Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-26, 11:18   #1561
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
hejka

myślę że świetnie to ułożyłaś Zastąpiłabym tylko tę witrynę czymś innym, bo tak dziko tam stoi. Może lepiej jakiś kredens ze szkłem i do tego dwie połówki takiej witryny , którą Ty masz .
Od 3 lat siedzę w meblach i wiem jak klienci sobie kombinuję

Aguś zrobiłam w sobotę Twój GYROS PYCHOTKA!!! wieczorem już nie było

Agatek no nieźle Ciebie TŻ urządził :/ Nie fer!
ciesze sie
Stary 2010-04-26, 11:21   #1562
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
emili po tylku ciezkich chwilach teraz juz musi być tylko lepiej
dobzre ze macie oparcie w twoich rodzicach

laski czy urlop okolicznościowy jest liczony dodatkowo do urlopu?
czyli 26 U.W +2(na przykład za swoj slub?)
Przekonałam się , że oparcie w rodzicach to podstawa. Niestety przed ślubem mój ojciec popijał codziennie - dawal mi ostro w kość dlatego chciałam uciec do Bydgoszczy. Z TŻ też nie miał kontaktu , dzień dobry mu z łaską odpowiadał. Jak mnie zabrakło nie radził sobie w sklepie. Zatrudnił jedną osobę. Ja odcięła sie totalnie. Jak mu zdrowie zajrzało w oczy to odrazu się zmienił. TŻ czuje sie super u mnie. Z moimi bratem ciągle się czubi Z ojcem nawet sam w sklepie siedział w środę.

Nie dodałam jeszcze że sprzedalismy lodówkę, która kupiliśmy po ślubie i w sobotę dostaliśmy po wielu bojach film z wesela. Niestety jakość pozostawia wiele do zyczenia, ale da się przeżyć.

Ostatnio jeszcze TŻ DOSTAŁ 250 zł mandatu za spowodowanie kolizji drogowej której nie jest winien :/ Żałujemy,że do sądu nie poszliśmy tylko przyjeliśmy mandat. Na skrzyżowaniu w literze T jest pierwszeństwo w Literze L . TŻ jechał na pierwszeństwie i gościu z za zakrętu wyjechał na pierdzikółku też na pierwszeństwie, ale ściął zakręt bo jechał po osi jezdni a nie prawą stroną:/
Misiak który dowalił mu mandat gral nam na weselu i jest z naszej wioski i tak nie sprawiedliwie ocenił TŻ. Menda istna!!!
Porażka:/

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2010-04-26 o 11:27
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 11:32   #1563
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
emili po tylku ciezkich chwilach teraz juz musi być tylko lepiej
Dokładnie, teraz już musi być tylko lepiej

Cytat:
Tak to się liczy osobno
Stary 2010-04-26, 11:42   #1564
monarika
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki

Ale wczoraj zrobiliśmy sobie z Tżtem wycieczkę pojechaliśmy do jego siostry zostawiliśmy samochód i poszliśmy do lasu oczywiście jak nas zobaczył bratanek tżta to już nie chciał nas puścić i poszedł z nami, tyle, że mały ma niecałe 2 latka więc większość czasu spędził u nas na rękach albo u tżta na barana a ciężki jest strasznie...chodziliśmy jakąś godzinkę i wróciliśmy normalnie wykończeni...ale fajnie było
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 11:43   #1565
aniaaa84
Zadomowienie

cześć

nadrobiłam Was, ale tyłek mi ścierpł od 2 h czytania

Rybulka, Marta dziewczyny super wyglądacie oba brzuszki kształtne i krągłe tak jakby zamiast Miłosza i Patryka piłki w nich siedziały. Ciekawa jestem dziewczyny jak będziecie wyglądać w ciąży z dziewczynkami

Madzia co do wyjazdu to zdrowie ważniejsze, a za żadną kasę się go nie kupi. Zrób porządek z ręką i odstaw tabsy...skoro im szybciej tym lepiej. ja bym nie czekała dwóch miesięcy będąc w Waszej sytuacji.
Z obcasem bezcenna akcja

Anula, Zielony Motylku, Emila fajnie, że jesteście

Aniu super, że na stażu Ci się podoba i że już na swoim jesteście nie ma to jak spokój prawda?

Motylku co u Was??

Emila grunt, że macie prace oboje...zawsze można ją zmienić na lepszą, gorzej z zaczepieniem się...

Anika wstawiaj foty kolorku włosów, ja chcę kupić farbę i tez sama się farbnąc, ale poki co mam cykora

no i jak już okulary będziesz miała też też nam wstaw fotkę

Domi kliknęłam

Agus fajna prostownica

ciekawe co u naszej Kasiher??

dziewczynki ja w sobotę miałam wystawioną swoją cierpliwość na ciężką próbę...pisałam Wam, że chcemy dac babci na ur fotkę ze slubu powiekszoną w ramce.
W czwartek zlozyliśmy zamówienie w Fotojokerze i na sobotę po 13 byl odbior...
zajezdzamy w sobote i gośc zaczyna szukanie, przekopal pol sklepu i mowi ze nie ma !!!
myslalam ze wyjde z siebie...dodam tylko, ze zdjecie na plytke nagrywal nam i odpowiednio kadrowal pracownik sklepu a okazalo się ze plik nagrany jest z bledem
pan nam powiedzial, że na wtorek bedzie, wiec mu wykrzyczalam ze co za ciemnoty tu pracują, bo rozumiem gdybym to ja nagrywala, osoba ktora sie nie zna i robiłaby to pierwszy raz, ale pracownik sklepu!
TRAGEDIA nigdy wiecej niczego u nich nie zamowie i nie kupie. Oczywiscie anulowalismy zamowienie.
Zostało nam Media...a tam jedynie najwiekszy rozm 20x30 wzielismy opcje ekspres po godzinie fotka byla...nie tak jak chcielismy ale z pustymi rekami gkupio bylo pojsc.
Także Anika jesli teraz bedziemy wywolywac fotki to jak nic korzystac bedziemy z tej stronki i firmy ktorą polecilas.
Stary 2010-04-26, 11:48   #1566
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
juz myslalam ze o szantach piszesz hahahahahahahahha buhahahaha az sie poplulam

no nic ave!

Szanty to już byłby hardkor
Cytat:
Przekonałam się , że oparcie w rodzicach to podstawa. Niestety przed ślubem mój ojciec popijał codziennie - dawal mi ostro w kość dlatego chciałam uciec do Bydgoszczy. Z TŻ też nie miał kontaktu , dzień dobry mu z łaską odpowiadał. Jak mnie zabrakło nie radził sobie w sklepie. Zatrudnił jedną osobę. Ja odcięła sie totalnie. Jak mu zdrowie zajrzało w oczy to odrazu się zmienił. TŻ czuje sie super u mnie. Z moimi bratem ciągle się czubi Z ojcem nawet sam w sklepie siedział w środę.

Nie dodałam jeszcze że sprzedalismy lodówkę, która kupiliśmy po ślubie i w sobotę dostaliśmy po wielu bojach film z wesela. Niestety jakość pozostawia wiele do zyczenia, ale da się przeżyć.

Ostatnio jeszcze TŻ DOSTAŁ 250 zł mandatu za spowodowanie kolizji drogowej której nie jest winien :/ Żałujemy,że do sądu nie poszliśmy tylko przyjeliśmy mandat. Na skrzyżowaniu w literze T jest pierwszeństwo w Literze L . TŻ jechał na pierwszeństwie i gościu z za zakrętu wyjechał na pierdzikółku też na pierwszeństwie, ale ściął zakręt bo jechał po osi jezdni a nie prawą stroną:/
Misiak który dowalił mu mandat gral nam na weselu i jest z naszej wioski i tak nie sprawiedliwie ocenił TŻ. Menda istna!!!
Porażka:/

a ten od mandatu... no menda no
Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Ale wczoraj zrobiliśmy sobie z Tżtem wycieczkę pojechaliśmy do jego siostry zostawiliśmy samochód i poszliśmy do lasu oczywiście jak nas zobaczył bratanek tżta to już nie chciał nas puścić i poszedł z nami, tyle, że mały ma niecałe 2 latka więc większość czasu spędził u nas na rękach albo u tżta na barana a ciężki jest strasznie...chodziliśmy jakąś godzinkę i wróciliśmy normalnie wykończeni...ale fajnie było

ja w sobotę siedziałam z siostrzeńcami - obejrzeliśmy Króla Lwa 3 razy pod rząd
Stary 2010-04-26, 11:52   #1567
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość

dziewczynki ja w sobotę miałam wystawioną swoją cierpliwość na ciężką próbę...pisałam Wam, że chcemy dac babci na ur fotkę ze slubu powiekszoną w ramce.
W czwartek zlozyliśmy zamówienie w Fotojokerze i na sobotę po 13 byl odbior...
zajezdzamy w sobote i gośc zaczyna szukanie, przekopal pol sklepu i mowi ze nie ma !!!
myslalam ze wyjde z siebie...dodam tylko, ze zdjecie na plytke nagrywal nam i odpowiednio kadrowal pracownik sklepu a okazalo się ze plik nagrany jest z bledem
pan nam powiedzial, że na wtorek bedzie, wiec mu wykrzyczalam ze co za ciemnoty tu pracują, bo rozumiem gdybym to ja nagrywala, osoba ktora sie nie zna i robiłaby to pierwszy raz, ale pracownik sklepu!
TRAGEDIA nigdy wiecej niczego u nich nie zamowie i nie kupie. Oczywiscie anulowalismy zamowienie.
Zostało nam Media...a tam jedynie najwiekszy rozm 20x30 wzielismy opcje ekspres po godzinie fotka byla...nie tak jak chcielismy ale z pustymi rekami gkupio bylo pojsc.
Także Anika jesli teraz bedziemy wywolywac fotki to jak nic korzystac bedziemy z tej stronki i firmy ktorą polecilas.
Kurcze my też mieliśmy ostatnio podobną sytuację ze zdjęciami, tyle, że nie w Fotojokerze...Teściu jechał odwiedzić swojego ojca w Krakowie i chcieliśmy mu dać parę zdjęć ze ślubu i tam kilka jeszcze innych...no i poszliśmy do takiego maleńkiego stoiska w Nomi. Ostatnio facet nam wywołał tam zdjęcia w godzinę i całkiem fajne były i niedrogie...Ale wtedy był jakiś inny gościu, dajemy mu pendrivea, on zrzucił zdjęcia i mówi, że na poniedziałek do odebrania (my byliśmy w sobotę i teściu miał jechać w ten sam dzień wieczorem) a my co? Ostatnio wywołał nam tutaj pan w godzinę, a ten gościu, że niemożliwe, ze oni tak nie wywołują, a my jak nie wywołują jak nam wywołał, a on, że jak już to najwcześniej na 16 (my byliśmy ok. 9) aż nas zatrzęsło, wkurzyliśmy się i poszliśmy wywołaliśmy w rossmannie w tej maszynce od razu nam wydrukowała tyle, że płaciliśmy 0,99 zł
Stary 2010-04-26, 11:53   #1568
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dziewczyny orientujecie sie moze na temat tej karty euro26?/ tzn nie ejstem ubezpieczona w Pl, poza ta kartą. Czy mogę isc normalnie do lekarza na tę karte, czy ona jest tylko od nagłych wypadków??
nie mam pojecia

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Ja już sobie poukłądałam własnie tak ładnie i szczerze powiem, że tak mi się podoba, że czasem jak głupia stoje i patrze jak to sobie wszystko ładnie poukładałam i tak po mojemu TŻ niestety nie zważa na te zasady i odkłada wszystko jak popadnie ale uczy się powoli
ja jak sie przeprowadzalismy to mialam zalecenie od lekarza lezec - wiec "urzadzali" mnie przyjaciele no i mama z siostra, wiec wsyztko jest nie po mojemu.. ale stwierdzilam ze ze 2 miesiace popatrze zobacze "gdzie mi siega reka jak o czym mysle" no i teraz ju wiem
aaaa tz no nic bedzie sie musial przyzwyczaic.. pewnie jak twoj na poczatku bedzie odkladal zle, no ale

Emilia teraz juz bedzie lepiej! zobaczysz

Cytat:
tak, czyli razem 28

Cytat:
Rybulka, Marta dziewczyny super wyglądacie oba brzuszki kształtne i krągłe tak jakby zamiast Miłosza i Patryka piłki w nich siedziały. Ciekawa jestem dziewczyny jak będziecie wyglądać w ciąży z dziewczynkami
dziekuje... zobaczysz jak bedziemy z dziewczynkami hahahah
aaaaa co do foto.. szkoda slow...
dobrze ze sie dobrze skonczylo...

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

Szanty to już byłby hardkor
moj najstarszy szwagier sluch (brat tz) tragedia
Stary 2010-04-26, 11:55   #1569
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
UWAGA
bede sie chwalic
maz mnie obfotografowal z kazdej strony sobie mnie poogladacie.. 24 tydzien i 4 dzien czyli 25 3 kg na plusie

a to my Klusia i Kopytko
(oczywiscie ja to Klusia a brzuszkowy Patryk to kopytko ) tak maz nas nazywa

P.S. nie przejmujcie sie tlem przygotowujemy sie do remontu a nie chcialo mi sie bawic i go zmieniac
Prześlicznie wyglądasz ja też chce taki brzusio
I widze kolczyki odemnie ślicznie sie prezentują na twoich uszach

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 11:56   #1570
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

ja w sobotę siedziałam z siostrzeńcami - obejrzeliśmy Króla Lwa 3 razy pod rząd
A ile lat ma Twój siostrzeniec??

Zapomniałam napisać

martucha84 super brzusio, kwitniesz po prostu

Edytowane przez monarika
Czas edycji: 2010-04-26 o 11:57
Stary 2010-04-26, 11:57   #1571
kliwia
Zakorzenienie

martus piekny spiczasty brzusio!!!!!
atomufka trzymam kciuki za poszukiwania.

helol
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 12:03   #1572
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Prześlicznie wyglądasz ja też chce taki brzusio
I widze kolczyki odemnie ślicznie sie prezentują na twoich uszach
dzikujje..... a twoje kolczyki robia furore nosze je codziennie.. codziennie inne tz jest zachwycony a taki bym zdziwiony po co mi tyle par bo ja jak cos to w koralach chodzilam mam mnostwo korali a teraz mam faze na kolczyki i jak sie u ciebie obkupilam to nosze.. i znajomi sa w szoku ze takie piekne i tak super wygladaja z atak niska cene nie ukrywajmy no a ze nie nosilam kolczykow to teraz kazdy je widzi

Cytat:
A ile lat ma Twój siostrzeniec??

Zapomniałam napisać

martucha84 super brzusio, kwitniesz po prostu
dziekujeeeeee

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

helol
dziekuje stesknilam sie juz za toba czarownico
Stary 2010-04-26, 12:05   #1573
Emilia211
Zakorzenienie

aniaaa84 nie miła przygoda :/ tak to jest , jak człowiekowi zależy to go tak olewają:/

Maja102 menda do kwadratu bo tablica tylko odpadła - dwa zadrapania , a on chciał zabrać dowod rejstracyjny i na lawete jakby Tż jakimś kaszlunem jechał. Popisal się jak cholera\

Martucha brzusio boski! ja też chceeeeeeeeee

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2010-04-26 o 12:09
Stary 2010-04-26, 12:07   #1574
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze my też mieliśmy ostatnio podobną sytuację ze zdjęciami, tyle, że nie w Fotojokerze...Teściu jechał odwiedzić swojego ojca w Krakowie i chcieliśmy mu dać parę zdjęć ze ślubu i tam kilka jeszcze innych...no i poszliśmy do takiego maleńkiego stoiska w Nomi. Ostatnio facet nam wywołał tam zdjęcia w godzinę i całkiem fajne były i niedrogie...Ale wtedy był jakiś inny gościu, dajemy mu pendrivea, on zrzucił zdjęcia i mówi, że na poniedziałek do odebrania (my byliśmy w sobotę i teściu miał jechać w ten sam dzień wieczorem) a my co? Ostatnio wywołał nam tutaj pan w godzinę, a ten gościu, że niemożliwe, ze oni tak nie wywołują, a my jak nie wywołują jak nam wywołał, a on, że jak już to najwcześniej na 16 (my byliśmy ok. 9) aż nas zatrzęsło, wkurzyliśmy się i poszliśmy wywołaliśmy w rossmannie w tej maszynce od razu nam wydrukowała tyle, że płaciliśmy 0,99 zł
Brak słów
jak oddawałam w media na ekspres to pokazałam gościowi kopertę, bo w ciągu godziny miało to być zrobione i owszem spojrzeć spojrzał, ale po 30 min podeszlam do stoiska i koperta nadal w koszyku leżała na szczęście za chwilę była zmiana i facet, który na niej był wywołał mi fotkę w niecałe 10 min da się da się...

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

helol
cześć
Stary 2010-04-26, 12:10   #1575
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

odnośnie karty zadzwoniłam na infolinie i już wiem wszystko
Cytat:

Madzia co do wyjazdu to zdrowie ważniejsze, a za żadną kasę się go nie kupi. Zrób porządek z ręką i odstaw tabsy...skoro im szybciej tym lepiej. ja bym nie czekała dwóch miesięcy będąc w Waszej sytuacji.
Z obcasem bezcenna akcja
.
No własnie tez tak sadze. własnie dzwoniłam do męza, ze musimy sie w PUpie zarejestrowac bo nie mamy ubezpieczenia

I zaczął sie temat Holandii. wiec powiedziałam mu wprost,z e ja juz nie chce jechac. Bo to i tak miało byc tylko na 2 miesiące. a ja się boje o rękę. I ze nikt nie da nam pewnosci ze te 2 miesiące pracę będziemy mieli. Jeszcze chwile wczesniej rozmawiałam z mamą i ona powiedziała to samo (sama bała sie mi to powiedziec, dopiero jak ja zaczełam to mnie poparła). Niestety TZ jest napalony na wyjazd jedyne co przemawia aby zostac to moja reka. i ma o tym pomslec. W kazdym razie na dniach trzeba podjąc decyzję, bo jak cos to trzeba tutaj szukać pracy

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 12:16   #1576
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Martucha brzusio boski! ja też chceeeeeeeeee
dziekuje... jak chcesz to wiesz... no zagadaj do meza napewno ci zrobi tyle to przyjemnosci
Stary 2010-04-26, 12:19   #1577
monarika
Wtajemniczenie

ania20m a potrafiłabyś zrobić kolczyki podobne do tych??

http://im1.modna.pl/e6/54/kolczyki_e...23188b-max.jpg

http://srebrnykot.blox.pl/resource/j...e_grona_1a.jpg

http://im2.modna.pl/85/15/kolczyki_8...6d37d5-max.jpg

Oczywiście nie takie same tylko takie ala grona ??

(Zdjęcia Google )
Stary 2010-04-26, 12:23   #1578
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
dzikujje..... a twoje kolczyki robia furore nosze je codziennie.. codziennie inne tz jest zachwycony a taki bym zdziwiony po co mi tyle par bo ja jak cos to w koralach chodzilam mam mnostwo korali a teraz mam faze na kolczyki i jak sie u ciebie obkupilam to nosze.. i znajomi sa w szoku ze takie piekne i tak super wygladaja z atak niska cene nie ukrywajmy no a ze nie nosilam kolczykow to teraz kazdy je widzi
wiesz jakby co to możesz polecić znajomym moje wyroby

Rybulko i Ktosiu - paczuszki wysłane, i zapraszam w poście nr 9 DOKŁADKA

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
ania20m a potrafiłabyś zrobić kolczyki podobne do tych??

http://im1.modna.pl/e6/54/kolczyki_e...23188b-max.jpg

http://srebrnykot.blox.pl/resource/j...e_grona_1a.jpg

http://im2.modna.pl/85/15/kolczyki_8...6d37d5-max.jpg

Oczywiście nie takie same tylko takie ala grona ??

(Zdjęcia Google )
No pewnie że tak już kiedyś podobne zrobilam jak na zdjęciu z 1 linku a jakie kolory byś chciala?

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 12:23   #1579
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
wiesz jakby co to możesz polecić znajomym moje wyroby

Rybulko i Ktosiu - paczuszki wysłane, i zapraszam w poście nr 9 DOKŁADKA

aniuska jak bedziesz robic te trzecie dla monariki to ja tez chce!!!!!!!
moga być błękitne

bosskie są

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 12:24   #1580
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje... jak chcesz to wiesz... no zagadaj do meza napewno ci zrobi tyle to przyjemnosci
napewno narazie mi nie zrobi
Wczoraj wieczorkiem było tyle przyjemności,że można było się zapomnieć, ale TŻ nagla mówi to magiczne słowo gdzie się g.... ???

i dupa !
A na poważnie to :
czekamy na więcej kasy w portfelu a potem dzidzia

Stary 2010-04-26, 12:27   #1581
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość

Agatek noo nieciekawie . Ja nie lubię takich sytuacji, czasem Tż wyjmie kasę z naszego miejsca ( nooo z mąki brylanty :P) i mi o tym nie powie to mu robię awanturę bo ja sobie coś tam planuję itd a tu patrze i kupa.
Podobno to ma się już nie powtórzyć, bo się ostatnio wściekłam i poiwedziałam że ja mu nie bronię brać kasy bo jest nasza współna ale nie może być tak , że po 1 kasa się roztapia nie wiadomo na co a potem nawet na chcleb nie ma.
Ja wiem , że fajnie jest mieć kase przy sobie i kupić sobie to czy tamtmo. Ale ja chciała bym wiedzieć kiedy on bierze , bo potem planuję zapłatę rachunku a tam 50 zł brakuje np.
No widzisz sama, dlatego ja nie chcę mieć wspólnych bo się by ta kasa rozłaziła... a tak rozmawialiśmy o tym chyba ponad godzinę, skończyło się płaczem i zasnęłam, bo już słuchać i patrzeć na niego nie mogłam a dziś chyba prześpię cały dzień, bo bo tym maratonie nie daje rady albo pójdę sobie na spacer jak tż wróci, może pójdzie po rozum do głowy...

zielony_motylek wpadaj od czasu do czasu do nas, bo niektórzy to pewnie nie wiedzą kim jesteś już hehe

mikrokrólikowa śliczną miałaś suknię ślubną dużo za nią dałaś??

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 12:28   #1582
klion78
Zadomowienie

Witajcie kochane
Bardzo się już za Wami stęskniłam, ale w domu w związku z brakiem hasła wciąż nie mam dostępu do Wizażu, a w pracy jestem w trakcie przenosin do nowego biura i z kolei nie mam internetu Czy któraś z Was mogłaby mi streścić czy wydarzyło się coś ważnego na wątku? Na chwilę tylko dorwałam się do komputera, a jestem bardzo ciekawa co u Was.
Stary 2010-04-26, 12:33   #1583
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
odnośnie karty zadzwoniłam na infolinie i już wiem wszystko

No własnie tez tak sadze. własnie dzwoniłam do męza, ze musimy sie w PUpie zarejestrowac bo nie mamy ubezpieczenia

I zaczął sie temat Holandii. wiec powiedziałam mu wprost,z e ja juz nie chce jechac. Bo to i tak miało byc tylko na 2 miesiące. a ja się boje o rękę. I ze nikt nie da nam pewnosci ze te 2 miesiące pracę będziemy mieli. Jeszcze chwile wczesniej rozmawiałam z mamą i ona powiedziała to samo (sama bała sie mi to powiedziec, dopiero jak ja zaczełam to mnie poparła). Niestety TZ jest napalony na wyjazd jedyne co przemawia aby zostac to moja reka. i ma o tym pomslec. W kazdym razie na dniach trzeba podjąc decyzję, bo jak cos to trzeba tutaj szukać pracy
Patrz Madzia jak to się dziwnie układa, Wy macie możlwiość pracy w Holandii ale z wiadomych względów rezygnujecie, my chcemy wyjechać, ale nie ma ofert pracy dla nas obojga

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane
Bardzo się już za Wami stęskniłam, ale w domu w związku z brakiem hasła wciąż nie mam dostępu do Wizażu, a w pracy jestem w trakcie przenosin do nowego biura i z kolei nie mam internetu Czy któraś z Was mogłaby mi streścić czy wydarzyło się coś ważnego na wątku? Na chwilę tylko dorwałam się do komputera, a jestem bardzo ciekawa co u Was.
Klion a nie próbowałaś skorzystać z tej opcji zapomiałam hasła? wizaż chyba tak jak każda stronka musi mieć coś takiego. wtedy na maila posłaliby Ci ich hasło i dzięki temu Ty mogłabyś ustanowić sobie swoje nowe
Stary 2010-04-26, 12:36   #1584
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Patrz Madzia jak to się dziwnie układa, Wy macie możlwiość pracy w Holandii ale z wiadomych względów rezygnujecie, my chcemy wyjechać, ale nie ma ofert pracy dla nas obojga
Aniu, ja tez nie wiem czy bysmy mieli pracę w Holandii. Pewną od lipca bysmy mieli, ale do tego czasu?? nie mam pojęcia. Teraz cienko z pracą (jakis taki martwy okres jest w kwietniu, maju i czerwcu.

Stary 2010-04-26, 12:41   #1585
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Aniu, ja tez nie wiem czy bysmy mieli pracę w Holandii. Pewną od lipca bysmy mieli, ale do tego czasu?? nie mam pojęcia. Teraz cienko z pracą (jakis taki martwy okres jest w kwietniu, maju i czerwcu.
Macie juz takie doswiadczenie, ze nawet gdyby nie bylo pracy w miejscu w ktorym do tej pory pracowaliscie to mysle ze spokojnie cos gdzies indziej by sie znalazlo.
Stary 2010-04-26, 12:42   #1586
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Macie juz takie doswiadczenie, ze nawet gdyby nie bylo pracy w miejscu w ktorym do tej pory pracowaliscie to mysle ze spokojnie cos gdzies indziej by sie znalazlo.
tylko, że do tego aby gdzieś indziej szukać, trzeba by było mieć swoje mieszkanie. Wiec to odpada

Stary 2010-04-26, 12:46   #1587
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane

slońce wyczailam gdzie znienia się haslo!!!

na samej górze masz taki pasek

aktualnie buszujących wiżażanek 2222222 witaj anika wyloguj się ustawienia twoje recenzje wyłącz reklamy

klikasz w ustawienia

troszke niżej masz takie pola jak PANEL KONTROLNY /// POTEM TWÓJ PROFIL

KLIKASZ W EDYTUJ PROFIL

I TAM MASZ NA POMARAŃCZOWYM POLU ZMIANA MAILA I HASŁA

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 12:49   #1588
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
tylko, że do tego aby gdzieś indziej szukać, trzeba by było mieć swoje mieszkanie. Wiec to odpada
a no tak mieszkanie i tylko taka pierdoła ludzi hamuje przed wyjazdem tak w ciemno...
Stary 2010-04-26, 12:54   #1589
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
a no tak mieszkanie i tylko taka pierdoła ludzi hamuje przed wyjazdem tak w ciemno...
No własnie.
A dodatkowo nikt ci mieszkania nie wynajmie, jesli nie masz zasiwadczenia, ze pracujesz hehe

Stary 2010-04-26, 12:55   #1590
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:

No pewnie że tak już kiedyś podobne zrobilam jak na zdjęciu z 1 linku a jakie kolory byś chciala?
Aniu a napisz mi ile one by tak mniej więcej kosztowały?? Bo mi by się przydały z 2 lub 3 pary w różnych kolorkach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości