|
|
#6871 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Odzież = Allegro
Cytat:
Kurcze, identyczne buciki widziałam kiedyś na Pani która prowadziła ze mną rozmowę kwalifikacyją , Bardzo mi się podobały ale głupio było spytać,gdzie je kup[iłaDołączam się do pytania ..
|
|
|
|
|
#6872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie na Allegro ![]() Wysłałam pytani do Sprzedającego, czy nie ma jeszcze z jednej pary, bo na jego aukcjach już nie ma tych butów, ale może dlatego, że ponąć zime mamy i w takich butach się już nie chodzi
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#6873 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kto nie chodzi tonie chodzi....jak narazie jeszcze nie jest tak zimno ![]() A buciki są BOSKIE |
|
|
|
|
#6874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Ale wiesz, wydaje mi się, że większe zapotrzebowanie jest jednak na kozaki o tej porze roku
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#6875 |
|
Zakorzenienie
|
Layla_lbn: Tutaj jest link do butów tego sprzedawcy.. jak widac zostaly resztki.. ale jeszcze miesiac temu bylo prawie wszystko. Tez mam jedne z tych bucikow..ale jesli chodzi o moje opinie to jestem z nich tak raczej srednio zadowolona. http://www.allegro.pl/show_user_auct...679111&p=1&p=0
|
|
|
|
#6876 |
|
Zadomowienie
|
Ciag dalszy mojej histori.
Babka teraz mnie straszy ze napisze do allegro zeby mi zablokowali konto albo jakos mnie ukarali bo sprzedaje "buble" jak to okreslila. Eh. ![]() Te opaski ida jak swieze buleczki w dzien dostawy i jakos ludziom sie podobaja.
ana gabi show fan Edytowane przez ana_gabi Czas edycji: 2006-12-04 o 17:22 |
|
|
|
#6877 |
|
Zakorzenienie
|
jakby ktoś znalazł takie korale hmmm... takie wyglądające jak z kolorowego metalu zrobione, to niech da znać
cięzko mi wytlumaczyć o co chodzi
|
|
|
|
#6878 |
|
Zakorzenienie
|
Ana, może sama napisz do Allegro. Przedstaw sytuację, dołąćz kopię jej listu z pogróżką.
Buciki śliczne, ale ja kupiłam na allegro trzy pary obuwia. Dwie dla siebie-japonki za duze, klapeczki...hmm..rozmiar ok, ale mam po nich paskudne BLIZNY. Jedna para dla mamy-szwy nierówne, buty niesymetryczne
|
|
|
|
#6879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za baba się trafiła...
|
|
#6880 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale to nie te buciki
|
|
|
|
|
#6881 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, ze nie te. Tak jak napisalam są buty tego sprzedawcy co wystawiał buty, te które się podobały Layla_bln. Moze czasem zaglądać może akurat je wystawi albo napisac do sprzedawcy.
|
|
|
|
#6882 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#6883 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu
![]() Torebek kilka tak na syzbko, ktore mi sie rzucily w oczy ![]() http://www.allegro.pl/item147192221_...irlandii_.html http://www.allegro.pl/item147288649_...rdka_nowa.html http://www.allegro.pl/item147640855_...mosphere_.html Edytowane przez Camarilla Czas edycji: 2006-12-04 o 23:29 |
|
|
|
#6884 |
|
Zakorzenienie
|
Czerwona bardzo mi się podoba, ale mam już jedną czerwoną-niestety tak małą, że wszystkie moje "drobiazgi" się w niej nie mieszczą, przekazałam mamie
|
|
|
|
#6885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zobaczymy, może odp. Camarilla, moge spytać czemu jesteś średnio zadowolona? Edit, a doczytałam, w innym wątku ( ), że czuby Ci się do góry wywijają, mi by to nie przeszkadzało, wręcz przeciwnie . Mam pytnie, pamiętasz może ile one kosztowały?Znalazłam takie na e-bay'u http://cgi.ebay.co.uk/Chaussures-Sty...QQcmdZViewItem Wysłałąm maila do tego sprzedawcy na allegro jeszcze raz, ale odp. że może będzie pojedyncze pary wystawiał, ale nic poza tym, żadnyh konkretów. Eh, wkurzają mnie tacy sprzedawcy :/
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2006-12-06 o 11:29 |
|
|
|
|
#6886 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny szukam na allegro jakiejs ladnej (nowej) marynareczki dla mamy. Byle nie czana, jakies jasniejsze odcienie.I zeby byla dluga na minimum 55 cm.
Rozmiar XL. Szukam rowniez sweterka w tym rozmiarze, rowneiz nowego i jakiegos raczej jasniejszego. Widziala ktoras? ![]()
|
|
|
|
#6887 |
|
Wtajemniczenie
|
mój nnowy zakup allegrowy 38 zł z przesyłką chyba nie drogo ???
|
|
#6888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hop daphne81 chyba nie drogo ładna |
|
|
|
|
#6889 |
|
Zakorzenienie
|
Daphne, jeśli materiał będzie dobry to na pewno nie drogo
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#6890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli któraś zobaczy takie na allegro to proszę o cynka ![]() Ja potzrebuję rozmiaru 37 |
|
|
|
|
#6891 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item147956244__mdm...o_rozm_37.html |
|
|
|
|
#6892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale na dziś też będę próbować
|
|
|
|
#6893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6894 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, zdecydowanie z ceną jest coś nie tak
|
|
|
#6895 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/item144628665_gold..._37_38_39.html
Tą aukcję widziałyście? |
|
|
|
#6896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#6897 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#6898 |
|
Zakorzenienie
|
Boskie! Takie słodkie, piękne, cudowne...
|
|
|
|
#6899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:P:P ??? |
|
|
|
|
#6900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item148366772_...lecam_r42.html |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.

), takie buty (w tym stylu), albo takie same (najlepiej takie same)-zdjęcie pochodzi z 

), że czuby Ci się do góry wywijają, mi by to nie przeszkadzało, wręcz przeciwnie