|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Studentki 2oo9! Świeże mięso na Uczelniach=p Obawy, wrażenia, emocje...
I po spamie więc bez obaw
![]() I znowu będziesz kusiła jutro, niedobra Ty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja nie wiem, gdzie Ty tam spodnie za tyle widzisz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Aaaa, kupiłam balsam do ciała gruszkowy. Matko, jak smakowicie pachnę teraz ![]() A były też balsamy, które pachniały jak mamba dosłownie i miałam problem, jaki wybrać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Konto usunięte
|
a idźta
![]() Cytat:
![]() ![]() Hmm, ja bym bardzo chciała studiować w San Francisco ![]() ![]() Spodnie z Zary za 99? ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac Czas edycji: 2009-09-11 o 22:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
Sydunia, z jakiej firmy bo też poszukuje czegoś smakowitego ?
Cuddy, sama idz ![]() SF, właśnie ta Ula o której pisałam jest w SF i oglądajac zdjęcia- faktycznie może się podobać to miasto ![]() Chociaż ja wole europejskie klimaty, Bruksela mi się marzy żeby tam wyjechać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Zakorzenienie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14196884]
Spodnie z Zary za 99? ![]() ![]() ![]() ![]() Łi, to te dżinsy ciemne, co w nich większość czasu śmigam ![]() Cytat:
A te mambowe, to kremy do ciała z Joanny ![]() ![]() Jak ja patrzę na mapkę świata Uli, to dochodzę do wniosku, że ona już była prawie gdzie się dało. Europę obcykaną ma w zasadzie w całości. No to ruszyła na podbój innych kontynentów ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Konto usunięte
|
a idę
![]() ![]() mnie się marzy podróż po USA samochodem, jak na tych amerykańskich filmach, że jedzie samotny kierowca przez pustą autostradę z jednego wybrzeża na drugie, i cały czas widać zachodzące słońce, taki bajer ![]() ![]() edit: podzieli się ktoś z cuddy linkiem do Uli? ![]() Edytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac Czas edycji: 2009-09-11 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny!
ale się nazbierało mi stron do nadrobienia! w Sopocie mam problemy z internetem i mam ogromny problem, bo ja bez internetu i tv nie żyje! - tzn tak mi się wydawało, a biorąc pod uwagę długie zmarnowane wakacje, bo szmat czasu przeleżałam w łóżku rozpaczając, że nie zdałam matury ![]() apropo malowania mieszkań: ja też swoje będę malowała, tzn- ja chętnie bym sama je odmalowała i zafundowała sobie coś artystycznego ![]() apropo związków i wyjazdów zagranicznych, koleżanka starała się o wize do stanów do pracy i jej facet podchodził do tego na luzie-bo liczył, że ona nie dostanie tej wizy, jak wróciła z wizą z Warszawki to po 2 dniach się oświadczył ![]() ![]() wracając do tematu, gdzieś zauważyłam , że piszecie na temat cen wyposażenia lokalu, ja patelnie kupiłamw realu za 12 albo 13 zł -i jak to moi rodzice stwierdzili będzie zaraz do wymiany, bo oni są maniakami tefal- nieprzyzwoicie drogich i w ogóle niewartych swojej ceny. Ja póki co z tej mojej jestem bardzo zadowolona, garnki, naczynia u mnie nie były problemem bo mam tego sporo, ale widziałam w promocji jest sporo rzeczy w leclerck- mają naczynia na sztuki- całkiem ładne wzory i przystępne ceny, ja w rodzinnym mieście nie mam tesco, ale byłamw trójmieście w tym sklepie - szczerze wam powiem, że dla mnie tam jest drogo, już taniej jest na pewno w leclerc i realu. kurde dziewczyny jak ja za wami tęskniłam! Co prawda jestem trochę zajęta jutro, ale mam nadzieję, że zdążę się z wami nagadać do niedzieli lub poniedziałku- aż wyjadę znów "przyzwyczajać się do samodzielnego życia" i aktywnie szukać pracy! już dość przyzwyczajania się i nic nie robienia! muszę spiąć się i zacząć szukać naprawdę pracy! bo kasa jest cholernie potrzebna i przydałoby się wpłacić już pierwszą ratę za uczelnie. PS: byłam już na uczelni pochodzic, pooglądać jak wygląda, chyba mi się podoba. mówię o wydziale Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego w Sopocie. Naprawdę tam ładnie- klimatycznie na zewnątrz i bardzo zadbane wnętrze, panie w dziekanacie sprawiają wrażenie bardzo miłych. Mam nadzieje, że to pierwsze wrażenie będzie jeszcze długo trwało! PS: dziewczyny możecie jakieś budziki polecić? bo ja mam problemy z budzeniem się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
heeeej
![]() zaglądam dziś do Was tylko na chwilę, bo zaraz muszę umyć i wysprzątać samochód a później zacząć się zbierać .. byłam wczoraj na usg, oczywiście nic nie wyszło - skąd ja to wiedziałam.. ![]() a tymczasem życzę Wam miłego weekendu, zajrzę do Was w pon. lub wtorek bo dzisiaj wesele a jutro poprawiny ;P ![]() ![]()
#4270 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstawać śpiochy ![]() Cuddy, jaka marzycielka z Ciebie ![]() Ale fakt- na pewno to przygoda życia ![]() Sydunia, dzięki- jak będę w jakiejś drogerii musze powąchać ![]() Monisia, ale dobrze, że byłaś i nic tam nie wykryli ![]() Baw się dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Rozeznanie
|
Skąd ta Ula ma tyle kasy?
![]() Placuszek w piecu ![]() Ja mam takei marzenia do podróżowania... dobrze, że mam z kim bo mój TŻ też uwielbia jeździć po świecie ![]() ![]() ![]() ![]() My to mieszkanie robimy, bo uno - koszty na 4 dzielimy i secundo - nie płaciłyśmy czynszu przez wakacje ![]() ![]() A w tej Zarze normalnej to ceny zabójcze, tak jak w dziecięcej ![]() ![]()
#4272 |
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() Sylwia, dziękować ![]() ![]() ![]() chyba przezcytam w końcu "Noce i dnie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14196884] jak ja bym chciała mieć taki minus... ![]() ![]() [/QUOTE] Nie tylko Ty ![]() Wiecie co właśnie przeczytałam na gronie swojej fil ang? Jakiś koleś napisał do dziewczyny, cytuję, a raczej kopiuj+wklej :
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kaktus236 Czas edycji: 2009-09-12 o 09:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Rozeznanie
|
Ja zaczęłam czytać Noce i dnie.. Ale utknęłam w 1 tomie...
![]() Niektórzy ludzie to są ![]() Ja już wyczaiłam na forum uni na n-k jednego takiego gościa co po wszystkich jedzie... ![]() ![]() kaktusie, ( ![]() A ten mój minus ciągnie się już od 4 lat ![]() ![]() ![]() ![]()
#4275 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kaktusem nazwał mnie kiedyś taki jeden, ale to długa historia... Że niby niedostępna, wyniosła i kłuć tylko potrafię ![]() ![]() ![]() Bo tak w ogóle to Kasia jestem ![]() Zazdroszczę wszystkim parom, więc Tobie też, ale życzę kolejnych 4 lat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wróciłam ze świetnego koncertu, problem jest tylko taki, że znowu jestem niewyspana. A mama każe mi zupę gotować! Przecież dopiero co śniadanie zjadłam ![]() Ewka, naprawdę zazdroszczę takiego długiego stażu, ja nigdy nie miałam faceta na poważnie, tylko takie flirty drobne mi się przydarzały(ale wstyd ![]() Cuddy, ja też zawsze chciałam pojechać do SF, okropnie mi się podoba ![]() Dopiero zmieniłam avatar, a już mam 2 nowe upatrzone ![]() nicRu, to Ty na avie? ![]()
Edytowane przez peggy_blue Czas edycji: 2009-09-12 o 10:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
maszyna, nie człowiek
|
Kaktus, ja kiedys się dowiedziałam, że...jestem zimna jak lód. Bo odrzuciłam kilku facetów z rzędu. A to moja wina, że nie potrafię być z kimś, z kim nawet nie mam o czym gadac dluzej niz 15 minut? Faceci są dziwni, a i tak wmawiają kobietom, że to one są nielogiczne. Moze oni potrafią być z dziewczyną dla samej fizyczności, ale większość dziewczyn nie potrafi byc na tej zasadzie z facetem (pomijam fakt, ze tamci fizycznie mnie tez nie pociągali).
Peggy, witaj w klubie ;]
#4278 |
Zakorzenienie
|
Ja również witam w klubie, jak stwierdził kiedyś pewien osobnik płci męskiej ja to pani zima jestem- hm miał racje w sumie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i któraś pisała, że mieszkanie wymagało remontu. Ja w takim wypadku spytałabym się właściciela, czy planuje do czasu wprowadzenia się tam wyremontować je. Jeśli nie, szukałabym czegoś innego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie to nie musi być książę, wystarczy normalny i do życia, niestety niedawno doszłam do smutnego wniosku, że to i tak wygórowane wymagania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
I tak najbardziej rozwalił mnie kolega, przytuliłam się do niego czy coś tam a on na to "ale wiesz, ze nie jestem gejem?" ![]() ja bylam w takiej sytuacji, ze no...nie lubię nieporozumien, nie z kazdym mialam super kontakt, ale zeby zamienic pare słow bez złośliwości - przciez chyba akzdy cywilizowany czlowiek to potrafi. No ale niektórzy faceci myslą, że skoro się do nich odzywam, to ich od razu podrywam (?)
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
bardzo chetnie bym sie gdzies wyniosla... na swoje /do innego miasta/ ale niestety nie mam na to kasy ...
![]()
![]() |
#4284 |
maszyna, nie człowiek
|
Senira witaj w klubie. Baaardzo chcialabym się usamodzielnic, ale nie mam szans na wyprowadzkę - nie te finanse :c
#4285 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14196884] Spodnie z Zary za 99? ![]() ![]() ![]() ![]() haha ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja zazdroszcze ludziom którzy na tyle sie kochaja zeby byc ze soba bez wzgledu gdzie, kiedy itp itd. Ten moj "minus" ciagnie sie ponad 3 lata, ale teraz to juz naprawde jest minus... ja poprostu nie potrafie zyc ze swiadomoscia ze bedziemy w dwoch roznych miastach;/ od razu napsize ze poprostu on wybral sobie inne miasto , bo dostal sie tez na PG. A jakiejs mega roznicy nie bylo.. Ostatni dni są straszne, co ja mowie dni- tygodnie - miesiace;] ja nigdy nie wierzylam w zwiazki na odleglosc, tym bardziej gdy on sobie sam tak wybral... moze jestem jakas dziwna, ale zaczynam sie meczyc i z kazdym dniem mam coraz wiekszy hmmm sama nie wiem żal do niego? moze nie slusznie, ale to po prostu boli, to ze tak wybral.
...Pojmuję życie... ...Czekając na lepsze jutro... --------------------------------------------------- ![]() ![]() Cześć, jestem Aga-ta ![]() --------------------------------------------------- chcę bezkarnie znaleźć szczęście |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
ahhh też mi się marzy książę
![]() moja siostra wychodzi za mąż za 2 tygodnie, mój brat się wczoraj zaręczył... tylko ja wiecznie sama ![]() ![]() ![]() U mnie na szczęście nikt nie przejawia jakiś dziwnych cech xD chłopcy wiadomo piwko, fajne laski... dziewczyny to tak ogólnie normalne się wydają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Zakorzenienie
|
hej dziubaski, wczoraj znowu zostałam ciocią jejejejejejeje
![]() ![]() [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14198916]dzień dobry ![]() Sylwia, dziękować ![]() ![]() ![]() chyba przezcytam w końcu "Noce i dnie" ![]() moja kochana książeczka...z mojej prezentacji maturalnej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziubasku i gratulacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() i gratulacje ![]() Ostatnio ''Noce i Dnie'' lecą w tv i też niestety zaczęłam się z Barbarą utożsamiać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14200745] ![]() i gratulacje ![]() Ostatnio ''Noce i Dnie'' lecą w tv i też niestety zaczęłam się z Barbarą utożsamiać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziękuję no, Bogumił to taki porządny człowiek ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.