|
|
#7291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odzież = Allegro
Zawsze możesz ustawić np snipa na kilka sek. przed zakończeniem aukcji i nie martwić się tym, że ktoś może Cię przelicytować :P (ustawiasz ile sek. przed zakończeniem aukcji ma licytować i swoją cene maxymalną)
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#7292 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no tak ale ja nie miałam zamiaru licytować za wszelką cenę te tuniki za każdym razem jak j e licytowałam schodziły po 60 a nawet więcej zł, ja bym tyle nie dała a tak mam 2 za 95 zł nie licząć tych 6 zł za przesyłkę
|
|
|
#7293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7294 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam taką dziwną sytuację z allegro:
Jakiś czas temu dla mojego taty kupowałam wykrywacz metali na allegro. Ale jednak tata nie był do końca zadowolony z zakupu więc zwróciłam wykrywacz (w aukcji pisało, że jest mozliwosc zwrotu w ciagu 10 dni). Wysyłałam priorytetem wiec po kilku dniach napisałam do sprzedawcy czy zwrot doszedl. Niestety nie dostałam odpowiedzi na ten ani na kilka kolejnych maili. Kiedy po ok. 3 tygodniach kaska nie doszła, zadzwoniłam do sprzedawcy, ale telefonu cały czas nikt nie odbierał. Zdenerwowałam się, bo to było w końcu 300 zł. Napisałam mu dosyć ostrego maila, ze wedlug mnie nie zasluguje na miano "super sprzedawcy", ze sobie kpiny urządza z klientow...itp Zgłosiłam również sprawę do allegro. Chyba poskutkowało bo na drugi dzien dostałam maila, ze pieniadze przelane i po swietach w koncu doszly ![]() Dziś otrzymuję przesyłkę od tegoz Pana, a w srodku waga magazynowa, ktora kosztuje na allegro 300 zl. Nawet paragon byl. Nic mi nie napisał, ze cos takiego wyslal. Na innych aukacjach ma wagi wiec pomyslalam, ze to taki prezent w ramach rekompensaty A nie chcę do niego pisać, bo jeszcze każe odesłać, a mi sie taka waga bardzo przyda hehe Co o tym sądzicie? |
|
|
|
#7295 |
|
BAN stały
|
Fajnie ! Chyba się pomylił... ja bym nie pisała do niego...w końcu to on ewidentnie Cie olewał dopiero jak zgłosiłaś sprawę na Allegro to się odezwał.
No ale będzie problem jak się zczai...
|
|
|
|
#7296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7297 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
..wydajemi się żeAllegro nie ma tu nicdo tego
|
|
|
|
|
#7298 |
|
Zakorzenienie
|
Może sie pomylił. Ja kiedyś kupiłam na allegro koszulkę. Długo czekałam, w końcu postanowiłam napisać do sprzedającej. Okazało się, że przez pomyłkę wysłała pod inny adres, kontaktowała się z tamtą osobą, która twierdziła, że żadnej przesyłki nie dostała. Pani przeprosiła, zwróciła mi pieniądze (bo koszulek już nie było). Po jakimś czasie dostałam tę koszulkę-w ramach przeprosin. Zapłaciłam, chociaż nie musiałam, bo było mi...jakoś tak głupio.
|
|
|
|
#7299 |
|
BAN stały
|
No tak ale Totally ty trafiłaś chyba na normalna bakę
a ten facet od wagi to chyba chciał leciećw kulki
|
|
|
|
#7300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby tylko nie domagał się teraz zwrotu kasy
|
|
#7301 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się. dowodów brak. Jedynym problemem jest niepewność i sumienie,.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#7302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7303 |
|
BAN stały
|
Dobre rozwiązanie
|
|
|
|
#7304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale ja masz tyle ze on ma chyba dowod wyslania i bodajze moze pojsc na poczte sprawdzic czy odebralas paczke, kurcze, zebys sobie klopotow nie narobila, oby nie pozdrawiam
|
|
|
|
|
#7305 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, zamówiłam przesyłkę, facet wysłał priorytetem w śreodę 20 grudnia i do dziś nie ma. Przesłał mi potwierdzenie nadania, ma same pozytywy, więc mam przypuszczać, że paczka zaginęła? Jutro idę na pocztę i co, mają szukać po nazwisku?
|
|
#7306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po nr nadania... Ja dostała dzisiaj paczki, które zostały wysłane wczoraj a moje paczki wysłane przed świętami nie podochodziły jeszcze do ludzi
|
|
|
#7307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym, to najzwyczajniej w Świecie zjadło by mnie sumienie. Wydaje mi się to normalne w takim gorącym okresie (Święta). Jeżeli pójdziesz Ty do siebie na pocztę, to mogą Cię prosić o nazwisko i adres. Jeżeli to nic nie da, to sprzedający powinien się zainteresować. Dowodem jest kwit nadania. Jeżeli przesyłka rzeczywiście zaginęła, to na jego podstawie można ją reklamować. |
|
|
|
|
#7308 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://snip.pl/pl/
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#7310 |
|
Zakorzenienie
|
Layla, a gdzie fotki bialej bluzeczki ktora kupilas?
A moze przeoczylam?
|
|
|
|
#7311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą ja zapłaciłam chyba 24 dopiero, bo zapomniałam o tej bluzce całkiem , tak to jest, że jak od razu nie zapłacę to zapominam, a facet napisał, że za rzeczy, które wpłaciło się w dniach chyba 24-31 wyśle po Nowym Roku, więc sobie jeszcze poczekam, ale jakoś specjalnie nie jest mi ona teraz potrzebna, także jak przyjdzie zrobię fotki na pewno i wkleję
|
|
|
|
#7312 |
|
BAN stały
|
Przeglądałam ostatnio wieczorowe kreacje na Allegro. Najbardziej ubawiły mnie aukcje z licytacją, które kończąsię za 5-7 dni, opatrzone podpisem Idealna na Sylwestra itp
|
|
|
|
#7313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi wczoraj przyszła paczka piorytetowa wysłana 21 grudnia wiec, to wina tylko i wyłacznie poczty. Pozatym reklamacje mozna zgłosic najwczesniej 2 tygodnie po nieotrzymaniu paczki na podstawie numeru nadania , wiec nie masz po co isc na pocztę
|
|
|
|
|
#7314 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aha a brat mojego TZ dostal dopiero wczoraj paczke nadana 15
|
|
|
|
|
#7315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owszem jesli o to poprosi to mu ją odeślę, ale jesli nic nie napisze to niech się martwi, że się pomylił
|
|
|
|
|
#7317 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? To trochę jednak dziwne, że czekacie aż tak długo.
![]() Do mnie facet wysłał przesyłkę 20.12. i 22.12. już ją miałam. Zwykła paczka priorytetem.
|
|
|
|
#7318 |
|
Zakorzenienie
|
kurde!!! zaraz mnie coś trafi!!!
poczta podniosła ceny!! paczka ekonomiczna 6,50zł a priorytetowa 8zł :/ do tego dojdzie koszt opakowania ...co za drożyżna..ja wyjeżdzam z tego kraju, co za.... a podobno miała wejść na rynek jakaś konkurencka dla poczty, a tu się okazuje dalej ceny podnoszą..
|
#7319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde..i jak się tu cieszyć z wirtualnych zakupów jak za opakowanie płacimy nie wiadomo ile ![]() Faktycznie drogo i przesada z tą paczką! |
|
|
|
|
#7320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście beznadzieja. Czyli co? Teraz do licytacji, które kończą się po 01.01. muszę doliczyć 6,50 a nie 5,50? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

te tuniki za każdym razem jak j e licytowałam schodziły po 60 a nawet więcej zł, ja bym tyle nie dała a tak mam 2 za 95 zł

A moze przeoczylam?
aha a brat mojego TZ dostal dopiero wczoraj paczke nadana 15