|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Dziękuje za wyrazy współczucia...
na szczęście jakoś usnęłam...Cytat:
Cytat:
chciałbym coś znaleźć, ale najchętniej w zawodzie...![]() baja_86 a wydawałoby się, że wykształceni ludzie wiedzą co to znaczy trochę szacunku... tym bardziej, że to kierunek studiów pedagogika, na którym się uczymy jak traktować dzieci, a oni dają taki przykład! ![]() Daysy85 dobrze, że z ubrankami wszystko ok ![]() Madzialenka12344321 hahaha z tymi flekami to niezłe heca ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
hehe ![]() kumpela naszczęście już nie przychodzi miała mi pomóc w dzień ślubu sama dekorowałam salę i chciałam aby ktoś kto nie będzie jako gość na ślubie pozawieszał balony na płot ośrodka w którym mieliśmy wesele Zapytałam jak przyszła czy mi pomoże : ona że tak. Tego też dnia kiedy przesiadywała zaczęła mnie ostro wkur. , bo nos maczała mi w papierach i powiedziałam jej że mój tato powiedział na nią że jest głupia,że wysiaduje godzinami w sklepie - nie tak w prost ale w tym sensie jej powiedziałam- co oczywiście było prawdą. Na drugi dzień miała przyjść do sklepu po balony i wstążki Wchodzi i mówi : Skoro jestem głupia i tak sądzi Twoja rodzina to nie pomogę Ci. Od tej pory zaczęła się ostra jazda. Napisała ese że wcześniej będę rozwódką niż mężatką. W ogóle to co jej mówiłam poodwracała. Mówiła,że dzieci swoje ( których nawet nie poczęlam ) chce odizolować od dziadka itd. Ja dzwoniłam do niej - nie odbierała, więc też esem jej ostrym odpowiedziałam. (ps. to jest 30 letnia dziewczyna---singel) Ktokolwiek przed ślubem mi nie pomagał tylko mnie jeszcze stresował i mówił źle na temat mój i mojego TŻ jest u mnie przekreślony. Dla mnie to był taki stresujący czas, że nie mogę zapomnieć nikomu kto mi zrobił przykrość w tym czasie. Po ślubie siedziałam w sklepie z TŻ bo mój tato był w szpitalu i nie uwierzycie ale ona ku... przyszła z matką swoją i chciała chodnik !!! Uciełam jej tak krzywo,że w głowie się nie mieści. A kiedy zamykała drzwi powiedziałam- zapraszam za miesiąc na nasz rozwód Póżniej jeszcze była chyba tylko raz i tez z matką- bo sama ma cykora!!! :pala :Ma czelność dziewucha odświeżacz nie pomógł ![]() ![]() jak mi przyjdzie jeszcze dzisiaj jakiś śmierdziel to go wn wiadrze od mopa zamocze!!! nie rozumiem jak facet może tak śmierdzieć Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2010-04-26 o 14:31 |
|
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kiedys jak pracowałam na stoisku poligraficznym przy ksero to przychodził facet ktory miał milion spraw pozakładanych i wlaściwie codziennie po kilkadziesiąt pozwów wniosków zgłoszeń do prokuratury do kserowania pracowało na strzy osoby i jak go widzielismy to robilismy losowania kto go obsługuje a zapach hmmm pomieszanie brudu i kilogramów cebuli i czosnku smród obrzydliwy az mnie zatrzesło na to wspomnienie
|
|
|
#1624 | ||||
|
Zakorzenienie
|
bede bede
iwogole to tak zrobisz laskom te grona.. to ja tez sie chyba skusze bo mi sie podobaja ale musze najpierw zobaczyc![]() wlasnie wlazlam tz do wany w samych kolczykach.. i chyba juz na dobre sie przekonal ze warto przyknac oko na moje drobne szalenstwa ![]() :Cytat:
nawet niewiedzialam ze jestem w ciazy a twarz mialam jak pizza jak nigdy ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co za laska.... ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- wogole zlozylismy wnoiski o dowod i zawiezlismy moj pit, wszytko dobrze wypelnione wszytko zajelo nam 40 minut... bylam w szoku i pierwszy raz sie ucieszylam ze mam pit 36 a nie 37.. jak na niego klnelam ze durny tak teraz widzac kolejki do 37 to bylam przeszczesliwa u mnie 3 osoby a tam... ojej...
|
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA TEZ SKŁADAŁAM PIT 36 --- ŻADNEJ KOLEJKI NIE BYŁO HIHI
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2010-04-26 o 14:39 |
|
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Emilia zdarzają się śmierdzące wyjątki
znam to uczucie jak ktoś taki wchodzi...Martucha wyglądasz pięęęknie ten kolor ten błysk w oku , hoho dziwie się, ze Wojtek dokończył sesję...![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj mama mi powiedziała, że jak była ze mną w ciązy to non stop chciała jesc śliwki w czekoladzie. a jak z moim bratem to landrynki
![]() dziewczyny, myslicie, ze problemy albo łatwośc zajscia w ciąze są dziedziczne?? Ze jesli matka nie miała problemów i udawało jej sie to pierwszym razem to córka tez tak powinna miec, czy to raczej sie nie ma jedno do drugiego??
|
|
|
|
#1628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dołączam się do pytania ![]() Ana** tylko wziąć i wynocha !!!!!!!!!! bo kiedyś się porzygam na nich!!! |
|
|
|
|
#1629 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Masz coś do singli? ![]() Cytat:
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-04-26 o 14:49 |
||||
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
raczej to nie jest zalezne jak matka tak i corka. indywidualnie wg mnie. niektore kobeity zdrowe blokuja sie psychicznie np. no i owszem pewne schorzenia ukladu rozrodczego moga byc dziedziczne
ja sobie chcilam kupic takie nsutniki jak w Lejdis mialy i se pokrecic
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-04-26 o 14:47 |
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wątpie aby to miało związek
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-05-24 o 18:43 |
|
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ma do rzeczy bo ją zżera zazdrość ,ze ja mam TŻ, a ona jak opętana na sympatii siedzi do nocy Nie mam nic do singli, którzy są nimi z wyboru i na siłę nie szukają miłości. Takie jest moje zdanie. |
||
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle jest z siebie dumna!!!
ale co się stresu najadłam to moje... Miałam te zabawy w szkole w weekend przedstawić. W sobotę miała być zabawa śródlekcyjna no i miała się nie powtórzyć wśród 25 dziewczyn...a ja byłam ostatnia a to dlatego, ze jestem pierwsza na liście. Pytałam się dziewczyn, która jaką ma i okazało się, że jedna miała tą co ja, ale że była przede mną to ją wzięła... . W szkole czekam na swoją kolej... i ostatnia dziewczyna przedstawia i wiecie co? miałam tą moją... Ale nie dałam się... miałam 2min na wymyślenie zabawy... poszłam na żywioł i udało się...
|
|
|
|
#1635 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#1636 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Emilia, rzeczywiście, ostatnie miesiące Was nie rozpieszczały... Trzymam kciuki, żeby teraz już było tylko lepiej ![]() Cytat:
![]() Ja też jestem ciekawa jak będziemy wyglądały z dziewczynkami w brzuchach ![]() A jak widzę te słodkie dziewczyneczki kilkuletnie, to ach! TŻ kiedyś nie chciał słyszeć o drugim dziecku, a teraz mówi, że ok, po doktoracie Oj, zdarzają się bardzo "kompetentni" pracownicy... Cytat:
TŻ za to nie lubi, jak noszę kolczyki, bo on uważa, że mnie to boli Cytat:
![]() Cytat:
Tak, Miłosz to już całkiem mądry chłopaczek ![]() Gratuluję egzaminu i trzymam kciuki za wenę ![]() Cytat:
![]() Ciężko czasem wytrzymać |
|||||||
|
|
|
#1637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja babcia miała 8 dizeci, jej siostra - żadnego Przeskoczyło na moją mamę. A potem na mnie (i mam zamiar zakończyć to durne fatum na sobie) Cytat:
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-04-26 o 15:10 |
|||
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulka
![]() Maja ![]() ![]() Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2010-04-26 o 15:10 |
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Martucha Ty mówiłaś, że masz laminarkę
polecasz jaką firmę? masz A4 czy A3? i jak laminujesz, na gorąco czy na zimno? bo rozważam zakup .---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() Na którym drzewie jest najwięcej szyszek- kręcenie głowa raz w jedną raz w drugą stronę ![]() Dosięganie gałęzi- unoszenie ramion wysoko i wspiananie się na palcach. Zbieranie szyszek- skłony Lecące liście- ćw. oddechowe, oddmuchiwanie ich ![]() i marszem wracamy do klasy ![]() Mój wymysł ![]()
|
|
|
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mykam ![]() życzę Wam smacznego obiadku i erotycznej nocy ![]() papatki
|
|
|
|
|
#1641 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi, może coś takiego?
http://www.allegro.pl/item1009527370...cow_roz_4.html Ja miałam zwykłą bardotke, chociaż wkładki też były w sukience, ale jakoś w staniku czułam sie pewniej
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
to super z tymi nakladkami
![]() Emila ta Twoja kolezanka to jakas nieteges ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
6 synow ![]() Ja chce druga tez coreczke, ale z tego, co zauwazylam, ze siostry jak sa dwie to czasem trudno im sie dogadac:/ mona dziekuje za tego linka |
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może mi się coś miłego przyśni... ![]() albo ktoś
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-04-26 o 15:40 |
|
|
|
|
#1644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za tym idzie mam 5 szwagrów ![]() ale jest miło jak sie wszyscy zjezdzają ja urodziny lub swięta ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
|
|
|
#1645 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
takie pomysły są najlepsze
|
||||||
|
|
|
#1646 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczeta!!!!
Ale się chora obudziłam nos zawalony, kichgnie i straszliwy bol gradla z chrypa ale i tak mam swietny humor, bo dzis bank przelała nam pierwsza transze, wiec mozna budowac Cytat:
niestety TZ nie lubie tego oglądac.Cytat:
Cytat:
![]() a na TZa bym się wkurzyła kurcze w nieciekawej sytuacji bylas w sklepie nie majac czym zapłacic lepiej z nim pogadajCytat:
![]() [ lece na dzialeczke, pozniej bede nadrabiac
|
|
#1647 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i po bokach już nic nie mają.o taki http://www.allegro.pl/item998485916_...bra_roz_b.html
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje własnie zastanawiam sie czy jej nie wystawic na allegro a cena z metki to 2900 ale okazało sie przy zakupie ze to ostatni model i juz mi nie zamówią do sklepu i trzeba przerabiać wiec mi opuściła babka trochę
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeść dziewczyny
|
|
|
|
#1650 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny doradźcie prosze, jakie buciki kupić do tej sukienki?
Dawidek 18.10.2012 57cm i 3340g szczęścia Nasz Ślub 30.05.2009 Edytowane przez mona_ja Czas edycji: 2010-04-26 o 16:23 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

na szczęście jakoś usnęłam...

Sprawdz w sklepie z bielizna
Masz coś do singli? 

. W szkole czekam na swoją kolej... i ostatnia dziewczyna przedstawia i wiecie co? miałam tą moją...

stoję w kasie i czekam aż karta się przyjmie bo chciałam iść na przerwę i sobie śniadanie kupiłam, a tam nic!! 2 razy wbijałam pin i odrzucone... więc dzwonię i się pytam czy brał mi pieniądze, a on że tak wczoraj
lepiej z nim pogadaj