|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Studentki 2oo9! Świeże mięso na Uczelniach=p Obawy, wrażenia, emocje...
a nianią nie chcesz być?
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Przyszłam tylko się przywitać, bo na 11 idę do pracy. Miłego dnia
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Pimbolowa po logistyce czy transporcie się niby wg Ciebie biedę klepie? Ja tam bym prędzej to widziała po FiRze, no ale...
![]() Jadę na grzybki zaraz ![]() Wszyscy sądzą, że nic nie znajdę, ale co tam
|
|
|
|
#2224 | |
|
Raczkowanie
|
Spamujecie aż miło
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;13837364]ooo, albo organizacja ślubów/wesel - dla mnie praca-marzenie ![]() tylko do tego trzeba skończyć ekonomię, zarządzanie albo fir, a nie jakąś gospodarkę przestrzenną [/QUOTE]Kurcze organizacja ślubów dobry pomysł na cos mi się ten FiR przydaDuma i uprzedzenie [ love love love] Cytat:
zawsze podziwiałam ludzi tego typu- takich prawdziwych zapaleńców, mających prawdziwą pasję, przypominasz mi moją kumpelę z lo- ona też śpiewa, pisze, interesuje się teatrem ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Przepraszam, że się wtrącam, ale przypomniałaś mi tym postem słodkiego syna mojej sąsiadki- ma prawie 2 lata- kochany jest jak zdobędę zdjęcia do wam zapodam ( o ile zechcecie )
|
|
#2225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja chcialam isc na budownictwo ale wlasnie przez fizyke mialabym male szanse na przetrwanie...własnie po logistyce i transporcie jest duzo pracy i to calkiem niezle platnych (choc wiadomo to zalezy), a po FIR to tak srednio mi sie wydaje bo jest masa takich specjalistow ale to tez nie jest powiedziane ![]() a tak w ogole to dzien dobry
|
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
hej
w końcu odkryłysmy po co nam będzie FiR o jakich rozwazaniach widze rozmawiacie ![]() ja tez po zdawaniu historii rozszerzonej mam uraz i dopiero na początku sierpnia byłam w stanie wziąc do ręki ksiązkę zaczęłam czytać 'kulb mało używanych dziewic', ale z czytaniem jakoś kiepsko mi dzie, czasem poczytam tez 'plotkare', tylko, ze to robie w pracy, bo w domu nie mam kiedy ciagle mnie nie ma
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj poznałam część ludzi z mojego kierunku, taka mini integracja. Kurczę, było świetnie - nareszcie jest tak jednolita grupa, że nawet zainteresowania tematyczne te same, bo w końcu niewielu jest na studiach, nienawidząc danej tematyki
|
|
#2228 |
|
Raczkowanie
|
łoł widzę , ze tutuaj jest dosc spora reprezentacja FIR-u
nawet nie wiedzialam ![]() u mnie tez sie szykuje takie spotanie integracyjne, ale czy na nie pojde... zobaczymy |
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego wg dziadka 10ta to jest pozna godzina i koniecznie musi wykonac do mnie telefon, grrr
![]() Co do logistyki i transport zgadzam sie z wiekszoscia, nie ma takiego "zatrzesienia" absolwentow
|
|
|
|
#2230 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale coś mnie kusi ,,Sprzedawca broni" po angielsku więc chyba będzie przełom
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
Ale u mnie upal... Az w pokoju duszno.. A mnie czeka tyle sprzatania
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się zachłysnęłam wolnym czasem i tuż po maturach czytałam całymi dniami książki - nawet czasami po jednej dziennie
|
#2233 |
|
Wtajemniczenie
|
anamoi
pewnie że chcemy syna sąsiadki ja się pochwalę moją zjawiskowo śliczną siostrzyczką ^^TUTAJ
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;13837364]ooo, albo organizacja ślubów/wesel - dla mnie praca-marzenie
![]() tylko do tego trzeba skończyć ekonomię, zarządzanie albo fir, a nie jakąś gospodarkę przestrzenną [/QUOTE]zarządzanie ![]() [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;13838369]chyba mamy tą samą mamę ![]() czyli co, Char i Ante zakładają pensjonat w górach, a ladylajla, fiołek i ja organizujemy wesela w tychże? będziemy sobie nawzajem nakręcały interesy![]() kurczę, lajla, przypomniałaś mi o zakupach. ja tak w sumie to jeszcze nicnie mam [/QUOTE]mój TŻ kiedys wymyslił, że otworzymy pensjonat w górach ;P ale chyba się z tego wycofam, bo mój tatuś by tam siedział 365 dni w roku Cytat:
hello ![]() Was nadrobic, to ja nie wiem.. wczoraj do poludnia nie było tu NIC, a dziś zagladam i co? 3 strony do nadrobienia to dopiero lektura ja teraz czytam kaktus w sercu, ale to jest takie poryte, ze nie wiem;/ ogolnie to lubię czytac książki.. łatwe do zrozumienia, aby sie przy nich odstresować ![]() yyyyyyyyy........ czyli mam rozumiec, ze już mnie odstawiłyscie przy organizacji wesel?
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Adriana, jaki slodziak
![]() Jednak ja nie moge ogladac zdjec dzieci bo moj instynkt macierzynski wtedy sie uruchamia ![]() Monisia, no gdzie- Ty tez bedziesz zarzadzala
|
|
|
|
#2236 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym mogła mieć dziecko tu teraz natychmiast, jeśli by je bocian przynosił wraz z wyprawką na parę lat ^^ a tu niestety najpierw trzeba tatusia znaleźć, usidlić, zaobrączkować, dopiero można się starać, że nie wspomnę o wyprawce...
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
ooooooo tak, moj też się uruchamia
![]() mój TŻ twierdzi, ze juz może miec dzidziusia ;P
|
#2238 | ||
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() Cytat:
Po maturach byłam zachwycona, ze mam tyyle czasu na czytanie, ale z miesiąc temu mi przeszło i już tydzień męczę Petera Kreefta (230 stron ).Monisia, no co Ty!? dalej jesteś naszą wspólniczką ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2239 |
|
Raczkowanie
|
a mnie sie marza blizniaki, choc i u mnie jeszcze bardzo dluga droga do tego...
aaa na kaktusa w sercu to i nawet taki len ksiazkowy sie chyba skusi tylko nie moge go nigdzie znalezc |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
Cuddy co to za men w av ?
|
|
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
No co Wy
Nie chciałabym teraz dzieciaka. Chcę żeby tż studiował i ja, a nie w pieluchach i kupach siedzieć.
|
#2242 |
|
Konto usunięte
|
Grzech Piotrowski
Niestety mam fioła na punkcie saksofonistów![]() ![]() dyskusja zeszła na muzykę i wzięło mi się na sentymenty
Edytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac Czas edycji: 2009-08-22 o 12:15 |
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie sie nie spieszy, tez jestem zdania, ze studia, zapewnienie dziecku minimum jest priorytetem- tylko poprostu jak ogladam zdjecia dzieciakow czy widze jak sie bawia to tak milo sie robi
![]() Zwlaszcza, ze wychodzi na to, ze mnie moze spotkac "zaszczyt" bycia mama blizniakow
Edytowane przez Charmain Czas edycji: 2009-08-22 o 12:15 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2244 |
|
Wtajemniczenie
|
można połączyć jedno i drugie i ja bym bez oporów tak zrobiła gdybym miała możliwość, zwłaszcza finansową. Tylko kandydata brak.
|
#2245 |
|
Raczkowanie
|
ale ja tez nie chce teraz dzidziusia, najpierw studia oczywiscie, tak tylko napisalam ze chcialabym miec blizniaki
Charmain zazdroszcze![]() pozmienialyscie sobie te zdjecia i was rozpoznac nie moglam ![]()
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy jest czego
Jesli juz dwojka to jednak w odstepach czasu Ja tam wrocilam do korzeni
|
|
|
|
#2247 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Miałam na myśli to, że w tej chwili brak kandydata na męża (vel TŻ, vel przyszłego tatusia), co mnie jednak trochę dobija![]() Jeżeli mój TŻ byłby moim rówieśnikiem czy był 2 czy 3 lata starszy, to za Chiny ludowe nie chciałabym mieć dzieci w ciągu najbliższych powiedzmy 6 lat ![]() edit: wrócił Jarosław
Edytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac Czas edycji: 2009-08-22 o 12:32 |
|
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
w moim przypadku jest tak, że TŻ nie poszedł na studia, bo wybrał pracę.. a że zarabia.. dosyc dobrze, to byłby w stanie utrzymać mnie i zapewnic dziecku wszystko, co trzeba.
![]() Tylko, że nie chcemy wiecznie mieszkać tutaj (koło Wa-wy), bo tam, skąd pochodzimy, TŻ ma dom.. no i teraz odkłada na wykończenie;P ślub i dziecko xD
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
Jaroslaw dobry na wszystko
![]() Jak ja bede wekendowe kawy bez niego pila
|
|
|
|
#2250 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ogolnie co do kierunku - ja nie mam w rodzinie nikogo kto by siedzial w transporcie tak ze ma firme czy cos, no ale zobaczymy jak to bedzie potem, narazie najwazniejsze to sie utrzymac ![]() co do pracy ale dorywczej, ja wpadlam na pomysl ze jak sie uda i nie zlapie lenia to moge udzielac korkow z matmy dziecia z podstawowki i gimnazjum [te z liceum moga juz byc madrzejsze ] Cytat:
ja nigdy jej w sobie nie mialam ;d spiewac nie potrafie, rysowac moze i w miare rysuje ale jakos nigdy tego nie rozwijalam a teraz zaluje;/ a co do pisania to jak bylam mala to pisalam ksiazki w zeszytach haha ciekawe gdzie to mam, pewnie teraz bym plakala ze smiechu czytajac to pamietam ze procz zwyklych ksiazek napisalam tez ktoras czesc harrego pottera [jak reszta kolezanek] hahahahahaaCytat:
boje sie zarowno fizy jak i matmy, fakt matmy mniej bo mimo ze zdawalam podstawe na maturze to lubie ja i jakos nei przychodzi mi z trudem, ale fiza to dla mnei ciemna magia dlatego z fizy ide na kurs... oby pomogl ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
bedziesz wspolzalozycielem firmy ktorej pierwszym zleceniem bedzie Twoje wesele ?
...Pojmuję życie... ...Czekając na lepsze jutro... --------------------------------------------------- Studentka PG ![]() Cześć, jestem Aga-ta --------------------------------------------------- chcę bezkarnie znaleźć szczęście |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.

Wszyscy sądzą, że nic nie znajdę, ale co tam
na cos mi się ten FiR przyda

będziemy sobie nawzajem nakręcały interesy
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
to dopiero lektura
Nie chciałabym teraz dzieciaka. Chcę żeby tż studiował i ja, a nie w pieluchach i kupach siedzieć.