|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Antidral
[1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;4571842]Ja mam po Antidralu pachy suche nawet w takie upały. [/quote]
paszki to ja tez mam suche, ale chodzi mi o zapach .
|
|
|
|
|
#572 |
|
Konto usunięte
|
AniaA u mnie jest tak, że dopóki Antidral działa (to znaczy dopóki się nie zacznę znowu pocić pod pachami) to nie ma mowy o brzydkim zapachu. Ten niemiły zapach bierze się z tego, że pot się rozkłada, o czym pewnie wiesz. Jak się nie pocę to nie ma co się rozkładać. No chyba, że w grę wchodzi jakaś choroba, ale na tym to ja się nie znam.
|
|
|
|
|
#573 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#575 |
|
Wtajemniczenie
|
z tego co wiem na zapach wpływa to co jemy.Odzywiasz się zdrowo?
![]() A jakiego uzywasz na codzień |
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
jem normalnie. nie jadam pizzy, chipsow, frytek, ostrych rzeczy, nie pije napojow gazowanych, pije duzo mineralnej, jem owocki, warzywa, itd. cos mi sie zdaje, ze musze zrobic przerwe w stosowaniu antidralu. przypomnialo mi sie, ze kiedys tez tak mialam, ze ten dezodorant przestal na mnie dzialac
.
|
|
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupilam antidral.....i chyba go tylko do rak bede uzywac
straasznie mi podraznil pachy myslalam ze mi je wypali...uzywlaam na noc przez 3 dni...3 raz po 5minutach go zmylam bo myslalam ze umre...
|
|
#578 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co? Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale kiedyś znalazłam ten wątek i zakupilam antidral. Używałam go chyba miesiąc czasu, ale smarowanie się nim moge porównać do tortury. hmm...Teraz go nie używam nie powiem wam od ilu tygodni, bo nie pamiętam, ale nie poce się! Wiecie dlaczego? Otóź pewna osoba na tym wątku napisała, że pocenie się wynika ze złej diety, więc postanowiłam i tego spróbować. Nie poce się! Może rzeczywiście źle się odżywiałam! Dziękuje tej osobie
Spróbujcie, może to pomoże wam...
|
|
#579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#580 |
|
Przyczajenie
|
A ja mam pytanie. jakoś niedawno trafilem na forum(nie wizaż, jakie sinne nie pamiętam nawet jakie), na ktorym kots pisał że antidral można stosować jako środek zapobiegający trądzikowi, że niby wystarczy posmarować skórę twarzy, bo on ogranicz produkcję łoju i potu i zamyka pory, czy jakos tak. Ile w tym jest prawdy?? Wie ktoś coś o możliwości takiego użycia??
|
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsze slysze, zeby antidral tak dzialal. ponadto ten preparat strasznie podraznia, wiec balabym sie nakladac go na buzie.
|
|
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
ja takze nie slyszalam nic o tym...sama bym nie ryzykowala...zwlaszcza ze tak straaaasznie podrazniel mi pachy... aNIGDY NIC mnie nie podraznialo...nawet po depilacji
|
|
#583 |
|
Raczkowanie
|
hmmmm też bym nie ryzykowała z tradzikeim i antidralem , chociaz czasami przydało by się zeby podziałał na twarzy tak jak pod pachami
|
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Wie ktoś czemu wycofali antidral?
Znacie coś równie skutecznego w podobnej cenie?
|
|
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
a wycofali go??
ja bez problemu go dostalam..
|
|
#586 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#587 |
|
Raczkowanie
|
Zaczełam jeść więcej warzyw i owoców, nie jem ostrych potraw, nie pije herbaty, zamiast napoji gazowanych pije wode niegazowaną. Ograniczam niezdrową żywność, jem regularnie. ::::::Może duzo nie zmieniłam, ale mi wystarczyło. Jednak wydaje mi się, że jedzenie regularnie najbardziej przyczyniło się do tego, iż przestałam się nadmiernie pocić
|
|
#588 |
|
Przyczajenie
|
Hmmm chyba sie skusze na ten Antidral
. Jednak mam pytanie gdzie jeszcze oprócz pach można go używać? Aaaa i czytałam gdzieś, że nakłada się go w dzień a tu na forum większość z Was mówi że na noc. To w końcu jak ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
uzywa sie go na noc,bo moze odbarwic ubrania
a uzywac pod pachy. do stop i rak
|
|
#590 |
|
Raczkowanie
|
lepiej na noc , bo swędzi czasmai i rano trzeba zmyc , moze niszczyć ubrania. Można używać jeszcze na dłonie oraz stopy
|
|
|
|
|
#591 |
|
Wtajemniczenie
|
On się baaardzo wolno wchłania,i w nocy gruczoły potowe są uśpione i działanie ma większe pole do popisu,dlatego smarujesz się w nocy,tak mi się wydaje
|
|
|
|
|
#592 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny wielkie dzięki
|
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
jak nie bylo tych upalow to odstawilam antidral, gdyz i tak nic mi nie dawal. zatem troche przerwy mialam. zamierzam jeszcze nie stosowac go. teraz uzywalam lady speed stick.
|
|
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: antidral
Mnie tez po aplikacji swędzą/pieką ale nakładam na noc i zaraz zasypiam. Zawsze dzień przed depilacją go nakładam, ale i tak coś tam sedzi. Jest w nim dużo alkoholu i dlatego.
Stosuję od ponad roku i jest po prosty idealny, zero potu . A wystarczy użyć go raz na 1,5 tygodnia .Polecam.
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: antidral
A na trądzik Antidral to głupota. Twarz sobie wypalisz! tam jest deliaktna skóra, jeszcze te pory. Poci Ci się twarz, że tam chcesz go dawać? Równie dobrze możesz spirytusem się smarować;/. Od trądziku są inne skuteczne leki i dermatolog. Nie preparat pod pachy.
|
|
#597 |
|
Przyczajenie
|
Stosuje Antidral od ponad pół roku i na mnie działa w 100 % (odpukać w niemalowane). Nie używałam go jeszcze latem i dlatego chciałam Was zapytać jak się ma relacja Antidral - opalanie. Czy nie ma żadnych przeciwskazań żeby po jego stosowaniu opalać się następnego dnia na słoneczku. I czy mogę zabrać go do "ciepłych krajów" i tam bepiecznie stosować?
|
|
|
|
|
#598 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mnie kolezanka przywiozla antidral (bo w Anglii nie ma) 1,5 tygodnia temu, w ten sam dzien, a raczej wieczor go uzylam...troche pieklo i swedzialo ale jakos wytrzymalam. Efekt byl niesamowity, totalnie sucho przez caly dzien! szok
. Dwa dni wczesniej kupilam sobie dwie nowe jasniutkie bluzeczki i teraz je moge zakladac a tak cala szafa pelna czarnych bluzek:P Po kilku dniach znow uzylam antidral(mimo ze jeszcze dzialal) i znowu to samo, ale tez przetrzymalam. Mowie sobie wczoraj: a juz 4 dni, wiec znow sprobuje, ale nie wytrzymalam, strasznie swedzialo i pieklo, na dodatek cos mi jeszcze wyskoczylo, jakby wysypka i po godzinie mordowania sie z tym okropnym uczuciem, zmylam i poczulam niesamowita ulge no ale dzis tez sie nie spocilam, czyli chyba mozna uzyc tylko na jakas godzinke i tez dziala zobaczymy jutro, mam nadzieje ze bede go w stanie znowu uzyc![]() a czy ktos wie czy ten etiaxil tez tak swedzi i szczypie? pozdrawiam wszystkie ktore sie nie zawiodly
|
|
|
#599 |
|
Raczkowanie
|
Na godzinke? Może. Ja za pierwszym razem, rok temu użyłąm raz, potem dwa dni później a potem to już co 2-3 tygodnie
|
|
|
|
|
#600 |
|
Przyczajenie
|
uzywam anidralu juz od jakiegos roku. okolo 3-4 razy w tygodniu. uzywam go malo i w dodatku na noc. rano normalnie sie myje i uzywam dezodorantu w kremie. pachy mnie kiedys troche swedzialy ale teraz juz ani troche. i ani kropli potu.
bardzo polecam antidra |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

.

.

Znacie coś równie skutecznego w podobnej cenie?
ja bez problemu go dostalam..

. Dwa dni wczesniej kupilam sobie dwie nowe jasniutkie bluzeczki i teraz je moge zakladac
zobaczymy jutro, mam nadzieje ze bede go w stanie znowu uzyc