|
|
#6121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odzież = Allegro
Cytat:
Jak zobaczyłam te buty...to ło jennyy .Takie hmmmm....bardzo oryginalne .Napewno nikt takich nie będzie miał.
|
|
|
|
|
#6122 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się .... hmmm....mnie się one kojarzą z (zatrzymam skojarzenie dla siebie). Nie podoba mi się połączenie buta sportowego ze szpilką. Tandetnie to wygląda.
|
#6123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6124 | |
|
Rozeznanie
|
nafiyqa, promocja to raczej nie była
Jeśli tak, to z góry przepraszamCytat:
Wolę w spokojniejszych barwach i bez "żadnych udziwnień" A przede wszystkim 3 cm obcasa to max. Nie dość, że w normalnych warunkach pogodowych nie umiem chodzić na wysokiej szpilce, to w zimie bym się w takich zabiła Najlepiej, niewysoki i stabilny obcas. A jeśli już wysoki, to chociaż pewny
|
|
|
|
|
#6125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj taką spódnisię sobie sprawiłam: http://www.allegro.pl/item137254867_...kratke_s_.html Tutaj jest lepsze zdjęcie, tylko kolory kratki inne: http://www.allegro.pl/item137470955_...w_krate_m.html Na swoje usprawiedliwienie (że mi się podoba ) mam to, że wiek już u mnie lekko starczy więc o wielu ciuszkach muszę zapomnieć, bo już mi nie pasują . Poza tym tylko taką długość za kolana noszę, bo wydłuuuża nogi A spódnisie szerokie uwielbiam
|
|
|
|
|
#6126 |
|
Zakorzenienie
|
ładna ta spódnica, ale jakby była ciemniejsza czyli taka jak pokazałas tą drugą
|
|
#6127 |
|
Zakorzenienie
|
może któraś chce te spodenki??
i przesyłka gratis do tego![]() http://www.allegro.pl/item139857321_...iodrowki_.html
|
#6128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do kratek to jeszcze mamie taką koszulę - tunikę do dżinsów kupiłam: http://www.allegro.pl/item134976761_...atke_r_xl.html |
|
|
|
|
#6129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czyżby sprzedawcy się pomyliło i wystawił spodnie w opcji "Kup teraz", zamiast licytacji?
|
|
|
|
|
#6130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwidoczniej chce uniknąć prowizji. Ciekawe co na to allegro...
|
|
#6132 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#6134 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#6135 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To po co ludzie idą na coś takiego? Nie rozumiem... A tak w ogóle to skąd wy to wszyskto, dziewczyny, wiecie?
|
|
|
|
|
#6136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można się domagać zwrotu pieniędzy od allegro pod warunkiem że się "ubiezpieczysz" od takiego przypadku, nie odnosi się to do wszystkich allegrowiczów
|
|
#6137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie no żartuję 3 lata kupuję na allegro i to chyba stąd, bo przez ten czas różne rzeczy można przyobserwować I jak dotąd na razie (odpukać) obyło się bez złych doświadczeń, chociaż 2 tygodnie temu musiałam wystawić pierwszego negatywa w życiu. Panienka przysłała mi dziurawą (!) bluzkę, która wylądowała w śmieciach i niestety nie chciała się dogadać. Długo się zastanawiałam, w końcu uczciwie wystawiłam (dla niej też to był pierwszy neg). Zaglądam jakiś czas później na jej aukcje (mordercę ciągnie do miejsca zbrodni ) i cóż widzę - allegrowiczka na 20 transakcji sprzedaży ma już 3 negatywy i 3 neutrale. Hahaha, od razu po moim komentarzu więcej osób się ośmieliło
|
|
|
|
|
#6138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, chyba 50 z tego co pamiętam.
|
|
|
|
|
#6139 |
|
Zadomowienie
|
błąd na stronie
Edytowane przez elisek Czas edycji: 2006-11-05 o 17:33 Powód: błędzior j.w. |
|
|
|
#6141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem,że na allegro jest taka możliwośc ubezpieczenia się od takich przypadków, wtedy allegro zwraca pieniądze.. a na policje to bym takich rzeczy i tak nie zgłaszała, bo by mi tak przekopali do góry nogami komputer że więcej czasu bym straciła niż to warte.
|
|
#6142 |
|
Zakorzenienie
|
Czym jest Program Ochrony Kupujących?
Program Ochrony Kupujących Allegro jest bezpiecznym miejscem do handlowania, a zdecydowana większość transakcji przeprowadzanych w naszym serwisie kończy się bezproblemowo. Jednak od czasu do czasu, jak w każdej większej społeczności, zdarzają się sytuacje mniej przyjemne. Program zapewnia Kupującemu rekompensatę do 300 zł w przypadku, gdy: * zapłacił za towar, ale go nie otrzymał; * otrzymał towar, który znacznie różni się od opisanego w ofercie.
|
#6143 |
|
Zadomowienie
|
Zgadza się, to górny pułap nie do przeskoczenia
![]() Patinka,nie słyszałam o tym. Po prostu każdy kto mieści się w kwotowych "widełkach" może to zgłosić. Nie ma aż takich kłopotów przy zgłoszeniu zawłaszczenia. Wypełnia się tylko formularz na stronce inter.allegro, wysyła i czeka na opowiedź z policji o wszczęciu dochodzenia. Na wszystko mają odpowiedni termin, także nie trwa to miesiącami. Wiadomo, każdy sam decyduje, ja zdecydowanie nie chciałabym dać takiemu nieuczciwemu sprzedawcy prezentu w wysokości np. 250 zł
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#6144 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanko.kupiłam na allegro kurtke firmy abercrombie.moze ktoras z wizazanek ja tez nabyła i moze mi przesłac real foto tej kurteczki bo na allegro było tylko zdjecie z katalogu.pozdrawiam
to link do tej kurteczki: http://www.allegro.pl/item139814943_...8h_gratis.html
A gdyby tak się wedrzeć na umysłów górę, Gdyby stanąć na ludzkich myśli piramidzie, I przebić czołem przesądów chmurę, I być najwyższą myślą wcieloną... Juliusz Słowacki,Kordianhttp://www.szipszop.pl/tickers/14094.gifhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/33bc146a5d44b854.html |
|
|
|
#6145 |
|
Wtajemniczenie
|
a co powiecie na to????
|
|
|
|
#6146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Racja, trzeba stanowczo Jak będe miała jakiś problem, to walę do was po poradę
|
|
|
|
|
#6147 |
|
Zadomowienie
|
Suknia pierwsza klasa, balowa aż głowa boli, ile to cudo kosztuje?
Może wklej lillu do tego wątku, żeby i inne wiżażanki mogły pocieszyć oko :http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103346 Edytowane przez elisek Czas edycji: 2006-11-05 o 17:55 Powód: przejęzyczenie;) |
|
|
|
#6148 |
|
Wtajemniczenie
|
footo z allegro.wiecie co ja tego nie rozumiem wiem że są różne preferencje hihi ale strasznie dużo jest tego typu rzeczy które są hm... mało praktyczne
|
|
|
|
#6149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6150 |
|
Przyczajenie
|
fajne rzczy z TERRANOVY:
adresy aukcji usuniete przez moderatora Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2006-11-06 o 05:13 Powód: nieoplacona reklama |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

.Takie hmmmm....bardzo oryginalne
.Napewno nikt takich nie będzie miał. 
Jeśli tak, to z góry przepraszam