Kobieta z kobietą?:) - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-07-09, 11:18   #331
Jula
Zakorzenienie

Dot.: seks z kobieta

Hih, pamiętam kiedyś na "starym" wizażowym chacie pojawiła się kobieta, która szukała partnerki czy kochanki. Dziewczyny ją prawie zjadły W sumie sie nie dziwię, że tu szukała - gdzie może być najwięcej kobiet jak nie na kobiecym forum?

Off topic: Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi polecić jakieś dobre źródło książkowe na temat homoseksualizmu, takie do przełknięcia (nie mocno naukowe i nie przesiąknięte jakąś ideologią)? Prowadzę małą "wojnę" z TŻ o hmooseksualistów i chcę wygrać

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-09, 11:47   #332
Luba
Zakorzenienie

Ja bron boze nie chce nikogo zjadac Nie mam tez nic przeciwko seksowi miedzy kobietami.
Tyle tylko, ze dla mnie takie ogloszenia na wizazu bylyby troche nie na miejscu. To tak mniej wiecej jakby na przyjeciu spytac: "czy ktos tu nie mialby ochoty na numerek?"

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-10, 12:14   #333
tula1980
Raczkowanie

Dot.: Kobieta z kobietą?:)

Zgadzam sie z Hools tylko w kwestii tego ze homoseksualizm jest czyms nienaturalnym.W filmie 'walka o ogien" pokazano zachowania czlowieka pierwotnego i jest tam taka scenka w ktorej dwa 'malpoludy"(samiec i samica) uprawiaja "prehistoryczny seks" a trzeci samiec probuje "dobrac 'sie do czwartego. I wlasnie reakcja tego ostatniego pokazuje nienaturalnosc homoseksualizmu.-oczywiscie to tylko film i kazdy go moze interpretowac po swojemu.
Natomiast tekst "eksterminacja homoseksualistow" przypomina mi cos z ideologii faceta z PEDALSKIM wąsikiem.-a z tym juz sie nie zgadazam.
Stary 2006-07-17, 16:49   #334
malena26
Przyczajenie

SEX z kobietą co wy na to???

Czesc dziewczyny jakie jest wasze zdanie na temat sexu z kobietą,czy myslicie czasem o Tym...???Pozdrawiam
Stary 2006-07-17, 16:59   #335
gosik79
Zakorzenienie

Dot.: SEX z kobietą co wy na to???

Było, wystarczy przejrzeć tematy z poprzedniej strony

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=126435
gosik79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-18, 00:52   #336
Pomadka
Zakorzenienie

Dot.: SEX z kobietą co wy na to???

Jest już taki sam temat.

Łączę oba wątki.

Stary 2006-08-11, 00:28   #337
mel@
Przyczajenie

Inna?

Witajcie! Tytuł dużo mówi...więc: interesują mnie kobiety. Czuję to na 100%. I nie chodzi tu zaraz o wyuzdany sex (a to tylko znajduję na innych forach). Nie jestem żadną laską.
Doświadczenia nie mam żadnego, co najwyżej

Naprawdę nie jest mi łatwo nawet o tym pisać. Ale, z drugiej strony, dlaczego nie próbować? Dlaczego mam chować głowę w piasek i udawać, że szukam faceta? A potem okłamywać i jego i siebie? Już to przerabiałam.

Co o tym myślicie? Może ktoś ,,ma podobnie"?...
Takie babskie "Brockeback Mountain"
Stary 2006-08-12, 12:18   #338
izuu
Wtajemniczenie

GG do izuu
Dot.: Inna?

moja kumpela kiedyś stwierdziła że olewa cały naród męski i zaczęła chodzić z dziewczyna szybko to sie skończyło i teraz sie z tego śmiejemy.;-P bo głupie troche to było.. no ale cóż - można i tak. ja też miałam tego typu przygody, pierwsze pocałunki ćwiczyłam z przyjaciółką (bez emocji) a kiedys po ostrej imprezie nocowałam i kumpeli.. hehe i na ulicy sie patrze częściej za laskami (ŁADNYMI) niz za gościami nawet moj znajomy stwierdził kiedyś że ja to jestem chyba bi.. ale mam chłopaka i go kocham, jakoś związku z kobieta bym nie potrafiła stworzyć hmm...
izuu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-12, 12:46   #339
Kari26
Raczkowanie

Ja tez ogladam sie za babami ale raczej poszukuje w nich takiego piekna z estetycznego punktu widzenia, uwielbiam kobiece piekno, o wiele bardziej wole ogladac akty kobiece niz mezczyzn, mysle ze bierze mi sie to stad ze zaczelam oceniac konkurencje od momentu jak mam TZ, natomiast nie moglabym byc z kobieta-popatrzec owszem ale nic wiecej!!
Stary 2006-08-12, 12:52   #340
bess
Zakorzenienie

nie mam podobnie jedynie podziwiam kobieca urode
ale bedac na tym forum zastanawialam sie dlaczego nie ma tu ludzi innej orientacji,milo ze ktos sie w koncu pojawil i odwazyl napisac
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-12, 14:43   #341
Ag_nes
Wtajemniczenie

GG do Ag_nes

No coz to masz problem, bo zyjemy w malo tolerancyjnym kraju.
Ale sama na tym polu napewno nie jestes, wiec szukaj szczescia ono sie kazdemu nalezy.
Ag_nes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-12, 15:46   #342
martna
Raczkowanie

Ja tez kiedys myslalam ,ze moze warto zaczac zwiazek z kobieta.Ona lepiej cie zrozumie...bedzie delikatna,czula,wrazliwa. .Jednak wiem ,ze nie moglo by dojsc miedzy nami do zblizenia cielesnego.Kobiety mnie nie podniecaja.Owszem ,tak jak kolezanki u gory zachwycam sie kobiecym pieknem(i nieraz oblukam jakas sliczna dziewczyne na przystanku ,czy ulicy),ale fizycznosc nie wychodzila by poza pocalunek
Mysle ze wiekszosc kobiet rowniez czasto zastanawiala sie czy nie warto by bylo byc z kobieta...szczegolnie jesli nie wychodzi nam z mezczyznam...niby prostymi ale niekiedy nieprzewidywalnymi:P
martna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-13, 01:08   #343
bąbelek_82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jula

Off topic: Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi polecić jakieś dobre źródło książkowe na temat homoseksualizmu, takie do przełknięcia (nie mocno naukowe i nie przesiąknięte jakąś ideologią)? Prowadzę małą "wojnę" z TŻ o hmooseksualistów i chcę wygrać
Jula, zajrzyj tu:
http://www.kobiety-kobietom.com.pl
i tam na literaturę

bąbelek_82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-13, 01:33   #344
misio-gumisio
Raczkowanie

a jakie znacie kulby w warszawie dla les procz utopi i jakiegoś na l..... nie pamietam jak sie zwal ale jest beznadziejny..
misio-gumisio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-13, 13:46   #345
bąbelek_82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misio-gumisio
a jakie znacie kulby w warszawie dla les procz utopi i jakiegoś na l..... nie pamietam jak sie zwal ale jest beznadziejny..
RASKO ul. Krochmalna 32a (przy Jana Pawła II)
GALERIA Plac Mirowski 1
TORO ul. Marszałkowska 5
FANTOM CAFE al. Ujazdowskie 6a (wejście od ul. Matejki)
TOMBA TOMBA ul. Brzozowa 37

Stary 2006-08-30, 06:50   #346
Leo$
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natii4
To jakie mamy skłonności seksualne kształtuje się w trakcie naszego życia płodowego,w 6 tyg ciąży.Jesteśmy wszyscy hetero,ale jeżeli stanie się coś co mamusię jakoś pobudzi negatywnie to wtedy następuje zmiania tej orientacji na bi albo homo,więc myślę,że chyba nie ma zbyt wielu osób o takich preferencjach,w każdym razie więcej jest hetero niż homo Więc nie wiem skąd ten pogląd,że większośc kobiet jest bi
hmmmm...
ciekawe - ze mnie to jest prawdziwa HETERA...hyhy
a tak na serio - to nie mam doswiadczen ..
Nie bylo okazji
No co ! Wybredna jestem
Leo$ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-01, 15:18   #347
tripka
Wtajemniczenie

No to ja też się wypowiem...
Jestem hetero,choć doceniam piekno kobiet,urodę,ciało.
Uważam nwet,że np kobiecy striptiz jest o wiele "ładniejszy" niż męski..wolałabym oglądać piekne kobiece ciała niż napakowanych,nadmuchanych facetów..ale to nie to,że nie podobają mi się ciała facetów.
Nieraz oglądam dziewczyny na ulicy,zwracam uwagę na ich twarze,mniej na figurę-nie tak jak faceci patrząc na ciało,tyłek i cycki.Nieraz podobają mi się wręcz niektóre dziewczyny.
Ale czy potrafiłabym iść np do łóżka z kobietą?nie sądzę,choc niewiem do końca,czasem zastanawiam się jak to by było,ale to chyba normalne,ktoś tu napisał,ze każdy jest w jakimś stopniu biseksualny,jedni bardziej,drudzy mniej...
tripka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-01, 17:08   #348
Nati02
Zakorzenienie

Tez lubię oglądać kobiece ciała
Stary 2006-09-01, 17:28   #349
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@

mnie się ogolnie podobają kobiety i ostatnio coraz bardziej mam wrażenie, że jestem bi

73->72->71->65->60
martina@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-01, 17:36   #350
tripka
Wtajemniczenie

Mnie TŻ mówi,że oglądam się za dziewczynami bardziej niż on ale wiele dziewczyn tak robi,coś w tym może rzeczywiście jest,ale znowu u facetów raczej nie ma takiego czegoś-oni za facetami raczej się nie oglądają...
Stary 2006-09-01, 17:54   #351
_Natalee_
Zadomowienie

Ja też często oglądam sie za dziewczynami,podziwiam ich figurę i urodę,a czasem nawet myślę...nie widze w tym nic złego.Zresztą Tripka cos o tym wie,bo spotkałyśmy sie już kiedyś przy innym temacie
_Natalee_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-01, 17:55   #352
tripka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Natalee_
Ja też często oglądam sie za dziewczynami,podziwiam ich figurę i urodę,a czasem nawet myślę...nie widze w tym nic złego.Zresztą Tripka cos o tym wie,bo spotkałyśmy sie już kiedyś przy innym temacie
Dokładnie
Stary 2006-09-02, 12:45   #353
_Natalee_
Zadomowienie

A tak przy okazji,macie jakieś doswiadczenia z ta samą płcią.Całowałyście sie kiedys z kobietą lub cos wiecej?Juz na tym watku rozmawialisy o tym,ale zauwazylam,ze to bylo dawno
Stary 2006-09-02, 12:49   #354
tripka
Wtajemniczenie

Jak byłam młodsza,próbowałyśmy z koleżankami jak to jest,tzn całowałyśmy się tylko,to była wtedy tylko taka zabawa,eksperyment,koleża nki nie podobały mi się nigdy jakoś specjalnie,więc nie zrobiło to na mnie więszego wrażenia...może z dziewczyną,która by mi się naprawde spodobała było by inaczej?niewiem,ale gdyby była kiedys taka okazja,to myślę,że bym spróbowała jeszcze raz..
Stary 2006-09-02, 12:54   #355
_Natalee_
Zadomowienie

Ja tez jako 12 lub 13-latka całowałam sie z dziewczynami.Nieco póżniej próbowałam też innych rzeczy tyle,że z dziewczynami,które mi się podobały. Nie mogę powiedzieć,że było zle,bo było świetnie,ale mój TŻ ma chyba cos czeog nie miały te dziewczyny wiem,jestem straszna,ale taka prawda
Stary 2006-09-04, 16:45   #356
Mysia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Natalee_ Pokaż wiadomość
Ja tez jako 12 lub 13-latka całowałam sie z dziewczynami.Nieco póżniej próbowałam też innych rzeczy tyle,że z dziewczynami,które mi się podobały. Nie mogę powiedzieć,że było zle,bo było świetnie,ale mój TŻ ma chyba cos czeog nie miały te dziewczyny wiem,jestem straszna,ale taka prawda
czemu ejstes straszna? ja tez sie calowama ale tylko byla to niewinna zabawa. nie wiem czy zgodzilabym sie na cos wiecej, bo zadna dziewczyna nie podnieca mnie-owszem lubie tak jak wy popatrzec, podziwiac, ale nic wiecej, kreci mnie raczej cos innego:P
Stary 2006-09-04, 19:08   #357
_Natalee_
Zadomowienie

to mzoe jednak nie jestem straszna,bo widze,ze wiele z was tez ma takie doswiadczenia
Stary 2006-09-17, 21:34   #358
dcio
BAN stały

Przesada, jestesmy spoleczenstwem bardzo tolerancyjnym. Np. Moja przyjaciolka pracuje razem z kobieta ktora ma dziewczyne, ktora ja odwiedza caluja sie itp i z tym sie nie kryja i nikt nie robi z tego jakiegos halo.
Zreszta ona tez miala przygode z kolezanka (sex) i jakos nie kryla tego wsrod znajomych.
dcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-17, 22:53   #359
bąbelek_82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dcio Pokaż wiadomość
Przesada, jestesmy spoleczenstwem bardzo tolerancyjnym. Np. Moja przyjaciolka pracuje razem z kobieta ktora ma dziewczyne, ktora ja odwiedza caluja sie itp i z tym sie nie kryja i nikt nie robi z tego jakiegos halo.
Zreszta ona tez miala przygode z kolezanka (sex) i jakos nie kryla tego wsrod znajomych.
Drobna uwaga
Twoja przyjaciółka jest tolerancyjna i jej znajomi też, ale to jeszcze - niestety - nie oznacza, że Polacy są społeczeństwem bardzo tolerancyjnym.

Stary 2006-09-18, 10:57   #360
gosik79
Zakorzenienie

Ten Dcio to prowokator, raz wypowiada się jako kobieta raz jako mężczyzna, poziom postów żenujący, dajcie sobie z nim spokój.
gosik79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości