|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: seks z kobieta
Hih, pamiętam kiedyś na "starym" wizażowym chacie pojawiła się kobieta, która szukała partnerki czy kochanki. Dziewczyny ją prawie zjadły
W sumie sie nie dziwię, że tu szukała - gdzie może być najwięcej kobiet jak nie na kobiecym forum? ![]() Off topic: Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi polecić jakieś dobre źródło książkowe na temat homoseksualizmu, takie do przełknięcia (nie mocno naukowe i nie przesiąknięte jakąś ideologią)? Prowadzę małą "wojnę" z TŻ o hmooseksualistów i chcę wygrać
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bron boze nie chce nikogo zjadac
Nie mam tez nic przeciwko seksowi miedzy kobietami. Tyle tylko, ze dla mnie takie ogloszenia na wizazu bylyby troche nie na miejscu. To tak mniej wiecej jakby na przyjeciu spytac: "czy ktos tu nie mialby ochoty na numerek?"
|
|
#333 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kobieta z kobietą?:)
Zgadzam sie z Hools tylko w kwestii tego ze homoseksualizm jest czyms nienaturalnym.W filmie 'walka o ogien" pokazano zachowania czlowieka pierwotnego i jest tam taka scenka w ktorej dwa 'malpoludy"(samiec i samica) uprawiaja "prehistoryczny seks"
a trzeci samiec probuje "dobrac 'sie do czwartego. I wlasnie reakcja tego ostatniego pokazuje nienaturalnosc homoseksualizmu.-oczywiscie to tylko film i kazdy go moze interpretowac po swojemu.Natomiast tekst "eksterminacja homoseksualistow" przypomina mi cos z ideologii faceta z PEDALSKIM wąsikiem. ![]() -a z tym juz sie nie zgadazam.
|
|
#334 |
|
Przyczajenie
|
SEX z kobietą co wy na to???
Czesc dziewczyny jakie jest wasze zdanie na temat sexu z kobietą,czy myslicie czasem o Tym...???Pozdrawiam
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SEX z kobietą co wy na to???
Było, wystarczy przejrzeć tematy z poprzedniej strony
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=126435 |
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SEX z kobietą co wy na to???
Jest już taki sam temat.
Łączę oba wątki.
|
|
|
#337 |
|
Przyczajenie
|
Inna?
Witajcie! Tytuł dużo mówi...więc: interesują mnie kobiety. Czuję to na 100%. I nie chodzi tu zaraz o wyuzdany sex (a to tylko znajduję na innych forach). Nie jestem żadną laską.
Doświadczenia nie mam żadnego, co najwyżej Naprawdę nie jest mi łatwo nawet o tym pisać. Ale, z drugiej strony, dlaczego nie próbować? Dlaczego mam chować głowę w piasek i udawać, że szukam faceta? A potem okłamywać i jego i siebie? Już to przerabiałam. Co o tym myślicie? Może ktoś ,,ma podobnie"?... Takie babskie "Brockeback Mountain"
|
|
|
#338 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Inna?
moja kumpela kiedyś stwierdziła że olewa cały naród męski i zaczęła chodzić z dziewczyna
szybko to sie skończyło i teraz sie z tego śmiejemy.;-P bo głupie troche to było.. no ale cóż - można i tak. ja też miałam tego typu przygody, pierwsze pocałunki ćwiczyłam z przyjaciółką (bez emocji) a kiedys po ostrej imprezie nocowałam i kumpeli.. hehe i na ulicy sie patrze częściej za laskami (ŁADNYMI) niz za gościami nawet moj znajomy stwierdził kiedyś że ja to jestem chyba bi.. ale mam chłopaka i go kocham, jakoś związku z kobieta bym nie potrafiła stworzyć hmm...
|
|
|
|
|
#339 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez ogladam sie za babami ale raczej poszukuje w nich takiego piekna z estetycznego punktu widzenia, uwielbiam kobiece piekno, o wiele bardziej wole ogladac akty kobiece niz mezczyzn, mysle ze bierze mi sie to stad ze zaczelam oceniac konkurencje od momentu jak mam TZ, natomiast nie moglabym byc z kobieta-popatrzec owszem
ale nic wiecej!!
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam podobnie jedynie podziwiam kobieca urode
![]() ale bedac na tym forum zastanawialam sie dlaczego nie ma tu ludzi innej orientacji,milo ze ktos sie w koncu pojawil i odwazyl napisac
|
|
|
|
|
#341 |
|
Wtajemniczenie
|
No coz to masz problem, bo zyjemy w malo tolerancyjnym kraju.
Ale sama na tym polu napewno nie jestes, wiec szukaj szczescia ono sie kazdemu nalezy.
|
|
|
|
|
#342 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez kiedys myslalam ,ze moze warto zaczac zwiazek z kobieta.Ona lepiej cie zrozumie...bedzie delikatna,czula,wrazliwa. .
Jednak wiem ,ze nie moglo by dojsc miedzy nami do zblizenia cielesnego.Kobiety mnie nie podniecaja.Owszem ,tak jak kolezanki u gory zachwycam sie kobiecym pieknem(i nieraz oblukam jakas sliczna dziewczyne na przystanku ,czy ulicy),ale fizycznosc nie wychodzila by poza pocalunek![]() Mysle ze wiekszosc kobiet rowniez czasto zastanawiala sie czy nie warto by bylo byc z kobieta...szczegolnie jesli nie wychodzi nam z mezczyznam...niby prostymi ale niekiedy nieprzewidywalnymi:P |
|
|
|
|
#343 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.kobiety-kobietom.com.pl i tam na literaturę
|
|
|
#344 |
|
Raczkowanie
|
a jakie znacie kulby w warszawie dla les procz utopi i jakiegoś na l..... nie pamietam jak sie zwal ale jest beznadziejny..
|
|
|
|
|
#345 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
GALERIA Plac Mirowski 1 TORO ul. Marszałkowska 5 FANTOM CAFE al. Ujazdowskie 6a (wejście od ul. Matejki) TOMBA TOMBA ul. Brzozowa 37
|
|
|
#346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawe - ze mnie to jest prawdziwa HETERA...hyhy a tak na serio - to nie mam doswiadczen .. ![]() Nie bylo okazji No co ! Wybredna jestem
|
|
|
#347 |
|
Wtajemniczenie
|
No to ja też się wypowiem...
Jestem hetero,choć doceniam piekno kobiet,urodę,ciało. Uważam nwet,że np kobiecy striptiz jest o wiele "ładniejszy" niż męski..wolałabym oglądać piekne kobiece ciała niż napakowanych,nadmuchanych facetów..ale to nie to,że nie podobają mi się ciała facetów. Nieraz oglądam dziewczyny na ulicy,zwracam uwagę na ich twarze,mniej na figurę-nie tak jak faceci patrząc na ciało,tyłek i cycki.Nieraz podobają mi się wręcz niektóre dziewczyny. Ale czy potrafiłabym iść np do łóżka z kobietą?nie sądzę,choc niewiem do końca,czasem zastanawiam się jak to by było,ale to chyba normalne,ktoś tu napisał,ze każdy jest w jakimś stopniu biseksualny,jedni bardziej,drudzy mniej... |
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Tez lubię oglądać kobiece ciała
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się ogolnie podobają kobiety i ostatnio coraz bardziej mam wrażenie, że jestem bi
|
|
|
#350 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie TŻ mówi,że oglądam się za dziewczynami bardziej niż on
ale wiele dziewczyn tak robi,coś w tym może rzeczywiście jest,ale znowu u facetów raczej nie ma takiego czegoś-oni za facetami raczej się nie oglądają...
|
|
|
|
|
#351 |
|
Zadomowienie
|
Ja też często oglądam sie za dziewczynami,podziwiam ich figurę i urodę,a czasem nawet myślę...nie widze w tym nic złego.Zresztą Tripka cos o tym wie,bo spotkałyśmy sie już kiedyś przy innym temacie
|
|
|
|
|
#352 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#353 |
|
Zadomowienie
|
A tak przy okazji,macie jakieś doswiadczenia z ta samą płcią.Całowałyście sie kiedys z kobietą lub cos wiecej?Juz na tym watku rozmawialisy o tym,ale zauwazylam,ze to bylo dawno
|
|
|
|
|
#354 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak byłam młodsza,próbowałyśmy z koleżankami jak to jest,tzn całowałyśmy się tylko,to była wtedy tylko taka zabawa,eksperyment,koleża nki nie podobały mi się nigdy jakoś specjalnie,więc nie zrobiło to na mnie więszego wrażenia...może z dziewczyną,która by mi się naprawde spodobała było by inaczej?niewiem,ale gdyby była kiedys taka okazja,to myślę,że bym spróbowała jeszcze raz..
|
|
|
|
|
#355 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez jako 12 lub 13-latka całowałam sie z dziewczynami.Nieco póżniej próbowałam też innych rzeczy tyle,że z dziewczynami,które mi się podobały. Nie mogę powiedzieć,że było zle,bo było świetnie,ale mój TŻ ma chyba cos czeog nie miały te dziewczyny
|
|
|
|
|
#356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez sie calowama ale tylko byla to niewinna zabawa. nie wiem czy zgodzilabym sie na cos wiecej, bo zadna dziewczyna nie podnieca mnie-owszem lubie tak jak wy popatrzec, podziwiac, ale nic wiecej, kreci mnie raczej cos innego:P
|
|
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
to mzoe jednak nie jestem straszna,bo widze,ze wiele z was tez ma takie doswiadczenia
|
|
|
|
|
#358 |
|
BAN stały
|
Przesada, jestesmy spoleczenstwem bardzo tolerancyjnym. Np. Moja przyjaciolka pracuje razem z kobieta ktora ma dziewczyne, ktora ja odwiedza caluja sie itp i z tym sie nie kryja i nikt nie robi z tego jakiegos halo.
Zreszta ona tez miala przygode z kolezanka (sex) i jakos nie kryla tego wsrod znajomych. |
|
|
|
|
#359 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Twoja przyjaciółka jest tolerancyjna i jej znajomi też, ale to jeszcze - niestety - nie oznacza, że Polacy są społeczeństwem bardzo tolerancyjnym.
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Ten Dcio to prowokator, raz wypowiada się jako kobieta raz jako mężczyzna, poziom postów żenujący, dajcie sobie z nim spokój.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

W sumie sie nie dziwię, że tu szukała - gdzie może być najwięcej kobiet jak nie na kobiecym forum? 

hehe i na ulicy sie patrze częściej za laskami (ŁADNYMI) niz za gościami nawet moj znajomy stwierdził kiedyś że ja to jestem chyba bi..