![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielce
agniesia - własnie zaczynamy chodzić po rożnych kamerzystach i wszystkie rady są cenne, więc wszystko co podajecie to zapisuję i później razem z TŻ oglądamy strony w internecie itp.
![]() ![]() gratuluję wyboru sukni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Wtajemniczenie
|
Kalex do Paryżanki dobrze iść na początek, bo te Panie tam znają się na rzeczy i pomogą Ci wybrać kolor i krój, żebyś potem wiedziała w czym Ci dobrze i czego szukać. Ja kupiłam suknię na Długiej w salonie Mendelssohn. www.suknieslubne.pl
Zasadniczo w sezonie czeka się ok. 3miesiące, moja ma być gotowa do pierwszych przymiarek pod koniec czerwca.
#273 |
Zakorzenienie
|
o czyli dobrze myślałam,żeby iść do Paryżanki na początku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
W paryzance moze i znaja sie na rzeczy ale wszystkim klientkom owia dokladnie to samo - maja pani idealna figure do tej sukni...przerabialam to juz 3 razy. a poza tym ceny maja z kosmosu. ja kupilam suknie w czestochowie. w paryzance kosztuje 4tys. a ja zaplacilam za swoja 2850zl. nie jest to jedyny model na ktorym byla az taka roznica... druga ktora mi sie strasznie podobala w kielcach kosztowala 3600zl, a wczestochowie 2800zl. nawet w krakowie w madonnie te suknie byly tansze niz w kielcach. takze ja polecam podzwonic po innych salonach bo w kielcach jest nieslychanie drogo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
ułaaa
dzięki za wszystkie opinie dziewczyny, to jak mi się jakiś model spodoba w Paryżance to obdzwonie inne miasta,np. kraków, częstochowę i zobacze jak tam się ceny kształtują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
P.S. Kalex byłaś na www.media-vision.pl ? Co prawda w tym wątku czytałam dużo kontrowersyjnych wypowiedzi na ich temat, ale mi się bardzo spodobały ich zdjęcia i filmy, jako jedne z nielicznych nie zalatywały wiochązgadzam się z Tobą. Zarówno i zdjęcia jak i film obejrzany u nich w biurze bardzo mi się spodobały.
Ja podpisałam z nimi umowę i będą obsługiwali mój ślub 2 czerwca. Na pewno zdam wam realacje ze współpracy z nimi. |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja podpisałam z nimi umowę i będą obsługiwali mój ślub 2 czerwca. Na pewno zdam wam realacje ze współpracy z nimi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode - Sierpień 2009 Kielce I Okolice:)
Aniaa, tak myslę sobie, że jeśli chcesz trzymac rękę na pulsie i wiedzieć co i jak na temat ślubu w Kielcach to moze po prostu śledź pilnie wątek "Kielce", jest tego ładnych kilka stron ale masz tez chyba wystarczajaco duzo czasu do ślubu, żeby wszystko to spokojnie przeczytac,myslę, że jest tam mniej wiecej wszystko co Cię interesuje, obgadałysmy z Dziewczynami wiekszość lokali, fotografów itp, zawsze chętnie odpowiemy na jakieś pytania w miarę możliwosci. Salę w Leśnym Dworze i Sobków trzeba rezerwować nawet do dwóch lat wczesniej, na pozostałe lokale rok powinien wystarczyć. Powodzenia i pozdrawiam
#280 | ||
Zadomowienie
|
Panny Młode - Sierpień 2009 Kielce I Okolice:)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki za podpowiedź, z pomocy i porad chętnie skorzystam jeśli pojawią się jakieś pytanka ![]() Pozdrawiam Wklajam tą wypowiedź dla wszystkich tych Wizażanek, które stwierdziły, że zbytnio, wręcz do przesady się spieszę z przygotowaniami: Cytat:
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-10 o 17:50 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
media-vision robili zdjecia u mojego brata - fajniutkie. mnie sie bardzo podobaly tylko troszke drogo wyszlo i dlatego ja wybralam Pawla Wojcika.
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Przyczajenie
|
Ja zamówiłam kamerzystę z videoavi. Oglądałam płyte z wesela kolegi i wg mnie była zrobione całkiem fajnie.
A co do Paryżanki, to właśnie tam zamówiłam sukienkę i cena wcale nie była kosmiczna. Fakt, sukienka nie jest może firmy White One czy coś w tym stylu, ale wybrałam tą, w której wyglądałam i czułam się najlepiej. I dziewczyny z salonu nie wmawiały, że każda mi pasuje, w sumie ich opinie pokrywały się z opiniami pań z innych salonów, a byłam i w cymbeline, w kiarze, w celii, w salonie sukien slubnych w katarzynie, w veronie. Ale akurat ta jedyna sukienka była w paryżance. |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
-agniesia-gratuluję sukienki i donoszę
![]() ![]()
#284 |
Przyczajenie
|
Witajcie Wizażanki! Moja przyjaciółka wychodzi w czerwcu za mąż. Wobec tego pilnie poszukujemy kogoś do fryzurki i makijażu. Kogo polecacie w Kielcach!
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Przyczajenie
|
Dziękuje Kalex! A o makijażach coś dodacie? Ja brałam ślub w 2002 roku to malowała mnie Sylwia Gawłowska-Bogdan z Paderewskiego, ale jej juz nie ma wyjechała. Czy ktoś może mi polecić kogoś dobrego do malowania?
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czeszę się u Gosi, która kiedyś pracowała w tym salonie a teraz ma swój własny zakład na ul. Ściegiennego. Serdecznie ją polecam ma wyobraźnie i naprawdę ładnie czesze. A jeśli chodzi o paryżankę to ja też tam kupowałam swoją sukienkę. I faktycznie panie mi wcale mi nie wmawiały sukienek. Szczerze mi doradzały w której wyglądam lepiej a w czym gorzej. Cena też nie była taka zabójcza (wytargowałam też 200 zł rabatu ![]() Pozdrawiam serdecznie wszystkie kieleckie panny młode ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() sama się własnie zastanawiam jak ja będę brać ślub za rok czy malować się sama czy u jakiejś wizażystki? w sumie mnie naprawdę dobrze makijaż wychodzi,ale z drugiej strony fajnie oddać się w taki dzien w ręce kogoś doświadczonego, kto może coś pięknego mi wyczaruje na twarzy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a ja mam takie pytanie:
co słyszałyście o zespołach:gratis i akord? polecono nam te dwa zespoły, chcemy się jakoś z nimi spotkac i obejrzeć jakies nagrania, ale chętnie wysłucham też Waszych opinii ![]() Zespól GRATIS to słyszeliśmy na jednym z wesel, na którym byliśmy, ale to było 3 lata temu i nie wiem czy skład jest nadal taki sam i czy nadal są tacy fajni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W ogóle nie spłynął, choć było gorąco na dworze. Jeśli któraś z was nie jest pewna jak będzie wyglądać, to niech idzie sobie zrobić makijaż próbny. Cena w wiośnie ok.50zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zadomowienie
|
Kalex u nas wlasnie bedzie Gratis
![]() Podaje kontakt: 503060746. To jest kontakt do wokalistki- pani Beatka. Spiewa dobrze - uczylysmy sie spiewu u tej samej profesorki, wiec jestem jej pewna. Mam jeszcze kontakty do zespolow COMA i Axis jakby ktos chcial- nie przesluchiwalam ich, bo zdecydowalam sie na GRATIS. Co do makijazu, bedzie mnie malowac znajoma, ktora moim zdaniem robi najpiekniejsze makijaze na swiecie ![]() ![]() ![]() Co do sukni to ja mam kupiona we Wroclawiu, wiec tu nie bardzo pomoge.
#293 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam na weselu zespół o wdzięcznej nazwie K2
![]()
#294 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w sumie to nawet oddałabym się w ręce profesjonalisty własnie po to,żeby mi się ładnie trzymał cały makijaż na twarzy ![]() Cytat:
![]() zaraz sobie zapisze i będziemy pewnie w niedługim czasie telefonować do nich ![]() ja, jak pisałam, słyszałam zespół GRATIS na "żywo"na jednym z wesel na którym byłam z TŻ-tem i zespół nam się bardzo podobał ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Od dluzszego czasu przeglądam ten wątek i uwazam ze jest bardzo ciekawy. W zwiazku z tym postanowilam sie w koncu zarejestrowac i podzielic sie swoimi doswiadczeniami zwiazanymi z przygotowaniami do slubu i wesela. Uroczysty dzien zaplanowany jest na 23. czerwca 2007. Sala w Hotelu Ziolek w lącznej. I tu od razu prosba o opinie na temat tego miejsca. Chcialabym uniknac nieprzyjemnych sytuacji, ktore czasem moga sie zdarzyc i mam nadzieje ze po Waszych opiniech uda nam sie ich ewentualnie uniknąć. Jeśl bylyscie tam na weselu lub slyszalyscie cos o tym miejscu - dajcie znac. Suknia zamowiona w Cymbelline w Kielcach. Ma przyjechac gotowa ok polowy maja. Pozniej juz tylko porawki krawieckie na miejscu. Zespol AKORD - bardzo dobry zespol. Fotograf i kamerzysta Pan Krzysztof Bieniek. Swietny fachowiec. Polecam. Nie wiem jak sie nazywa jego studio ale człowiek naprawde zna sie na rzeczy a zdjecia robi przecudowne. Poza tym na tym etapie rozgladam sie za bukietem. I tutaj prosba o namiary na dobre kwiaciarnie. Szukam rowniez dobrego fryzjera. Mysle ze na poczatek to by bylo tyle. Teraz bede juz czesciej sie odzywac i zdawac relacje z postepow. Pozdrawiam serdecznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo rzadko zmieniały talerzyki i sami usieliśmy chodzić do kuchni je wymieniać. Jednak najgorsze co tam widziałam to: Panie wyszły z kuchni z wielkim garem. Chodziły między stołami i czyściły talerze gości.Tzn resztki jedzenia pani wielką łychą zgarniała resztki do tego gara kładła talerz innej pani na tace i szły dalej. ![]() Poza tymi incydentami ok. Tak więc w krótkich żołnierskich słowach zwróć uwagę na obsługę ustalając z nimi wsześniej reguły. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Przyczajenie
|
witajcie jakoś mnie długo nie było
ale nie proznowalismy zamowilismy juz DJ i jestesmy naprawde zadowoleni wiedac ze wie na czym polega jego praca pokazywał nam płytki z wesel na których grał i wydaje nam sie ze dobrze zroblilismy decydujac sie na niego mamy juz kupione zaproszenia - kupilismy je w hurtowni na Żniwnej - polecam maja spory wybór w naprawe dobrych cenach kupiliśmy tez obrączki i korzystajac z tego ze zamykali MAESTRIĘ kupiłam sobie podwiazkę za całe 6 zł ![]() mam nadzieje ze dalej juz tylko z górki ![]() zastanawiam sie jeszcze nad dobrym salonem fryzjerskim jak narzie wydaje mi sie ze skorzystam z Altelier na Słowackiego ale jeszcze nie zdecydowałam ostatecznie - może coś mi polecicie |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
gosiu witamy na forum
![]() napisałaś,że u Was gra zespół AKORD - własnie parę postów wcześniej pisałam,że szukam namiarów na ten zespół, ponieważ od znajomych słyszałam,że są ok ![]() Czy mogłabyś podać mi namiary na nich, jakiś kontakt, ilu osobowy jest ten zespół i ile płacicie? Możesz tu na forum, albo napisz mi PW z danymi ![]() Będę bardzo wdzięczna ![]() Ja póki co mam namiary na zespoł GRATIS, zespół fairplay, i jednego dj-a. Chcemy zdobyć jeszcze parę namiarów i poumawiać się z nimi i dowiedzieć się wszystkiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do salonu fryzjerskiego - to ja bym jednak atelier nie polecała ![]() bardzo dobre opinie ma salon EWAN na Wesołej, poza tym pani Ania z salonu Image też na wesołej - ja ją będę ciągle polecać, świetne upięcia robie, dwa tygodnie temu byłam u niej na farobowaniu i oglądałam wiszace naścianach zakłądu fotki upięć, które wykonywała - sa rewelacyjne, ja się napatrzeć nie mogłam ![]() ![]() ![]() kilka postów wcześniej pisałam,że ja do fryzur to polecam: salon ewan, panią anię świebodę albo panią sywilę z salonu awangarda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.