![]() |
#361 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Konto usunięte
|
Dot.: sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie
Polecasz? Dziwne, bo z tego, co piszesz, to plusem jest tylko szybka wysyłka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Zadomowienie
|
Chwalony był tutaj lukasz850 za srebrne bigle!
Mnie tez sie bardzo podobają, a klientka zgłosiła mi dzisaj reklamację, że coś z nich schodzi... Czy któraś z klientek tego sprzedawcy miała taką sytuacje?
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
O jaaa, kupuję u niego już od dawna i jeszcze nikt się nie skarżył... Zresztą, sama też noszę jego bigle i jest OK.
Aha, dwa razy mi się zdarzyło, że w jednym miejscu bigiel zmienił barwę na ciemniejszy. Ale jedna dziurka w lewym uchu czesto mi ropieje, a to właśnie był (oba razy) lewy bigiel, wiec doszłam do wniosku, że to jakaś reakcja od tego ropienia. A ze to srebro, to raczej nie mam watpliwości, bo mnie nie uczulają...
![]() |
#365 |
Zadomowienie
|
Ja tez kupuje bigle u lukasza850,nikt sie nei skarzyl, ja tez je nosze i jest ok. byc moze zdarzyla sie jakas para wadliwa. albo jest taka mozliwosc ze to wina klientki..
Np ja tez nosze pozlacane bigle i jest ok, a jak moja mama zalozyla na jeden dzien to zaraz zmienily barwe na jakies ciemne-takze wydaje mi sie ze to tez od ucha zalezy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
klientka jest ogólnie problemowa więc kłopot z biglami mnie nie dziwi... ![]()
![]() |
![]() |
#367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czy ktos kupowal u Eliza-Akcesoria ? jak z szybkoscia przesylki? EDIT: w koncu sama u nich kupilam ![]() ![]() Edytowane przez JoannM Czas edycji: 2007-03-26 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#368 |
Zadomowienie
|
a ja zrobiłam zakupy u galeriatkanin
zakupy zrobione 1. maja, pieniądze wpłacone 1 maja! a dzisiaj jest 9 a ja nadal nie mam przesyłki ![]()
![]() |
#369 |
Rozeznanie
|
hmmm... kozytsał ktoś z usług BIZUTERIA_ROMA?
zastanawiam sie czy nie zlozyc czasem tam zamowienia... jak narazie zamawiałam u CJ i byłam zadowolona... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
ja mogę polecić TheLestat, a właściwie moja siostra
![]() Aukcja ze świetnymi magnesami na samochód, lodówke itp ![]() Jak dla mnie fajny gadżet.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#373 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
czy to allegrowy nick Twojej siostry? :P
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
Brydzia, chyba pomyliłaś podfora...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
![]() wybaczcie... matura chyba zaćmiła mi mózg... no comment ![]()
![]() |
![]() |
#379 |
Wtajemniczenie
|
W zeszłym tygodniu przyszła paczka od CJ. lubie u niego robić zakupy, więc otwieram. i zonk! przekłądek nie ma, dwóch rodzajów koralików jest mniej niż zamawiałam. Napisałam maila. Dostałam odpowiedz, zeoczywiście bardzo przepraszają i czy ,mogą braki w nastepnym zamówieniu dosłać, jeśli nie to natychmiast ślą paczke. Napisałam, ze ok, nie pali sie. W odpowiedzi dostałam info, żebym się przypomniałam przy nastepnym zamówieniu, to dorzucągratisy i opłacą przesyłkę... W porównaniu do przeżyć ostatnioch z korallo, gdzie nawet "przepraszam" nie uslyszałam [od CJ szkiełka warte razem ze 3-4 zł a z korallo o kamienie drogie szło..] to jestem bardzo zadowolona z ich podejścia do klienta. Mimo braków - sporyy plus dla nich
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Rozeznanie
|
Właśnie, właśnie ... pisałam wcześniej (nie pamiętam czy tu, czy w wątku o sklepach razem z innymi opiniami) o zakupach w CJ i kiepskich szpilkach.
Poradziła mi któraś z Was zareklamować. Tak też zrobiłam. I tak jak pisze Darkling, mnie też bardzo ładnie przeproszono itd. Złożyłam małe zamówionko, do którego dołączono nowe szpilki, brakujące przekładki i jeszcze 3 woreczki gratisów (co prawda nie powalające urodą koraliki, ale chodzi przecież o gest, a nie o darmowe dostawy korali). Tak więc, CJ dostaje WIELKI PLUS - pełen profesjonalizm ! Bez obaw można zamawiać i wiadomo, że się na tym nie straci ani kasy ani nerwów (jak to bywa np. z nutsy, tudzież korallo.pl-mam te same doświadczenia co Darkling) BTW Darkling widze, że my nie dość że w tym samym mieście mieszkamy, to w tych samych miejscach robimy zakupy internetowe ![]() Wiolka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Rozeznanie
|
Jeżeli chodzi o CJ to mam o nich to samo zdanie co zuwiolka i Darkling. Wszystko bez nerwów i wiem, że jak czegoś nie ma w zamówieniu to tak czy inaczej doślą to od razu albo w następnym razem.
Ostatnio zamawiałam z allegro od tomkasojki1. Dziewczyny expresowa przesyłka. Kasę wysłałam w środę o 16.00, a przesyłkę miałam w piątek. Byłam w szoku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Zadomowienie
|
A czy ktoś mi coś może powiedzieć obecnie o sprzedawcy : borys78?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja robiłam juz tam zakupy 3 razy, i jestem zadowolona. Kupuję głównie kamienie , rurki srebrne skręcone (bdb- dobre dziurki !!! u nich są najlepsze) i inne półfabrykaty , wszystko ok. Jako gratisy dostałam jakieś kółeczka posrebrzane - dużo za pierwszym razem i cos jeszcze jakieś koraliki ale nie mogę sobie przypomnieć, za drugim razem 4 kulki fasetowane kwarcu bardzo fajne, za trzecim razem 5 dużych owali czarnych nie wiem czy to onyks czy może zwykłe koraliki nie umiem tego poznać - ale też są ciekawe oraz zaciski do sznurków i rzemieni. kontakt ok. Przesyłkę opłacają od 80 zł, a mają duży wybór tym bardziej że można licytować też na dwóch innych nickach, więc polecam. Trochę to trwa zanim przyjdzie paczka ale tak 2 dni od wpłaty jest, napewno nie od ręki tak jak np. u WICHEREQ on jest jak wicher.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Rozeznanie
|
CJ mnie juz wkurza, jutro minie tydzień od zaksięgowania przez nich wpłaty a paczki jak nie widać tak nie widać. Jak wicher to on nigdy nie był
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
polecam srebro,koral może być (na 4 sztuki jedna była zdeformowana).Szkło weneckie-1 kostka mi się rozpadła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś by mi mógł przypomnieć nick phiphi na Allegro..? Tej od sreberek i innych takich.
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
phiphi182?
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
a rzeczywicie... Dzi€ki.
![]() |
#389 |
Wtajemniczenie
|
ja zrobiłam zakupy ostatnio u 1-sokolica
zamawiałąm sieczkę z kwarcu turmalinowego - ładna granaciki małe nieregularne - super, są ładnie wypolerowane, drobniutki i bardzo równe. kiedyś kupiłam sieczkę z granatu w korallo [:/] i były porysowane, popękane, takie wrzucne do woreczka smiecie. a to nie - baaardzo ładne i 5 kuleczek tygrysiego oka. niezłe nawet, mimo całej mej sympatii do Astari - od skoloicy dostałam dużo dużo lepsze niż stamtąd. chciaż najpiękniejsze i tak z beadshopu ![]() opakowanie przesyłki było koszmarne.. wszystko wrzucone w jeden woreczek, część granatów luzem, tan woreczek owinięty w 3 strony takie wielkie gazety.. ja rozumiem, że do pewnych zakatków polski wynalazek zwany folią babelkową mógł jeszcze nie dojść, ale kurcze... pakowanie kamyczków w nekrologi [dosłownie.. współczujemy rodzinie pani słowomiry, ale ja kurcze kamyczki zamawiałam...] to troche przegięcie... ogólnie.. hmm.. nie wiem czy jeszcze tam zamówie. gdyby nie kwarc turmalinowy pewnie nigdy bym sie nie zdecydowała.. ale te granaty [których potrzebowałam do wypełnienia haftów na średniowiecznej dworskiej kiecce ![]()
![]() |
#390 |
Zadomowienie
|
Borys 78
ODRADZAM! Jestem baaaaaardzo zawiedziona. Zamówienie za prawie 90 zł Kulki nie są w paru przypadkach kulkami Prosiłam o sparowanie - nawet w min. stopniu sprawoane nie są Poprosiłam o doczepienie jednych ametystów, gdzie licytacja się skończyła - powiedziałam że dopłacę. Nie dorzucili ich, ale powiedzieli że wystawili ponownie. Nigdy więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.