Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-08, 14:08   #511
frigiditas
Raczkowanie

Dot.: Kielce

Dziewczyny mam taki oto problem: wiecie może gdzie w Kielcach można załatwic jakieś w miarę tanie noclegi? Wiekszosc gości u mnie będzie przyjezdnych, nie wszyscy się zmieszczą u mnie w domu, w hotelu gdzie mam wesele zaoferowali mi zniżkę do 100 zł od osoby ale to nadal za dużo dla mnie. Myślałam o akademikach ale może macie inne pomysły... Bardzo będę wdzięczna
frigiditas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-10, 12:58   #512
julies
Raczkowanie

mialam kiedys wkliec zdjecia z Dworku z Maslowa. mam aktualne po przebudowie, ale jedynie czesci jadalnej....czesc taneczna utrzymana jest w takim samym klimacie tylko ma jasniejsze kolory:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg maslow1.jpg (41,0 KB, 90 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg maslow2.jpg (35,8 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg maslow3.jpg (96,9 KB, 80 załadowań)
julies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-10, 14:12   #513
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez julies Pokaż wiadomość
mialam kiedys wkliec zdjecia z Dworku z Maslowa. mam aktualne po przebudowie, ale jedynie czesci jadalnej....czesc taneczna utrzymana jest w takim samym klimacie tylko ma jasniejsze kolory:
Moja siostra tam miała wesele we wrzesniu zeszłego roku i musze przyznac ze sala przepiekna. Troche inaczej sobie stoły porostawiała zeby było gosciom wygoniej i wiecej luzu mieli. Za to o właścicielu tego dworku nie moge powiedziec miłego słowa.Strasznie zarozumiały i bezczelny facet. A to strasznie psuje opinie tej pieknej sali.

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 11:36   #514
Puchatek M.
Rozeznanie

Gdzie można nie za drogo wynająć autokar ??
Puchatek M. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 14:50   #515
agn
Przyczajenie

pomocy!czy ktos byl na weselu "U andrzeja" kolo nomi, rog zagnanskiej i witosa?bo nie wiem czy tam rezerwowac sale, bo ostatnio uslyszalam niezbyt dobra opinie o tej sali
agn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 20:26   #516
Gosiaczek1211
Rozeznanie

GG do Gosiaczek1211

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
Gdzie można nie za drogo wynająć autokar ??
Zalezy co rozumiec pod pojeciem "nie za drogo"?? . My za autokar placimy 500zl, moj znajomy placil 800.. takze ciezko powiedziec. Najlepiej pokontaktowac sie z ludzmi, ktorzy wynajmuja autokary ze wzgledu na to ze tu bardzo duza role odgrywa odleglosc jaka musi przejechac z kosciola do miejsca gdzie jest wesele i w druga strone. Do tego, jesli autokar nie jest z kielce tylko z jakiejs miejscowosci pod kielcami to liczy sobie tez ten dojazd od siebie do kielc. Takze tak mniej wiecej to wyglada Pozdrawiam
Stary 2007-06-12, 20:42   #517
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

A nie lepiej zapytac w PKSie czy nie wypozycza.Na slub siostry stamtad wynajmowali i teraz my takze bedziemy miec chyba. Jutro moj Tż jedzie zapytac za ile i od razu zamowic to dam znac

NO wiec Tż zamówił autokar z klimatyzacją z PKSu za 200zł. Tak jak pisałam chyba najtaniej.

Edytowane przez Petitka4
Czas edycji: 2007-06-13 o 11:18

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-13, 18:26   #518
aniaaa84
Zadomowienie

Cześć dziewczyny, przede mną i moim Tż-tem kolejny ważny krok jeśli chodzi o organizację wesela - wybór zespołu, prześledziłam wątek dokładnie post po poście od pierwszej do ostatniej strony i wypisałam sobie następujące zespoły:
1. AKORD - będą grali u Gosiaczka1211 (dlatego Gosiaczku byłabym Ci bardzo wdzięczna o podanie namiarów na ten zespoł na PW)
2. K2 - również bardzo proszę w miarę możliwości o podanie namiarów
3. GRATIS - będą grać u Tiary i tu mam spisane namiary takie jakie były podane w poście
4. NOVI - grali u DrGandzi i tu również namiary mam spisane z postu
5. COMA
6. AXIS o tych dwóch zespołach pisała bodajże Tiara Tiaro bardzo proszę o podanie namiarów na te zespoły
7. FOREVER tu też prosiłabym o info, jeśli któraś z WAS posiada

Dziewczyny ja na bieżaco będę śledzić ten wątek bo widzę, że w niedługiej przyszłości gro z WAS będzie ślubować a później szaleć do białego rana, dlatego mam ogromną prośbę o podzielenie się wrażeniami z zabawy będę wdzięczna za każde info
Stary 2007-06-15, 08:52   #519
Audacieux
Wtajemniczenie

zdecydowanie odradzam autobusy z PKS-u są w fatalnym stanie- niestety.
Duzo ładniej wylądają autobusy prywatnych przewoźników, którzy posiadają niejdnokrotnie autobusy więszke niż PKS, polecam firmę Orlik Bus

Audacieux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-15, 09:22   #520
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez Audacieux Pokaż wiadomość
zdecydowanie odradzam autobusy z PKS-u są w fatalnym stanie- niestety.
Duzo ładniej wylądają autobusy prywatnych przewoźników, którzy posiadają niejdnokrotnie autobusy więszke niż PKS, polecam firmę Orlik Bus
Widziałam autobus z PKSu który wynajmuje. Jest ładny, zadbany i z klimatyzacja. I nie pierwszy raz wynajmuje stamtąd autobusy. Wszystkie były takie jak chciałam.I tanie.

Stary 2007-06-15, 16:06   #521
tiffi1
Rozeznanie

A my w ten weekend będziemy decydować o wyborze zespołu. echhhhh
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-18, 07:24   #522
Audacieux
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Petitka4 Pokaż wiadomość
Widziałam autobus z PKSu który wynajmuje. Jest ładny, zadbany i z klimatyzacja. I nie pierwszy raz wynajmuje stamtąd autobusy. Wszystkie były takie jak chciałam.I tanie.
Może mają niejeden, bo nie tak dawno miałam wątpliwą przyjemność oglądąć wynajęty autobus PKSu i nowością to on nie grzeszył.

Audacieux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 12:34   #523
Puchatek M.
Rozeznanie

Petitka4 ile wcześniej trzeba rezerwować autobus w PKS ??
Stary 2007-06-18, 13:29   #524
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
Petitka4 ile wcześniej trzeba rezerwować autobus w PKS ??
Ja mam ślub za ponad miesiąc i juz teraz poszłam zarezerwowac. Nie wiem ile wczesniej ale mysle ze miesiac starczy

Stary 2007-06-18, 13:32   #525
Puchatek M.
Rozeznanie

Dziękuję za informację. Czyli jeszcze mam mnóstwo czasu.
Stary 2007-06-19, 16:12   #526
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85
Smile Kielce

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, przede mną i moim Tż-tem kolejny ważny krok jeśli chodzi o organizację wesela - wybór zespołu, prześledziłam wątek dokładnie post po poście od pierwszej do ostatniej strony i wypisałam sobie następujące zespoły:
1. AKORD - będą grali u Gosiaczka1211 (dlatego Gosiaczku byłabym Ci bardzo wdzięczna o podanie namiarów na ten zespoł na PW)
3. GRATIS - będą grać u Tiary i tu mam spisane namiary takie jakie były podane w poście
5. COMA
6. AXIS o tych dwóch zespołach pisała bodajże Tiara Tiaro bardzo proszę o podanie namiarów na te zespoły

zespól K2 602 357 680 pan Dariusz

Cytat:
Napisane przez Petitka4 Pokaż wiadomość
Ja mam ślub za ponad miesiąc i juz teraz poszłam zarezerwowac. Nie wiem ile wczesniej ale mysle ze miesiac starczy
ja też rezerwowałam miesiąc wcześniej a kosz 500 zł

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-05 o 19:24 Powód: post pod postem
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 16:37   #527
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
zespól K2 602 357 680 pan Dariusz
Moniak85 dziękuję bardzo
Stary 2007-06-22, 20:50   #528
Gosiaczek1211
Rozeznanie

GG do Gosiaczek1211

Cytat:
5. COMA

Dziewczyny ja na bieżaco będę śledzić ten wątek bo widzę, że w niedługiej przyszłości gro z WAS będzie ślubować a później szaleć do białego rana, dlatego mam ogromną prośbę o podzielenie się wrażeniami z zabawy będę wdzięczna za każde info
Hej, numer do AKORDu podam Ci w niedziele lub poniedzialek. Jutro nasz wielki dzień i trochę bylam zaganiana. Teraz juz w sumie odpoczywam i relaksuję sie przed jutrem. Pozdrawiam goraco i trzymajcie kciuki
Stary 2007-06-22, 20:59   #529
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek1211 Pokaż wiadomość
Hej, numer do AKORDu podam Ci w niedziele lub poniedzialek. Jutro nasz wielki dzień i trochę bylam zaganiana. Teraz juz w sumie odpoczywam i relaksuję sie przed jutrem. Pozdrawiam goraco i trzymajcie kciuki
Gosiaczek to juz jutro!! O rety! Ja juz sie nie moge doczekac mojego slubu. Bede trzymała kciuki Powodzenia i szczescia zycze

Stary 2007-06-24, 17:27   #530
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

ciekawe jak tam gosiaczek po weselu
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 12:23   #531
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
ciekawe jak tam gosiaczek po weselu
no właśnie!!!! czekamy na relację!!!
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 12:28   #532
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

myślę,że na pogodę Gosiaczek chyba nie narzeka, bo w sobotę rano co prawda było najpierw chłodniej, ale później się wypogodziło

mam nadzieję, że jest bardzoo zadwolona z TEGO DNIA
Stary 2007-06-26, 20:58   #533
Gosiaczek1211
Rozeznanie

GG do Gosiaczek1211

Cytat:
5. COMA

Hej dziewczynki, na początek podaje nr tel do zespolu AKORD: 504 176 649 - Pan Mariusz Panas. A teraz trochę relacji z najcudowniejszego dnia jaki do tej pory przeżylam Jednym słowem moge powiedziec ze bylo PIEKNIE. Udalo sie wszystko od poczatku do konca. I powiem tyle, najwazniejsze jest to aby sie nie denerwowac bo to w niczym nie pomaga. Ja bylam tak spokojna ze sama sie sobie dziwilam. Ale bylo warto. Nie bede mowic ze nie walilo mi serce w kosciele bo oczywiscie nie bylo by to prawda ale to akurat uwazam za naturalne Polecam robienie zdjec przed slubem. Korzysci z takiego rozwiazania przynajmniej 2: 1) oswajacie sie ze soba w nowej sytuacji przed uroczystoscia w kosciele, 2) nie ma potrzeby opuszczania własnego wesela i gosci. Wszystko na spokojnie, bez pośpiechu. Poprostu cudownie. Pogoda nam dopisała. Pokropilo delikatnie po wyjsciu z kosciola ale dla nas to bylo kilka kropelek na szczescie. Plakac mi sie chce ze wzruszenia jak o tym pisze i wspominam Kwiaty mialyśmy przepiekne. Zamawiane w kwiaciarni POKUSA na Paderewskiego. Do tego stroiliśmy tam auto i zamawialismy wiazanke na nasz stol na sale. Fryzure robilam w salonie NINA na Bocianku. Przecudowna fryzjerka. Fryzura trzyma mi sie do dzisiaj bylam strasznie zadowolona. To samo z makijażem, byl rewelacyjny, piekny, cudowny. Poprostu doskonaly. Buty przewygodne, suknia przepiękna, jednym słowem bylo idealnie. Wesele rewelacyjne. Goscie byli zachwyceni. I tak jak już kiedys pisałam. Udane wesele to nie piękna restauracja i pyszne jedzenie tylko dobry zespół i ludzie, którzy potrafią się bawic. U nas dopisal i zespol i ludzie a do tego i klimat sali stworzyl rewelacyjna atmosfere. Tak jak juz pisalam bylo cudownie. Dostalismy od hotelu apartament, ze sniadankiem Rewelacja. Nie wiem co jeszcze moge Wam napisac przyszle Panny Mlode? Jesli bedziecie mialy jakies pytania - piszcie, napewno odpowiem bo bede zagladac do Was czesto. Dzisiaj zaniosłam do pralni sukienke. Widac na niej slady SUPER zabawy Sprobuje ja teraz sprzedac chociaz ciezko mi sie z nia rozstac. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzę przynajmniej tak udanego Wielkiego Dnia jak nasz. Buziaczki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-26, 21:12   #534
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Gosiaczek - super, że się wszystko udało!!!

a możesz zdradzić gdzie robiłaś makijaż i jakimi kosmetykami?
Stary 2007-06-26, 21:16   #535
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek1211 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki, na początek podaje nr tel do zespolu AKORD: 504 176 649 - Pan Mariusz Panas. A teraz trochę relacji z najcudowniejszego dnia jaki do tej pory przeżylam Jednym słowem moge powiedziec ze bylo PIEKNIE. Udalo sie wszystko od poczatku do konca. I powiem tyle, najwazniejsze jest to aby sie nie denerwowac bo to w niczym nie pomaga. Ja bylam tak spokojna ze sama sie sobie dziwilam. Ale bylo warto. Nie bede mowic ze nie walilo mi serce w kosciele bo oczywiscie nie bylo by to prawda ale to akurat uwazam za naturalne Polecam robienie zdjec przed slubem. Korzysci z takiego rozwiazania przynajmniej 2: 1) oswajacie sie ze soba w nowej sytuacji przed uroczystoscia w kosciele, 2) nie ma potrzeby opuszczania własnego wesela i gosci. Wszystko na spokojnie, bez pośpiechu. Poprostu cudownie. Pogoda nam dopisała. Pokropilo delikatnie po wyjsciu z kosciola ale dla nas to bylo kilka kropelek na szczescie. Plakac mi sie chce ze wzruszenia jak o tym pisze i wspominam Kwiaty mialyśmy przepiekne. Zamawiane w kwiaciarni POKUSA na Paderewskiego. Do tego stroiliśmy tam auto i zamawialismy wiazanke na nasz stol na sale. Fryzure robilam w salonie NINA na Bocianku. Przecudowna fryzjerka. Fryzura trzyma mi sie do dzisiaj bylam strasznie zadowolona. To samo z makijażem, byl rewelacyjny, piekny, cudowny. Poprostu doskonaly. Buty przewygodne, suknia przepiękna, jednym słowem bylo idealnie. Wesele rewelacyjne. Goscie byli zachwyceni. I tak jak już kiedys pisałam. Udane wesele to nie piękna restauracja i pyszne jedzenie tylko dobry zespół i ludzie, którzy potrafią się bawic. U nas dopisal i zespol i ludzie a do tego i klimat sali stworzyl rewelacyjna atmosfere. Tak jak juz pisalam bylo cudownie. Dostalismy od hotelu apartament, ze sniadankiem Rewelacja. Nie wiem co jeszcze moge Wam napisac przyszle Panny Mlode? Jesli bedziecie mialy jakies pytania - piszcie, napewno odpowiem bo bede zagladac do Was czesto. Dzisiaj zaniosłam do pralni sukienke. Widac na niej slady SUPER zabawy Sprobuje ja teraz sprzedac chociaz ciezko mi sie z nia rozstac. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzę przynajmniej tak udanego Wielkiego Dnia jak nasz. Buziaczki

Gratulacje! To wspaniale, że Wam się tak wszystko udało! Życzę Wam, żeby każdy kolejny wspólny dzień był jeszcze piękniejszy niż dzień ślubu! I żeby Wasze życie było tak idealne jak Wasze wesele!
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-26, 21:50   #536
aniaaa84
Zadomowienie

Gosiaczku 1211 gratuluję tego wspaniałego i jedynego w życiu dniaa za namiary na zespół bardzo dziękuję

My z TŻ w ten miniony weekend bawiliśmy się na weselu mojej kuzynki w Ostrowcu Świętokrzyskim i wizieliśmu namiary na zepsół, który grał właśnie u nich 4 osoby w tym jedna dziewczyna, która wszystkich zauroczyła swoim śpiewem

Mój TŻ-et gotów był podpisać z nimi już umowęw zasadzie to ja chyba też, bo wybawiliśmy się świetnie podobnie jak wszyscy, na parkiecie pusto było jedynie podczas przerw dodam, że zespół nazywa się FANTASTIC i są z okolic Częstochowy, grali wszystko przerózńości, każdy znalazł coś dla siebie.
Stary 2007-06-27, 05:50   #537
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

Ania nie mam niestety juz wizytowek do zespolow o ktorych wspomnialas, przepraszam , ze dopiero teraz odpisuje, ale nie zagladalam na forum.

Gosiaczek moze pokazesz nam jakas fotke z tego cudownego dnia?

A mi zostalo 17 dni

1 etap 6 -5 - 4 - 3- 2 - 1

Winners do what losers don't want to do
tiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 08:39   #538
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Gosiaczek gratulacje Zycze duzo szczescia I jak mozesz wklej jakies fotki pliska

Stary 2007-06-27, 14:07   #539
hania811
Zakorzenienie

Heloo kobietki. . Dopiero teraz odnalazłam ten watek, a szkoda.
Czytam sobie wasze posty i wpadam w panikę. MY jakos tak wszystko na luzaka załatwiamy. Nikogo się nie radzimy, cały czas spontan. Tyle ze my bierzemy slub cywilny z przyjęciem na 40 osób. Generalnie większosc załatwiona. Mam tylko problem z bukietem- gdzie isc zamówic? która kwiaciarnie polecacie.
Ja na prawde wszystko tak spontanicznie robię i nie wiem juz czy to dobre jest. Małam sie malowac sama, ale tydzien temu przypadkiem trafiłam do nowego salonu na Sienkiewicza (House of nails się nazywa), gdzie dziewczyny robia pazurki i makijaz i się zapisałam...a nie mam zielonego pojęcia czy sa dobre.
Do fryzjera się zapisałam do AMBRIE- tez zupełnie nie wiem dlaczego, bo nigdy tam nie byłam.. Ja jestem chyba szalona. Sukienkę slubna tez praktycznie w godzine kupiłam. Teraz tak się zastanawiam czy to normalne
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 16:57   #540
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tiara Pokaż wiadomość
Ania nie mam niestety juz wizytowek do zespolow o ktorych wspomnialas, przepraszam , ze dopiero teraz odpisuje, ale nie zagladalam na forum.

Gosiaczek moze pokazesz nam jakas fotke z tego cudownego dnia?

A mi zostalo 17 dni
Tiara nic nie szkodzi, pewnie jeszcze znajdzie się osoba, która będzie miała namiary na te zespoły i napisze je na tym wątkuzespół grający u mojej kuzynki spodobał się iu Tz-towi i mnie, ale wolelibyśmy przed podjęciem ostatecznej decyzji przesłuchać jeszcze repertuarów innych zespołów o których tu piszecie w te wakacje mamy przed sobą jeszcze 5 czy 6 wesel, więc jescze perę zespołów przesłuchamy...choć trzeba się spieszyć, żeby potem nie zostać na lodzie
17 dni to tuż tużwyobrażam sobie jak musisz być przeszczęśliwa...:rolleye s:

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości