Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-26, 13:35   #271
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex
Dot.: Kielce

agniesia - własnie zaczynamy chodzić po rożnych kamerzystach i wszystkie rady są cenne, więc wszystko co podajecie to zapisuję i później razem z TŻ oglądamy strony w internecie itp. także dziękuję za namiar, kolejny do puli

gratuluję wyboru sukni ja za moją zacznę się rozglądać jakoś w sierpniu, a i tak będę mieć tylko w sumie weekendy do dyspozycji. Myślałam,żeby najpierw pójść do Paryżanki i tam zobaczyć co mają; a do krakowa też chciałam podjechać Możesz napisac w jakim salonie w Krakowie kupiłaś suknię i jak długo się na nią czeka?
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 13:46   #272
-agniesia-
Wtajemniczenie

Kalex do Paryżanki dobrze iść na początek, bo te Panie tam znają się na rzeczy i pomogą Ci wybrać kolor i krój, żebyś potem wiedziała w czym Ci dobrze i czego szukać. Ja kupiłam suknię na Długiej w salonie Mendelssohn. www.suknieslubne.pl
Zasadniczo w sezonie czeka się ok. 3miesiące, moja ma być gotowa do pierwszych przymiarek pod koniec czerwca.
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 14:58   #273
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

o czyli dobrze myślałam,żeby iść do Paryżanki na początku Mnie panie Paryżance powiedziały,że jak ślub mam w czerwcu to suknię powinnam zamówić na początku stycznia, bo czeka się ok. 4 miesięcy na nią, jak przyjdzie to przymiarka i jak coś jest nie tak to ok.2 tygodni-miesiąc czeka się na poprawkę więc w sumie suknię mogę po ok.5 miesiącach odebrać
Stary 2007-03-26, 18:58   #274
julies
Raczkowanie

W paryzance moze i znaja sie na rzeczy ale wszystkim klientkom owia dokladnie to samo - maja pani idealna figure do tej sukni...przerabialam to juz 3 razy. a poza tym ceny maja z kosmosu. ja kupilam suknie w czestochowie. w paryzance kosztuje 4tys. a ja zaplacilam za swoja 2850zl. nie jest to jedyny model na ktorym byla az taka roznica... druga ktora mi sie strasznie podobala w kielcach kosztowala 3600zl, a wczestochowie 2800zl. nawet w krakowie w madonnie te suknie byly tansze niz w kielcach. takze ja polecam podzwonic po innych salonach bo w kielcach jest nieslychanie drogo
julies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 19:37   #275
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

ułaaa
dzięki za wszystkie opinie dziewczyny, to jak mi się jakiś model spodoba w Paryżance to obdzwonie inne miasta,np. kraków, częstochowę i zobacze jak tam się ceny kształtują
Stary 2007-03-27, 20:27   #276
magdusia8
Raczkowanie

P.S. Kalex byłaś na www.media-vision.pl ? Co prawda w tym wątku czytałam dużo kontrowersyjnych wypowiedzi na ich temat, ale mi się bardzo spodobały ich zdjęcia i filmy, jako jedne z nielicznych nie zalatywały wiochązgadzam się z Tobą. Zarówno i zdjęcia jak i film obejrzany u nich w biurze bardzo mi się spodobały.
Ja podpisałam z nimi umowę i będą obsługiwali mój ślub 2 czerwca. Na pewno zdam wam realacje ze współpracy z nimi.
magdusia8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-27, 20:29   #277
magdusia8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

P.S. Kalex byłaś na www.media-vision.pl ? Co prawda w tym wątku czytałam dużo kontrowersyjnych wypowiedzi na ich temat, ale mi się bardzo spodobały ich zdjęcia i filmy, jako jedne z nielicznych nie zalatywały wiochą
Pozdrawiam
zgadzam się z Tobą. Zarówno i zdjęcia jak i film obejrzany u nich w biurze bardzo mi się spodobały.
Ja podpisałam z nimi umowę i będą obsługiwali mój ślub 2 czerwca. Na pewno zdam wam realacje ze współpracy z nimi.
Stary 2007-03-27, 21:19   #278
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdusia8 Pokaż wiadomość
zgadzam się z Tobą. Zarówno i zdjęcia jak i film obejrzany u nich w biurze bardzo mi się spodobały.
Ja też podpisałam z nimi umowę, na kamerę i na zdjęcia, także z niecierpliwością czekam na relację jak się sprawdzą, bo ja ich testować będę dopiero 4 sierpnia
Pozdrawiam
Stary 2007-03-28, 01:02   #279
frigiditas
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode - Sierpień 2009 Kielce I Okolice:)

Aniaa, tak myslę sobie, że jeśli chcesz trzymac rękę na pulsie i wiedzieć co i jak na temat ślubu w Kielcach to moze po prostu śledź pilnie wątek "Kielce", jest tego ładnych kilka stron ale masz tez chyba wystarczajaco duzo czasu do ślubu, żeby wszystko to spokojnie przeczytac,myslę, że jest tam mniej wiecej wszystko co Cię interesuje, obgadałysmy z Dziewczynami wiekszość lokali, fotografów itp, zawsze chętnie odpowiemy na jakieś pytania w miarę możliwosci. Salę w Leśnym Dworze i Sobków trzeba rezerwować nawet do dwóch lat wczesniej, na pozostałe lokale rok powinien wystarczyć. Powodzenia i pozdrawiam
frigiditas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-28, 08:58   #280
aniaaa84
Zadomowienie

Panny Młode - Sierpień 2009 Kielce I Okolice:)

Cytat:
Napisane przez frigiditas Pokaż wiadomość
Aniaa, tak myslę sobie, że jeśli chcesz trzymac rękę na pulsie i wiedzieć co i jak na temat ślubu w Kielcach to moze po prostu śledź pilnie wątek "Kielce", jest tego ładnych kilka stron ale masz tez chyba wystarczajaco duzo czasu do ślubu, żeby wszystko to spokojnie przeczytac,myslę, że jest tam mniej wiecej wszystko co Cię interesuje, obgadałysmy z Dziewczynami wiekszość lokali, fotografów itp, zawsze chętnie odpowiemy na jakieś pytania w miarę możliwosci. Salę w Leśnym Dworze i Sobków trzeba rezerwować nawet do dwóch lat wczesniej, na pozostałe lokale rok powinien wystarczyć. Powodzenia i pozdrawiam
Frigiditas tak właśnie robię, przeglądam na bieżąco wątek "Kielce" my póki co to chcemy wybrać salę i jeśli będa przyjmować już rezerwacje to ją zarezerwować a co do reszty to pomalutku będzie się wszystko załatwiać: sala i kościół są najważniejsze, żeby później nie bawić się w miejscu, które zupełnie nam sie nie podoba
Dzięki za podpowiedź, z pomocy i porad chętnie skorzystam jeśli pojawią się jakieś pytanka
Pozdrawiam

Wklajam tą wypowiedź dla wszystkich tych Wizażanek, które stwierdziły, że zbytnio, wręcz do przesady się spieszę z przygotowaniami:

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Niedawno pisałam, że planujemy wesele z moim narzeczonym na czerwiec 2009. Nie chciałam niczego zmieniać w dacie, ale... byłam zmuszona! Terminy pozajmowane!!! Udało nam się załatwić salę na 1. sierpnia 2009. Będziemy szukać dalej czegoś fajnego na 20.06., ale coś mam przeczucie, że zostaniemy przy sali na 1. sierpnia. Po pierwsze dlatego, że nam się naprawdę podoba, po drugie dlatego, że już jest ciężko coś znaleźć! Myślałam, że będziemy mogli przebierać w lokalach i nie będzie problemu, żeby coś zarezerwować na czerwiec'2009, a tu taki szok... W jednym lokalu terminy na 2010 rok były pozajmowane! Śmiałam się, że za chwilę trzeba będzie szukać sali na wesele od razu po pierwszej randce

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-10 o 17:50 Powód: post pod postem
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-28, 16:39   #281
julies
Raczkowanie

media-vision robili zdjecia u mojego brata - fajniutkie. mnie sie bardzo podobaly tylko troszke drogo wyszlo i dlatego ja wybralam Pawla Wojcika.
julies jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-29, 07:15   #282
asiek_79
Przyczajenie

Ja zamówiłam kamerzystę z videoavi. Oglądałam płyte z wesela kolegi i wg mnie była zrobione całkiem fajnie.
A co do Paryżanki, to właśnie tam zamówiłam sukienkę i cena wcale nie była kosmiczna. Fakt, sukienka nie jest może firmy White One czy coś w tym stylu, ale wybrałam tą, w której wyglądałam i czułam się najlepiej. I dziewczyny z salonu nie wmawiały, że każda mi pasuje, w sumie ich opinie pokrywały się z opiniami pań z innych salonów, a byłam i w cymbeline, w kiarze, w celii, w salonie sukien slubnych w katarzynie, w veronie. Ale akurat ta jedyna sukienka była w paryżance.
asiek_79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-29, 07:54   #283
frigiditas
Raczkowanie

-agniesia-gratuluję sukienki i donoszę , że ja swoją tez już mam i też okazało się, że najłatwiej było mi ją kupić jednak w Krakowie. Wycieczka do Buska nie doszła do skutku
frigiditas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-29, 10:40   #284
vioola
Przyczajenie

Witajcie Wizażanki! Moja przyjaciółka wychodzi w czerwcu za mąż. Wobec tego pilnie poszukujemy kogoś do fryzurki i makijażu. Kogo polecacie w Kielcach!
vioola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-29, 12:23   #285
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez frigiditas Pokaż wiadomość
-agniesia-gratuluję sukienki i donoszę , że ja swoją tez już mam i też okazało się, że najłatwiej było mi ją kupić jednak w Krakowie. Wycieczka do Buska nie doszła do skutku
Frigiditas ja również gratuluję! A ja nawet byłam na wycieczce w Busku, ale się w żadnej nie zakochałam...Ale nie żałuję, bo wtedy nie znalazłabym mojego cuda

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-29, 15:38   #286
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez vioola Pokaż wiadomość
Witajcie Wizażanki! Moja przyjaciółka wychodzi w czerwcu za mąż. Wobec tego pilnie poszukujemy kogoś do fryzurki i makijażu. Kogo polecacie w Kielcach!
proponuję udać się na rozmowę/próbną fryzurkę ślubną do salonu Ewan na ulicy Wesołej albo do pani Ani Świebody z salonu Image na Wesołej 8 ładne fryzurki ślubne widziałam też na głowach dziewczyn, które czesały się u pani Sywlii w salonie Avangarda (równiez ulica Wesoła)
Stary 2007-03-30, 08:56   #287
vioola
Przyczajenie

Dziękuje Kalex! A o makijażach coś dodacie? Ja brałam ślub w 2002 roku to malowała mnie Sylwia Gawłowska-Bogdan z Paderewskiego, ale jej juz nie ma wyjechała. Czy ktoś może mi polecić kogoś dobrego do malowania?
vioola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-30, 09:09   #288
magdusia8
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuje Kalex! A o makijażach coś dodacie? Ja brałam ślub w 2002 roku to malowała mnie Sylwia Gawłowska-Bogdan z Paderewskiego, ale jej juz nie ma wyjechała. Czy ktoś może mi polecić kogoś dobrego do malowania?
Mnie polecono Panią Monikę z salonu Wiosna na Solnej i do niej się zapisałam.
Czeszę się u Gosi, która kiedyś pracowała w tym salonie a teraz ma swój własny zakład na ul. Ściegiennego. Serdecznie ją polecam ma wyobraźnie i naprawdę ładnie czesze.

A jeśli chodzi o paryżankę to ja też tam kupowałam swoją sukienkę. I faktycznie panie mi wcale mi nie wmawiały sukienek. Szczerze mi doradzały w której wyglądam lepiej a w czym gorzej. Cena też nie była taka zabójcza (wytargowałam też 200 zł rabatu) ale może to dlatego, że była to polska sukienka.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie kieleckie panny młode
Stary 2007-03-30, 12:17   #289
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
kurczę no z makijażami to Ci nie pomogę, bo nigdy nie malowałam się u wizażystki, tylko samaa z moich znajomych też nikt z takich usług nie korzystał
sama się własnie zastanawiam jak ja będę brać ślub za rok czy malować się sama czy u jakiejś wizażystki? w sumie mnie naprawdę dobrze makijaż wychodzi,ale z drugiej strony fajnie oddać się w taki dzien w ręce kogoś doświadczonego, kto może coś pięknego mi wyczaruje na twarzy tylko z drugiej strony sama nie wiem jak to wyjdzie itp. bo ja np. musze mieć mocno wytuszowane rzęsy i czy taka wizażystka mi zrobi taki makijaż jaki bym chciała...ech...

Cytat:
Czeszę się u Gosi, która kiedyś pracowała w tym salonie a teraz ma swój własny zakład na ul. Ściegiennego. Serdecznie ją polecam ma wyobraźnie i naprawdę ładnie czesze.
o salonie Wiosna słyszałam różne opinie, teraz niezbyt pochlebne, wcześniej lepsze, bo była inna ekipa i dziewczyny były lepsze, teraz się pozmieniało i opinie są różne - jedni są zadowoleni, inni nie, także najlepiej samemu się przejść po paru zakładach, pooglądac foldery i coś wybrać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-31, 08:52   #290
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

dziewczyny a ja mam takie pytanie:
co słyszałyście o zespołach:gratis i akord?
polecono nam te dwa zespoły, chcemy się jakoś z nimi spotkac i obejrzeć jakies nagrania, ale chętnie wysłucham też Waszych opinii
Zespól GRATIS to słyszeliśmy na jednym z wesel, na którym byliśmy, ale to było 3 lata temu i nie wiem czy skład jest nadal taki sam i czy nadal są tacy fajni ale z tego co wiem to Tiara, u Ciebie oni będą grali? Masz może jakiś kontakt do nich?
Stary 2007-03-31, 11:40   #291
ami81
Raczkowanie

Cytat:
Ja malowałam się w wiośnie u pani Moniki, mnie się makijaż bardzo podobał.
W ogóle nie spłynął, choć było gorąco na dworze.
Jeśli któraś z was nie jest pewna jak będzie wyglądać, to niech idzie sobie zrobić makijaż próbny. Cena w wiośnie ok.50zł.
ami81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-31, 13:18   #292
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

Kalex u nas wlasnie bedzie Gratis Placimy 2100 zl( razem z busem dla nich).
Podaje kontakt: 503060746. To jest kontakt do wokalistki- pani Beatka. Spiewa dobrze - uczylysmy sie spiewu u tej samej profesorki, wiec jestem jej pewna.

Mam jeszcze kontakty do zespolow COMA i Axis jakby ktos chcial- nie przesluchiwalam ich, bo zdecydowalam sie na GRATIS.

Co do makijazu, bedzie mnie malowac znajoma, ktora moim zdaniem robi najpiekniejsze makijaze na swiecie Na tym forum tez Takze moge jej sie slepo powierzyc

Co do sukni to ja mam kupiona we Wroclawiu, wiec tu nie bardzo pomoge.

1 etap 6 -5 - 4 - 3- 2 - 1

Winners do what losers don't want to do
tiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-31, 15:45   #293
-agniesia-
Wtajemniczenie

Ja mam na weselu zespół o wdzięcznej nazwie K2 Wzięliśmy ich praktycznie na ślepo, bo poleciłam nam go nasza znajoma, która organizuje w Kielcach wszelkiego rodzaju imprezy na wysokim szczeblu i zawsze ich angażuje. Osobiście dwa razy byłam na imprezach z zespołem COMA i byli w porządku, ale kontaktu nie mam.
Stary 2007-03-31, 18:14   #294
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez ami81 Pokaż wiadomość
Ja malowałam się w wiośnie u pani Moniki, mnie się makijaż bardzo podobał.
W ogóle nie spłynął, choć było gorąco na dworze.
Jeśli któraś z was nie jest pewna jak będzie wyglądać, to niech idzie sobie zrobić makijaż próbny. Cena w wiośnie ok.50zł.
a jakimi ona kosmetykami wykonuje makijaż?
bo w sumie to nawet oddałabym się w ręce profesjonalisty własnie po to,żeby mi się ładnie trzymał cały makijaż na twarzy

Cytat:
Napisane przez tiara Pokaż wiadomość
Kalex u nas wlasnie bedzie Gratis Placimy 2100 zl( razem z busem dla nich).
Podaje kontakt: 503060746. To jest kontakt do wokalistki- pani Beatka. Spiewa dobrze - uczylysmy sie spiewu u tej samej profesorki, wiec jestem jej pewna.
dziękuje Tiara
zaraz sobie zapisze i będziemy pewnie w niedługim czasie telefonować do nich
ja, jak pisałam, słyszałam zespół GRATIS na "żywo"na jednym z wesel na którym byłam z TŻ-tem i zespół nam się bardzo podobał
Stary 2007-04-01, 22:49   #295
Gosiaczek1211
Rozeznanie

GG do Gosiaczek1211

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Od dluzszego czasu przeglądam ten wątek i uwazam ze jest bardzo ciekawy. W zwiazku z tym postanowilam sie w koncu zarejestrowac i podzielic sie swoimi doswiadczeniami zwiazanymi z przygotowaniami do slubu i wesela. Uroczysty dzien zaplanowany jest na 23. czerwca 2007. Sala w Hotelu Ziolek w lącznej. I tu od razu prosba o opinie na temat tego miejsca. Chcialabym uniknac nieprzyjemnych sytuacji, ktore czasem moga sie zdarzyc i mam nadzieje ze po Waszych opiniech uda nam sie ich ewentualnie uniknąć. Jeśl bylyscie tam na weselu lub slyszalyscie cos o tym miejscu - dajcie znac. Suknia zamowiona w Cymbelline w Kielcach. Ma przyjechac gotowa ok polowy maja. Pozniej juz tylko porawki krawieckie na miejscu. Zespol AKORD - bardzo dobry zespol. Fotograf i kamerzysta Pan Krzysztof Bieniek. Swietny fachowiec. Polecam. Nie wiem jak sie nazywa jego studio ale człowiek naprawde zna sie na rzeczy a zdjecia robi przecudowne. Poza tym na tym etapie rozgladam sie za bukietem. I tutaj prosba o namiary na dobre kwiaciarnie. Szukam rowniez dobrego fryzjera. Mysle ze na poczatek to by bylo tyle. Teraz bede juz czesciej sie odzywac i zdawac relacje z postepow. Pozdrawiam serdecznie.
Gosiaczek1211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-02, 07:29   #296
magdusia8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek1211 Pokaż wiadomość
Sala w Hotelu Ziolek w lącznej. I tu od razu prosba o opinie na temat tego miejsca. Chcialabym uniknac nieprzyjemnych sytuacji, ktore czasem moga sie zdarzyc i mam nadzieje ze po Waszych opiniech uda nam sie ich ewentualnie uniknąć. Jeśl bylyscie tam na weselu lub slyszalyscie cos o tym miejscu - dajcie znac.
Ja byłam tam na weselu. Moja radaa jest taka, żebyś zwróciła uwagę na kelnerki. Dlaczego? Nasz stolik nie mógł doprosić się rosołu. Wszyscy już dostali a my nie. Potem Panie przyniosły nam od razu drugie danie. Po drugim daniu jak młoda PAra tańczyła przynieśli nam w końcu ten rosół i były bardzo oburzone, że już go nie chcemy.
Bardzo rzadko zmieniały talerzyki i sami usieliśmy chodzić do kuchni je wymieniać. Jednak najgorsze co tam widziałam to: Panie wyszły z kuchni z wielkim garem. Chodziły między stołami i czyściły talerze gości.Tzn resztki jedzenia pani wielką łychą zgarniała resztki do tego gara kładła talerz innej pani na tace i szły dalej. Ja uważam, ze było to obrzydliwe. JAkby nie mogły zabrać po prostu brudnych talerzy do kuchni i tam tego zrobić.
Poza tymi incydentami ok.
Tak więc w krótkich żołnierskich słowach zwróć uwagę na obsługę ustalając z nimi wsześniej reguły.
Pozdrawiam
Stary 2007-04-02, 10:21   #297
p_a_t21
Przyczajenie

witajcie jakoś mnie długo nie było
ale nie proznowalismy zamowilismy juz DJ i jestesmy naprawde zadowoleni wiedac ze wie na czym polega jego praca pokazywał nam płytki z wesel na których grał i wydaje nam sie ze dobrze zroblilismy decydujac sie na niego
mamy juz kupione zaproszenia - kupilismy je w hurtowni na Żniwnej - polecam maja spory wybór w naprawe dobrych cenach
kupiliśmy tez obrączki i korzystajac z tego ze zamykali MAESTRIĘ kupiłam sobie podwiazkę za całe 6 zł a nasze mamuśki znalazły sobie naprawde fajne sukienki kupiliśmy jeszcze buty a wczoraj skonczylismy kurs
mam nadzieje ze dalej juz tylko z górki

zastanawiam sie jeszcze nad dobrym salonem fryzjerskim jak narzie wydaje mi sie ze skorzystam z Altelier na Słowackiego ale jeszcze nie zdecydowałam ostatecznie - może coś mi polecicie
p_a_t21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-02, 10:22   #298
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek1211 Pokaż wiadomość
Zespol AKORD - bardzo dobry zespol.
gosiu witamy na forum
napisałaś,że u Was gra zespół AKORD - własnie parę postów wcześniej pisałam,że szukam namiarów na ten zespół, ponieważ od znajomych słyszałam,że są ok
Czy mogłabyś podać mi namiary na nich, jakiś kontakt, ilu osobowy jest ten zespół i ile płacicie? Możesz tu na forum, albo napisz mi PW z danymi
Będę bardzo wdzięczna

Ja póki co mam namiary na zespoł GRATIS, zespół fairplay, i jednego dj-a.
Chcemy zdobyć jeszcze parę namiarów i poumawiać się z nimi i dowiedzieć się wszystkiego
Stary 2007-04-02, 10:27   #299
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez p_a_t21 Pokaż wiadomość
witajcie jakoś mnie długo nie było
ale nie proznowalismy zamowilismy juz DJ i jestesmy naprawde zadowoleni wiedac ze wie na czym polega jego praca pokazywał nam płytki z wesel na których grał i wydaje nam sie ze dobrze zroblilismy decydujac sie na niego
mamy juz kupione zaproszenia - kupilismy je w hurtowni na Żniwnej - polecam maja spory wybór w naprawe dobrych cenach
kupiliśmy tez obrączki i korzystajac z tego ze zamykali MAESTRIĘ kupiłam sobie podwiazkę za całe 6 zł a nasze mamuśki znalazły sobie naprawde fajne sukienki kupiliśmy jeszcze buty a wczoraj skonczylismy kurs
mam nadzieje ze dalej juz tylko z górki

zastanawiam sie jeszcze nad dobrym salonem fryzjerskim jak narzie wydaje mi sie ze skorzystam z Altelier na Słowackiego ale jeszcze nie zdecydowałam ostatecznie - może coś mi polecicie
Pati - możesz mi podać namiary na Waszego DJ-a: jak się nazywa, ile bierze, widzę,że można się z nim umówić i obejrzeć płytki, też właśnie tak byśmy chcieli

co do salonu fryzjerskiego - to ja bym jednak atelier nie polecała
bardzo dobre opinie ma salon EWAN na Wesołej, poza tym pani Ania z salonu Image też na wesołej - ja ją będę ciągle polecać, świetne upięcia robie, dwa tygodnie temu byłam u niej na farobowaniu i oglądałam wiszace naścianach zakłądu fotki upięć, które wykonywała - sa rewelacyjne, ja się napatrzeć nie mogłam poza tym oglądałam jej album z fotkami upięć, które robiła klientkom na wesela/studniówki i ja już teraz wiem,że tylko ona mnie będzie czesać

kilka postów wcześniej pisałam,że ja do fryzur to polecam: salon ewan, panią anię świebodę albo panią sywilę z salonu awangarda
Stary 2007-04-02, 21:23   #300
Gosiaczek1211
Rozeznanie

GG do Gosiaczek1211

Cytat:
Ja byłam tam na weselu. Moja radaa jest taka, żebyś zwróciła uwagę na kelnerki. Dlaczego? Nasz stolik nie mógł doprosić się rosołu. Wszyscy już dostali a my nie. Potem Panie przyniosły nam od razu drugie danie. Po drugim daniu jak młoda PAra tańczyła przynieśli nam w końcu ten rosół i były bardzo oburzone, że już go nie chcemy.
Bardzo rzadko zmieniały talerzyki i sami usieliśmy chodzić do kuchni je wymieniać. Jednak najgorsze co tam widziałam to: Panie wyszły z kuchni z wielkim garem. Chodziły między stołami i czyściły talerze gości.Tzn resztki jedzenia pani wielką łychą zgarniała resztki do tego gara kładła talerz innej pani na tace i szły dalej. Ja uważam, ze było to obrzydliwe. JAkby nie mogły zabrać po prostu brudnych talerzy do kuchni i tam tego zrobić.
Poza tymi incydentami ok.
Tak więc w krótkich żołnierskich słowach zwróć uwagę na obsługę ustalając z nimi wsześniej reguły.
Pozdrawiam
Serdeczne dzieki za ostrzegawcze słowa. Na pewno zwróce na to szczególną uwagę. Mam nadzieję ze wszystko bedzie w pporzadku i po weselu napisze wam same pozytywy o nich. Duzo slyszałam o nich i raczej w pozytywach takze miejmy nadzieje ze jak dopilnuje tego o czym napisałas bedzie ok.
Gosiaczek1211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości