![]() |
#391 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadmierne Pocenie!!
to powiedzcie dokładnie jak trzeba ten Atidrol używać.
Na suchutkie pachy wieczorem smarujemy, rano zmywamy i stosujemy zwykły dezodorant? jeśli tak to mam 2 pytanka jeszcze: czy konieczny jest ten dezodorant na końcu i czy smarujemy Antidralem raz, jeździmy tą kulką w te i z powrotem, czy jakieś 3 razy tak żeby w każdym miejscu on był? A tak apropo to Rexona mi nic a nic nie pomogła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Zadomowienie
|
ja Wam powiem, ze dzieki antidralowi w mojej szafie zagoscily nowe kolory bluzek
![]() kiedyś tylko krolowała czerń, a dlatemu co by nie było widać tej niagary pod pachami. używałam go w tamtym roku przez tydzień..... iiiii się skończyło ![]() a najlepsze jest to ze odkrylam antidral dzieki wizażowi ![]() p.s. kurcze to brzmi co najmniej jak reklama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
BAN stały
|
Tez odkryłam antidral dzieki wizaz.pl
![]() ![]() Mam pytanie do stosujacych A. pań : Jak czesto nakładacie go na noc? raz w tygodniu, codziennie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Zadomowienie
|
A ja czy lato, czy zima zawsze mam plamy na bluzce, potwornie sie poce. Dzis kupilam antidral i mam male pytanko, czy po kazdym stosowaniu tak piecze, czy po paru razach uzywania juz nie? Wlasnie sie powstrzymuje od drapania, tak mnie to meczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Zadomowienie
|
Dziś kupiłam Antidral, bo zaczęła mnie męczyć wilgoć pod pachami. Normalne antyperspiranty nie chronią do sucha, a chyba nie pocę sie jakoś ogromnie. Jutro zacznę stosować, ale tez nie wiem w końcu jak to ma być: czy stosuje sie przez tydzień codziennie czy normalnie. Na opakowaniu nic o tym nie ma, tylko żeby stosować co 2-3 dni. I czemu akurat na nockę? Pozdrowienia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
A mi nadal nic nie pomaga
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Wtajemniczenie
|
Kupiłam Antidral i pierwszy raz zastosowałam we wtorek. Do dzisiaj 2 raz go jeszcze nie użyłam, ale nie powiem na pewno czy jeszcze działa, bo nie nosiłam bluzek na których można by to było sprawdzić. Ale nic nie zauważyłam, więc raczej było dobrze.
Pytacie się jak często go stosować. Myślę, że każda z was musi sama to wyczuć, zobaczyć i wtedy zdecydować. Nie ma sensu za często skoro i tak pomaga. Ja następny raz znowu spróbuję we wtorek i zobaczę czy raz na tydzień mi wystarczy. A co do pieczenia, to mnie piekło tylko na początku, potem poszłam spać i już nic nie czułam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie jest to spowodowane najdrobniejszym stresem... Czasem mysle czy jestem jakas psycholka ze az tak sie stresuje czy cos, ale w domu mam suche paszki, a w szkole, przy tablicy itp. odrazu robie sie "mokra" hehe... Macie jakies rady na taki przypadek stresowy? ![]() Aha.. i stosowalam antidral przez jakis czas, ale średnio pomagał ![]() Edytowane przez SugarFinn Czas edycji: 2008-05-03 o 13:40 Powód: dopisek; ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Zadomowienie
|
No właśnie posmarowałam paszki Antidralem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
BAN stały
|
mnie szczypalo tylko leciutko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Stosowała może któraś z was preparatu "Aquaselin" Oceanic'a?;> To chyba coś nowego, bo wcześniej o tym nie słyszałam, a ciekawi mnie, czy działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
BAN stały
|
Jezeli chodzi o antidral: uzylam, rano umylam oaszki i zastosowalam Nivea w kulce jak co dzien. Dzien byl bardzo duszny, slonca malo, mialam dopasowany szary sweterek i pomimo duzej aktywnosci - sprzatanie, spacer, i fakt ze bylo duszno, nie mialam ani kropli potu pod pacha!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Zadomowienie
|
Hej! Ja uzylam antidral dopiero 2 razy i zero mokrych pach! Tak sie ciesze, bo ja mialam z tym duzy problem. Balam sie ,ze mi nie pomoze, bo tez takie opinie o antidral mozna tu przeczytac. Dziekuje Tej, ktora antidral odkryla i sie z nami tym podzielila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
BAN stały
|
Tez dziekuje tej osobie! Dzis kolejny dzien bez plam! A bylo sloooonce, duszno i wysoka temperatura, a ja jeszcze dzwigalam z dworca swoja torbe wielgachna, a potem szybkim marszem na uczelnie i jest ok!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: pocenie się
tez mialam podobny problem... kupilam antidral i mi pomogl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
BAN stały
|
Ja jestem naprawde wdzieczna osobie ktora tutaj na forum powiedziala o tym srodku! Bylam wczoraj na imprezie, scisk niesamowity a antidral po raz kolejny dal rade, zero mokrych pach, tylko plecki troche
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Konto usunięte
|
Agemia mam ten sam problem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Wtajemniczenie
|
Nie można go stosować po depilacji, ale jak ja użyłam go we wtorek wieczorem a w sobotę po południu ogoliłam pachy, to też szczypało niemiłosiernie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Konto usunięte
|
Musze spróbować Antidral bo jeszcze go nie używałam. Widze że wszystkim wizażankom odpowiada wiec może i ja będe zadowolona. Kupie, wypróbuje i dam znać!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dziewczyny powiedzcie mi dlaczego Antidral sie na noc stosuje??jak sie na noc posmaruje a rano przed wyjsciem podczas kąpieli paszki przemyje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Konto usunięte
|
Kupiłam wczoraj Antidral ale musze poczekać jeszcze ze 3 - 4 dni bo we wtorek zgoliłam sobie włosy pod pachami i mam lekko podrażnioną skóre. No właśnie skąd niby wiecie że trzeba smarować dezodorant na noc a potem rano zmyć? Na opakowaniu nic takiego nie pisze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Rozeznanie
|
ja mslalam ze Antidral mi nie pomoze, bylo tak ze jednego dnia sie nim posmarowalam drugiego dnia juz sie nie pocilam a trzeciego tylko troszke, na 4 dzien posmarowalam znowu i pocilam sie jak kiedys, odczekalam tydzien i teraz jak smaruje idealnie chroni przed poceniem, problem jest taki ze wczesniej mnie paszki nie swedzialy a teraz strasznie swedza i pieka odrazu po zastosowaniu preparatu
ale jak najbardziej polecam !
![]() |
#415 |
Przyczajenie
|
Czy osoba ktora poci sie tylko w szkole, kosciele itp. a wogole nie poci sie w domu moze miec tarczyce lub inna chorobe? pytam bo nic mi nie pomaga (antidral tylko na poczatku) a moja mama choruje na tarczyce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Rozeznanie
|
a wiecie co ja mam podobnie jak siedze caly dzien w domu wogole sie nie poce, gorzej jak ktos do mnie przyjdzie albo ja gdzies wyjde, to tak jakby moja skora reagowala na innych ludzi i mimo ze sie nie stresuje bardzo sie poce przy kims
![]() ale teraz dzieki Antidralowi na szczescie problem zniknal ![]()
![]() |
#418 |
Przyczajenie
|
Tak... Antidral przywrócił mi pewność siebie
![]() Dziewczyny, jeśli macie problem z poceniem się nie czekajcie tylko biegnijcie do apteki po Antidral! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki kochane powiedzcie mi czy macie jakieś sposoby by po użyciu antidralu tak nie swędziało i piekło? Używam go tak jak potrzeba, a mimo wszystko nadal swędzi wrrrr
![]() Może jakimś kremikiem maźnąć by mniej swędziało czy jak? Czasami zasnąc nie moge bo się drapie jak małpa po pachach ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#420 |
Raczkowanie
|
.
od 12.01.2010r. jestem (nie głupią) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez serpentynka14 Czas edycji: 2013-01-25 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.