![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ulubione teksty z filmów...
Chicago:
– Ale ja nie mogę za ciebie wyjść! Nie będziemy mogli mieć dzieci! – Trudno, no to je adoptujemy. – Ale ja jestem mężczyzną! – No, nikt nie jest doskonały... Na nabrzeżach:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Lejdis
-jestes cudowna... -cudowna, to jest woda z Lichenia! hahahaha! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Wtajemniczenie
|
Ranczo Wilkowyje
Kto rano pop****zy,ten ma dzień lepszy ![]()
![]() |
![]() |
#244 |
Wtajemniczenie
|
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams. [Equilibrium] i całość: "Gdybym miał niebios wyszywaną szatę Z nici złotego i srebrnego światła, Ciemną i bladą, i błękitną szatę Ze światła, mroku, półmroku, półświatła, Rozpostarłbym ci tę szatę pod stopy, Lecz biedny jestem: me skarby - w marzeniach, Więc ci rzuciłem marzenia pod stopy; Stąpaj ostrożnie, stąpasz po marzeniach. "
![]() |
![]() |
#245 |
Rozeznanie
|
south park-o kobietach:
"nie ufam niczemu, co krwawi 5 dni i nie umiera" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Hooligans
-Jesteś częścią tego co spotkałeś -Teraz dopiero zrozumiałem, że w życiu trzeba walczyć -'And for f**k sack, stop saying soccer' -Nie czujesz, że żyjesz póki nie osiągniesz granicy możliwości -Gdy dostaniesz parę ciosów zobaczysz, że nie jesteś ze szkła -W obliczu zamieszania trzeba walczyć o swoje -Zycie Pete'a Dunhmanna nauczyło mnie, że w końcu trzeba pójśc w przeciwną stronę Głosy Nikt tak naprawde nie wie czy nasza osobowosc przechodzi w kolejny byt czy sferę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
seksmisja
- to nas tu o malo nie wykastrowali, a ty cycki sobie przyklejasz?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
pogoda na jutro
- a wy jestescie wierzacy? - tak, Ola wierzy w gielde, Kinga w czat a ja w liste wyborcza nr 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcze to! - ale to jest milosc? uczucie? - prosze pana milosc to luksus! cos w tym jest ![]() Edytowane przez magda s. Czas edycji: 2008-05-12 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Rozeznanie
|
The last kiss
'To co czujesz liczy sie tylko dla Ciebie.
To co robisz ludziom, ktorym mowisz ze ich kochasz-to sie liczy. To jedyna rzecz, ktora sie liczy' moze nic odkrywczego, ale zawsze warto to sobie przypomniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
'zjedzmy jakąś zupę głód mi ściska dupę' ;]
fenomen ;] z filmu 'trainspotting'
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeczytałam cały wątek i nie śmiałam się tak dawno, jak sobie coś przypomnę, to wpiszę, ale większość już i tak była ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
Gladiator:
- "Śmierć uśmiecha się do nas wszystkich. Wszystko co może zrobić człowiek to także uśmiechnąć się do niej." - "Rzym to nie marmury senatu, to piach Koloseum" Szósty zmysł: - "I see dead people" ![]() Ojciec chrzestny II - "Trzymaj przyjaciół blisko, ale wrogów jeszcze bliżej" Północ Północny Zachód - "W świecie reklamy nie istnieje pojęcie kłamstwa, jest tylko celowa przesada" Forrest Gump -"Mówili, że wygrałem los na loterii, ale chyba wojsko wzięło te pieniądze, bo ja nic nie dostałem." James Bond ("The world is not enough") - " Nigdy nie pokazuj, że krwawisz, i zawsze miej plan ucieczki." Nic śmiesznego - Boże... Jak sobie pomyślę, że najlepsze lata mojego życia upłynęły mi w tym podskakującym, grzechoczącym, karłowatym pierdzielu. ( o fiacie 126p) ![]() Sens życia wg Monthy Pythona "-Kto tam ? -Jakiś Pan Śmierć w sprawie koszenia." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Rozeznanie
|
Siła spokoju:
- liczy się TU i TERAZ - nie ma zwykłych chwil. Zawsze coś się dzieje - śmierć nie jest straszna. Straszne jest to, że wielu ludzi w ogóle nie żyło. - Ci, których najtrudniej kochać, najbardziej potrzebują naszej miłości. -To podróż daje nam szczęście, nie jej cel. - Życie to zagadka, nie trać czasu, bo jej nie rozwiążesz.
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
"Świadek Koronny"
"Szybki" do "Blachy" - ".. Na zarząd ręki nie podnoś Jasiu, bo za krótki jesteś.."
![]() |
#255 |
Przyczajenie
|
From dusk till dawn ;
* 'All right, vampire killers, let's kill some fuckin' vampires' - gdzie jedziemy.? - do Meksyku. - a co tam jest.? - Meksykanie. Chłopaki nie płaczą ; * Nie będziesz dzwoniła do byłych fagasów z mojej komóry bejbe, pakuj się. Epoka lodowcowa 1. ; * wyrwała mi włosa z nosa i mówi kochany jeśli chcesz jeździć na prawo i lewo to chociaż wybieraj laski tej samej rasy,myślę se nie będzie ruda małpa właziła mi na łeb. Who's your daddy.? ; - jak podzielimy ten ułamek na pół to jaki będzie wynik.? - nie mam pojęcia.Nie jestem dobry z matmy.Jestem kochankiem - nie kalkulatorem. Road trip ; - uprawiałem już seks tylko nie było przy tym drugiej osoby.
![]() |
![]() |
#256 |
BAN stały
|
Strasznie podoba mi się ten cytat z Psów (przydatny!)
- Ok, najadłam się. teraz możesz mnie przelecieć. Death Proof: Pam: Jak masz imię, Icy? Kaskader Mike: Kaskader Mike. Pam: Kaskader Mike to twoje imię? Kaskader Mike: Zapytaj, kogo chcesz... Pam: Hej, Warren. Kim jest ten facet? Warren: To Kaskader Mike. Pam: A kim, do cholery, jest ten Kaskader Mike? Warren: Jest kaskaderem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
,,Nażarłem się jak świnia
-Pumba, ty jesteś świnia! -Oh..." ,,Boli mnie grzbiet..." ,,Dla takich łachmytów jak ty ,,Pan Świnia" AAAAAAAA!!!" Wszystkie z ,,Króla Lwa" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
sami swoi-"sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie" czy jakoś tak ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Rozeznanie
|
Swietny watek
![]() Wiekszosc cytatow z moich ulubionych filmow juz tu jest Dodam jeszcze - z Allo Allo : - Jesli uwaga generala zostanie odwrocona przez kobiete plci przeciwnej , bede mial czas na podmienienie kielbasy z filmu Nic smiesznego : 1. - Chcesz powiedziec , ze ten obiekt znajduje sie w zasiegu mojego wzroku ? Pokaz no palcem bo chcilabym uwierzyc ze snie. - No to - To ?! Co to jest ? - Jak to co ? Las. - Mozesz mi powiedziec , po ch** mi las ? - Jak to po ch**. W scenopisie pisze, ze las jest napisane - W scenopisie ? Znajdz mi to w scenopisie . - Prosze : "... Kiedy wjechali na wysokosc drogi - oczom ich ukazal sie las. " - Przewroc strone - O k**** - Czytaj ! - " oczom ich ukazal sie las ... krzyzy " ![]() 2. - Dobra ! To ch** ci w d*** stary .Ja tu w deszczu , wilki jakies ------------------------------------------------------------------------------------------------ z filmu 21 gramow : Ile razy zyjemy ? Ile razy umieramy ? Mowia, ze w momencie naszej smierci tracimy dokladnie 21 gramow. Kazdy czlowiek. Co miesci sie w 21 gramach ? Kiedy tracimy 21 gramow ? Ile ubywa wraz z nimi ? Ile przybywa ? 21 gramow - tyle co kilka pieciocentowek , koliber, tabliczka czekolady. Ile wazy 21 gramow
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
lejdis:
-jestes cudowna! -cudowna... to jest woda w Licheniu! dzien swira: 1 musza mi tak tutaj panowie napierda**ć od bladego świtu?! 2 -co pan robi?! - a sram pod pani oknem, jak pani pies! testosteron: - wiesz, nie mozemy byc juz razem - poczułem sie jak w filmie wiec odpowiedzialem 'ok' ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
aaa no i oczywiscie dzien świra jeszcze jedno:
-musisz przyznac ze jak tatus zrobi dziubek to nie ma h*ja we wsi! -co prawda to prawda, na twoj dziubek nie ma bata... jest zaj***sty! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Ja to moze tak malo ambitnie ale kocham teksty z "RRR' lub z "Madagaskaru"
![]() - Znacie moja zonę? -Tak wodzu. -Ładna co? :d -tak wodzu..
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
-A to kto?
- yyyyy.. Kto. -jak? -Kto.. -Ale jak to sie wymawia? <lol2> moze to sie nie wydawac smieszne ale jak sie obejrzy film to można sikac ze smiechu.
![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Rrrr - kiedy jaja miały kły
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
-jestem synem króla sedesów-to wysoko postawiona poprzeczka (chłopaki nie płaczą)
-zaiste, to był miecz Hatori Hanso (Kill Bill) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam cytaty ze starych filmow Mae West z lat 20 bodajze
![]()
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Ja moze tak znów nie ambitnie ale ostatnio mi sie przypomniało.. Teksty znów z Rrrr - filmu tak głupiego ze aż śmiesznego.
-Wodzu, czy panięta Pan kiedy pańska zona była na imieninach u Pana siostry? -Pamiętam nawet mnie to zdziwiło bo ja nie mam siostry... -Wodzu, chodźmy. Własnie zbrodniciel morduje Pana żone. -to niech czeka!!! 6 dni byli w drodze. niech chociaż wiedzą, ze na próżno! -wodzu, musze Panu coz wyznać... mam romans z Pańską żoną. -o mój BOże. ale jak udało Wam się zmylić moją czujnośc? o mój Boże... o mój Boże.. -jeszcze raz? - o mój Boże... ale ja tez musze cos Ci powiedzie. ja tez spałem ze swoja żoną... Ty spałeś z moją żoną. ja ze swoją. jetseśmy kwita. i Prison Break: -jestes gotów? -nie. a Ty? -nie. to idziemy.
![]() |
![]() |
#269 |
Wtajemniczenie
|
„KOGEL MOGEL”
„HYDROZAGADKA”
„KINGSAJZ”
Eh..i jeszcze kilka można by wpisac ![]() Do tego dołączam jako całość "Symetrię" i "Chłopaki nie płaczą"-jedne wielkie cytaty...!
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
nie wiem , moze juz to ktos wpisał
![]() sąd sądem, a sprawiedliwość musi byc po naszej stronie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.