Najbardziej wkurzający... aktor :-P - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-06-22, 08:34   #31
xandra78
Zakorzenienie

Dot.: Najbardziej wkurzający... aktor :-P

Ja jeszcze nie przepadam za Cameron Diaz.Nie wiem, jakoś tak dziwnie gra, chociaż w komediach wypada lepiej-szczególnie, jak gra jakąś przygłupawą blondynkę .
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-22, 08:42   #32
qbeczek
Raczkowanie

rany ja mam wysypke jak widze Kasie Skrzynecką ...a i jeszcze ..może to nie jest aktorka ale najbardziej imprezowa prezenterka z 'dwójki ' agata Młynarska brrrrrrr.....
qbeczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-22, 08:50   #33
Rapsodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kia_girl
Nom, tak Trojanowska zdecydowanie ale oprócz tego ta jak ona się nazywa... hmmm... z serialu "M jak..." ta lekarka co w psychiatryku była i jej dzieckiem opiekowała się Marysia. Okropność!!! Ten jej wieczny uśmiech nawet jak płacze! Ależ ona mnie wkurza. Ona dla mnie gra psychicznie chorą (albo to tylko wyraz jej twarzy i zachowanie).
Tja, pani doktor ...a mnie jeszcze dobija matka Ewy-pani "no-wiesz-Teodor" W kazdej scenie taki sam warsztat i minki...żenada.
Stary 2005-06-22, 08:52   #34
Camilla
Zakorzenienie

Z aktorów zagranicznych nie cierpię wspomnianego wyżej Stevena Seagala, Sylwestra Stallone (chociaż podobała mi się jego rola w "Człowieku Demolce" zwłaszcza jak zrobił Sandrze Bullock czerwony sweterek na drutach ) i Jeana Clouda Van Damme(czy jak to się pisze), za to lubie Arnolda Schwarzenegerra (moim zdaniem ma talent), z zagranicznych aktorek-pisenkarek nie lubie Lopezki i Cher.
Z Polskich aktorów to nie lubie: Pazury, Lindy,Zamachowskiego wkurzac zaczął mnie Żebrowski. Z polskich aktorek nie dzierże Izy Trojanwoskiej (ona za grosz nie ma talentu, sztuczna na maxa), Kaji Paschalskiej, denerwuje mnie też młoda Rossati.
Wiecej nie pamiętam, ale jak sobie przypomne to dopisze...
Camilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-22, 09:00   #35
Camilla
Zakorzenienie

A z polskich aktorek to nie lubie też Bożeny Dykiel (chyba zraziła mnie do siebie występując w reklamach płynów do mycia naczyń), Katarzyny Skrzyneckiej i serialowej Kasi z "Kasi i Tomka" (lubiłam kiedyś ten serial, ale tylko pierwsze odcinki). A z aktorów polskich denerwuje mnie jeszcze serialowy Rysiu z "Klanu".
Z zagranicznych aktorów denerwuje mnie swoim sposobem bycia jeszcze Tom Cruise (chociaż talentu mu nie odmawiam, bo większość jego ról filmowych podobała mi się) a z zagranicznych aktorek to przypomniała mi się jeszcze Demi Moore (jakoś nie przemawia do mnie ta aktorka), Cameron Diaz i Lara Flyn Boyl (była narzeczona Jacka Nicholsona).
Stary 2005-06-22, 09:04   #36
Rapsodia
Zakorzenienie

Odnosnie Jeana Clouda Van Damme(czy jak to się pisze to facet chyba jest przede wszystkim sportowcem i to nie mlodym juz ja go nawet lubie ;D
a nie trawie Pawła Wawrzeckiego. działa mi na nerwy prawie tak jak Rysku z Klanu
Stary 2005-06-22, 09:23   #37
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Skoro jesteśmy przy "M jak miłość", to Sztefen Myller Tragedia. Ale w sumie aktor z niego taki jak i ze mnie
Lukrecja_Borgia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-06-22, 09:24   #38
xandra78
Zakorzenienie

Mój kolejny typ, to Uma Thurman-chociaż podobała mi się w "Kill Bill", to jej pozostałe role jakoś mnie do niej nie przekonują.Wciąż mi się wydaje, że gra w taki sam sposób, jest taka zimna i opanowana.
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-22, 09:25   #39
Camilla
Zakorzenienie

Jean Cloud Van Damme z tego co mi wiadomo trenował kiedyś karate i balet Ale chciał koniecznie zrobić "kariere" w filmie (kiedyś mu może dobrze szło, teraz to raczej grywa w głupich snesacyjnych filmach klasy B). I ja go tylko kojarze z filmów i z niczego więcej, jako sportowca nie miałam nigdy okazji go obejrzeć.No talentu to on nie ma, przez cały film stroi te same sztuczne miny, i w ogóle moim zdaniem jest nieciekawy...
Stary 2005-06-22, 09:27   #40
skrawka
Wtajemniczenie

Cezary Pazura wrrrr... pojawia się w prawie każdym polskim flmie, i jeszcze te jego występy, które mają za zadanie śmieszyć ludzi to już tragedia. Jeszcze brakuje mi go w reklamie kremów na odciski
skrawka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-22, 09:34   #41
nan
Wtajemniczenie

Ja nienawidzę Jima Careya. Wiem, że może prywatnie jest to inteligentny i uroczy człowiek, ale nie ma siły, na aktora patrzy się zwykle przez pryzmat ról, które gra, a w "Ace Ventura" i "Głupi i Głupszy" zobaczyłam prymitywnego kretyna i już chyba z nikim innym ten facet kojarzyć mi się nie będzie.

Seriali polskich praktycznie nie oglądam, więc większość postaci, o których piszecie jest mi nie znana, ale Rysia z Klanu kojarzę i chętnie zarżnęłabym go tępym nożem (postać, nie aktora, który wcale nie jest taki jak jego postać, o czym miałam okazję się kiedyś przekonać w jakimś programie telewizyjnymi).

Izabela "Drewno" Trojanowska też jest irytująca.
Wśród naszysz "telewizyjnych" gwiazd do szewskeij pasji doprowadza mnie Agatka Młynarska.
nan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-22, 09:34   #42
Rapsodia
Zakorzenienie

[QUOTE=Camilla]Jean Cloud Van Damme z tego co mi wiadomo trenował kiedyś karate i balet

Buhaha balet a to dobre, juz go widze w tych galotkach baletowych jak tanczy jezioro łabędzie
Stary 2005-06-22, 09:39   #43
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza_
marta mostowiak-ona to jest tragedia,sama nie wie czego chce...

dziewczyny ,nie chodzi nam o postacie ale o aktorów!!

marta mostowiak to postac fikcyjna,tak ma role i tak musi grac.
paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-22, 09:42   #44
Lovisa
Zakorzenienie

Cool Dot.: Najbardziej wkurzający... aktor :-P

Cytat:
Napisane przez paula78
dziewczyny ,nie chodzi nam o postacie ale o aktorów!!

marta mostowiak to postac fikcyjna,tak ma role i tak musi grac.
No własnie! Mam wrażenie, że nikt nie przeczytał mojego, "tytułowego" postu, wyraźnie zaznaczyłam o co mi chodziło w tym wątku. A tu nagle tyle osób pisze o jakichs postaciach z serialu "M jak Miłość". Dziewczyny, czytajcie uwazniej Za posty na temat dziękuję, widze, że watek się bardzo rozwinął od wczoraj
Lovisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-22, 09:45   #45
Beauty1984
Zakorzenienie

GG do Beauty1984

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia
Skoro jesteśmy przy "M jak miłość", to Sztefen Myller Tragedia. Ale w sumie aktor z niego taki jak i ze mnie
Zgadzam się. Sztefen jest aktorem tragicznym . Wkurza mnie zarówno w serialu jak i poza nim gdy wypowiada się w jakiś programach. Jego głupie żarty w ogóle mnie nie śmieszą, poza tym większość 'śmiesznych' historii, które opowiada jest żywcem ściągnięta z przeróżnych dowcipów, które znam od lat .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-06-22, 09:46   #46
Orka
Rozeznanie

GG do Orka

A co do Marty i Małgosi... Wy chyba nie lubicie tych postaci a nie aktorów ?
Tez nie przepadam za tymi bohaterkami... Watek Marty jest ostatnio jeszcze do zniesienia, ale Gośka mnie po prostu dobija .

Zgadzam się z Tobą w 100%. Mnie dobija Rysio z Klanu nie postać samego Rysia (już od paru lat nie oglądam tego serialu), ale właśnie ten aktor, a jak widzę film z Van Dammem to po prostu przełączam na inny kanał. Nie wiem czemu, ale nie mogę ścierpieć tego klienta.
Orka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-22, 09:49   #47
aniess
Zadomowienie

GG do aniess

jak dla mnie to większość aktorów w "M jak Miłość" nie popisuje się talentem. Mimo, że naprawdę kocham ten serial to Bliźniacy powalają mnie swoją sztucznośćią

Mój chłopak niecierpi, irytuje go po prostu Bożena Dykiel :P jak chyba większość osób:P

tak na marginesie:
czy któraś z was ogląda "Kryminalnych"?? Ja jestem wzburzona, Zawade zabili i już teraz nie chce mi się tego serialu oglądać
Stary 2005-06-22, 09:54   #48
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniess
jak dla mnie to większość aktorów w "M jak Miłość" nie popisuje się talentem. Mimo, że naprawdę kocham ten serial to Bliźniacy powalają mnie swoją sztucznośćią

Mój chłopak niecierpi, irytuje go po prostu Bożena Dykiel :P jak chyba większość osób:P

tak na marginesie:
czy któraś z was ogląda "Kryminalnych"?? Ja jestem wzburzona, Zawade zabili i już teraz nie chce mi się tego serialu oglądać
Jakto, przecież to główny bohater? Hmm, może założymy wątek "Najbardziej absurdalne wątki serialowe/filmowe" ? Swoją drogą nie znoszę tego aktora, bo zgrywa Jamesa Bonda, ale mu to nie wychodzi
Lovisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-22, 10:27   #49
fredka
Rozeznanie

Zawade zabili? Nie odladalam ostatniego odcinka,ale czytalam gdzies jakas plote,ze on musi przejsc operacje kolana czy cos takiego,i w tym okresie nie bedzie gral w serialu,a serialowego Zawade mieli podobno na jakis czas umiescic w szpitalu

A co do tematu glownego..Nienawidze,wpro st niecierpie Bozeby Dykiel,ta kobieta tak strasznie dziala mi na nerwy,i jak dla mnie talentu aktorskiego to ona nie ma.
Ponadto oczywiscie "gwiazdy" w stylu: Iza Trojanowsta,Kaja paschalska(slyszałyscie chinke czikulinke? ) i jeszcze Weronika Rosati..moze i jest ladna(choc jak dla mnie wyglada na 10 lat wiecej niz ma ) ale aktorka z niej naprawde marna,widzialam ze dwa razy jej "popisy" w M jak milosc i krew mnie zalewa,ze kogos takiego w ogole wzieli
Z zagranicznych aktorow Jim Carrey,Van Damme,a z aktorek nie lubie Lopez,jak dla mnie jest niesamowicie sztuczna,w filmach tylko ladnie wyglada
fredka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-06-22, 10:39   #50
maddlen
Raczkowanie

GG do maddlen
Talking Dot.: Najbardziej wkurzający... aktor :-P

Cytat:
Napisane przez qbeczek
rany ja mam wysypke jak widze Kasie Skrzynecką ...a i jeszcze ..może to nie jest aktorka ale najbardziej imprezowa prezenterka z 'dwójki ' agata Młynarska brrrrrrr.....
Ojjj popieram- Kaśka Skrzynecka tragedia po prostu, ten jej uśmiech, te miny, ten jej głosik cieniutki gdy coś naśladuje :| Brrrr- straszna jest. I w dodatku ta jej opalenizna, która na skórze prawie 40-latki wygląda jak pomarszczone coś :/ Młynarska mi lata i powiewa Nie przepadam za nią, ale też nie darzę jej uwielbieniem
Stary 2005-06-22, 10:41   #51
bluestar
Raczkowanie

Dla mnie na czele AKTORÓW NIE DO ZNISIENIA jest Tom Hanks , jak ja gościa nie znoszę!!!!!!! Z polskich - Pazura, Wawrzecki
Z aktorek J.Aniston. To czołówka.
Seriali nie oglądam, bo postacie są tak ogłupiające, że z najlepszej aktorki/a robią ofiarę.

bluestar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-22, 10:44   #52
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Nie znoszę Erica Robertsa! Każdy film z nim omijam z daleka
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-22, 10:52   #53
fredka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bluestar
Dla mnie na czele AKTORÓW NIE DO ZNISIENIA jest Tom Hanks , jak ja gościa nie znoszę!!!!!!!

Ha,bluestar,co czlowiek,to inna opinia,Tom Hanks jest wlasnie jednym z moich ulubionych aktorow
fredka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-06-22, 10:54   #54
hybris
Zadomowienie

Co do Zawady, to czytałam w jakimś "szmatławcu autobusowym", czyli gazetce gratisowo rozdawanej na ulicy - Metrze albo Metropolu, że producent "Kryminalnych" ma problemy z płynnością finansową. Nie wiem, ile w tym prawdy, ale nawet by się zgadzało - kasa się kończy, serial też. Mnie tak trochę szkoda, bo "Krymianlnych" oglądałam wprawdzie głównie, żeby popatrzec na Zawadę, ale zawszeć to jakas przyjemność
hybris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-22, 11:01   #55
hybris
Zadomowienie

Milowiczowi, którego i tak nie lubię, niech na plus poczytane zostanie, że przynajmniej nie próbyje udawac intelektualisty, a role ma adekwatne. Na widok Rysia z Klanu w pakiecie z cudowną rodzinką, dostaję piany. Aczkolwiek fenomen Klanu polega na tym, że chociaż nie oglądałam go od 5 lat, po 1 odcinku nie mam specjalnych trudności w zorinetowaniu się kto z kim Trojanowska to porażka totalna, i te kilka lat grania ani trochę jej nie pomogło, papierowa. sztywna, klepie kwestie, jak pierwszoklasistka wierszyk na szkolnym apelu.
Poza tym wkurzają mnie pseudo przystojniacy - Żebrowski i Adamczyk - gra to tak sobie, a zachowuje się jak pępek świata.
Z aktorek ma także u mnie tyłu Maria Seweryn, która i aktorką jest kiepska i osobą wybitnie antypatyczną. Więcej grzechów nie pamiętam, seriali poza Kryminalnymi i Na dobre i na złe nie oglądam
hybris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-22, 11:04   #56
szczesciarka
Raczkowanie

Thumbs down Dot.: Najbardziej wkurzający... aktor :-P

Najgorszy aktor dla mnie to Chuck Norris, to jest tragedia wszechczasów jak widzę emitowany film z nim to nóż mi się w kieszeni otwiera ,przełączam kanał albo wychodzę z pokoju,domu. Nie wiem czemu ale ostatnio to pełno go w TV .Drugi w kolejności w człowiek grający MCgyver'a (bodajże Richard Dean
Anderson ) kolejny straszny koleś.
Jeśli chodzi o polskich aktorów to Kazimierz Mazur (Kamil z "Na wspólnej" ) nie znoszę go ,już w sumie teraz się wyrobił w miare ale na początku taka łajza, flegmatyk, ciapa coś okropnego i jego podchody do dziewczyny ,żeby pocałować czy przytulić .Miałam odruch wymiotny .I pani Bożena Dykiel ona to właśnie przez te reklamy dużo straciła w oczach widzów i ta rola z serialu jak grała chorą do dzisiaj jak ją widze to przypomina mi się jej mowa..."Zięęębaaa nooo cooo ty rooobiiiszzz...?" wrr...
szczesciarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-22, 11:08   #57
jamadzia
Przyczajenie

no to dla mnie numer 1 wsrod tych najgorszych jest artur zmijewski-strasznie go nie znosze i ta jego wiesniacka fryzurka bleeee
jamadzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-22, 11:33   #58
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniess

tak na marginesie:

Ostatnio czytałam wywiad z aktorem, który gra Zawade i było napisane, że :"podobno się wykaraska". A on sam mówił, że przenosi sie tymczasowo do Polski, i że zdjecia do kryminalnych potrwaja jeszcze z rok. Wiec mam nadzieje ze to prawda, bo Kryminalni bez Niego to juz nie to samo
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-22, 11:40   #59
Bridget
Zakorzenienie

Moja lista:
1. Chuck Norris (tragedia )
2. Charles Bronson (tragedia druga-podobna..wieczny mściciel haahh)
3. Quetin Tarantino (filmy robi niezłe, ale jego aktorstwo mnie śmieszy)
4. Mickey Rourke (ten jego niechlujny wygląd i w ogole jakoś....)
z kobiet wymieniona już przez Was Iza Trojanowska i ta z M jak-lekarka,co wiecznie beczy-koszmarna jest,naprawdę! Resztę seriali ogladam sporadycznie...ale po Waszych opiniach już widać, że nie warto zaczynacpo co sie denerwowac niepotrzebnie hhe
Pozdrawiam
Bri
Bridget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-22, 11:51   #60
Auryna
Raczkowanie

GG do Auryna
Talking Dot.: Najbardziej wkurzający... aktor :-P

ja mam alergię na prowadzącego program jaka to melodia (zapomniałam jak się nazywa) nie mogę na niego patrzeć, nie mogę słuchac jak śpiewa, dla mnie jest tragiczny! Pazura też jest tragiczny.
Z kobiet-Zosia z na dobre i na złe (też zapomniałam jak sie nazywa płaczka, marna jest i kiepsko gra.
Auryna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości