![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najbardziej wkurzający... aktor :-P
Ja jeszcze nie przepadam za Cameron Diaz.Nie wiem, jakoś tak dziwnie gra, chociaż w komediach wypada lepiej-szczególnie, jak gra jakąś przygłupawą blondynkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
rany ja mam wysypke jak widze Kasie Skrzynecką ...a i jeszcze ..może to nie jest aktorka ale najbardziej imprezowa prezenterka z 'dwójki ' agata Młynarska brrrrrrr.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Z aktorów zagranicznych nie cierpię wspomnianego wyżej Stevena Seagala, Sylwestra Stallone (chociaż podobała mi się jego rola w "Człowieku Demolce" zwłaszcza jak zrobił Sandrze Bullock czerwony sweterek na drutach
![]() Z Polskich aktorów to nie lubie: Pazury, Lindy,Zamachowskiego wkurzac zaczął mnie Żebrowski. Z polskich aktorek nie dzierże Izy Trojanwoskiej (ona za grosz nie ma talentu, sztuczna na maxa), Kaji Paschalskiej, denerwuje mnie też młoda Rossati. Wiecej nie pamiętam, ale jak sobie przypomne to dopisze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
A z polskich aktorek to nie lubie też Bożeny Dykiel (chyba zraziła mnie do siebie występując w reklamach płynów do mycia naczyń), Katarzyny Skrzyneckiej i serialowej Kasi z "Kasi i Tomka" (lubiłam kiedyś ten serial, ale tylko pierwsze odcinki). A z aktorów polskich denerwuje mnie jeszcze serialowy Rysiu z "Klanu".
Z zagranicznych aktorów denerwuje mnie swoim sposobem bycia jeszcze Tom Cruise (chociaż talentu mu nie odmawiam, bo większość jego ról filmowych podobała mi się) a z zagranicznych aktorek to przypomniała mi się jeszcze Demi Moore (jakoś nie przemawia do mnie ta aktorka), Cameron Diaz i Lara Flyn Boyl (była narzeczona Jacka Nicholsona). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Odnosnie Jeana Clouda Van Damme(czy jak to się pisze
![]() ![]() ![]() a nie trawie Pawła Wawrzeckiego. działa mi na nerwy prawie tak jak Rysku z Klanu
![]() |
#37 |
Killing me softly
|
Skoro jesteśmy przy "M jak miłość", to Sztefen Myller
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Mój kolejny typ, to Uma Thurman-chociaż podobała mi się w "Kill Bill", to jej pozostałe role jakoś mnie do niej nie przekonują.Wciąż mi się wydaje, że gra w taki sam sposób, jest taka zimna i opanowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Jean Cloud Van Damme z tego co mi wiadomo trenował kiedyś karate i balet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Cezary Pazura wrrrr... pojawia się w prawie każdym polskim flmie, i jeszcze te jego występy, które mają za zadanie śmieszyć ludzi to już tragedia. Jeszcze brakuje mi go w reklamie kremów na odciski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Ja nienawidzę Jima Careya. Wiem, że może prywatnie jest to inteligentny i uroczy człowiek, ale nie ma siły, na aktora patrzy się zwykle przez pryzmat ról, które gra, a w "Ace Ventura" i "Głupi i Głupszy" zobaczyłam prymitywnego kretyna i już chyba z nikim innym ten facet kojarzyć mi się nie będzie.
Seriali polskich praktycznie nie oglądam, więc większość postaci, o których piszecie jest mi nie znana, ale Rysia z Klanu kojarzę i chętnie zarżnęłabym go tępym nożem (postać, nie aktora, który wcale nie jest taki jak jego postać, o czym miałam okazję się kiedyś przekonać w jakimś programie telewizyjnymi). Izabela "Drewno" Trojanowska też jest irytująca. Wśród naszysz "telewizyjnych" gwiazd do szewskeij pasji doprowadza mnie Agatka Młynarska. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Camilla]Jean Cloud Van Damme z tego co mi wiadomo trenował kiedyś karate i balet
![]() Buhaha balet ![]() ![]()
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny ,nie chodzi nam o postacie ale o aktorów!! marta mostowiak to postac fikcyjna,tak ma role i tak musi grac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
A co do Marty i Małgosi... Wy chyba nie lubicie tych postaci a nie aktorów
![]() Tez nie przepadam za tymi bohaterkami... Watek Marty jest ostatnio jeszcze do zniesienia, ale Gośka mnie po prostu dobija ![]() Zgadzam się z Tobą w 100%. Mnie dobija Rysio z Klanu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
jak dla mnie to większość aktorów w "M jak Miłość" nie popisuje się talentem. Mimo, że naprawdę kocham ten serial to Bliźniacy powalają mnie swoją sztucznośćią
![]() Mój chłopak niecierpi, irytuje go po prostu Bożena Dykiel :P jak chyba większość osób:P tak na marginesie: czy któraś z was ogląda "Kryminalnych"?? Ja jestem wzburzona, Zawade zabili i już teraz nie chce mi się tego serialu oglądać ![]()
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Zawade zabili? Nie odladalam ostatniego odcinka,ale czytalam gdzies jakas plote,ze on musi przejsc operacje kolana czy cos takiego,i w tym okresie nie bedzie gral w serialu,a serialowego Zawade mieli podobno na jakis czas umiescic w szpitalu
![]() A co do tematu glownego..Nienawidze,wpro st niecierpie Bozeby Dykiel,ta kobieta tak strasznie dziala mi na nerwy,i jak dla mnie talentu aktorskiego to ona nie ma. Ponadto oczywiscie "gwiazdy" w stylu: Iza Trojanowsta,Kaja paschalska(slyszałyscie chinke czikulinke? ![]() ![]() ![]() Z zagranicznych aktorow Jim Carrey,Van Damme,a z aktorek nie lubie Lopez,jak dla mnie jest niesamowicie sztuczna,w filmach tylko ladnie wyglada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Dla mnie na czele AKTORÓW NIE DO ZNISIENIA jest Tom Hanks
![]() ![]() Z aktorek J.Aniston. To czołówka. Seriali nie oglądam, bo postacie są tak ogłupiające, że z najlepszej aktorki/a robią ofiarę.
![]() |
#52 | |
Raróg
|
Nie znoszę Erica Robertsa! Każdy film z nim omijam z daleka
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ha,bluestar,co czlowiek,to inna opinia,Tom Hanks jest wlasnie jednym z moich ulubionych aktorow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Co do Zawady, to czytałam w jakimś "szmatławcu autobusowym", czyli gazetce gratisowo rozdawanej na ulicy - Metrze albo Metropolu, że producent "Kryminalnych" ma problemy z płynnością finansową. Nie wiem, ile w tym prawdy, ale nawet by się zgadzało - kasa się kończy, serial też. Mnie tak trochę szkoda, bo "Krymianlnych" oglądałam wprawdzie głównie, żeby popatrzec na Zawadę, ale zawszeć to jakas przyjemność
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Milowiczowi, którego i tak nie lubię, niech na plus poczytane zostanie, że przynajmniej nie próbyje udawac intelektualisty, a role ma adekwatne. Na widok Rysia z Klanu w pakiecie z cudowną rodzinką, dostaję piany. Aczkolwiek fenomen Klanu polega na tym, że chociaż nie oglądałam go od 5 lat, po 1 odcinku nie mam specjalnych trudności w zorinetowaniu się kto z kim
![]() Poza tym wkurzają mnie pseudo przystojniacy - Żebrowski i Adamczyk - gra to tak sobie, a zachowuje się jak pępek świata. Z aktorek ma także u mnie tyłu Maria Seweryn, która i aktorką jest kiepska i osobą wybitnie antypatyczną. Więcej grzechów nie pamiętam, seriali poza Kryminalnymi i Na dobre i na złe nie oglądam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
![]()
Najgorszy aktor dla mnie to Chuck Norris, to jest tragedia wszechczasów jak widzę emitowany film z nim to nóż mi się w kieszeni otwiera
![]() ![]() Anderson ) kolejny straszny koleś. Jeśli chodzi o polskich aktorów to Kazimierz Mazur (Kamil z "Na wspólnej" ) nie znoszę go ,już w sumie teraz się wyrobił w miare ale na początku taka łajza, flegmatyk, ciapa coś okropnego i jego podchody do dziewczyny ,żeby pocałować czy przytulić .Miałam odruch wymiotny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
no to dla mnie numer 1 wsrod tych najgorszych jest artur zmijewski-strasznie go nie znosze i ta jego wiesniacka fryzurka bleeee
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio czytałam wywiad z aktorem, który gra Zawade ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Moja lista:
1. Chuck Norris (tragedia ![]() 2. Charles Bronson (tragedia druga-podobna..wieczny mściciel haahh) 3. Quetin Tarantino (filmy robi niezłe, ale jego aktorstwo mnie śmieszy) 4. Mickey Rourke (ten jego niechlujny wygląd i w ogole jakoś....) z kobiet wymieniona już przez Was Iza Trojanowska i ta z M jak-lekarka,co wiecznie beczy-koszmarna jest,naprawdę! Resztę seriali ogladam sporadycznie...ale po Waszych opiniach już widać, że nie warto zaczynac ![]() ![]() Pozdrawiam Bri ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
![]()
ja mam alergię na prowadzącego program jaka to melodia (zapomniałam jak się nazywa) nie mogę na niego patrzeć, nie mogę słuchac jak śpiewa, dla mnie jest tragiczny! Pazura też jest tragiczny.
Z kobiet-Zosia z na dobre i na złe (też zapomniałam jak sie nazywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.