|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Studentki 2oo9! Świeże mięso na Uczelniach=p Obawy, wrażenia, emocje...
Cytat:
![]() A, i jeszcze kolejne podejścia, bo za pierwszym na pewno bym nie zdała
Zawsze się o coś martwię. Taka już moja natura. Gdybym się nie martwiła, bardzo by mnie to martwiło. ![]() Pisz do mnie Ante, będzie krócej ![]() Nick przypadkowy - nawet nie pytaj, dlaczego taki - czarna magia
![]() |
|
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Kurs - 1100 zł
lekarz - 35 zł 4 egzaminy - 4*134 zł 25 dodatkowych godzin - 25*45 zł dojazdy - jakieś 110 biletów*2,90 zł odebranie kartoniku 80zł pierwsza jazda własnym samochodem bezcenna ![]() ![]()
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Odnośnie prawka, chciałabym je zrobić jak najszybciej, najlepiej żeby zdążyć przed rokiem akademickim, ale w Krakowie to naprawdę ciężko zdać za pierwszym razem a do tego strasznie długie terminy są.W ogóle, dostałam maila od komisji rekrutacyjnej odnośnie Campusu Akademickiego nad Soliną. I tak się zastanawiam, jechać czy nie ? Dziewczyny z AGH, wybiera się tam któraś ?
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale spotkać sie musimy Nawet na herbacie w jakiejś kawiarni
|
|
|
#1505 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ide sobie parkiem a tam przy chodniku gość wyjmuje swoj sprzęt i zaczyna wicie co robic!!!![]() Też dostałam tego meila. Ja to jeszcze wcześniej myślałam o innym campusie do Międzyzdrojów. Ale w końcu nie jade nigdzie, szkoda mi kasy, na życie w Krakowie na studiach musze oszczędzać... |
|
|
|
|
#1506 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, prawdopodobnie nie mial go kto wypuszczac bo nie zostal zlapany
![]() Ale fakt- doslownie wstretni ludzie. |
|
|
|
#1508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
politechnika? masz jakies prace ?
|
|
|
|
|
#1509 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Margherita, ja bym się tam chyba poryczała Któregoś dnia słyszałam w radio, że na Mokotowie, czyli tam gdzie mam mieszkanie, złapano gwałciciela - niby ok, złapano, ale jak pomyślę, że mogłabym przechodzić koło takiego typa to robi mi się niedobrze![]() sideritis, u mnie organizowane są wyjazdy wydziałowe, ogólnopolitechnicze i takie niby dla polibudy ale każdy student może jechać. jeśli to jest obóz Twojego wydziału to chyba warto pojechać ![]() mój organizuje coś takiego w październiku i może się wybiorę (liczę na jakiś tydzień nauki mniej )
|
|
|
|
#1510 |
|
Raczkowanie
|
Dr Cuddy, a Ty idziesz na geodezje i kartografie na polibude? Jak zaczniesz tam studiowac to podzielisz sie wrażeniami? Bo ja biore pod uwage taka opcje, ze po roku przeniose sie z agh na pw na tym samym kierunku, jesli bede miala z kasa slabo, bo blizej domu. I tak jakieś wieści jak tam jest mam nadzieję, że będę mogła od Ciebie wyciągnąć
|
|
|
|
#1511 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam dwa autentyczne kły z "3", ale się juz do nich przyzwyczaiłam i nie narzekam aż tak
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po kolejnej dluzszej przerwie, tzm razem klopoty techniczne
[QUOTE=Margherita;13720617]Tak, dziś jest jakiś trefny dzień. Po Warszawie zboczeńcy ulicami chodza!!!! Ide sobie parkiem a tam przy chodniku gość wyjmuje swoj sprzęt i zaczyna wicie co robic!!! QUOTE] omg, watpliwa przyjemnosc ja wczoraj idę z koleżanką głowną ulicą mojej małej miejscowości, a za nami drze sie jakiś amant w wieku mojego dziadka: "Dziewczynki, jak ja was kocham!!sorry, problemy z klawiatura
- Co pani ma do zaproponowania biednym, chorym, starym? - Zachęcała ich będę, żeby spróbowali być młodzi, zdrowi i bogaci. Edytowane przez ladylajla Czas edycji: 2009-08-13 o 18:55 |
|
|
|
#1513 |
|
Konto usunięte
|
Margherita, ja idę na gospodarkę przestrzenną na GiKu, więc moje informacje na niewiele pewnie Ci się przydadzą
I nie za bardzo wiem co będzie za rok, pewnie zmienię kierunek, jeśli nie wprowadzą drugiego płatnego to może wezmę drugi (bo ta gp to podobno nic wartego zachodu ).Kasia017, podobno całkiem sporo osób z aparatem nosi go właśnie przez te trójki
|
|
|
|
#1514 |
|
Raczkowanie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;13723187]Margherita, ja idę na gospodarkę przestrzenną na GiKu, więc moje informacje na niewiele pewnie Ci się przydadzą
I nie za bardzo wiem co będzie za rok, pewnie zmienię kierunek, jeśli nie wprowadzą drugiego płatnego to może wezmę drugi (bo ta gp to podobno nic wartego zachodu ).[/QUOTE] Nie warta zachodu? Hm.... Składałam na polibude ale sie nie dostałam ani na gp ani na gik tylko na inzynierie i administracje.. A od początku właśnie na gp mi zależało Ciekawe.... To napiszesz mi jak się na gosp. czujesz w trakcie studiów i czy rzeczywiście "nie jest warta zachodu" ok?
|
|
|
|
#1515 |
|
Rozeznanie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;13723187]Margherita, ja idę na gospodarkę przestrzenną na GiKu, więc moje informacje na niewiele pewnie Ci się przydadzą
I nie za bardzo wiem co będzie za rok, pewnie zmienię kierunek, jeśli nie wprowadzą drugiego płatnego to może wezmę drugi (bo ta gp to podobno nic wartego zachodu ).Kasia017, podobno całkiem sporo osób z aparatem nosi go właśnie przez te trójki [/QUOTE]Ja tez będę na gp witam koleżankę o fachu Nie strasz mnie że to nic wartego zachodu. Od pół roku na nią chorowałam i chciałąm na nią iść, ale ostatnio tak trochę sie zastanawiałam nad moim życiem( ) i stwierdziłam że mogłam isc na geodezje....
|
|
|
|
#1516 |
|
Konto usunięte
|
ok, może nie tyle nie warta zachodu, co raczej dobra jako drugi kierunek, bo sama w sobie to ponoć żadna rewelacja - powtarzam opinie studentów gp na pw, jak wyrobie sobie własną to napiszę
ja tak narzekam, bo po studiach nie będę mieszkać w Wawie ani w żadnym innym większym mieście, więc czeka mnie praca w urzędzie w małej mieścinie bo urbanista na wsi to nie jest dobry pomysł
|
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
A skad wiesz gdzi bedziesz mieszkac- moze duze miasto Ci sie spodoba
![]() Czy jednak zakladasz z gory powrot do siebie ? |
|
|
|
#1518 |
|
Konto usunięte
|
sosik, miło mi że nie jestem sama
Twoje studia to studia inżynierskie, tak? a masz już jakieś plany na po-studia? Char, nie chcę wracać do siebie, ale tak w skrócie - nie będę miała możliwości zapuścić się gdzieś daleko, więc z moją mieściną jeszcze się nie żegnam
|
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam identyczną sytuację tylko ja wybrałam administrację, a na inżynierię w ogóle nie składałam xD cóż ja osobiście bardzo chciałam iść na gp lub gik ale jak tak teraz widzę, że tyle ludzi na to poszło to jakoś mi się odechciało co z tego, że teraz potrzebni są geodeci jak za te 5 lat może być tak, że będzie tyle geodetów, że skończy się tak jak było z informatykami, ludźmi po zarządzaniu i innych popularnych kierunkach (znaczny nadmiar i brak pracy)...
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;13721617]
sideritis, u mnie organizowane są wyjazdy wydziałowe, ogólnopolitechnicze i takie niby dla polibudy ale każdy student może jechać. jeśli to jest obóz Twojego wydziału to chyba warto pojechać ![]() mój organizuje coś takiego w październiku i może się wybiorę (liczę na jakiś tydzień nauki mniej )[/QUOTE]To jest obóz międzyuczelniany. I tak sie zastanawiam - jechać czy nie. Zwłaszcza, że też fundusze musiałabym zbierać bo narazie u mnie kiepsko z kasą ![]() asik1503, ja też dostałam się na administrację. Szczerze mówiąc, to cały rok myślałam, że właśnie pójdę na ten kierunek [na Uniwersytecie Ekonomicznym] a w sumie ta geodezja to tak w ostatniej chwili wyszła. Tzn. niby brałam ją pod uwagę ale nigdy nie myślałam, że w końcu na niej wyląduję.. Co do tych zboczeńców. Dzisiaj stoję sobie na przystanku a tu zaczyna się do mnie przystawiać jakiś kompletnie pijany dres, sypie mi określeniami "kochanie", "kwiatuszku", próbuje mnie obejmować. Na szczęście wyrwałam mu się ale nie odpuszczał dobrze, że był z jakimś kolegą który widząc co się dzieje odciągnął go na bok i poszli sobie. Coś takiego już dawno mi się nie zdarzyło![]() no i zdałam tą próbną teorię !
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Mam takie pytanie... Wiadomo zycie studenckie = nieprzespane noce, zmeczenie. Co radzicie na zmeczenie?? Sennosc?? Kawy nie lubie.. Tzn smaku kofeiny...
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Zielona herbata, ewentualnie cola
|
|
|
|
#1523 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1524 |
|
Rozeznanie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;13724118]sosik, miło mi że nie jestem sama
Twoje studia to studia inżynierskie, tak? a masz już jakieś plany na po-studia? Char, nie chcę wracać do siebie, ale tak w skrócie - nie będę miała możliwości zapuścić się gdzieś daleko, więc z moją mieściną jeszcze się nie żegnam [/QUOTE]No tak, inżynierskie to są. Planów na po-studia nie mam. nie chce pracować w jakimś urzedzie, ale pewnie tylko taka przyszłość mnie czeka po gp
|
|
|
|
#1525 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
za 4 zdaja najlepsi
łaaaa bede mieszkac w Szczecinie ![]() ale w pokoju przechodni, tylko wymyslilysmy z kolezanka, ze zagrodzimy sie jej tata zrobi nam scianke i bedziemy miec najwiekszy pokoj i chyba wyjdzie, ze w sumie najlepszy ![]() ![]() nawet balkon bedziemy mialy
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
jeju, ale naskrobalyście..
![]() u mnie było tak: kurs na prawko: 1000zł (po znajomości xD) lekarz - 50zł + 20zl (u innego, niepotrzebnie :|) zdjęcia - 20zł egz. teoretyczny - 24,5 zł [?] egz. praktyczny - 116,5 zł blaszka - 70,50 zł ![]() ja w ogole myslę, że nie chce mi się iść na studia, bo nie chce mi się uczyć, o! ![]()
|
#1528 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje Sideritis
i powodzenia na nie-próbnym ![]() W czwartek ja też mam egzamin na prawko - czwarte podejście. Ale czarno to widze
|
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
A nie bo za 1szym !
![]() Kreska
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.

a do tego strasznie długie terminy są.

Ide sobie parkiem a tam przy chodniku gość wyjmuje swoj sprzęt i zaczyna wicie co robic!!!

a ja się w ogóle nie znam... dodam, że z kasą też cienko, bo fortune ydaje obecnie na wizyty u orto i aparat stały na ząbki :/

Gratulacje