Studentki 2oo9! Świeże mięso na Uczelniach=p Obawy, wrażenia, emocje... - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-11, 22:25   #4261
Charmain
Zakorzenienie

Dot.: Studentki 2oo9! Świeże mięso na Uczelniach=p Obawy, wrażenia, emocje...

I po spamie więc bez obaw
I znowu będziesz kusiła jutro, niedobra Ty
Charmain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 22:37   #4262
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka_609 Pokaż wiadomość
A malujecie, malujecie... Pani właścicielka nam powiedziała, że możemy tam robić co chcemy Część mebli też wywalamy.. część meblościanki i rozwaloną kanapę Jak pani przyjdzie, to się zdziwi...

W Zarze, ale tej młodzieżowej podobają mi się ceny dżinów ( te 99 mogę wydać jeszcze ewentualnie ) i czasami butów. Mam takie cudne zielone, za 80 zł chyba
Mi by było szkoda wydawać pieniądze na remontowanie cudzego mieszkania, w którym nie wiem, ile czasu będę mieszkać

To ja nie wiem, gdzie Ty tam spodnie za tyle widzisz Tzn fakt, mam jedne stamtąd dżinsy za 99zł właśnie i to była ich cena regularna, ale jak jakoś ostatnio kiedyś byłam tam i chciałam znaleźć spodnie, to takich cen nie było

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Aaaa, kupiłam balsam do ciała gruszkowy. Matko, jak smakowicie pachnę teraz
A były też balsamy, które pachniały jak mamba dosłownie i miałam problem, jaki wybrać
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 22:43   #4263
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Charmain Pokaż wiadomość
Widzisz Cuddy, czyli miałam racje
a idźta

Cytat:
Za drogo za granicą dla nas chyba ... ew. na wymianę chcę jechać, jeśli bedzie mnie stać. Poza tym, TŻ mnie tu trzyma xD i to są minusy posiadania kogoś.. tak to wolny strzelec i jedziesz gdzie chcesz... np jako au pair na całe wakacje...
jak ja bym chciała mieć taki minus...

Hmm, ja bym bardzo chciała studiować w San Francisco Sama nie wiem czemu, kiedyś mi się ubzdurało, że na którymś tam roku studiów pojadę na work&travel do SF właśnie i będę się tam uczyć. Jakbym nie mogła sobie zaplanować zwyczajnej wycieczki

Spodnie z Zary za 99? Ostatnio widziałam tam za tyle szaliczek-chustę Ceny mają rewelacyjne

Edytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac
Czas edycji: 2009-09-11 o 22:45
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 22:46   #4264
Charmain
Zakorzenienie

Sydunia, z jakiej firmy bo też poszukuje czegoś smakowitego ?

Cuddy, sama idz
SF, właśnie ta Ula o której pisałam jest w SF i oglądajac zdjęcia- faktycznie może się podobać to miasto
Chociaż ja wole europejskie klimaty, Bruksela mi się marzy żeby tam wyjechać
Stary 2009-09-11, 23:06   #4265
sydunia
Zakorzenienie

[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14196884]
Spodnie z Zary za 99? Ostatnio widziałam tam za tyle szaliczek-chustę Ceny mają rewelacyjne[/QUOTE]
Łi, to te dżinsy ciemne, co w nich większość czasu śmigam

Cytat:
Sydunia, z jakiej firmy bo też poszukuje czegoś smakowitego ?

Cuddy, sama idz
SF, właśnie ta Ula o której pisałam jest w SF i oglądajac zdjęcia- faktycznie może się podobać to miasto
Gruszka z Luksji, jakaś nowość. Był jeszcze grejfrut, ale nie wąchałam.
A te mambowe, to kremy do ciała z Joanny Tylko szczerze, to na dłuższą metę nie mogłabym się smarować tą Joanną, zasłodziłabym się

Jak ja patrzę na mapkę świata Uli, to dochodzę do wniosku, że ona już była prawie gdzie się dało. Europę obcykaną ma w zasadzie w całości. No to ruszyła na podbój innych kontynentów A propo ograniczeń TŻtowych - ona ma faceta, a do USA na rok bodajże poleciała Ja bym tak nie mogła
Stary 2009-09-11, 23:08   #4266
Konto usunięte

Cytat:
Cuddy, sama idz
a idę dobranoc
mnie się marzy podróż po USA samochodem, jak na tych amerykańskich filmach, że jedzie samotny kierowca przez pustą autostradę z jednego wybrzeża na drugie, i cały czas widać zachodzące słońce, taki bajer no, to dobranoc

edit: podzieli się ktoś z cuddy linkiem do Uli?

Edytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac
Czas edycji: 2009-09-11 o 23:10
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 23:14   #4267
sydunia
Zakorzenienie

http://adamantwanderer.blogspot.com/ Oto Ula
Stary 2009-09-12, 00:30   #4268
pimboLowa
Raczkowanie

czesc dziewczyny!
ale się nazbierało mi stron do nadrobienia! w Sopocie mam problemy z internetem i mam ogromny problem, bo ja bez internetu i tv nie żyje! - tzn tak mi się wydawało, a biorąc pod uwagę długie zmarnowane wakacje, bo szmat czasu przeleżałam w łóżku rozpaczając, że nie zdałam matury (zdałam, nawet dobrze-ale ja tak zawsze wyolbrzymiam). W każdym razie, dziewczyny kochane, myślałam, że będzie gorzej- tzn będę siedziała i płakała, a w sumie- troszkę płaczu jest, ale z każdym dniem coraz mniej, bywają dni kiedy telefonu od mamy nie odbieram, bo mam przeczucie, ze jak ją usłyszę to się rozpłaczę, wtedy ona jeszcze większą histerie zrobi wsiądzie w samochód i przyjedzie- bez sensu, bo sobie obiecałyśmy, że damy rade, mam nadzieje, że damy rade!
apropo malowania mieszkań: ja też swoje będę malowała, tzn- ja chętnie bym sama je odmalowała i zafundowała sobie coś artystycznego, ale dla bezpieczeństwa zrobi to mój kuzyn. Ja mam spoko właścicieli, bo sami stwierdzili, że przyda się odmalować mieszkanie, zazwyczaj oni raz albo dwa razy w roku to robią, ale teraz nie mają czasu, więc ja mam sobie kogoś załatwić, a oni pokrywają koszty. Fajni młodzi ludzie, ze wszystkim można się dogadać, mają przyjechać i zwiększyć mi pakiet na tv, bo mam tylko 1,2 polsat i tvp info., chcialabym mieć co najmniej tvn, tvn24, tvp sport, chociaż! poza tym musze mieć internet lepszy, nie wiem czy ja mam tylko problem, czy to ogólnie tak działa, mianowicie internet z orange, dziewczyny próbowałyście kiedyś ten internet? może ktoś u was ma ten internet, jak to się sprawdza?
apropo związków i wyjazdów zagranicznych, koleżanka starała się o wize do stanów do pracy i jej facet podchodził do tego na luzie-bo liczył, że ona nie dostanie tej wizy, jak wróciła z wizą z Warszawki to po 2 dniach się oświadczył, a wyglądało to jak akt desperacji, jak się zgodziła to stwierdził tylko ufff, "pamiętaj dałaś słowo"
wracając do tematu, gdzieś zauważyłam , że piszecie na temat cen wyposażenia lokalu, ja patelnie kupiłamw realu za 12 albo 13 zł -i jak to moi rodzice stwierdzili będzie zaraz do wymiany, bo oni są maniakami tefal- nieprzyzwoicie drogich i w ogóle niewartych swojej ceny. Ja póki co z tej mojej jestem bardzo zadowolona, garnki, naczynia u mnie nie były problemem bo mam tego sporo, ale widziałam w promocji jest sporo rzeczy w leclerck- mają naczynia na sztuki- całkiem ładne wzory i przystępne ceny, ja w rodzinnym mieście nie mam tesco, ale byłamw trójmieście w tym sklepie - szczerze wam powiem, że dla mnie tam jest drogo, już taniej jest na pewno w leclerc i realu.
kurde dziewczyny jak ja za wami tęskniłam! Co prawda jestem trochę zajęta jutro, ale mam nadzieję, że zdążę się z wami nagadać do niedzieli lub poniedziałku- aż wyjadę znów "przyzwyczajać się do samodzielnego życia" i aktywnie szukać pracy! już dość przyzwyczajania się i nic nie robienia! muszę spiąć się i zacząć szukać naprawdę pracy! bo kasa jest cholernie potrzebna i przydałoby się wpłacić już pierwszą ratę za uczelnie.
PS: byłam już na uczelni pochodzic, pooglądać jak wygląda, chyba mi się podoba. mówię o wydziale Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego w Sopocie. Naprawdę tam ładnie- klimatycznie na zewnątrz i bardzo zadbane wnętrze, panie w dziekanacie sprawiają wrażenie bardzo miłych. Mam nadzieje, że to pierwsze wrażenie będzie jeszcze długo trwało!
PS: dziewczyny możecie jakieś budziki polecić? bo ja mam problemy z budzeniem się, obudzenie mnie graniczy z cudem i szukam porządnego i baaardzo głośnego budzika.
pimboLowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 07:04   #4269
19monisia89
Zakorzenienie

heeeej
zaglądam dziś do Was tylko na chwilę, bo zaraz muszę umyć i wysprzątać samochód a później zacząć się zbierać ..
byłam wczoraj na usg, oczywiście nic nie wyszło - skąd ja to wiedziałam.. tylko wydałam 50zł.. no ale nic. pójdę jeszcze w pon. do lekarza i tyle...

a tymczasem życzę Wam miłego weekendu, zajrzę do Was w pon. lub wtorek bo dzisiaj wesele a jutro poprawiny ;P

04.01.2014r.

19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 09:25   #4270
Charmain
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wstawać śpiochy

Cuddy, jaka marzycielka z Ciebie
Ale fakt- na pewno to przygoda życia

Sydunia, dzięki- jak będę w jakiejś drogerii musze powąchać

Monisia, ale dobrze, że byłaś i nic tam nie wykryli
Baw się dobrze
Stary 2009-09-12, 09:45   #4271
ewka_609
Rozeznanie

Skąd ta Ula ma tyle kasy? Ale się ma fajnie... Ale ja bym nie była w stanie zostawić mojego na tyle... Mam znajomych, parę jedną. Poznali się w LO, zaczęłi ze sobą chodzić, to ona pojechała na rok do USA... Ten rok była w Polsce, teraz chyba będzie maturę pisać a potem jedzie na stałe do Szwajcarii... Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby ten związek przetrwał...

Placuszek w piecu

Ja mam takei marzenia do podróżowania... dobrze, że mam z kim bo mój TŻ też uwielbia jeździć po świecie Bo na obecnych znajomych nie mam co liczyć, może na studiach kogoś znajdę I Cuddy, mi z TŻ tez tak chcemy. Kiedyś... Wynająć kampera i po Stanach się rozbijać

My to mieszkanie robimy, bo uno - koszty na 4 dzielimy i secundo - nie płaciłyśmy czynszu przez wakacje Doszłyśmy do wniosku, że już lepiej po swojemu zrobić. A mieszkać mamy tam zamiar tyle ile się da bo tanio i blisko i ładnie w ogóle

A w tej Zarze normalnej to ceny zabójcze, tak jak w dziecięcej Ale w młodzieżowej są właśnie często dżiny za 99 bardzo fajne. Przynajmniej we Wro :p Osłabiają mnie te sklepy, które życzą sobie z zwykłe baleriny ponad 70....A to zdecydowana większość

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-12, 09:47   #4272
Konto usunięte

dzień dobry

Sylwia, dziękować ech, zazdrozszcę dziewczynie

chyba przezcytam w końcu "Noce i dnie"
Stary 2009-09-12, 09:49   #4273
kaktus236
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Mi by było szkoda wydawać pieniądze na remontowanie cudzego mieszkania, w którym nie wiem, ile czasu będę mieszkać
Ja np byłam zmuszona miałam tapetę, która odstawała we wszystkich możliwych miejscach i była w jakieś takie świecące kwiatki w stylu dynastii i kojarzyła mi się z domem pogrzebowym więc zmieniłam. Musiałam kupić meble bo miałam taką malutką meblościankę, która dosłownie rozpadła się na części pierwsze kiedy chciałam ją odrobinę przesunąć. Więc pierwszy pobyt w moim mieszkaniu okupiłam łzami i siniakami bo oczywiście szafa bezczelnie przewróciła się na mnie

jak ja bym chciała mieć taki minus...
[/QUOTE]
Nie tylko Ty

Wiecie co właśnie przeczytałam na gronie swojej fil ang? Jakiś koleś napisał do dziewczyny, cytuję, a raczej kopiuj+wklej :
    • 08/09/2009 11:17
    1800 dziś ! przychodzić bo będzie minus u mnie.

• 08/09/2009 11:28
    nieee

• 08/09/2009 11:45
    to masz minusa. trzy minusy i w*******.
    pięć plusów to w*******.
Boże, ratuj... (zaznaczam, że tam nie było gwiazdek!)

Edytowane przez kaktus236
Czas edycji: 2009-09-12 o 09:51
kaktus236 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 10:00   #4274
ewka_609
Rozeznanie

Ja zaczęłam czytać Noce i dnie.. Ale utknęłam w 1 tomie...

Niektórzy ludzie to są

Ja już wyczaiłam na forum uni na n-k jednego takiego gościa co po wszystkich jedzie... Niby jego znajomi mówią, że sie wygłupia ale dla kogoś, kto go nie zna to przykre musi być...

kaktusie, () ale miałaś pecha z tą szafą, współczuję.

A ten mój minus ciągnie się już od 4 lat Więc jak słucham koleżanek mówiących o ich podbojach męskich serc to się zastanawiam jak to jest Chociaż ostatnio miałam taką przygodę na weselu kuzynki, na którym oczywiście byłam z TŻ ... Był jeden chłopak, się na mnie gapił cały czas, to go wzięłam na parkiet bo w ogóle nie tańczył No. Po weselu wyczaił skądś mój nr tel i zaczął pisać. Zapraszał mnie do siebie i takie inne rzeczy mi prawił w tych sms ale kiedy mu napisałam, że jestem ze swoim 4 lata to od tamtej pory się do mnie nie odezwał xD Taki głupek
Stary 2009-09-12, 10:11   #4275
kaktus236
Zadomowienie

Cytat:

Niektórzy ludzie to są

Ja już wyczaiłam na forum uni na n-k jednego takiego gościa co po wszystkich jedzie... Niby jego znajomi mówią, że sie wygłupia ale dla kogoś, kto go nie zna to przykre musi być...

kaktusie, () ale miałaś pecha z tą szafą, współczuję.

A ten mój minus ciągnie się już od 4 lat Więc jak słucham koleżanek mówiących o ich podbojach męskich serc to się zastanawiam jak to jest Chociaż ostatnio miałam taką przygodę na weselu kuzynki, na którym oczywiście byłam z TŻ ... Był jeden chłopak, się na mnie gapił cały czas, to go wzięłam na parkiet bo w ogóle nie tańczył No. Po weselu wyczaił skądś mój nr tel i zaczął pisać. Zapraszał mnie do siebie i takie inne rzeczy mi prawił w tych sms ale kiedy mu napisałam, że jestem ze swoim 4 lata to od tamtej pory się do mnie nie odezwał xD Taki głupek
Mam nadzieję, że tamten to tylko jeden wypadek szczególny i już się modlę żeby nie być z nim w grupie
Kaktusem nazwał mnie kiedyś taki jeden, ale to długa historia... Że niby niedostępna, wyniosła i kłuć tylko potrafię pozwoliłam sobie mieć inne zdanie na ten temat, biedaczek nie wiedział, że to na niego tak reaguję ale ta "zła" sława ciągnie się za mną do teraz i wszyscy sądzą, że kumpela i przyjaciółka ze mnie świetna, ale na dziewczynę się nie nadaję, ich strata
Bo tak w ogóle to Kasia jestem
Zazdroszczę wszystkim parom, więc Tobie też, ale życzę kolejnych 4 lat
Stary 2009-09-12, 10:20   #4276
peggy_blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaktus236 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że tamten to tylko jeden wypadek szczególny i już się modlę żeby nie być z nim w grupie
Kaktusem nazwał mnie kiedyś taki jeden, ale to długa historia... Że niby niedostępna, wyniosła i kłuć tylko potrafię pozwoliłam sobie mieć inne zdanie na ten temat, biedaczek nie wiedział, że to na niego tak reaguję ale ta "zła" sława ciągnie się za mną do teraz i wszyscy sądzą, że kumpela i przyjaciółka ze mnie świetna, ale na dziewczynę się nie nadaję, ich strata
Bo tak w ogóle to Kasia jestem
o, kolejna nosicielka pięknego imienia
Ja wróciłam ze świetnego koncertu, problem jest tylko taki, że znowu jestem niewyspana. A mama każe mi zupę gotować! Przecież dopiero co śniadanie zjadłam
Ewka, naprawdę zazdroszczę takiego długiego stażu, ja nigdy nie miałam faceta na poważnie, tylko takie flirty drobne mi się przydarzały(ale wstyd )

Cuddy, ja też zawsze chciałam pojechać do SF, okropnie mi się podoba

Dopiero zmieniłam avatar, a już mam 2 nowe upatrzone chociaż ten jak na razie mi się podoba, ale może do niego jeszcze wrócę.

nicRu, to Ty na avie?

Edytowane przez peggy_blue
Czas edycji: 2009-09-12 o 10:22
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 10:21   #4277
nicRu
maszyna, nie człowiek

Kaktus, ja kiedys się dowiedziałam, że...jestem zimna jak lód. Bo odrzuciłam kilku facetów z rzędu. A to moja wina, że nie potrafię być z kimś, z kim nawet nie mam o czym gadac dluzej niz 15 minut? Faceci są dziwni, a i tak wmawiają kobietom, że to one są nielogiczne. Moze oni potrafią być z dziewczyną dla samej fizyczności, ale większość dziewczyn nie potrafi byc na tej zasadzie z facetem (pomijam fakt, ze tamci fizycznie mnie tez nie pociągali).

Peggy, witaj w klubie ;]
Stary 2009-09-12, 10:24   #4278
Charmain
Zakorzenienie

Ja również witam w klubie, jak stwierdził kiedyś pewien osobnik płci męskiej ja to pani zima jestem- hm miał racje w sumie
Stary 2009-09-12, 10:52   #4279
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
My to mieszkanie robimy, bo uno - koszty na 4 dzielimy i secundo - nie płaciłyśmy czynszu przez wakacje Doszłyśmy do wniosku, że już lepiej po swojemu zrobić. A mieszkać mamy tam zamiar tyle ile się da bo tanio i blisko i ładnie w ogóle
Wiesz, ja najchętniej w 'naszym' mieszkaniu zostałabym na cały okres studiów. Bo lokalizacji lepszej sobie wymarzyć nie mogłam, okolica spokojna, mieszkanie w porządku, ale... No właśnie, to wszystko się tak wydaje teraz. A tak naprawdę nie wiem, jak będzie się tam mieszkać. Może będzie zimą lodowato w środku? Może właściciel będzie robił jakieś problemy? Może będziemy miały jakieś dziwne naloty jego synów? A może jeszcze coś innego. Dlatego mi by było szkoda mimo wszystko wydawać pieniądze na odnawianie mieszkania dla kogoś, mimo że biel ścian będzie mnie zapewne irytować

No i któraś pisała, że mieszkanie wymagało remontu. Ja w takim wypadku spytałabym się właściciela, czy planuje do czasu wprowadzenia się tam wyremontować je. Jeśli nie, szukałabym czegoś innego A akurat wymianę czy dokupywanie mebli mogę zrozumieć, bo wyprowadzając się, zabiera je się ze sobą. Zresztą my same musiałyśmy meble dostawić u nas

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-12, 10:52   #4280
kaktus236
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Kaktus, ja kiedys się dowiedziałam, że...jestem zimna jak lód. Bo odrzuciłam kilku facetów z rzędu. A to moja wina, że nie potrafię być z kimś, z kim nawet nie mam o czym gadac dluzej niz 15 minut? Faceci są dziwni, a i tak wmawiają kobietom, że to one są nielogiczne. Moze oni potrafią być z dziewczyną dla samej fizyczności, ale większość dziewczyn nie potrafi byc na tej zasadzie z facetem (pomijam fakt, ze tamci fizycznie mnie tez nie pociągali).
Podpisuję się pod tym rękami i nogami dodam jeszcze, że w moim dotychczasowym środowisku (mam na myśli ludzi z LO) ktoś, kto nie miał partnera był postrzegany jako wybryk natury, ludzie doszukiwali się takich rzeczy, że to było żenujące (np, mojego dobrego kolegę jego "przyjaciele" podejrzewali o homoseksualizm ). Mało kto potrafi zrozumieć, że wiele osób woli być samemu niż być z byle kim po to, żeby móc powiedzieć: mam dziewczynę/chłopaka . Ja osobiście mam wielu kolegów z którymi jestem tylko na cześć, co słychać?, nic, no to fajnie, to cześć, bo nie mam z nimi o czym rozmawiać, zero jakichkolwiek wspólnych tematów, nic. Mam kilku przyjaciół i z nimi mogę gadać godzinami, ale nic poza tym. Więc czekam na księcia z bajki obym się doczekała
Stary 2009-09-12, 11:01   #4281
peggy_blue
Zakorzenienie

Cytat:
Podpisuję się pod tym rękami i nogami dodam jeszcze, że w moim dotychczasowym środowisku (mam na myśli ludzi z LO) ktoś, kto nie miał partnera był postrzegany jako wybryk natury, ludzie doszukiwali się takich rzeczy, że to było żenujące (np, mojego dobrego kolegę jego "przyjaciele" podejrzewali o homoseksualizm ). Mało kto potrafi zrozumieć, że wiele osób woli być samemu niż być z byle kim po to, żeby móc powiedzieć: mam dziewczynę/chłopaka . Ja osobiście mam wielu kolegów z którymi jestem tylko na cześć, co słychać?, nic, no to fajnie, to cześć, bo nie mam z nimi o czym rozmawiać, zero jakichkolwiek wspólnych tematów, nic. Mam kilku przyjaciół i z nimi mogę gadać godzinami, ale nic poza tym. Więc czekam na księcia z bajki obym się doczekała
dokładnie, ile to miałam propozycji "ja Ci kogoś znajdę"...tylko po co? tylko żeby mieć?
jak dla mnie to nie musi być książę, wystarczy normalny i do życia, niestety niedawno doszłam do smutnego wniosku, że to i tak wygórowane wymagania
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 11:04   #4282
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Hm, to az tak nei bylo, bylo wielu singli, trochę par.
I tak najbardziej rozwalił mnie kolega, przytuliłam się do niego czy coś tam a on na to "ale wiesz, ze nie jestem gejem?"

ja bylam w takiej sytuacji, ze no...nie lubię nieporozumien, nie z kazdym mialam super kontakt, ale zeby zamienic pare słow bez złośliwości - przciez chyba akzdy cywilizowany czlowiek to potrafi. No ale niektórzy faceci myslą, że skoro się do nich odzywam, to ich od razu podrywam (?)
Stary 2009-09-12, 11:05   #4283
senira666
Zakorzenienie

bardzo chetnie bym sie gdzies wyniosla... na swoje /do innego miasta/ ale niestety nie mam na to kasy ...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-12, 11:07   #4284
nicRu
maszyna, nie człowiek

Senira witaj w klubie. Baaardzo chcialabym się usamodzielnic, ale nie mam szans na wyprowadzkę - nie te finanse :c
Stary 2009-09-12, 11:37   #4285
Aga2890
Rozeznanie

GG do Aga2890

Cytat:
AAA.... słyszałyście, że ta biegaczka z RPA co wygrała jest obojniakiem? biedna ... że akurat w sporcie musi być dobra... Ale nie powinna w takim wypadku startować w takich konkursach...
:O widziałam wtedy jak wygrała i śmiałam się do Tż że wygląda jak facet ^^.... :P

Spodnie z Zary za 99? Ostatnio widziałam tam za tyle szaliczek-chustę Ceny mają rewelacyjne[/QUOTE]
haha ale fakt Zara ma ceny takie jakie ma:P

Cytat:
A mi Paryż ^^ albo gdzieś do Grecji :P

Cytat:

Wiecie co właśnie przeczytałam na gronie swojej fil ang? Jakiś koleś napisał do dziewczyny, cytuję, a raczej kopiuj+wklej :
    • 08/09/2009 11:17
    1800 dziś ! przychodzić bo będzie minus u mnie.
    • 08/09/2009 11:28
    nieee
    • 08/09/2009 11:45
    to masz minusa. trzy minusy i w*******.
    pięć plusów to w*******.
Boże, ratuj... (zaznaczam, że tam nie było gwiazdek!)
Cytat:

u mnie na forum tez wypowiada sie jakis koles ktory ze wszysktimi sie kloci, a dzisiaj wchodze na nk i dostaje od nieog wiadomosc "moze jakas kawka przed rozpoczeciem roku co Ty na to?" :O w ogole weszlam do niego na konto a on tam taka fota, same plecy i podpis "plecki". Strach sie bac! Nic mu nie odpisze, a najgorsze ze bedzie ze mna w grupie ;( bo u mnie jest nazwiskami ;/

Cytat:
A ja zazdroszcze ludziom którzy na tyle sie kochaja zeby byc ze soba bez wzgledu gdzie, kiedy itp itd. Ten moj "minus" ciagnie sie ponad 3 lata, ale teraz to juz naprawde jest minus... ja poprostu nie potrafie zyc ze swiadomoscia ze bedziemy w dwoch roznych miastach;/ od razu napsize ze poprostu on wybral sobie inne miasto , bo dostal sie tez na PG. A jakiejs mega roznicy nie bylo.. Ostatni dni są straszne, co ja mowie dni- tygodnie - miesiace;] ja nigdy nie wierzylam w zwiazki na odleglosc, tym bardziej gdy on sobie sam tak wybral... moze jestem jakas dziwna, ale zaczynam sie meczyc i z kazdym dniem mam coraz wiekszy hmmm sama nie wiem żal do niego? moze nie slusznie, ale to po prostu boli, to ze tak wybral.

...Pojmuję życie...
...Czekając na lepsze jutro...

---------------------------------------------------
Studentka PG
Cześć, jestem Aga-ta
chcę bezkarnie znaleźć szczęście
Aga2890 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 11:46   #4286
asik1503
Zakorzenienie

ahhh też mi się marzy książę
moja siostra wychodzi za mąż za 2 tygodnie, mój brat się wczoraj zaręczył... tylko ja wiecznie sama bo niestety "mój książę" okazał się dup**em ale może za kilka lat i ja znajdę bratnią duszę

U mnie na szczęście nikt nie przejawia jakiś dziwnych cech xD chłopcy wiadomo piwko, fajne laski... dziewczyny to tak ogólnie normalne się wydają jest tam jedna z drugą co to mają dość wysokie mniemanie o sobie... ale mam nadzieję, że nie będzie to groźnie dla otoczenia
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 11:59   #4287
ladylajla
Zakorzenienie

hej dziubaski, wczoraj znowu zostałam ciocią jejejejejejeje:happ y: co prawda taką "cioteczną", ale zawsze
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14198916]dzień dobry

Sylwia, dziękować ech, zazdrozszcę dziewczynie

chyba przezcytam w końcu "Noce i dnie"[/QUOTE]
moja kochana książeczka...z mojej prezentacji maturalnej ja się totalnie utożsamiam z Barbarą, więc biedny ten mój przyszły mąż

Cytat:
Kasiu <śliczne imię, lubię wszystkie Kaśki>, zgadzam się z absolutnie każdym słowem tego posta. tylko ostatatnio doszłyśmy z koleżankami do wniosku, ze miłość nie istneje, jest tylko strach przed samotnością albo popęd seksualny ale byłyśmy już trochę
Stary 2009-09-12, 12:08   #4288
Charmain
Zakorzenienie

Cześć Dziubasku i gratulacje
Stary 2009-09-12, 12:11   #4289
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladylajla Pokaż wiadomość
hej dziubaski, wczoraj znowu zostałam ciocią jejejejejejeje:happ y: co prawda taką "cioteczną", ale zawsze

moja kochana książeczka...z mojej prezentacji maturalnej ja się totalnie utożsamiam z Barbarą, więc biedny ten mój przyszły mąż

i gratulacje

Ostatnio ''Noce i Dnie'' lecą w tv i też niestety zaczęłam się z Barbarą utożsamiać Pomyślałam sobie, że strasznie głupia ta Baśka, całe życie pamięta jak jakiś tam koleś dał jej kwiaty i żyje tylko tym wspomnieniem Aż zorienotałam się, że też tak mam Tylko Bogumiła żal
Stary 2009-09-12, 12:21   #4290
ladylajla
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziubasku i gratulacje
dziękuję
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;14200745]
i gratulacje

Ostatnio ''Noce i Dnie'' lecą w tv i też niestety zaczęłam się z Barbarą utożsamiać Pomyślałam sobie, że strasznie głupia ta Baśka, całe życie pamięta jak jakiś tam koleś dał jej kwiaty i żyje tylko tym wspomnieniem Aż zorienotałam się, że też tak mam Tylko Bogumiła żal[/QUOTE]
dziękuję
no, Bogumił to taki porządny człowiek Dla mnie "Noce i dnie" to takie polskie "Przeminęło z wiatrem". A zaraziłam się od mamy, która namiętnie oglądała wszystkie odcinki na youtube
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości