|
|
#6691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odzież = Allegro
a ja znów mam taki przypadek, że kupiłam przemiot na allegro, babka po wysłaniu prośby o nr konta wysłała mi ale jakiś błędny za długi nr (poprawny ma mieć 26)..dobrze że podczas przelewu bank zaareagował bo by poszły pieniądze nie wiadomo gdzie:/
napisałam do niej maila...smsa..póżniej znów maila z prośbą o nr konta i cisza...dodam że na allegro się loguje i dostała dwa dni temu też nega za takie coś.. co robić?
|
#6692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj sobie spokój |
|
|
|
|
#6693 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny 135zł. za taki pasek to chyba duzo co ? zaznaczę ,że jest skórzany...
|
|
|
|
#6694 |
|
Zakorzenienie
|
no ale chyba powinnam jakoś zaaregowac.. nie moge tego zostawić w zapomnienie...dodam że ten przedmiot był mi bardzo potrzebny :/
|
#6695 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#6696 |
|
KWC
|
bardzo ładny, ale 135 zł to bym nie dała
|
|
|
|
#6697 |
|
Zakorzenienie
|
ja też bym tyle za pasek nie dała... za tyle to jakbym dobrze szukała to bym miała jakieś oryginalne spodnie na przecenie:P
|
#6698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#6702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, że nie ma numerów kont innych niż 26cyfrowe.. ale babka jest niepoważna, bo piszę do niej od ponad tygodnia że podała zły numer i żeby podała poprawny a ona nic... dodam że loguje się na allegro codziennie i że pisałam do niej również smsy! już miała jeden taki przypadek za który dostała nega dwa dni temu więc sądze, że jest świadoma tego... moim zdaniem allegro powinno się o tym dowiedzieć, w końcu to nie pierwszy raz!
|
|
#6703 |
|
BAN stały
|
dziewczyny, widziałyscie moze na allegro takie spodnie przed kolano w kant?
|
|
|
|
#6704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item145068185_...szorty_40.html http://www.allegro.pl/item144617340_...phat_2006.html http://www.allegro.pl/item144938218_...i_na_kant.html http://www.allegro.pl/item144491913_...ow_kant_s.html kiedys wydawalo mi sie, ze wiecej takich spodni bylo, a teraz ciezko mi znalezc
|
|
#6705 |
|
Zakorzenienie
|
Pasek rzeczywiście potwornie drogi. Ja bym nie kupiła.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#6706 |
|
Zakorzenienie
|
a jakieś ciekawe torebeczki widziałyście
?
|
|
#6707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chodziło mi tylko o to, że kasy byś nie straciła. Ale zgadzam się z Tobą, że Allegro powinno zostać o tym poinformowane, babka jakaś nierozgarnięta czy co?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#6708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak tez zrobiłam... allegro juz wszystko wie ciekawa jestem co mi odpiszą
|
|
#6709 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny po jakim okresie wystawia się negatywa osobie, która nie wpłaca pieniędzy za wygraną aukcję? Sprzedałam buty, wysłałam dane i na tym się skończyło. A minęło już 9 dni.
|
|
#6710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
allegro powiedziało że nie ma na to wpływu i mogę mu negatyw dać a oni w przypadku jak będzie sie starać o zwrot prowizji to ewentualnie zablokują mu konto .jakoś marnie mnie to pociesza
|
|
|
|
|
#6711 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Także nie wiem, kiedy . Napisz do Kupującego maila może? Wyślij przypomnienie ![]() Cytat:
![]() A co do odpisywania przez Allegro, to mnie dobijają, pisałam kiedyś do nich 3 maile, cytując w nich Regulamin Allegro, a oni w odpowiedzi pisali mi za każdym razem, proszę się zapoznać z Regulaminem, ja im mówię, że ja ten Regulamin już na pamięć prawie znam, a oni nadal swoje :/ Cytat:
-kupiłaś coś u Sprzedającego, który nie podał numeru konta, a na maile o dodanie jego nie odpisuje? Tak? A dawno tego maila wysłałaś?
|||
|
|
|
#6712 |
|
Zakorzenienie
|
a tam allegro tak na prawde g.. robi, kilka razy 'potrzebowalam' ich pomocy i mowili, by wystawic nega itp itd, a tak naprawde to w niczym nie pomagaja
|
|
|
|
#6713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oni to tylko potrafią prowizję ściągać
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#6714 |
|
Wtajemniczenie
|
layla_lbn maile pisze od tygodnia już nawet dzwonie i nic
....kontaktowałam się z innymi kupującymi na tej aukcji i wszyscy zostali tak samo potraktowanizablokować faceta tak żeby nie mógł sprzedawać ................ale wiem że to i tak nic nie da bo facio może założyć inne konto i nadal tak się będzie bawić z kupującym bardzo mnie to złości |
|
|
|
#6715 |
|
Zadomowienie
|
Czy są teraz w Orsayu te sukienki, może któraś z was widziała ostatnio, a jeśli tak to po ile??http://allegro.pl/item144133373__ors...strowa_xs.html
|
#6716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#6717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby była S-ka to pewnie bym wzięła
|
|
|
|
|
#6718 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny 5dni temu babka kupila ode mnie przedmiot za 32zl (aukcja z licytacja) .Do tej pory nie wplacila kasy ...
Dzis ten sam przedmiot poszedl za 14zl. Czy uwazacie ze powinnam jej upuscic troche cene ? ![]() W mojej ocenie przemiot ten napewno nie jest warty az 32zl ![]() Boje sie ze wogole sie rozmysli i nie zaplaci wcale
|
#6719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem - jeśli chcesz jej upuscic cene to upusc, ale wcale nie musisz tego robic. Co to znaczy rozmysli się? Trzeba było mysleć wczesniej a nie licytowac. Poza tym 5 dni to nie tak duzo czasu. Kontaktowalas sie z nia? |
|
|
|
|
#6720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

ciekawa jestem co mi odpiszą
. Także nie wiem, kiedy