tzn często jak tak ich słucham, to dochodze do wniosku, że teksty to takie trochę proste mają, żeby nie powiedzieć durne ale lubiem ich ![]() a, Char, raczej nie pamiętasz, ale już jedno piwo mi wisisz ![]() co do butów-dziękuję, poradzić sobie poradzę mam jakieś zmutowane stopy, bo lepiej chodzi mi się w butach na obcasie i z platformą niż na płaskich![]() ![]() peggy, ja bardzo bardzo chciałam (chcę) iść na geografię na UW, a WPiA i WGiNR sa tuż obok siebie, więc pewnie często byśmy się spotykały ![]() weszłam dziś na konto nk i nie ogarnęłam czym jest śledzik chyba nie dla mnie nk czy jak mawiał pan od wosu, "nie dla nas kwitnie ananas" [/QUOTE]no to życzę spełnienia kiedyś geograficznych marzeń ![]() Cytat:
![]() A Pina raczej lubię, chociaż nie za wiele piosenek mam. Uwielbiam za to jak Lampert śpiewa Annę Marię |
|
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie obijam przed netem.. Jutro czeka mnie sprzatnie, gotowanie i pieczenie... A w sobote znowu zbieranie ziemniakow
|
|
#4122 | |
|
Konto usunięte
|
dziękować
oby kiedyś![]() Cytat:
ja lubię jeszcze te dwie:uptown girl: http://www.youtube.com/watch?v=qdVv4...eature=related w ogóle lubię tą piosenkę, kojarzy mi się z dzieciństwem i pasmem muzyzcnym na RTL-u ![]() i Ave Maria: http://www.youtube.com/watch?v=coSvpkhVsRs jezszce nie dobranoc, ale powoli zbieram się do spania
Edytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac Czas edycji: 2009-09-10 o 22:54 |
|
|
|
|
#4123 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4124 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4125 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I znów będę jakiś czas chodzić i podśpiewywać "czekam tylko naaaaa te dniiiii, które chiałbym przeżyć z Toooobąąąą" ![]() Właśnie przeczytałam na gronie, że mój kierunek to "laaaajt", 13 osób z II roku (nie wiem tylko na ile, na początku I semestru jest ich 90, potem się sporo wykrusza) studiuje drugi kierunek, w tym np. architekturę i geodezję. Ech, moze nie będzie tak źle ![]() ![]() edit: hahaah rozwala mnie to zdjęcie: http://www.ciacha.net/ciacha/51,81833,7015964.html?i=3chyba ustawię sobie taki av
Edytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac Czas edycji: 2009-09-10 o 23:38 |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4126 |
|
Rozeznanie
|
tez siedze na youtube i przegladam
![]() cos slaby spam dzis! :P
|
|
|
#4127 |
|
Raczkowanie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14180081]Właśnie przeczytałam na gronie, że mój kierunek to "laaaajt", 13 osób z II roku (nie wiem tylko na ile, na początku I semestru jest ich 90, potem się sporo wykrusza) studiuje drugi kierunek, w tym np. architekturę i geodezję. Ech, moze nie będzie tak źle
![]() [/QUOTE]Mój też podobno jest lekki, więc już planuję drugi, chociaż nawet nie zaczęłam studiować ![]() Odejść na parę godzin od kompa, a tu rusza spam pełną parą ![]() Wy oglądałyście Hałsa, a ja mecz Rosja-Walia Ku mojej radości wygrali nasi wschodni sąsiedzi. W RPA liczę na nich i na Hiszpanię. Marzenie: finał z udziałem obu drużyn ![]() Aga, nie widziałam Cię
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
Mój też raczej z tych lżejszych na polibudzie, także mam nadzieję, że spokojnie sobie 2. kierunek mój wymarzony zrobię, zwłaszcza, że zaocznie go planuję.
|
|
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tez podobno lajt
Ale właśnie osoby ze starszych rocznikow chca sie spotkac z nami to reszta nie chce z nimi, a przecież oni mają taka bezcenna wiedze, notatki i inne |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4130 |
|
Konto usunięte
|
z piosenek spodobalo mis ei ostatnio:
smętne nastrojowe ale super http://www.youtube.com/watch?v=E8FwefQgieY http://www.youtube.com/watch?v=xzA_ErHulQY |
|
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
mi internet teraz tak wolno działa, że oglądnięcie jednego filmiku zajęłoby kilka godzin
![]() ja raczej nie dam rady studiować drugiego kierunku, chociaż marzy mi się psychologia. Już prędzej zmienię, jak mi to prawo nie podejdzie
|
|
|
|
#4132 |
|
Rozeznanie
|
Ja w sumie myślalam, że jeżeli przezyje I rok tranpsortu i mnie nie wyrzuca to ze wezme sobie jeszcze cos, bo sa takie mozgi co biora budownictwo hehe
ale zeby isc na budo to bym musiala poprawiac matme a za to podziekuje ^^ mysle tez ze moze jak cos to wezme moze zarzadzanie i inz produkcji, ale najwazniejsze to to zeby utrzymac sie na transporcie
|
|
|
#4133 |
|
Konto usunięte
|
ja wole sie na jedym skupic a porzadnie
![]() mam tępą glowę wiec i tak bedzie mi ciezko
|
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja planuję do swojego ZiIPu logistykę wziąć i wtedy jak będę miała obydwa kierunki, to dopiero będę zadowolona ze swojego wykształcenia Muszę, no muszę skończyć logistykę!
|
|
|
|
|
#4135 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To tak ku pokrzepieniu serca![]() zakochana, też tak mam Jeszcze nie zaczęłam jednego kierunku a już wiem, że mi się nie spodoba i planuję drugi Może w końcu ten wymarzony![]() Char, mnie się wydaje, że takie spotkanie ze starszymi rocznikami byłoby super ![]() Mnie z piosenek ''męczy" Hey - Dolly. Doła przez nią łapię
|
|
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, ja bym z chęcią poszła to reszta "nie", ale może jakoś się ich przekona
![]() Dziwną rzecz zauważyłam, jako że nie mam listy gg to kompletuje ja sobie i spisuje numery znajomych z nk, i jakoś tak dziwnym trafem wiele osob poukrywało swoje szkoły- nawet jeśli miał być przykładowo UJ czy UW to po co ukrywać się z tym że nie wyszło, dziwne zjawisko a zauważyłam to gdzieś u 10 osób. |
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Ukrywanie szkol to zjawisko powszechne i u mnie
Wstydza sie czy jak
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chciałam przyszpanować i się zapisać na mój kierunek, ale nie ogarniam tych szkół wyższych, jest co najmniej 10 różnych "klas" prawa w moim roczniku. [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14180359]Mam koleżankę na II roku SGH, która studiuje równolegle I rok psychologii i znajomego, też z SGH, na prawie na UW, radza sobie całkiem całkiem To tak ku pokrzepieniu serca![]() zakochana, też tak mam Jeszcze nie zaczęłam jednego kierunku a już wiem, że mi się nie spodoba i planuję drugi Może w końcu ten wymarzony![]() Char, mnie się wydaje, że takie spotkanie ze starszymi rocznikami byłoby super ![]() Mnie z piosenek ''męczy" Hey - Dolly. Doła przez nią łapię [/QUOTE]no są mózgi są, ja na razie samego prawa się boję. A co do tego spotkania, to świetny pomysł, nie rozumiem ludzi, że nie chcą ![]() Dobranoc wszystkim
Edytowane przez peggy_blue Czas edycji: 2009-09-11 o 00:15 |
|
|
|
|
#4139 |
|
Rozeznanie
|
UU... wróciłam z koncertu...
i mama mnie napycha teraz malutkimi pączusiami Jaki świetny koncert, cud miód. Co raz bardziej się przekonuje, że nie dla mnie koncerty w wielkich halach z mnóstwem ludzi skaczących, drepczących i krzyczących Bóg wie co ... ![]() Było multikulturowo. Support - jakiś Czech. Pani Karen - Dunka, śpiewająca po francusku (trochę po ang i pol ), grająca na wszystkim co się da z Polakiem grającym na pianinie, akordeonie i będącym 'chórkiem'. Aśmy się uśmiali
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was wrześniowoporankowo, śpioszki!!! U mnie prawdopodobnie przerwa w dostawie prądu między 7.00 a 17.00 i mam ochotę ich zabić
.Zła wiadomość dnia: trafiliśmy w losowaniu na Bułgarię (ME siatrarzy). Ale i tak mam nadzieję, ze nasi rozjadą ich jak walec drogowy końskie bobki i będzie szał ciałMonisia, [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14174277] buty na dole - zdjęcie "na szybciocha", przepraszam za jakość i brak artyzmu , płaszczyk taki bez szaleństw, zwykły czarny![]() [/QUOTE] Cuddy, buciki klasa . jak ja kocham buty na obcasach!![]() Cytat:
a propos. przypomniał mi sie tekst z basha albo z kretyna na ten temat. nie znajde go, ale leciało mniej wiecej tak: "stary jaki numer, wyrwałem panne na imprezie. siedzimy sobie w autku już, ja nawijam bajerę, atmosferka gorąca, panna rozgrzana, a tu z radia leci: hej dziewczyno, nie oddawaj sie na 1-szej randce ![]() " [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14177377] weszłam dziś na konto nk i nie ogarnęłam czym jest śledzik chyba nie dla mnie nk czy jak mawiał pan od wosu, "nie dla nas kwitnie ananas" [/QUOTE]a to jest chyba tekst z któregoś skeczu KMN
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

Studentka PG 
mam myspace, nk i grono. 2 ostatnie mam ochote usunąć, ale czekam, może przydadzą się na studiach do wymiany info

tzn często jak tak ich słucham, to dochodze do wniosku, że teksty to takie trochę proste mają, żeby nie powiedzieć durne

chyba nie dla mnie nk
czy jak mawiał pan od wosu, "nie dla nas kwitnie ananas"

i mama mnie napycha teraz malutkimi pączusiami