|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1562 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
Z ojcem nawet sam w sklepie siedział w środę. Nie dodałam jeszcze że sprzedalismy lodówkę, która kupiliśmy po ślubie i w sobotę dostaliśmy po wielu bojach film z wesela. Niestety jakość pozostawia wiele do zyczenia, ale da się przeżyć. Ostatnio jeszcze TŻ DOSTAŁ 250 zł mandatu za spowodowanie kolizji drogowej której nie jest winien :/ Żałujemy,że do sądu nie poszliśmy tylko przyjeliśmy mandat. Na skrzyżowaniu w literze T jest pierwszeństwo w Literze L . TŻ jechał na pierwszeństwie i gościu z za zakrętu wyjechał na pierdzikółku też na pierwszeństwie, ale ściął zakręt bo jechał po osi jezdni a nie prawą stroną:/ Misiak który dowalił mu mandat gral nam na weselu i jest z naszej wioski i tak nie sprawiedliwie ocenił TŻ. Menda istna!!! Porażka:/ Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2010-04-26 o 11:27 |
|
|
|
|
#1563 | |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie, teraz już musi być tylko lepiej
Cytat:
|
|
#1564 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ale wczoraj zrobiliśmy sobie z Tżtem wycieczkę pojechaliśmy do jego siostry zostawiliśmy samochód i poszliśmy do lasu oczywiście jak nas zobaczył bratanek tżta to już nie chciał nas puścić i poszedł z nami, tyle, że mały ma niecałe 2 latka więc większość czasu spędził u nas na rękach albo u tżta na barana a ciężki jest strasznie...chodziliśmy jakąś godzinkę i wróciliśmy normalnie wykończeni...ale fajnie było
|
|
|
|
#1565 |
|
Zadomowienie
|
cześć
![]() nadrobiłam Was, ale tyłek mi ścierpł od 2 h czytania ![]() Rybulka, Marta dziewczyny super wyglądacie ![]() Madzia co do wyjazdu to zdrowie ważniejsze, a za żadną kasę się go nie kupi. Zrób porządek z ręką i odstaw tabsy...skoro im szybciej tym lepiej. ja bym nie czekała dwóch miesięcy będąc w Waszej sytuacji. Z obcasem Anula, Zielony Motylku, Emila Aniu super, że na stażu Ci się podoba i że już na swoim jesteście nie ma to jak spokój prawda?Motylku co u Was?? Emila grunt, że macie prace oboje...zawsze można ją zmienić na lepszą, gorzej z zaczepieniem się... Anika wstawiaj foty kolorku włosów, ja chcę kupić farbę i tez sama się farbnąc, ale poki co mam cykora ![]() no i jak już okulary będziesz miała też też nam wstaw fotkę ![]() Domi kliknęłam Agus fajna prostownica ciekawe co u naszej Kasiher?? dziewczynki ja w sobotę miałam wystawioną swoją cierpliwość na ciężką próbę...pisałam Wam, że chcemy dac babci na ur fotkę ze slubu powiekszoną w ramce. W czwartek zlozyliśmy zamówienie w Fotojokerze i na sobotę po 13 byl odbior... zajezdzamy w sobote i gośc zaczyna szukanie, przekopal pol sklepu i mowi ze nie ma !!! myslalam ze wyjde z siebie...dodam tylko, ze zdjecie na plytke nagrywal nam i odpowiednio kadrowal pracownik sklepu a okazalo się ze plik nagrany jest z bledem pan nam powiedzial, że na wtorek bedzie, wiec mu wykrzyczalam ze co za ciemnoty tu pracują, bo rozumiem gdybym to ja nagrywala, osoba ktora sie nie zna i robiłaby to pierwszy raz, ale pracownik sklepu! TRAGEDIA nigdy wiecej niczego u nich nie zamowie i nie kupie. Oczywiscie anulowalismy zamowienie. Zostało nam Media...a tam jedynie najwiekszy rozm 20x30 Także Anika jesli teraz bedziemy wywolywac fotki to jak nic korzystac bedziemy z tej stronki i firmy ktorą polecilas.
|
|
#1566 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szanty to już byłby hardkor Cytat:
a ten od mandatu... no menda no ![]() Cytat:
![]() ja w sobotę siedziałam z siostrzeńcami - obejrzeliśmy Króla Lwa 3 razy pod rząd
|
|
#1567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w tej maszynce od razu nam wydrukowała tyle, że płaciliśmy 0,99 zł |
|
|
|
|
#1568 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() aaaa tz no nic bedzie sie musial przyzwyczaic.. pewnie jak twoj na poczatku bedzie odkladal zle, no ale ![]() Emilia teraz juz bedzie lepiej! zobaczysz Cytat:
![]() Cytat:
![]() aaaaa co do foto.. szkoda slow... dobrze ze sie dobrze skonczylo... ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- moj najstarszy szwagier sluch (brat tz) tragedia
|
|
|
#1569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I widze kolczyki odemnie |
|
|
|
|
#1570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapomniałam napisać ![]() martucha84 super brzusio, kwitniesz po prostu
Edytowane przez monarika Czas edycji: 2010-04-26 o 11:57 |
|
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
martus piekny spiczasty brzusio!!!!!
atomufka trzymam kciuki za poszukiwania. helol
|
|
|
|
#1572 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tz jest zachwycony a taki bym zdziwiony po co mi tyle par bo ja jak cos to w koralach chodzilam mam mnostwo korali a teraz mam faze na kolczyki i jak sie u ciebie obkupilam to nosze.. i znajomi sa w szoku ze takie piekne i tak super wygladaja z atak niska cene nie ukrywajmy no a ze nie nosilam kolczykow to teraz kazdy je widzi Cytat:
![]() Cytat:
stesknilam sie juz za toba czarownico
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
aniaaa84
Maja102 menda do kwadratu bo tablica tylko odpadła - dwa zadrapania , a on chciał zabrać dowod rejstracyjny i na lawete jakby Tż jakimś kaszlunem jechał. Popisal się jak cholera \Martucha
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2010-04-26 o 12:09 |
|
|
|
#1574 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak oddawałam w media na ekspres to pokazałam gościowi kopertę, bo w ciągu godziny miało to być zrobione i owszem spojrzeć spojrzał, ale po 30 min podeszlam do stoiska i koperta nadal w koszyku leżała da się da się...Cytat:
|
|
|
#1575 | |
|
Zakorzenienie
|
odnośnie karty zadzwoniłam na infolinie i już wiem wszystko
Cytat:
![]() I zaczął sie temat Holandii. wiec powiedziałam mu wprost,z e ja juz nie chce jechac. Bo to i tak miało byc tylko na 2 miesiące. a ja się boje o rękę. I ze nikt nie da nam pewnosci ze te 2 miesiące pracę będziemy mieli. Jeszcze chwile wczesniej rozmawiałam z mamą i ona powiedziała to samo (sama bała sie mi to powiedziec, dopiero jak ja zaczełam to mnie poparła). Niestety TZ jest napalony na wyjazd jedyne co przemawia aby zostac to moja reka. i ma o tym pomslec. W kazdym razie na dniach trzeba podjąc decyzję, bo jak cos to trzeba tutaj szukać pracy
|
|
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje... jak chcesz to wiesz... no zagadaj do meza napewno ci zrobi
tyle to przyjemnosci
|
|
#1577 |
|
Wtajemniczenie
|
ania20m a potrafiłabyś zrobić kolczyki podobne do tych??
http://im1.modna.pl/e6/54/kolczyki_e...23188b-max.jpg http://srebrnykot.blox.pl/resource/j...e_grona_1a.jpg http://im2.modna.pl/85/15/kolczyki_8...6d37d5-max.jpg Oczywiście nie takie same tylko takie ala grona ?? (Zdjęcia Google )
|
|
|
|
#1578 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiesz jakby co to możesz polecić znajomym moje wyroby![]() Rybulko i Ktosiu - paczuszki wysłane, i zapraszam w poście nr 9 DOKŁADKA ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
już kiedyś podobne zrobilam jak na zdjęciu z 1 linku a jakie kolory byś chciala?
|
||
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aniuska jak bedziesz robic te trzecie dla monariki to ja tez chce!!!!!!! moga być błękitne ![]() bosskie są
|
|
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj wieczorkiem było tyle przyjemności,że można było się zapomnieć, ale TŻ nagla mówi to magiczne słowo gdzie się g.... ??? ![]() i dupa ! A na poważnie to : czekamy na więcej kasy w portfelu a potem dzidzia
|
|
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziś chyba prześpię cały dzień, bo bo tym maratonie nie daje rady zielony_motylek wpadaj od czasu do czasu do nas, bo niektórzy to pewnie nie wiedzą kim jesteś już hehe ![]() mikrokrólikowa śliczną miałaś suknię ślubną
|
|
#1582 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
Bardzo się już za Wami stęskniłam, ale w domu w związku z brakiem hasła wciąż nie mam dostępu do Wizażu, a w pracy jestem w trakcie przenosin do nowego biura i z kolei nie mam internetu Czy któraś z Was mogłaby mi streścić czy wydarzyło się coś ważnego na wątku? Na chwilę tylko dorwałam się do komputera, a jestem bardzo ciekawa co u Was.
|
|
#1583 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, ja tez nie wiem czy bysmy mieli pracę w Holandii. Pewną od lipca bysmy mieli, ale do tego czasu?? nie mam pojęcia. Teraz cienko z pracą (jakis taki martwy okres jest w kwietniu, maju i czerwcu.
|
|
|
|
#1585 |
|
Zadomowienie
|
Macie juz takie doswiadczenie, ze nawet gdyby nie bylo pracy w miejscu w ktorym do tej pory pracowaliscie to mysle ze spokojnie cos gdzies indziej by sie znalazlo.
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
tylko, że do tego aby gdzieś indziej szukać, trzeba by było mieć swoje mieszkanie. Wiec to odpada
|
|
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slońce wyczailam gdzie znienia się haslo!!! na samej górze masz taki pasek aktualnie buszujących wiżażanek 2222222 witaj anika wyloguj się ustawienia twoje recenzje wyłącz reklamy klikasz w ustawienia troszke niżej masz takie pola jak PANEL KONTROLNY /// POTEM TWÓJ PROFIL KLIKASZ W EDYTUJ PROFIL I TAM MASZ NA POMARAŃCZOWYM POLU ZMIANA MAILA I HASŁA
|
|
|
#1588 |
|
Zadomowienie
|
a no tak mieszkanie i tylko taka pierdoła ludzi hamuje przed wyjazdem tak w ciemno...
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dodatkowo nikt ci mieszkania nie wynajmie, jesli nie masz zasiwadczenia, ze pracujesz hehe
|
|
|
|
|
#1590 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

Z ojcem nawet sam w sklepie siedział w środę.
oczywiście jak nas zobaczył bratanek tżta to już nie chciał nas puścić i poszedł z nami, tyle, że mały ma niecałe 2 latka więc większość czasu spędził u nas na rękach albo u tżta na barana 

\
a dziś chyba prześpię cały dzień, bo bo tym maratonie nie daje rady