![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najbardziej wkurzający... aktor :-P
Rapsodia naprawde balet, czytałam gdzieś, że jak był mały to mama zapisała go na lekcje baletu (co nie znaczy że musiał w nim tańczyć), dlatego też z taką "gracją" wykonywał te swoje wykopy, obroty z wykopem itp.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
No i jeszcze Kożuchowska!Ja k ja mogłam o niej zapomnieć?!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Auryna! To Robert Janowski
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
jak dla mnie zdecydowanie najgorsza polską "aktorka" jest Izabela Trojanowska- chyba nwet ja bym lepiej zagrała
![]()
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lovisa Czas edycji: 2005-06-22 o 18:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Agnieszka Perepeczko. Muszę dopisać te starą, niepowazną babę. NIgdy jej nie lubiłam, a jak ją zobaczyłam w TV i próbowałą coś ugotować w programie, to upadłam... Bozee, była ubrana w półprzeźroczystą, błękitną bluzke i nie miała biustonosza. Cyc jej się trząsł jak zsiadłe mleko, że operator kamery nie mógł skupić "oka" na gotowanym daniu, tylko na jej cycach. Wyglądała jak stara, niechlujna baba. Naprawdę wstrętnie.
![]() A danie które zrobiła nie nadawało się do jedzenia. ![]() Ania MUcha... Ania aktorką może jest, ale do artyski jej daleko. NIe znoszę jej! Ewa Drzyzga, Jola Pieńkowska. Wiem, że one nie aktorki, ale mi działają na podniebienie. Dobra, resztę lubię ![]()
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-08-08 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm
![]() Tom Green (prymitywny komik) Adam Sandler (jak wyzej) Siostry Olsen (glowy do interesow pewnie maja swietne, albo zatrudniaja wlasciwych ludzi, ale grac NIE UMIEJA i nigdy nie umialy, zajmuje sie tlumaczeniem napisow do filmow i niedawno meczylam sie z takim, w ktorym one graly, BOSSZSZSZ myslalam, ze zaplacze lzami rzesistemi) Tobey McGuire (ale to chyba raczej za wyraz twarzy, bo zdarza mu sie dobrze grac) Cameron Diaz Jennifer Lopez (potrafi schrzanic najlepszy scenariusz, choc taki sie jej jeszcze nie zdarzyl) Ben Affleck (to tak a propos J Lo. Trzyma poziom bylej dziewczyny) Paris Hilton (na szczescie filmy, w ktorych sie pojawila, byly z zalozenia do kitu) Demi Moore (jej bojfrent z drugiej strony gra niezle, ale ostatnio w kiepscidlach milosnych) Ben Stiller (mega pajac i do tego niesmieszny) Az mi slabo przy samych nazwiskach ![]()
![]() |
#73 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
"Najlepszy" aktor to moim zdaniem Andrezj Piasek Piaseczny -wiekopomna rola w "Zlotopolskich".Do pary mu Matylde Damiecka oraz aktorke grajaca Suzi w "Na Wspolnej".Ma zadatki na Izabelle Trojanowska ,ale to dopiero za parenascie lat.
Sztuczny akcent i slodko-sztuczne miny na pewno jej w tym pomoga ![]() I z zagranicznych Milla Jovovich.Fatalnie gra,mala skala oddania uczuc i emocji jesli chodzi np. o Joanne d'Arc. Porownujac ta kreacje z rolami komediowymi nie widze roznicy.Ta sama maniera,sztuczny wyraz twarzy. To by bylo na tyle,co by sie nie powtarzac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Michał Milowicz obleśny jakiś
![]() Czaruś Pazura- mało śmieszny.. ![]() Kaja Paschalska [ona w ogole nie jest aktorką ! ![]() Izabela Tojanowska [ plastik ! ![]() nie wniosłam nic nowego do topicu ale chciałam Was poprzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No jak ja mogłam zapomnieć o Bronsonie !! To aktor, który zdecydowanie najbardziej mnie wkurza, przebija nawet Rysia z Klanu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Rysia??? no nie!!! Ale dodam ze ostatnio porazil mnie betonowy uśmiech MAłgorzaty
Formniak.
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Rysia nie nawidziałam wręcz! Dopóki nie byłam w Krakowie w teatrze, gdzie grał główną rolę. Siedziałam na tyle daleko, że nie widziałam jego obrzydliwej twarzy, za to podziwiałam grę aktorską ... byłam w szoku. W teatrze jest naprawdę niezły - cała moja klasa niedowierzała, że to ten sam koleś.
![]() ![]() Nie lubię tego rozwrzeszczanego (też z Klanu ![]() ![]() ![]() ![]() Siostry Olsen ... kiedyś wymiatały (jako malutkie w Pełnej Chacie), a teraz nie umiem na nie patrzeć w tych przygłupich filmikach, które nazywane są przez Amerykanów - komediami. ![]() Hmmm ... kogo by tu jeszcze ... oooo, jeszcze jedna osoba!!!!!!! Koszmar !!!!!!! Uchodzi za bożyszcze, macho i nie-wiadomo-co-jeszcze, a dla mnie jest jednym z obleśniejszych aktorów - Andrzej Nejman. ![]() I wspomniani już wyżej Noris i Perypeczkowa. ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Dopiszę się do "M jak miłość" - nie cierpię Marty i Małgosi Mostowiak.
Obie takie dziamdzie, glimdzie. Łoj, denerwują mnie porządnie ![]() A Trojanowska - atrakcyjna kobieta, ale z tego co pamiętam, to aktorka z niej FATALNA (patrz: żadna). A Kaja Paschalska rozbroiła mnie, kiedy mając - rzekomo - w życiu prywatnym fazę słuchania ostrego metalu (patrz: Metallica ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Paweł Deląg chyba nie musze pisać dlaczego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
Cazary Pazura
przez niego nie widziałam wielu polskich komedii--bo on tam grał. nieznosze go ! Jego min! Całej jego osoby... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Plejada Gwiazd"wciaz sie poszerza ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
a Ja najbardziej nie cierpie "Malgosi" z M jak Milość...
non stop zmienia facetow, sama nie wie czego chce i jest taka dupa zyciowa jak jej siostra Marta- Pani prawnik... No moze w zyciu sa inne ale i tak jakos juz wyrobilam sobie zdanie... I nie cierpie Trojanowskiej... Jak czasem mignie mi na ekranie w 'klanie" to mam ochote isc sie pochlastac. odnosze wrazenie jakby conajmniej klej wachala...
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Przez jakiś czas wzorując się na "M jak masło" bardzo nie lubiłam Marty Mostowiak... No właśnie Marty Mostaowiak , a nie Dominiki Ostałowskiej... , dopóki nie zobaczyłam jak pani Ostałowska gra w teatrze... Bardzo podobała mi się jej rola w "Opowieściach zakulisowych" bodajże Czechowa. Od tej pory zobaczyłam ją w całkiem innym świetle i przestałam oceniać akorów przez pryzmat ról jakie grają...
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Beznadziejna jest też pani Maria z "Na Wspólnej", zwłaszcza po tym wylewie jak nie mogła się wysłowić, porażka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
![]()
Moi kandydaci to:Szwarceneger
![]() <jak ich widze to mam odruch wymiotny>;P ![]() Gośka<z "M jak Miłośc"ofkors>.........no i więcej nie pamiętam <albo zapomniałam ![]() ![]()
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
O matko jak ja mogłam zapomnieć o takiej starej babce z "Klanu", chyba pani Stasia. Nie moge przeboleć kiedy zaczyna mówić...Dosłownie sie we mnie przewraca. Cały Klan zresztą jest beznadziejny i ten Stefan Moller z jakiejś tam innej szmirki telenowelowej...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.