![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Neonatura Cocon Yves Rocher
O mamo nie tutaj spytałam - przepraszam pomyliły mi się wątki
![]()
![]() Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-12-04 o 17:16 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
na grouponie zniżka do YR wysyłkowej, ale kazą patrzeć na "cenę katalogową, a nie po rabacie" czy jakos tak - czy to znaczy, ze Cocoon (aktualnie skreślone 140 na 98) wyjdzie mi taniej od ceny 140? wtedy to żaden interes...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli w tym wypadku od 140,00zł
![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
eee to zaden interes, ze zniżką wychodzi na to samo, co cena promocyjna na stronie bez zniżki ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Znowu wycofują coś fajnego?
![]() ![]() No żesz ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze w poniedziałek widziałam je w salonie.
Rose Absolue też wycofali, teraz Cocon, kiła... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
a ja mam dylemat, ogromną fanką cocona nie jestem, ale je lubię. W tym momencie nie czuję wielkiej checi posiadania, mam inne perfumowe priorytety, ale w obawie przed zniknięciem z półek pojawiają się myśli o zakupie... I chyba się skuszę w końcu. Ale mogłyby być tańsze - wiem, że nie są drogie, ale jak na YR to wg mnie tak. Wolę dołożyć 30 zł i kupić np. Kenzo. No ale w sumie przez takie myślenie mam kilka Kenzo, Lancome itp a Cocoona brak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
w kwestii cocona ja tak jak Ty
![]() na gruponie jest oferta 69 zł za kosmetyki o wartości 150 zł, skorzystałam i tak za 69 mam cocona i jeszcze balsam do ust razem z przesyłką ![]() edit: teraz widzę że wyżej było już o tej ofercie gruponowej - jednak 69 to nieco mniej niż 98 ![]() Edytowane przez dixi Czas edycji: 2011-12-23 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
ja widziałam za 49 zł grupona
![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- już doczytałam, faktycznie jest druga opcja - 69 zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakieś 3 tygodnie temu, byłam w salonie YR, też Cocona nie było, właściwie, to innych zapachów też nie było. Za to na półkach stały same zestawy świąteczne. Zapytałam się pani czy jest Cocon a pani mi na to, że jest ![]() ![]() Wyciągnęła bez problemu Coconika ![]() Może u Ciebie też są schowane?
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2011-12-24 o 07:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.