![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumowe zakupy na allegro
Witam serdecznie
Widze, ze sprzedawca o nicku dufte_mania zostal tu wymieniony ( w ostatnim poscie ). Czy ktos z Was kupowal juz jakies zapachy od tego sprzedawcy? Czy jest godzien polecenia? Jestem tutaj nowa wiec nie bardzo sie jeszcze w wielu sprawach orientuje, dlatego pytam. Z gory dziekuje za odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
Serdecznie dziękuję POMADKO.
![]() Nie istotne dla mnie czy będzie to tester czy nie albo czy produkt będzie ofoliowany. Istotne jest to, żeby był to oryginał od sprzedawcy, który cieszy się Waszą dobrą opinią i nigdy nie wcisnął nikomu kitu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że wybierzesz coś dla siebie i będziesz bardzo zadowolona z zakupów! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#455 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() polecam allegrowiczkę o nicku redo81 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
evee - bardzo dziekuje za odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Przyczajenie
|
jak wogole mozna sprawdzic orginalnosc? kupilem ch 212 od perfumania1 i nie jestem pewnien czy orginalny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Raczkowanie
|
Prosze was czy ta aukcja jest wiarygodna
http://allegro.pl/item107140620_hugo..._allegro_.html Szukam tych perfum tylko chce orginały a tu jest kilka aukcji tylko czy to nie podróby? http://allegro.pl/item105255863__hug...inal_s_s_.html http://allegro.pl/item107084566_hugo...z_zobacz_.html Czy warto kupić? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Reszta wg. mnie to podróby.
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
Pomadko - nie podziekowalam Ci do tej pory za pomoc ( jestescie doswiadczone w temacie zakupow na allegro wiec Wasze opinie sa dla mnie bardzo cenne ). Dziekuje
![]() Teraz z drzeniem serca czekam na paczke, majac nadzieje ze moje Champs Elysees to oryginal, reszta zreszta rowniez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Raczkowanie
|
Pomadko dziękuje za odpowiedz
![]() Te niskie ceny mnie zastanowiły ![]() Kupie te drozsze tylko czy sprzedawca sprawdzony zaraz jeszcze poczytam o nim Bardzo podobają mi się perfumy Hugo Boss i chce sobie kupic popatrze jeszcze na allegro może cos znajde ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#467 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zadomowienie
|
To ja też się podepnę
![]() Co sądzicie o sprzedawcy phu_BARTEX? http://allegro.pl/show_user_auctions...interval=7&buy= Chodzi mi ogólnie o wszystkie jego aukcje. Można mu zaufać czy niekoniecznie? |
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Przyczajenie
|
Hej ;-),witam wszystkich,a co myślicie o tej aukcji:
http://www.allegro.pl/item108073641_...ze_taniej.html Facet wydaje się być uczciwy,napisałem do niego maila,odpisał że ma od kilku miesięcy stałe,sprawdzone zródło i nie ma żadnych wątpliwości co do autentyczności tych perfum.. Już sam nie wiem co o tym myśleć..zauwazyłem jedną rzecz,do żadnego z testerów nie posiada pudełka. |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
nie kupowałam u niego, ale wszystko wydaje mi sie byc ok. Pojęłabym to ryzyko
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam
2 tyg. temu kupiłam tester u tego pana http://www.allegro.pl/item105168599_105168599.html Wszystko było ok,na pierwszy rzut oka i na węch ![]() Pozdrawiam Agata |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#474 | |
Raczkowanie
|
Dot.: j'adore
Cytat:
wyobraz sobie ze mi tez jeden koles wcisna badziewie, Kupilam lacoste czerwona dla meza,i sie okazalo ze to jakas podroba tyle ze w podobnej butelce do orginalu, zaczelam wysylac mu meila zeby mi pieniadze wyslal, on po jakims czasie napisal ze odda mi pieniadze ale tylko za pobranie.. wiec napisalam mu numer konta zeby przeslal mi pieniadze za wysylke 11 zl, i od tego czasu bylo cicho nic nie napisal, dzwonilam pisalam grozilam i nic. Wystawilam mu komentarz negatywny i co?? w odpowiedzi uslyszalam ze chcial mi oddac pieniadze ale mnie poniosly nerwy, widocznie to wina pogody za oknem. W ten sposob skonczylam z zakupami perfum na allegro. A tak poza tym te wszystkie niby orginalne testery,perfumy sa sprowadzane z turcji wiec lepiej nie kupowac. Wiem to od sprzedawcy...
![]() |
#475 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: j'adore
Cytat:
Poza tym przysługuję CI prawo zwrotu w ciągu 2 tygodni w przypadku zakupów internetowych bez podania przyczyny... Też to tutaj wyjasniała Mulier. Przeczytaj ten wątek. Cytat:
![]() Ja kupowałam wielokrotnie [dziewczyny też!] nie wiem czy raz się nacięłam na jakąś szmirę...
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Raczkowanie
|
Troszeczkę mnie zmartwiłaś ratjus vbmenu_register("postmenu _1990452", true); ....Spróbuję mimo wszystko,może będę miałą więcej szczęście niż Ty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Raczkowanie
|
Wsześniej kupowałam perfumy u jarekmiki i read_in_english... nigdy się nie zawiodłam. Tym razem moich perfum długo nie mieli, a ja juz nie miałam czego uzywac.....zaryzykowałam ...i teraz żałuję. Samo zycie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Mam do was wizażanki ogromną prośbę. Mam zamiar kupić na allegro perfumy: Chanel No 5 albo Chanel Coco Mademoiselle lub też Hugo Boss Intense Woman. Czy moglybyście mi polecić jakieś oryginalne perfumy, bo będzie to mój pierwszy zakup na allegro i nie chciałabym trafić na podróby. Z góry dziękuje Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi ze cos takiego sie Wam przytrafilo
![]() ). Pozniej tylko czytalam niektore komentarze, ktos mu zarzucil ze sprzedal mu podrobke, nie oryginal. Dlatego nie wiem czy polecac tego sprzedawce, nie chcialabym nikomu zaszkodzic. Moj Hermes ( ten, ktory od niego kupilam ) pachnie tak samo jak ten ktory kupowalam w perfumerii, jestem zadowolona. No i jeszcze to uczciwe poinformowanie mnie, ze wyslalam za duzo i wspolne szukanie rozwiazania tego malego problemu ( nie oplacalo mu sie bowiem odsylac mi tych pieniedzy, poniewaz dunski bank potracilby sobie 20 zl z owych 35, wiec byloby to zupelnie bez sensu ). Trzymam kciuki za pomyslne zakonczenie - za to, zeby sprzedawca uczciwie oddal pieniadze. |
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Uwierz mi ze lepiej isc do niemiec, (ja mam blisko) i kupic sobie cos z przeceny...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.