|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Studentki 2oo9! Świeże mięso na Uczelniach=p Obawy, wrażenia, emocje...
Wiec jesli ma sie tylko wolne srodki to nie ma sie co zastanawiac bo grupy dla poczatkujacych sa.
A ile smiechu przy nauce
|
|
|
|
#2792 |
|
Przyczajenie
|
A no robię to we własnym zakresie hehe chodzę na siłownię
ale czasem pograłabym sobie w siatkówkę albo w kosza.. myślałam też nad zapisaniem się na zajęcia AZS na UŚ, ale zobaczymy jak to z moim czasem będzie..
|
|
|
|
#2793 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
niestety moja uczelnia na stronie www nie ma wypisanych wf i nawet nie wiem z czego moger wybierac...
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- a co do zalizcenia to z tego co wiem to jest na podstawie obecnosci na zajeciach.
|
|
#2795 |
|
Przyczajenie
|
ktoś tam pisał, że ma zwolnienie z wfu.. u mnie na uczelni podobno nawet jak się ma zwolnienie to trzeba przychodzić i siedzieć na zajęciach :|
|
|
|
|
#2796 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny z AGH, nie orientujecie się może, czy jest gdzieś w necie dostępna kompletna lista tego, na co możemy się zapisać w ramach tego nieszczęsnego wuefu?
|
|
|
|
|
#2797 |
|
Konto usunięte
|
a mój placuszek właśnie siedzi w piekarniku
![]() Ewka, mamy chyba tylko 2 filmy na youtube i na dodatek z jakiejś wiejskiej imprezy a nie z przeglądu, więc i jakość słaba, i wysiłek nie ten daję linki, tylko niedługo będę musiała je usunąć, bo po wizażu kręci się taka wścibska dziewczyna ode mnie ze wsi i nie chcę żeby mnie wywęszyła poszukam czegoś ładniejszego na naszej stronie ![]() co do spotu - lubię, acz w stronie biernej. na wfie wybiorę pewnie kosza, ajrobik albo ten taniec, ale zobaczę po ile to i czy partnera trzeba mieć i takie tam basen nawet nie wchodzi w grę, boję się ryb, przez co pływanie też nie sprawia mi przyjemności zresztą, nawet nie umiem pływać
Edytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac Czas edycji: 2009-08-29 o 13:25 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2798 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
planuję iść i się zapytać, bo i tak będę w Białymstoku, więc przy okazji to załatwię (urządzamy mieszkanko |
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia aerobik chyba też mamy płatny. Zresztą sprawdź na gronie PW w temacie wf, tam trochę teraz pytań się pojawia
Ja pewnie wezmę kosza. Boję się tylko, że trafią tam świetni ludzie, a ja... od podstawówki w zasadzie nie grałam, a i wtedy gwiazdą nie byłam Jeśli z koszem się nie uda, to tenis stołowy, ale obawiam się, że tu bym się zanudziła przez semestr
|
|
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba wybiore areobik - o ile bedzie.
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym wf u mnie wogole jest dziwnie bo ja od zawsze mam zwolnienie i nie zamierzam uczyc sie teorii jakiejs.. Wolala bym sobie wziasc dodatkowy jezyk i chodzic.. I zawsze mialam zwolnienie od rodzinnego bo do okulisty zawsze kolejki i daleko a teraz musze miec od specjalisty zwolnienie od rodzinnego nie przejdzie..
Okey mykam ciasto masa przelozyc i zostanie mi jeszcze tylko sernik zrobic
|
#2802 |
|
Rozeznanie
|
A narty wszystkim polecam
Sama też nie mam środków, na szczęście mój TŻ ma ich wiele :p Jedyny mój własny sprzęt to ... kurtka i buty (zaszalałam i kupiłam;p). Wszystko inne od jego mamy pożyczam ;f Ale super sprawa. Mój ulubiony sport Ta adrenalina przy zjazdach( chociaż kilkakrotnie płakałam z lęku, że za stromo, że nie dam rady...) i atmosfera ze znajomymi. Raz byłam na wyjeżdzie z LO i w tym roku z chlopakiem i 2 znajmoych. Normalnie super, człowiek wykończony, przyjeżdza do pensjonatu.. Eh.. w te ferie to było szaleństwo bo wzieliśmy ze sobą grę planszową 'Wehikuł czasu' (świetna ) i przy okazji trochę %. Śmiechu co nie miara, tematy rozmów Polecam ![]() Cuddy, jakie macie ładne stroje...w sensie, że mundury normalne. Nasze marzenie ;/ Na przegląd w Suwałkach w tamtym roku ubrali nas tak, że chciało nam się płakać YMCA Faaajnie ![]()
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest tam taka długa (chyba jakaś główna) ul. Radiowa i od niej odstaje ul. (jakiegoś) Kaliskiego xD a co do progów to niestety nic nie wiem, a mój Tż tym bardziej on poszedł na zarządzanie, a pewnie nawet nie wie jaki był próg u niego znam ten ból xD ciągle siedzę w mapach (geografia się przydała ) i sprawdzam gdzie, co jest ja w Wawie pierwszy raz tak świadomie byłam teraz w lipcu zawieźć papiery... a opisy na forach, czy stronach "jedziesz nr xxx, yyy lub zzz albo metrem coś tam" to mi nic nie mówi ale ja jestem twarda i dam sobie radę xD muszę....
|
|
|
|
|
#2804 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Jak dobrze, że komunikacja miejska w Krakowie jest w miare prosta
W warszawie pewnie bym się zgubila, bo zwykle ludzie mi dodatkowo wszystko zaslaniają plecami i nic nie wiem, a w Krakowie to po tylu latach coś znajdę
|
#2805 |
|
Zadomowienie
|
tak Was czytam i cieszę się, że Bialystok to nie Wawa
Bo w stolicy to dopiero bym się zgubiła z moją orientacją w terenie na poziomie zerowym ja będę musiała tylko rozpracować mpk
|
|
|
|
#2806 |
|
Konto usunięte
|
Ewka, mnie chyba nie ma
![]() w moim domu szaleje teraz to nagranie: http://www.youtube.com/watch?v=T7M5j...eature=related ![]() dobra, wracam sprzątać |
|
|
|
#2807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
tez tak mam;/ a co do listy to super pomysl. no a do rozpoczecia uroku studiow pozostal nam miesiac smiac sie czy plakac :P?
|
|
#2808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobryyy [chociaż taki paskudny i pochmurny :P]
Cytat:
![]() ee tam, nie pozabijacie się. Gorzej, gdyby namiętnie słuchała disco polo i techno to jest dopiero masakra dla uszu ![]() Cytat:
![]() [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;13965824] u mnie od rana pada, więc zakładam kalosze i lecę na zakupy. może kupię trochę śliwek, bo od dawna chodzi za mną placek ze śliwkami mniamm [/QUOTE]piątka, też dziś kupiłam śliwki !
|
|
#2809 |
|
Rozeznanie
|
nicRu... włączyłam nagranie, to które masz w opisie .. oj.... to były czasy. Uwielbiam tą piosenkę...
![]() To były bajki, a nie kurde teraz ;/ Biedne dzieci... Hindusi są świetni. Ja polecam ten filmik... http://www.youtube.com/watch?v=ZA1NoOOoaNw
|
#2810 |
|
maszyna, nie człowiek
|
I król lew... Wczoraj...kotu pokazałam na youtube bo się futrzak przyplątał, a mnei się król lew przypomniał
![]() A tekst do pocahontas (wciaz mam aksete z tym filmem) to mistrzostwo... Nie to co teraz.
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
mnie teraz przeraża, jak ja będę się dostawać na uczelnię.. spoko, autobusem, metrem.. a później w ktorą str. na piechotkę?
![]() aaaaaaaaaa ide piec sernik
|
#2812 |
|
Konto usunięte
|
sideritis (nie wiem jak skrócić Ci nick, pasuje mi tylko sid, ale to jak z epoki lodowcowej
), śliwki na placek? jak tak, to wolisz na kruchym czy drożdżowym? ![]() ja właśnie dlatego lubię chodzić po górach: człowiek po całym dniu wraca do schroniska brudny, śmierdzący, zmęczony, ale szęśliwy. to jest takie mega uczucie jak się coś zdobędzie achh ![]() w dzieciństwie miałam problem z bajkami króla lwa jakoś nigdy nie polubiłam, muminków też, alicji w krainie czarów śmiertelnie się bałam - ten kot z cheshire to coś strasznego, kapelusznik tak samo, chodzące karty i gra flamingami w krykieta(?).. zuo. za to gumisie i sąsiedzi to było coś a te dzisiejsze dzieci (jak to brzmi ) chyba nie oglądają bajek wcale... ostatnio wracałam busem z jakimiś dzieciakami - 4. czy 5. klasa na oko, telefony przy uszach i słuchają polskiego hip-hopu matka siedzi obok cała w skowronkach, nie wiem, jakoś żal mi się zrobiło
Edytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac Czas edycji: 2009-08-29 o 14:34 |
|
|
|
#2813 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja bym skróciła do Sid ale to mi się ze Skinsami kojarzy (aaaah ten serial
)
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;13969732]sideritis (nie wiem jak skrócić Ci nick, pasuje mi tylko sid, ale to jak z epoki lodowcowej
), śliwki na placek? jak tak, to wolisz na kruchym czy drożdżowym? ![]() ja właśnie dlatego lubię chodzić po górach: człowiek po całym dniu wraca do schroniska brudny, śmierdzący, zmęczony, ale szęśliwy. to jest takie mega uczucie jak się coś zdobędzie achh ![]() [/QUOTE] taa, sid brzmi jak z epoki, no ale trudno, jakoś przeżyję nie, nie na placek. ale ja zazwyczaj robię kruche ciasto drożdżowe rzadko.Ja też kocham góry ![]() Co do bajek. Ukochane - Muminki <3 i Czarodziejka z Księżyca pamiętam jak w LO kłóciłam się z kumplem, który nie rozumiał, co ja i jeszcze jedna koleżanka widziałyśmy w tej bajce ech, faceci..
|
#2815 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Czarodziejki z ksiezyca zawze oglądałam z moim czarnym kotem[*] (ktoś go otruł trucizną na gryzonie)...
A ciasto
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
oj czarodziejke z ksiezyca to narmalnie ubustwialam...nawet ostatnio ogladalam bo mam wszystkie odcinki
tak samo jak lubilam dragon ball i magicznych rycerzy.
|
|
#2818 |
|
Raczkowanie
|
Ja oglądałam pierwszy sezon "Czarodziejek" jakoś nie dalej niż pół roku temu (znalazłam na YT).
Normalnie wspomnienia z dzieciństwa pierwsza klasa, hehe. Nawet zapomniałam, że to takie śmieszne było. Chwilami płakałam ze śmiechu przy tej bajce. ;d Kto by pomyślał, haha.
|
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
o widzę, że wspominacie Czarodziejki xD oj to była super bajka
zawsze ją z bratem oglądałam ona była najlepsza... szkoda, że już teraz jej nie puszczają chętnie bym sobie obejrzała wszystkie części xD w ogóle kiedyś to były super bajki a teraz? beznadzieja...
|
|
|
|
#2820 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny grające na instrumentach - podziwiam Was
Jestem z tych, którym słoń na ucho nadepnął ![]() Co do wf-u... Podobno u mnie będzie zaliczenie z obecności (0 lub 1 - zaliczenie na 5). Nie jestem jeszcze pewna, co wybiorę. Zastanawiałam się nad sztukami walki, ale nie wiem, czy teraz dam radę Kiedyś trenowałam, póki mi kolano nie siadło.Muminki są fajne, ale ja się Buki boję Dochodzę do wnioski, że bajki są coraz głupsze, dzisiaj miałam okazję oglądać "Wyspę totalnej porażki" (jakby reality show w wersji animowanej) i tytuł mówi sam za siebie ;]
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.

ale czasem pograłabym sobie w siatkówkę albo w kosza.. myślałam też nad zapisaniem się na zajęcia AZS na UŚ, ale zobaczymy jak to z moim czasem będzie..

zresztą, nawet nie umiem pływać

W warszawie pewnie bym się zgubila, bo zwykle ludzie mi dodatkowo wszystko zaslaniają plecami i nic nie wiem, a w Krakowie to po tylu latach coś znajdę