|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Studentki 2oo9! Świeże mięso na Uczelniach=p Obawy, wrażenia, emocje...
Dzięki dziewczyny za opinie
Też widzialam te botki z tym motywem paska granatowego i siwego Co do zamszaków to nie polecam, w szegolnosci gdy są na plaskiej podeszwie, albo jasne. Strasznie sie brudza, a jak mialam plaskie z Walii to mi sie dziury na pietach zrobily tak przy krawedzi i na czubkach tez :O one to tylko ladnie w sklepie wygladaja;/
...Pojmuję życie... ...Czekając na lepsze jutro... --------------------------------------------------- Studentka PG ![]() Cześć, jestem Aga-ta --------------------------------------------------- chcę bezkarnie znaleźć szczęście |
|
|
|
#4232 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kurka, teraz weszła moda na zamsz i jest go pełno we wszystkich sklepach obuwniczych, a to taki niepraktyczny materiał
|
|
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Ale za to jaki ładny
|
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
A bo Ci producenci zawsze się na nas mszczą, np. ja tam rurek nie lubie za bardzo a musze chodzić bo inne ciężko kupić- cięzki kobiecy los
|
|
|
|
#4235 |
|
Konto usunięte
|
(jeszcze 765 postów) ;D
|
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
święta prawda
ja na zamszowe botki jednak się nie skuszę. zapewne ładnie wyglądają tylko przez kilka pierwszych dni a później jest już coraz gorzej
|
#4237 |
|
Konto usunięte
|
Nie ma jak to indyjska kolacja na wynos + zimne piwo
|
|
|
|
#4238 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Mam biodra szersze niz powinna miec dziewczyna mojego wzrostu, wiec rurki wyglądają na mnie karykaturalnie
|
|
#4239 |
|
Rozeznanie
|
a ja akurat lubie rurki
nie jestem wcale chuda, mam troche tego i owego :P ale wygodnie mi w rurkach i czuje sie swietnie Kachaaa ja mam tlyko kanapki na kolacje xD
...Pojmuję życie... ...Czekając na lepsze jutro... --------------------------------------------------- Studentka PG ![]() Cześć, jestem Aga-ta --------------------------------------------------- chcę bezkarnie znaleźć szczęście |
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Tata właśnie robi nalewke z brzoskwiń, ale chyba za dużo mu sie chlupnęło alkoholu bo tych brzoskwin prawie nie czuć, gdybym wypiła jednego kileicha tego czegoś to chyba byłby mój koniec
Nicru, tylko gdzie takie znaleźć proste nogawki, ostatnio szukałam w GK i po 5 sklepach miałam dość
|
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm w C&A, Mohito, Reserved, Orsay'u - tam mi się kojarzy, że widziałam nie-rurki ostatnio
|
|
|
|
#4242 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie mogę chodzić w innych spodniach niż rurki, bo inaczej "gubię" biodra i wyglądam za chudo....
zamszowe buty na jasień to jakaś porażka po co to komu? przecież jesień=błoto,deszcz,wilgo ć
|
#4243 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Charmain, ja znalazłam w Green Point
![]() Muszę w koncu się wybrac po spodnie jakies nowe, a aksy nie ma a nie mam serca naciągać rodziców :c
|
#4244 |
|
Konto usunięte
|
a ja jutro baluje
|
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
też właśnie muszę kupić sobie spodnie
widziałam boskie, ciemne rurki obszyte granatową taką oczoje**ą nitką bardzo mi się podobały... chyba się na nie skuszę jak wydam mniej na sukienkę... ahh ten napięty budżet
|
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Te ceny mnie przerazaja.. Zwykla patenia w Tesco kosztuje uwaga 26zl
|
#4247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciężkie studenckie życie... praca czeka : (
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
I niech mi ktos powie ze studiuje za darmo
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Nikt tak nie mówi, chyba że jest stworem z innego wymiaru a ceny- czasami warto wcześniej się zaopatrzyć albo poczekać na promocje
|
|
|
|
#4250 |
|
Konto usunięte
|
Od kilku sezonów mówi się, że do łask wrócą dzwony, ale chyba nie ma na co liczyć, królują rurki
Ostatnio kupiłam sobie pierwsze rurki. Jak dotąd nosiłam proste nogawki, może leciutko zwężane, ale i tak moje ulubione spodnie to szwedy Znalazłam je dawno temu na ciuchach, nie chodziłam w nich dłuuugo, leżały w szafie aż nagle naszło mnie na nie i tak mi zostało![]() A dziś widziałam taką śliczną malinową spódniczkę, cudo ![]() Char, przez Twój av mam ochote obejrzeć "Angielskiego Pacjenta" albo "Wichrowe Wzgórza" Oglądałam je już nie wiem ile razy, ale taak je lubięEdytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac Czas edycji: 2009-09-11 o 22:28 |
|
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam, chyba ide do salonu wygrzebać Angielskiego
![]() Cuddy, e tam nie masz, pewnie zaraz wpadnie Sydunia i da Ci klapsa za takie gadanie
Edytowane przez Charmain Czas edycji: 2009-09-11 o 22:32 |
|
|
|
#4252 |
|
Wtajemniczenie
|
musze zarobic kaseeeee... matkoooooo !! ; (
a bede na dziennych wiec pola do popisu nie mam. a potrzeby rosną. nie chce obciazac rodzicow wszystkim ; /
|
#4253 |
|
Rozeznanie
|
Mi też się najbardziej bla, bla, bla podoba
![]() Ja mam fajnie w naszym mieszkaniu babka zostawiła sprzęcior cały. Mam a ma się najbardziej ucieszyła, że deska do prasowania jest xD Mi to tam wsio, mogę w pogniecionych chodzić... Bo alebo sie na ciele wyprostuje albo zgniecie.. Więc po co prasować xD I mikrofala i patelnie i kubki i nawet nieotwarte kakao I lodówka i osobno zamrażarka... śmiesznie ;p Dzisiaj wybierałyśmy kolory do mieszkania.. Więc jeden pokój (mój i przyjaciółki) będzie zielony z żółtym paskiem poziomymi ( zgapiłyśmy z katalogu...), drugi pokój będzie w kolorze meksykańskiego chili + jakiś jaśniejszy a korytarz niebieski mieszkanie będzie kolorowe bo łózka mamy żółto-pomarańczowe, wykładzinę też jakąś taką, białe meble, jakieś kolorowe linoleum xD będzie wesoło ![]() AAA.... słyszałyście, że ta biegaczka z RPA co wygrała jest obojniakiem? biedna ... że akurat w sporcie musi być dobra... Ale nie powinna w takim wypadku startować w takich konkursach... Mi sie ostatnio wszystko w Zarze podoba... tylko ciut tańsze by mogło być... w Hiszpanii tańsze mają te swoje ciuchy Najbardziej mnie ostatnio rozśmieszyło to, że moja koleżanka kupiła sobie dżiny za 99 zł a obok lady wisiały chłopięce spodnie, tak chyba na 7 lat, za 109 oszaleli. My z TŻ dzisiaj robiliśmy obczajkę na co najpierw do teatru iść we Wro Więc tak.. musze go zabrać na Smycz ( w Teatrze Polskim) Genialne! polecam z całego serca, byłam z klasą w tamtym roku i wszystkie byłysmy pod wrażeniem. I do Capitolu na Dzieje Grzechu i Idiotę. A, i jeszcze do Polskiego na Sprawę Dantona. Podobno bardzo dobry spektakl. Ha ha. Biedny student rozbijający się po teatrach... ![]() Właśnie zobaczyłam, że wizaż ma grupę na fejsbuku ![]() I że KAcha tam jest wpisana xD
Moje stowarzyszenie "Nutka" Edytowane przez ewka_609 Czas edycji: 2009-09-11 o 22:45 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4254 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14195679]
A dziś widziałam taką śliczną malinową spódniczkę, cudo ![]() [/QUOTE]Primo, to chyba z całej naszej klasy najbardziej mi się ze spódnicami kojarzysz Cytat:
![]() Cytat:
![]() Malujecie wynajmowane mieszkanie? ![]() Oj Zara ma generalnie świetne ciuchy, tylko niestety ceny raczej też 'świetne'
|
||
|
|
|
#4255 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A malujecie, malujecie... Pani właścicielka nam powiedziała, że możemy tam robić co chcemy Część mebli też wywalamy.. część meblościanki i rozwaloną kanapę Jak pani przyjdzie, to się zdziwi... W Zarze, ale tej młodzieżowej podobają mi się ceny dżinów ( te 99 mogę wydać jeszcze ewentualnie ) i czasami butów. Mam takie cudne zielone, za 80 zł chyba
|
|
#4256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4257 |
|
Przyczajenie
|
Stres! Czy któraś z Was wybiera się za granicę na studia?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Widzisz Cuddy, czyli miałam racje
![]() Za granice, hm raczej nie, |
|
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4260 |
|
Rozeznanie
|
Za drogo za granicą dla nas chyba
... ew. na wymianę chcę jechać, jeśli bedzie mnie stać. Poza tym, TŻ mnie tu trzyma xD i to są minusy posiadania kogoś.. tak to wolny strzelec i jedziesz gdzie chcesz... np jako au pair na całe wakacje... ![]() A Ty gdzież to się wybierasz? Mam nadzieję, że nie będzie już spamu bo ja idę :P Mama mnie goni bo jutro musze wcześnie wstać. Znowu będzie placuszek robiony... Nowa tradycja w moim domu... Ale chyba się uchowa, bo jak będę na weekendy przyjeżdżała to trzeba to będzie jakoś uczcić
Moje stowarzyszenie "Nutka" Edytowane przez ewka_609 Czas edycji: 2009-09-11 o 23:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

Studentka PG

po co to komu? przecież jesień=błoto,deszcz,wilgo ć
masz prawo wiedzieć co jesz.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
biedna ... że akurat w sporcie musi być dobra... Ale nie powinna w takim wypadku startować w takich konkursach...