![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Re: Do Smoczycy :)
Smoczyca, a gdzie go kupiłaś? to tez się pokusze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Re: Do Elve
Witaj Elve!
Krem z retinolem zauważyłam jakiś czas temu w Sephorze w city forum (dawny empik) jest ich tam spora ilość. Ale nie wiem czy opłaci Ci się go kupować - z tego co się orientuję, w ciąży retinolu uzywać nie można a termin ważności kremiku jest króciutki, raptem do końca listopada ![]()
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Re: Do Elve
kurcze, masz rację...
![]() dzięki za info tak czy inaczej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Re: no i co mam zrobić w związku z allegro? robimy czarną listę?
Mam wiadomość!
![]() Napisałam do Allegro, że Aness1 naruszyła zasady Allegro i opisałam całą swoją sytuację.I wiecie co? Zawiesili jej konto. Więc jakiś skutek jednak jest. Jestem z siebie dumna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Re: no i co mam zrobić w związku z allegro? robimy czarną listę?
no ja nie szczędzę negatywów tym, którzy na nie zasługują. Przez to dostałam już dwa negatywy odwetowe (choć wystawiłam negów więcej), ale nic to-nie jestem strachliwym ptaszkiem co to sie boi byle negatywa, nie słusznego zresztą...
A co do Twojego przypadku koko to muszę przyznać, ze ja bez wachania wystawiła bym nega. Bo skoro na aukcji był opis i zdjęcie ukazujące oryginał a dastałaś g***o warty bubel to negatyw powinien być poczwórny! To co robi taki allegrowicz sprzedając chamskie podróby markując je jako oryginały jest ścigane prawem.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.