![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Antidral
Cytat:
skoro pomagal ci gdy uzywalas go na dzien, to mysle ze nadal powinnas tak stosowac ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Przyczajenie
|
po czytaniu waszych wypowiedzi postanowiłam sie skusić i kupić Antidral i niestety byłam już w conajmniej 7 aptekach i w każdej słysze że niestety nie ma i nie ma w hurtowni ;( nie wiem czy ja mam tylko takiego pecha że akurat na śląsku nie ma już nigdzie ;/ a najgorsze że za niecał edwa tygodnie ide wesele i chciałam mieć suche paszki i nie myśleć czy nie mam plam ;( ;( ;( ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kasq_ - radzę Ci poszukać w małych, osiedlowych aptekach, tam gdzie po prostu jeszcze nie jest wykupiony. Albo zamówić w internecie, ja zdesperowana już miałam to w planach ![]()
![]() |
![]() |
#514 |
Przyczajenie
|
Stosuję antidral jakieś 2-3 tygodnie i w tym momencie jestem zachwycona, w taki upał działa, jest naprawdę godny zakupu ;] Polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
A czy można uzywac Antidral na plecy? ????
bo strasznie mi sie poca i mam blamy na bluzce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Raczkowanie
|
rada dla wielu dziewczyn jest taka po 1. stosowac na noc ale nie golcie pach wieczorem tylko rano a po 2 nie zbywac go rano i bedzie ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny plotką jest,że Antidral wycofują,a prawdą jest,że zaczął się sezon i trudno z dostępnością. W mojej aptece zamawiałam i nie było-panie przy mnie zaczęły obdzwaniać hurtownie farmaceutycznie-faktycznie nie było Antidralu,ale zadzwoniły do jednej, na P (nie pamiętam nazywa),ale ponoć największa hurtownia w Polsce i też nie mieli na stanie,ale dostali dziś w centrali tej hurtowni w Warszawie Antdrial. Więc trudna dostępność,a nie wycofywanie
![]()
![]() |
#520 |
Wtajemniczenie
|
W dzisiejszy upał juz antidral nie dał sobie rady;-) nie mialam pach az tak mokrych jak zawsze ale byly wilgotne
![]()
![]() |
![]() |
#521 |
Przyczajenie
|
a czy na plecy można go tak samo stosować jak pod pachy?? tzn na noc i rano zmywać??
ksh - no właśnie zamierzam szukać go w małych aptekach z nadzieją ze gdzieś się jeszcze nie sprzedał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#522 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ale dziewczyny.... zauwazcie ze jak zatykacie antidralem gruczoly potowe znajdujace sie pod pachami to ten pot musie sie wydostawac innymi drogami... a skoro chcecie smarowac i plecy & rece & stopy i w dodatku pachy to.... ktoredy Wasze cialo ma oddawac wode?? nie mozna miec wszystkiego ![]()
![]() |
![]() |
#523 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja Antidral upolowałam w aptece, ot tak z głupoty, myślałam by kupić Etiaxil, a że ten do stóp nie działał polecono mi spróbować Antidral. Trafiłam w drugiej napotkanej aptece. Działa. ![]() ![]() Gorzej, że to piecze jak jasna cholera. Dopiero 3go dnia od golenia jest ok, tylko jak się tu latem golić co 4 doby... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Przyczajenie
|
ten antidral to cud !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez wlasnie zastanawiam sie jak z tym goleniem bo w lato gole zazwyczaj co 2 dni bo nie zbyt estetycznie wyglądają pachy z "jezykiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieczór 0 - po goleniu posmarowałam pachy obficie dobrze wchłaniającym się balsamem, wieczór 1 - zrobiłam to samo, wieczór 2 - po 48h zastosowałam Antidral. Nie było pieczenia. ![]() ![]() Wniosek: przy mojej suchej skórze mogę się golić co 2 dni i co 2 doby użyć Antidralu, jeśli mocno nawilżę podrażnioną skórę. ![]() Ciekawe na jak długo to się sprawdzi. ![]() Co do plamek - ja ich nie mam, ale ja rano myję pachy z tego pudru czy co tam jest za lepiszcze. Notabene ono się wcale do końca nie zmywa, ale zawsze coś. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
a ja stosuje raz w tygodniu
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Raczkowanie
|
Na mnie jednak już antidral nie działa
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
Po pierwszych uzyciach Etiaxilu byla rewelacje - z wielkich mokrych plackow (pocielam sie z nerwow :/) nie pozostala nawet plamka.. Potem jakos w ogole przeszlo i nie musialam go uzywac, a teraz znow sie zaczyna
![]() ![]() Za to moja mama stwierdzila ze dziala super, bo bluzki ma suchutki mimo upalu ![]() Moze i u mnie z czasem bedzie lepiej :P PS: Faktycznie mama z zachwytu nad Antidralem poleciala do apteki kupic jeden dla siebie i nie bylo juz-> bo nie ma w hurtowniach... (o wycofaniu nic nie mowili). Ale w drugiej aptece bylo ich jeszcze sporo i to o ponad 1 zl tanszy wiec kupila od razu 2 (na wszelki wypadek jakby pozniej byl z tym problem). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Zadomowienie
|
Antidral jest boski. Stosuje go od ponad roku raz w tygodniu i nie mam żadnych problemów z potem.
![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
Początek upałów zawsze oznaczał dla mnie wielkie plamy pod pachami. Ale od jakiegos czasu uzywam Antidral i jest sucho. Wczoraj byłam na kursie tańca i lało sie ze mnie ciurkiem, ale pachy były suchutkie. Dziś podobnie upał straszny a pad pachami ani sladu potu. Jestem bardzo zadowolona, mam nadzieję, że nie przestanie działać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jest ciepło i on nie wysycha, nie wchłania się, więc ma problem z działaniem. Spróbuj na noc, daj mu szansę. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam ten problem. Keidy przez kilka miesięcy z rzędu wykonuję depilację woskiem, to wrastają mi włoski na nogach i w okolicy bikini. Pod pachami baardzo rzadko, nie wiem, od czego to zależy. A Tobie włoski wrastają nawet po 1-krotnej depilacji woskiem? Mi wrastają kiedy depiluję się tak. np. przez pół roku. Dlatego wymyśliłam, że wiosną i latem używam wosku, a jesienią i zimą kremu do depil. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Przyczajenie
|
Przeraziłam się tym co pisałyście o wycofaniu Antidralu i pobieglam do apteki kupić sobie buteleczkę na zapas. Już mi się gorąco zrobiło gdy farmaceutka nie znalazła go na regale. Na szczęście powiedziała że idzie na zaplecze i przyniesie z nowej dostawy. Wniosek taki że go nie wycofali skoro przyszedł z nową dostawą. Kupiłam mimo że z mojej buteleczki mało co ubyło. Zapłaciłam 13,86 zł za Antidral z datą ważności do sierpnia 2009 więc będzie na zapas. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Przyczajenie
|
witam..czyli to pewnie plotki, że wycofują antidral ze sprzedaży, dużo się pozytywynych opinii naczytałam na wizażu o nim i też chciałam wypróbować to cudo..pytałam w kilku aptekach w krakowie ale niestety nigdzie go nie mają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
BAN stały
|
hej ja szukałam tego antidralu bo ltyle się naczytalam na forum i zeszłam pół miasta i nie mają w hurtowniach więc zamówiłam przez internet z apteki internetowej! mój ma ważność do04,2009!! zapłaciłam ciut ponad 18 zł z przesyłką i go Mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#539 |
BAN stały
|
dziś spróbuje mam "małego jeżyka" więc potwornie piec nie powinno ostatnio depilowałam się 2 dni temu zatem dziś zacznę sprawdzać ten specyfik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.