![]() |
#1081 |
Przyczajenie
|
Dot.: antidral
A czy antidral moga stosowac tylko osoby dorosle? Są jakies skutki uboczne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1082 |
Przyczajenie
|
![]()
Jest on przeznaczony tylko dla doroslych? ma jakies skutki uboczne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1083 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Antidral
Cytat:
Ja kupuję w aptece DOZ kosztuje 18 zł ,w aptece DOZ stacjonarnej 25 . zamawiam przez neta i na drugi dzien ide odebrać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Zakorzenienie
|
mi się jeszcze nie zdażyło dać za niego w aptece więcej niż 16zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Wtajemniczenie
|
Ja go stosuję od 14 roku życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
Raczkowanie
|
ja mam 18 lat i rowniez go stosuje, bez niego jestem pod pachami mokry jak po wyjsciu z jeziora, a z nim suchy przez 3-4 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1088 |
Przyczajenie
|
Stosuję go od tygodnia i jest świetny. Mam tylko obawy ze jak on tak hamuje całkowicie pot to czy nie bedzie skutków ubocznych...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Raczkowanie
|
nie ine bedzie. ja juz go ponad pol roku stosuje a moj brat 2 lata
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Przyczajenie
|
To dobrze, bo nie mam zamiaru z niego rezygnowac!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Przyczajenie
|
Ja go kupiłam ok. 2 tygodnie temu i codziennie stoswałam rano ( tak jak w ulotce) a tu sie nagle dowiaduje że to trzeba na noc i rano zmywać. Stosuję go codziennie i nie pomaga ; (( ale już dzisiaj spróbuję na noc i zobaczymy ; ]
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 |
Raczkowanie
|
stosuję go od dłuzszego czasu, na początku nakładałam go za dużo i podrażniał mi skórę, ale teraz jest ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Przyczajenie
|
Ja ozywam antidralu od 3 lat i niestety od jakiegos czasu po kazdym uzyciu na noc i dokladnym osuszeniu rano budze sie z podraznieniami skory ... Nie wiem co robie zle ;( Jak duzo go stosujecie wieczorami??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Raczkowanie
|
ODŚWIEŻAM
Naczytałam się o tym antidralu i kupiłam. wiadomo póki co pogoda jest w kratkę rano chłodno, później upał i znowu chłód, mimo to spoce się, normalka przy bluzie. Przeraża mnie to co będzie przy prawie 30' i to w krótkim rekawku. Mimo wszystko wydaje mi się, że mój problem jest przeciętny, nie są to jakieś kałuże ale co się spoce to się spocę. Zaczęło mnie to od jakiegoś czasu doprowadzać do szału, nic nie robiłam tylko o tym myślałam. Dlatego dzisiaj poleciałam do apteki i kupiłam ola Boga 27zł...zdrożał czy co. Bynajmniej jestem po zastosowaniu i szczerze po tych postach myślałam, że padnę od swędzenia a tu nic, od tak trochę pomiziało jak opuściłam ręce i tyle. Jak siedzę z zawiniętymi za głowę to nic a nic nie czuję. Jak normalnie łażę po mieszkaniu to jedyne co mi "dolega" to jakieś takie lepkie mi się to wydaje, nie wiem czemu, wydawało mi się, że powinny być wysuszone pachy a to się trochę lepi. Zobaczymy co będzie rano i jaki efekt to przyniesie. Mam nadzieję, że to że nie swędzi to nie oznaka że źle zastosowałam, może to kwestia, że depiluję pachy woskiem( ostatnio 2 dni temu) więc skóra nie jest w ogóle podrażniona i wrażliwa jak to ma miejsce po goleniu maszynką Jestem tylko ciekawa czy jeżeli nie mam jakiegoś tam mega problemu to czy powinnam to stosować przez kilka dni codziennie, czy darować to sobie i co 2-3 dzień a późneij jak zajdzie potrzeba? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1095 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Przyczajenie
|
Antidral-stosowanie(z ulotki)-Miejsca nadmiernie pocace sie ,to jest,stopy ,dlonie,pachy,po umyciu i osuszeniu smarowac w zaleznosci od nasilenia dolegliwosci co dziennie,co drugi dzien ,lub co trzeci.
Ja stosuje 4-ty dzien i moge powiedziec (a raczej wykrzyczec) dziala,i mozna go nakladac co drugi dzien lub co trzeci.Dzis byl moj trzeci dzien bez pocenia sie,super.Nie depilujcie pach tylko przycinajcie wloski nie bedzie swedziec i podrazniac skory. ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- nie depiluj!!!!!!!!!!!!!!!!!! !przycinaj!!!i nie uzywaj go duzo i dlugo .co drugi trzeci a nawet piaty dzien....pozdrawiam ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Antidral-stosowanie(z ulotki)-Miejsca nadmiernie pocace sie ,to jest,stopy ,dlonie,pachy,po umyciu i osuszeniu smarowac w zaleznosci od nasilenia dolegliwosci co dziennie,co drugi dzien ,lub co trzeci. Ja stosuje 4-ty dzien i moge powiedziec (a raczej wykrzyczec) dziala,i mozna go nakladac co drugi dzien lub co trzeci.Dzis byl moj trzeci dzien bez pocenia sie,super.Nie depilujcie pach tylko przycinajcie wloski nie bedzie swedziec i podrazniac skory. nie depiluj!!!!!!!!!!!!!!!!!! !przycinaj wloski!!!i nie uzywaj go duzo i dlugo .co drugi trzeci a nawet piaty dzien....pozdrawiam ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- w ulotce pisze ze ,,brak danych o stosowaniu plynu u dzieci,, chyba tak tylko w bardzo malych ilosciach i odstepach (dniowych) ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- w ulotce pisze ze ,,brak danych o stosowaniu plynu u dzieci,,ale chyba tak tylko w bardzo malych ilosciach i odstepach (dniowych) ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- w ulotce pisze ze ,,brak danych o stosowaniu plynu u dzieci,,ale chyba tak tylko w bardzo malych ilosciach i odstepach (dniowych) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Zadomowienie
|
też jestem bardzo zadowolona z jego działania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Przyczajenie
|
Ja mam pytanie trochę z innej beczki - powiedzcie mi jak przechowujecie antidral??? moim skromnym zdaniem nalezy go przechowywać w lodówce (zaznaczam, że stosuje go ponad 2 miesiące) Boje sie, że jeżeli będzie przechowywany w temperaturze pokojowej jego skuteczność sie zmniejszy...jaka jest wasza opinia?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy ciemne miejsce- u mnie szafka łazienkowa, temp. normalna-pokojowa. Nie ma co kombinować ![]()
![]() |
![]() |
#1101 |
Zadomowienie
|
ja na temat antidralu powiem krotko; ZMIENIŁ MOJE ZYCIE NA LEPSZE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Przyczajenie
|
Zgadzam się ze wszystkimi pozytywnymi opiniami dotyczącymi produktu antidral!!! Jest bardzo skuteczny, wydajny i przede wszystkim zapewnia komfort psychiczny z powodu suchych pach w każdej sytuacji.POLECAM
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Przyczajenie
|
Również stosuję i polecam, mi bardzo pomaga, choć po goleniu jak za dużo posmaruję to bardzo mnie swędzi i piecze, normalnie nie mogę się opanować od drapania
![]() ![]() I jest bardzo wydajny kupiłam go w wakacje jakoś, a jeszcze mam! Jeszcze kilka razy użyję i się skończy. Ale to również zależy od użytkowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
BAN stały
|
Antidral to był największy koszmar mojego życia. Pachy płonęły po jego użyciu, po kilku dniach miała czerwone swędzące placki a na dodatek odbarwił mi wiele ubrań - nigdy więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
Przyczajenie
|
Wczoraj zastosowalam pierwszy raz i nie czytałam o nim .. że swędzi po użyciu itd...
po depilacji pach i użyłam go jak już miałam suchą skórę ;p nie swędziało mnie , może takie chwilowe lekkie pieczenie . i powiem , że i tak się spociłam . Dlaczego ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1106 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
Przyczajenie
|
Tak sie zastanawiam czy jest jakis angielski odpowiednik antidralu...obecnie przebywam w uk i niestety konczy mi sie antidral
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1109 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Kenusia Czas edycji: 2011-12-20 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Przyczajenie
|
![]()
zamierzam kupić ten lek, ale mam pytanie do Was, czy Wy również pociliście się tak mocno, że z pod pach leciały Wam kropelki? To dla mnie ważne, bo nie radzę sobie już z tym problemem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.