![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ulubiony aktor
Zdecydowanie Johnny Depp. Uwielbiam oglądać jego filmy, ale te starsze (np. Edward Nożycoręki - mistrzostwo, Don Juan de Marco, Blow albo Benny i Joon), ten nowszy, komerycyjny Depp jakoś mi nie podchodzi, Piratów z Karaibów obejrzałam, ale bez zachwytu. Uwielbiam jego głos, to jak potrafi zmienić się na ekranie w ciągu kilku sekund z gangstera w kochającego męża i ojca, generalnie myślę, że facet naprawdę ma talent. No i oczywiście urodę...
![]() Z polskich aktorów moim ulubionym jest chyba Marcin Dorociński. Edytowane przez wisienka_na_torcie Czas edycji: 2011-08-06 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Raczkowanie
|
Christian Bale
Sean Penn Colin Firth Ewan McGregor Jonathan Rhys Meyers Bardzo lubię jeszcze Woody'ego Harrelsona , jest taki..specyficzny ![]() Ooo i jeszcze Matt Bomer, ale tu jestem zupełnie nieobiektywna w ocenie gry aktorskiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Zadomowienie
|
Też uwielbiam Deppa, ale... od czasu Lost In Translation oraz Broken Flowers moim ulubionym aktorem jest Bill Murray
![]()
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
|
Jednym z moich najulubieńszych aktrorów jest święty potwór francuskiego ekranu Gerard Depardieu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Rozeznanie
|
Robert de Niro- najlepszy twardziel.
Michael Caine- świetny twórca napięcia. Nicolas Cage- dobry aktor no i niezaprzeczalnie ma to coś w sobie. Tommy Lee Jones- genialna mimika! Eddie Murphy- gość jest świetny komikiem! David Suchet- rewelacyjna modulacja głosu, wielki talent. Peter Falk- nie ma to jak Columbo. Bruce Willis- za "ze śmiercią jej do twarzy" ![]() Ben Kingsley- po prostu dobry aktor. Tony Shalhoub- sympatyczny i zabawny, świetny Monk. Antoni Pawlicki- jedna z kilku nadziei polskiej kinematografii. Hugh Jackman- wspaniały facet. I resztę dopiszę później ![]()
![]() |
![]() |
#456 |
Raczkowanie
|
Od pewnego czasu lubię filmy z Normanem Reedus'em. Może większość nie widzi w nim nic specjalnego ale jak dla mnie jest bardzo... "ciekawy"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Raczkowanie
|
liam neeson
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#458 |
Strzelaj lub emigruj!
|
Russel i nikt inny
![]()
![]() |
#459 |
Raczkowanie
|
CLINT clint.jpg
charles bronson (te wąsy,mmmm)charles-bronson1.jpg i brad dourif images.jpgimages (1).jpg
![]() |
#460 |
Wtajemniczenie
|
Trochę tutaj cicho. Jeżeli miałabym stworzyć listę dziesięciu ulubionych aktorów, byliby to:
1. Adolf Dymsza 2. Michał Znicz 3. Mieczysław Cybulski 4. Władysław Grabowski 5. Stefan Jaracz 6. Eugeniusz Bodo 7. Bogumił Kobiela 8. Wojciech Pokora 9. Tadeusz Fijewski 10. Grzegorz Damięcki Kolejność przypadkowa - poza miejscem nr 1. Gdybym miała wymienić najlepszych aktorów musiałabym do tej listy dodać jeszcze minimum 10 pozycji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
❤ bee happy ❤
|
Jason Statham
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#462 |
Pani Mizantrop
|
Sporo ich...
Edward Norton - potrafi wykreować każdą postać i swoją grą podnieść poziom całego filmu. Tom Hanks - podziwiam wyśmienity wybór ról. Johnny Depp - również wszechstronny i jakże charyzmatyczny. Marlon Brando - utalentowany i w swoich starszych filmach jakże seksowny. Robert Downey Jr - charyzmatyczny, pewność siebie aż od niego bije. Leonardo DiCaprio - niedoceniony, niesłusznie zaszufladkowany jako ładna buzia, cholernie utalentowany. Brad Pitt - tak samo jak DiCaprio. Tom Cruise - niezależnie od wszystkich chorych akcji w jego życiu prywatnym jest świetnym, charyzmatycznym aktorem i niejedną rolą udowodnił, że ma dystans do siebie. Kevin Spacey - ma coś w sobie, jest też aktorem "uniwersalnym". John Cusack - wiele jego filmów uwielbiam, podziwiam go też za dystans do siebie i swojej pracy. Robert De Niro - to chyba nie wymaga komentarza ![]() Sam Rockwell - bardzo wszechstronny, potrafi we wspaniały sposób wyrażać emocje. Stanley Tucci - mam do niego ogromny sentyment, buzia mi się cieszy, jak go widzę na ekranie. Hugh Jackman - ładna buzia, boskie ciało i jeszcze bardziej boski talent, aktor wszechstronny. Ryan Gosling - on również potrafi wykreować każdy rodzaj postaci, może być słodziakiem, playboyem, przestępcą, narkomanem, KAŻDYM. Josh Radnor - gdybym patrzyła na niego przez pryzmat sitcomu, dzięki któremu stał się sławny, pewnie do głowy by mi nie przyszło umieszczenie go tu, miałam jednak przyjemność oglądać film, który on wyreżyserował, napisał scenariusz i zagrał główną rolę i byłam zachwycona, ten pan ma o wiele więcej do zaoferowania, niż postać Teda architekta ![]() Jim Carrey - kolejny artysta niesłusznie zaszufladkowany. Sacha Baron Cohen - charyzma + dystans do show businessu. ... Dobra, wystarczy. Mam na imię Iza i jestem kinomaniaczką ![]()
![]() |
#463 |
Wtajemniczenie
|
Ach, pozazdrościłam Ci i chyba edytuję swój post, by dodać uzasadnienie do każdego aktora, którego umieściłam na liście.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 | |
Raróg
|
Nie moglam doszukac sie o najprzystojniejszych tak ogolnie, ale tu tez pasuje, podoba mi sie bardzo, jak "wyrobil sie" Jared Leto
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Raczkowanie
|
Jeden jedyny i najpiękniejszy --> Clint Eastwood
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.