|
|
#1351 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odzież = Allegro
Co do aukcji:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82151172 Bardzo podbne czapki są w Croppie za 40zł...
|
|
#1352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie sie te koszulki podobaja bardzo i jedna zamowilam.Zamowilam rozowa,dlatego,ze mam obsesje na punkcie loskow Jak przyjdzie,to napisze czy jest fajna
|
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83008121 klapki
ktore w sklepie kosztuja 25 zl ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83029557 i torba ktora w sklepie kosztuje 19 zl ![]() kazdy chce zarobic
|
#1354 |
|
*sportaddict*
|
wow, a w jakim sklepie te 1. buty? i są może inne kolory?
|
|
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie ma innych kolorow, oprocz tych srebrnych chcialam je kupic, ale wlasnie kolor mnie zniechecil zlote bym kupila bez gadania
|
|
#1356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Konfiturko jestem już żeby zbadać sprawę ![]() Otworzyłam sobie stronkę tą co mi podałaś i obejrzałam golfik brązowy, bo akurat tak dziwnie się złożyło, że tylko zdjęcie z brązowym golfem mi się otworzyło iii wydaje mi się, że masz racje, ten golifk też mi podejrzanie wygląda![]() Ja mam odcień taki hmmm coś jak marchewka, ale taka ciemna i też mam takie właśnie "świecenia", ale na szczeście tylko na zszyciach rękawów, po wewnętrznej stronie i tak bardzo nie rzuca się w oczy. Trzeba trafić na dobrą sztukę. Ale chciałam też kupić sobie biały golfik, bo nie widziałam ani jeden sztuki białej z tymi "świeceniami", tylko, że jestem dosyć blada i zlewałam się z tym golfem Jednak myślę, że i tak go sobie kupię Bierz biały i czarny A jeśli chodzi o komentarz tej dziewczyny to wcale się nie dziwie, że dała neutralny, bo naprawde po zdjęciu ciężko jest stwierdzić czy to wada golfu, czy taka fotka, a sprzedający nic o tmy nie wspomniał. Po praniu napewno się to nie zmieni,wiem po swoim golfie, a już napewno nie jest to wina meszka będę próbować odświeżać jeszcze stronę z tymi golfikami i obadam ten czarny, wtedy dam Ci znać co o nim myślę Ja mam czarny golfik z tej samej firmy, tylko z innej dzianiny i jestem bardzo zadowlona Ale nie kupiłam go na allegro tylko na targu
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój ostatni zakup jeśli chodzi o ciuchy http://allegro.pl/show_item.php?item=81011758 ale jeszcze do mnie nie doszedł
|
|
|
|
#1358 |
|
Rozeznanie
|
czarna14 bardzo fajna bluzka
|
#1359 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję bardzo
|
|
|
|
#1360 |
|
Rozeznanie
|
mmm tak tanio.. szkoda ze i ja sie nie załapałaM:P
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() Te same golfy o których mówicie i wyłapujecie je na Allegro (te co sie niby świecą) są u mnie na bazarku po 35 zł i z tego, co widzę po metce to nawet tej samej firmy. Faktycznie są ładne, dopóki je sie nosi rzadko - szybko się mechacą. W ogóle z tego materiału mam jeszcze dwa sweterki w dekold w serek. Powiem szczerze, że czarne sweterki przeraźliwie farbują - kolor nie płowieje (na szczęście), ale trzeba uważać przy praniu - ja sobie tak spodnie załatwiłam :/ |
|
|
|
#1362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też właśnie mam ten golfik i tak samo mi się zmechacił, ale mój na szczęscie nie farbuje W każdym razie nawet jeśli farbują, to ważne żeby kolor nie blaknął. Ja mam spodnie eleganckie, ale takie beznadziejne, już po pierwszym praniu kolor mi się zmył (prałam ręcznie) i teraz w słońcu widać w niektórych miejscach jaśniejszy odcień koloru
|
|
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, co do farbowania to koszmar jest - czarny sweter potrafił na tyle pofarbować, że po całym dniu noszenia byłam szara
![]() (czyliż nawet skórę pofarbował). Może to tylko ja trafiłam na taką partię ciuchów, które farbują?A czy któraś z Was kupowała może swetry tego typu: http://ssl.allegro.pl/show_item.php?item=81827121 i wie jak się mają kolory na zdjeciu do rzeczywistosci? Bo na tych zdjęciach strasznie takie cukierkowe są (chodzi mi o róże). |
|
|
|
#1364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1365 |
|
Rozeznanie
|
mi ostatnio nowa czarna bluzka zostawiła na ciele takie niewidoczne dla oczy ślady.. i zmywając makijaż przemyłam na kiniec wacikiem dekold..i ku mojemu zdziwieniu.. cały wacik szaro-czarny.. prawie zaczełam krzyczeć.. masakrycznie sie zdziwaiłam co mi sie w szyje stało:P ale dobra siostra mi wytłumaczyła ze to pewnie od tej nowej bluzki:P
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dzisiejsze zakupy z Allegro: (już nie mogę się doczekać aż przyjdą)
|
|
|
|
#1367 |
|
Raczkowanie
|
Różowiutka, kupiłam też te bluzeczki, ta sweterkową mam beżową - bardzo obcisła, ale fajna i dekold nie taki duzy jak na zdjęciu, jestem bardzo zadowolona, a tą z kokardką mam czekoladową, bo beżowych akurat nie było i jest taka troszkę większa...troszkę bardziej emkowa
Ale suma sumarum za taką cenę, to bajeczne ciuszki Kupowałam u tej sameju pani, ale teraz widzę, że podrożyła przesyłki, bo wcześniej jak się kupiło 3 rzeczy to wysyłałą gratis. Wycwaniła się Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze jakos sobie poradze z tą "emkową" bluzeczką, bo noszę małe S, ale coś wykombinuję. ![]() O, jak piszesz że sweterek ma mniejszy dekold, to bardzo sie cieszę, bo nie lubie zbyt dużych ![]() również pozdrawiam ciepło
|
|
|
|
|
#1369 |
|
Zadomowienie
|
Mój najnowszy zakup:
http://allegro.pl/show_item.php?item=83169255 |
|
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie się one strasznie podobają juz mam je upatrzone na wiosne
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I teraz czekam, czekam...
|
|
|
|
|
#1375 |
|
Rozeznanie
|
Różowiutka myślałam że zwątpiłaś w wizaż i już tu nie zaglądasz.. nie było Cie chyba z rok!!
|
#1376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluje zakupu |
|
|
|
|
#1377 |
|
Zadomowienie
|
Ja też się w nich zakochałam, mam nadzieje, że będą takie same w rzeczywistości. Juz się nie moge doczekać jak przyjdą.
|
|
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakże bym mogła przestać odwiedzać wizaż! Tylko może... ostatnimi czasy mniej się udzielam buziaczki |
|
|
|
|
#1379 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1380 |
|
Wtajemniczenie
|
Cyn@monko, wziełam ostatecznie biały i brązowy, pomyślałam sobie - raz kozie śmierć.
Mam nadzieję, że jutro (chociaż wątpię) lub pojutrze golfy do mnie dotrą i okaże się czy nie popełniłam błędu. Zdam relację jak to w rzeczywistości wygląda
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

Mnie sie te koszulki podobaja bardzo i jedna zamowilam.Zamowilam rozowa,dlatego,ze mam obsesje na punkcie loskow
Jak przyjdzie,to napisze czy jest fajna 
ktore w sklepie kosztuja 25 zl

mam nadzieje, ze po pierwszym praniu sie wyrowna. Stąd ocena neutralna.