![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nastrojowy album - własnoręcznie
Wspaniały wątek!!! zdjęcia z tegorocznych wakacji postaram się oprawić właśnie w takie ślicznośći!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tylko jak teraz kolorystyke dobrac? czy bedzie pasowac czarna kartka, karteczka z wierszem biała a napis czerwony? jesli bym podpaliła i jeszcze potem domalowała czerwone rozmazane kontury tak zeby sie łączyło z podpalanym to chyba dobrze bedzie? bo z kolorami zawsze u mnie kiepsko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A ja bardzo dziękuję Sarenko za uświadomienie mi istnienia scrapbookingu...
![]() ![]() Mam w domu stosy gazet, wstążeczki też się znajdą, pastele, farbki, kolorowe kartony, guziki nawet chyba mam, więc materiałów mi może nie zabraknie ![]() Tylko zastanawiam sie na jaki klej to wszystko przylepiać żeby było trwałe i wytrzymało dłuuugo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślę, że OK kolory ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Polecam klej PRONIKOL kupiony w obuwniczym. Przyklejałam nim kokardke z rafii (nie pamiętam czy tak to się nazywa) do kartki walentynkowej. Nie odbarwił kartki, nie zostawił śladów. Buty sklejone tym klejem też sie dobrze trzymają więc jest OK. Klej niestety śmierdzi ale dla dobra sprawy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie!
Polecam Wam klej Magic. Jest opisany jako klej dla bibliotek, introligatorni. Bez zapachu. Jest biały, a powyschnięciu staje się przeźroczysty. Kleję nim wszystkie skrapki i elementy na kartkach, jest super. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Pamietajcie zeby do zdjec uzywac kleju ktory jest do tego przeznaczony!! Bo za kilka latek wyjda przepiekne plamy ..... Albo tasmy klejacej dwustronnej znalazlam takie specjalnie do albumow pociete juz na male kwadraciki - zwykle i 3D
http://www.diynetwork.com/diy/cr_scr..._13776,00.html bardzo dobra stronka!!! warto tu zajrzec przed rozpoczeciem tworzenia wlasniego albumu - dla poczatkujacych Edytowane przez pattyt Czas edycji: 2005-05-16 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie! Klej Magic jest bardzo dobry, tani (ok 3 zł.) i wydajny, również go polecam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Zatem trzeba kupić Magica
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
A oto i on "poszukiwany przez studentów architektury" ;]
tak dla ułatwienia w poszukiwaniach, jeśli takowe nastąpią ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
witam!!!
po wczorajszych postach o kleju poczyniłam zakup i mam juz klej co sie zwie MAGIC ![]() z tego co jest napisane na tubce to jest to lej cud ![]()
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Właśnie, też chciałam zapytać czy jest dostępny w takich zwykłych papiernikach, supermarketach, czy w jakimś innym miejscu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
W moim małym miasteczku Magica można dostać w niemal w każdym papierniczym, kupowałam go także w intermarche, a kosztował 3 złote z groszami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
czesc z wypiekami przeczytalam ten watek !
ja tez zajmuje sie robienie albumow moje mzoecie obejrzec- kupic na www.fotoalbumy.com moze was do czegos zainspiruja a tak apropos to wkljej wam linka do foum gdzie tez dziewczyny same robia albumy ja napisalam pierwszy instrukaz a pozniej juz inni sie dopisuja http://www.gimbla.pl/forum/pokoje/vi...=10146&start=0 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
i tak sobie pomyslalam ze na tamtym forum tez wkleje link do tego watku na pewno sie dziewczynom przyda !!!
swietny watek i ja sie czegos od was nauczylam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
od początku śledziłam wątek i postanowiłam zrobić przyjaciółce album na urodzinKi. Była bardzoooo zadowoLona. Zdjecia z telefonu wgrałam do komputera, zgrałam na płytkę i do fotografa
![]() Najbardziej zachwyconą osobą albumem byla moja pani od sztuKi : ). Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
![]()
Kochane Wizazanki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Moja koleżanka właśnie skończyła robić okładkę albumu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W lipcu będa fotki - wcześniej niej nie da rady - brak aparatu ![]() ![]()
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg ![]() 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
A ja sobie planuję po zakończonej sesji zrobić zakupy i zacząć taki albumik dla mojego Misiaka, może go dostanie na święto jakieś, a może w dniu ślubu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
witam scrapbookowe kolezanki!!! mieszkam we Francji i z ciekawoscia przegladam polskie artykuly i wiesci na temat mojego ulubionego zajecia... ciesze sie, ze dotarlo ono i do Polski,
we Franji bawimy sie w to juz od ponad dwoch lat i bardzo sie to posunelo do przodu. na poczatku ozdabialo sie dzieki wycinaniu roznych form, ale teraz moda sie zmienila i podstawowym zrodlem sa dodatki jakie mozna znalezc na internetowych sklepach we Francji, Kanadzie i Stanach. Oczywiscie nie jest to tanie, stad tez czesto sciaga sie rozne rzeczy bezposrednio z internetu. mozecie obejrzec cala mase stron albumow na www.lemondeduscrap.com/photopost/index.php jesli znacie j.francuski, bedzie Wam latwiej, jesli nie, wystarczy wejsc na podkreslony po srodku "dernier jour", to sa ostatnio zaladowane strony, stamtad mozecie zobaczyc co sie robi, pseudo kazdej osoby na niebiesko, tuz pod kartka, daje ilosc zaladowanych zdjec, obok pseudo jest "regarder toutes les photos...." dzieki temu mozna obejrzec wszystkie zdjecia tej osoby, kto zna, poczyta sobie komentarze jakie zostawiaja inne osoby na temat konkretnego zdjecia. klik na maly format pozwala na powiekszenie zdjecia moje zdjecia sa pod pseudo monikouette, zeby odnalezc, w gorze po prawej, jest "chercher" tam search by username i juz! chetnie sluze pomoca i rada na temat scrapbookingu, kto chce bam namiary na inne strony z cala masa kolorowych albumow, z tym co sie robi lub kupuje! a poza tym chetnie odnajde kontakt z Polska, ktora opuscilam ponad 7 lat temu monikouette@wanadoo.fr pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
Witaj Monikouette
![]() ![]() kasia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
ciesze sie ze moj namiar sie przyda, a tak na marginesie, urodzilas sie tego samego dnia co moj synek!!! pozdrawiam
monika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
właśnie odkryłam ten wątek... lepiej późno niż wcale... ;p
ale ja tylko chciałam powiedzieć, że widziałam w całości Twój album Doroniaa i dosłownie opadła mi szczęka na dół!!! ![]() ![]() ![]() Fakt, faktem, że jest on ŚLIIICZNY!!! Z taką precyzją i dokładnością zrobiony, przejrzyście, estetycznie... po prostu suuuuuper ![]() Musiałaś nieźle nasiedzieć się nad nim. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.