![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: antidral
kurcze nie ma co w poniedzialek ide do apteki!! do tej pory rezygnowalam z kupna bluzek w kolorach w ktorych mogloby byc cos widac gdybys sie spocila
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Bess, Słonko koniecznie to kup i to jak najszybciej, bo ja aż trochę żałuję, że tak długo musiałam się męczyć z tymi cholerstwem, heh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Przyczajenie
|
![]()
Wczoraj kupiłam i użyłam go. Dziś przeszedł pierwszą próbę... Gorąco, a ja po przyjściu do pracy miałam suchą bluzkę!!! Świetny! Usłyszałam o nim od znajomej, ale wczoraj przeczywałam Wasze opinie na jego temat i sie skusiłam... Co prawda trochę piekło wieczorem, ale to nic... usnęłam i nic nie czułam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
![]()
hej dziewczyny!! mam problem duzo czytalam tutaj o tym antidralu i widze ze pomaga ale ja mam problem z poceniem sie pod pachami na plecach i dekolcie!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
uzywam a.od tygodnia i nie do wiary.w te upaly ciagle mi sie wydawalo ze paszki mi sie poca i ciagle sprawadzalam a tu sucho
![]() i po jakiego grzyba czlowiek meczyl sie tyle lat z dziadowymi dezodorantami ,ktore dosyc ze nie dzialaly to jeszcze niszczyly ubrania? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
mozecie mi napisac jak wyglada ten napar bo strasznie mi sie pocą plecy i dekold
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#250 |
Przyczajenie
|
Siemka! ;]
Na początek chciałem podziękować Gosiutkowi ![]() ![]() ![]() Niestety popełniłem mały błąd :/ Najpierw ogoliłem sobie pachy, a potem zdecydowałem się kupić preparat. W rezultacie, gdy nakładałem go na podrażnione pachy szczypało, że nie mogłem zasnąć przez jakiś czas. Mam nadzieje, że gdy już mi się ładnie paszi "zagoj" - szyzypanie będzie mniejsze. A nawet jak nie...to i tak będę używał. Po pierwszym użyciu (nakadam jak większość - na noc) rano musiałem lecieć na składy drewna (o jezu, już przynudzam ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze trochę czasu minie, zanim przyzwyczaję się do suchych pach i nie będę musiał ich co chwilę sprawdzać, gdy wychodzę na spacer itp. Wcześniej bywało tak, żę siedząc przed kom pute3rem w te upalne lipcowe dni dosłownie kapało mi spod pachy na podłogę. Teraz, mam nadzieję - nie spadnie ani kropelka ![]() Dzięki wszystkim, którzy polecali antidral i z którymi można było pogoadać, nie tylko na tym forum ![]() Antidral ![]() ![]() Polecam wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
ja kupiłam antidral juz jakis czas temu i boje sie go uzyc. boje sie tego cholernego szczypania. 1 raz go uzylam i tylko dotknelam rulonikiem to myslalam ze umre (oczywiscie nie pomoglo), a co dopiero sie posmarowac.a juz nie ma sil na te pocenie sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
mnie swedzialo i ciut pieklo tylko 2 razy ,teraz juz nie.
mnie to nie bolalo tylko wnerwialo ![]() poza tym od golenia zawsze minelo co najmniej 12 h a marynarke moze sprobuj potraktowac vanishem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
właśnie to robie ale chyba vanish nie pomaga.mam nadzieje ze z czasem to zniknie. ten cały antidral wypróbuje jak bede baaaardzo zmęczona i o nocnych godzinach, wtedy moze szybciej zasne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie nie stosuj tego tuz przed zasnieciem!!w zyciu nie zasniesz.
posmaruj sie wieczorkiem ale nie wtedy jak bedziesz miala sie klasc bo tylko bedziesz sie rzucala po lozku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
Ja Wam powiem, że do tego swędzenia i pieczenia trzeba spokojnie podejść. Na początku nie mogłam przespać jednej całej nocy, bo cały czas czułam to cholerne swędzenie i zaraz po posmarowaniu tylko czekałam kiedy zacznie (jeszcze gdyby piekło, to bym bardziej zrozumiała, ale to tak strasznie swędziało
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Przyczajenie
|
Ja pachy ogoliłem tylko raz - ostatnio, szukając sposobu na zmieniszenie potliwości... Nie pomogło. Po 24h od golenia posmarowałem sobie pachy Antidralem... I szczypało, że usnąć nie mogłem.
Ale to nie było szczypanie połączone z bólem - tylko ze szczypaniem ![]() To tak, jakby mnie sweter albo metka gdzieś tam drapała po ciele... Zasnąłem po 40 minutach...Za trzecim razem - przedwczoraj - szczypało mniej... I mam nadzieję, że będzie coraz mnie - aż paszki się zagoją lub przyzwyczają do specyfiku. Może BUNIA zacznij golić pachy bez ostrza - Veet Rasera itp. Wiem, że to trochę większy wydatek, ale jakie efekty ;] I na dodatek rzadziej będziesz musiała depilować pachy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
Wiec tak... zakupiłam Antidral wczoraj. Oczywiście wieczorem go użyłanm. Po dokładnym omyciu i osuszeniu paszek.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
Więc dziewczyny... byłam na dysce, mokra byłam wszędzie.. oprócz pach!! To niesamowite!! Mam ten preparat od wczoraj i już go kocham. Moge śmialo powiedziec ze odmienia on moje zycie, i dzieki niemu czuje się pewniej. Polecam wszystkim całuski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Przyczajenie
|
Ej, ej, ej... Chlopacy też tu są :P Powiem ci, że pod pachami na dyskotece teźż się spociłem... Ale to nie było aż tak intensywne, jak bez Antidralu.
Zastanawia mnie tylko jedno - czy czasem może nie być tak, że w jednym miejscu zatrzymujemy pocenie, to w innych pocimy się trochę bardziej?? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
ja po tym środku przestałam się pocić, nigdy nic mnie nie swędziało, a efekty same się pojawiły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#262 |
Konto usunięte
|
a spotkalyście juz nowość AA Oceanic "Etaksel", chyba konkurencja dla Etiaxilu i Antidralu, ciekawe jak ze skutecznościa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
tez używam Antidralu od jakiegoś miesiąca i jestem bardzo zadowolona.Czasem zapomne sie posmarować i troszke poca mi sie paszki ale wieczorkiem smaruje i jest znwou oki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Przyczajenie
|
Używam antidralu od jakichś może 2 miesiecy na poczatku skutkowalo uzywalam go co 2-3 dni pozniej stosowalam rzadziej bo sie nie pocilam. Teraz znów się zaczyna... uzylam antidralu a na nastepny dzien bylam troche spocona...boje sie ze znowu bede miala koła pod pachami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Wtajemniczenie
|
karola teraz lato jest wiec cieplej jest:P...znaczy nie wiem dokladnie jaka pogoda w polsce;]...nie przejmuj sie napewno antidral bedzie skutkowal tak jak wczesniej...ja czasem mam kropeczki potu ale to tylko jak saaa prawdziwe upaly...za to plecki mi sie troszke wiecej poca
![]()
![]() |
#266 |
Przyczajenie
|
Pomyslcie logicznie piszac teksty typu"wszedzie bylam mokra oprocz pach"... jezeli naturalne wydzielanie potu pod pachami zostanie zatamowane to pot tak czy siak jakas inna droga musi sie z ciala wydostac i jezeli nie pocisz sie pod pachami to zwieksza sie potlowosc dloni plecow karku...to na tyle;] i pamietajcie rowniez ze antidral nie bedzie dzialal caly czas...kwestia czasu jak przestanie wystarczac na problemy z potliwoscia no ale..powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
![]()
czytalam troszke wypowiedzi tutaj i czy to prawda ze po uzywaniu antidralu poca sie plecy??na codzien mam problemy z poceniem sie plecow i czy bede sie pocic jeszcze bardzo jak bede uzywac antirdalu??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
Ja też odkryłam Antidral i jestem baaardzo zadowolona
![]() iinnkkaa rzeczywiście plecy pocą się, ale tylko troszkę wiecej i nie stanowi to żadnego problemu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie
![]() Jestem nowa na tym forum i mam pytanie atóż jestem od dziś posiadaczką antidralu i chciałabym go użyć wieczorem ale rano o 6.00 goliłam pachy i boje się czy nie bedzie mnie podrażniał. Nie mam wrażliwej skóry ale nie chciałabym nie potrzbnie ryzykowć, z drugiej jednak strony zżera mnie ciekawość "czy to działa" i chyba nie jestem w tym przypadku odosobniona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Przyczajenie
|
![]()
Ohoho, muszę wypróbować to cudo na dłonie, bo gdy się stresuje to czasem mi się pocą. Ciekawa jestem czy bedzie skuteczne i czy nie pojawi mi sie wysypka? Nie jestem alergiczką ,ale krost nie ścierpie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:55.