|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
![]() nikt nie jest jakims łakomczuchem,że musi niewiadomo ile zjeść, ale jak sie tańczy to się sporo kalorii spala i zawsze coś ciepłego się przekąsi, ale w niektórych salach tak bywa,że nawet nie ma za co się zabrac do jedzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Zakorzenienie
|
Kalex, czekam z niecierpliwością na fotki z próbnej fryzury
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4084 |
Zakorzenienie
|
no ja też jestem ciekawa co mi wyjdzie na głowie
![]() poza tym od dziś zaczynam chodzić na solarium-po dwa razy w tygodniu ![]() gosik-jeszcze 25 dni do naszych ślubów ![]() a u Ciebie jak z makijażem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej dziewczyny,
Czy wy wynajmujecie autokar na slub? Napiszcie jak ksztaltuja sie ceny wynajecia i czy moze jaka firme polecacie? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4086 |
Zakorzenienie
|
Kalex ciesze sie ze jesteś zadowolona, juz teraz i ja nie mam żadnych wątpliwości do kogo sie udać
![]()
#4087 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wynajecie autokaru
Cytat:
a mieliśmy mieć autokar albo z firmy muszkieter albo Sindbad albo Orlik-mają strony w necie,jest tam oferta,że obsługą wesela,trzeba do nich maila napisać np.na ile osób autokar (bo mają różne) spytać się o cenę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4088 |
Raczkowanie
|
![]()
Kalex:
dzieki za opdowiedz |
![]() ![]() |
![]() |
#4089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak powiesz p.Marcie np. o co Ci chodzi to bez problemu Ci to wyczaruje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4090 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wynajecie autokaru
|
![]() ![]() |
![]() |
#4091 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Napisz cos wiecej, gdzie bedziesz miec wesele i co juz zalatwilas. Pozdrawiam.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4092 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Co powiecie na temat DH Katarzyna?Czy warto tam udac sie po suknie? Przyjecie weselne mamy miec w Hotele Lysogory,czy byla tam ktoras z Was? Wzielismy ja ze wzgledu na hotel,poniewaz mamy duzo osob przyjezdnych i dzieki rowniez rekomendacjom znajomych i rodzinki ktora to bawila sie rok wczesniej na weselu mojego kuzyna.My w prezencie slubnym dostalismy apartament ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4093 |
Rozeznanie
|
W Katarzynie są sukinie kieleckiej firmy MSModa. Mnie kilka się podobało.
#4094 |
Rozeznanie
|
no wlasnie mnie tez
![]() ![]() Zniechecona wrocilam do Kielc z mysla ze w koncu cos znajde.Pani w Paryzance powiedziala mi ze to ostatni dzwonek na zlozenie zamowienia a ze nie bylam zdecydowana postanowilam ze zalatwie to w tym lub innym salonie bedac w Polsce w czerwcu.Teraz zaluje,ze zostawilam sobie wszystko na ostatnia chwile ale na odleglosc to spraw tak wlasnie wyglada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4095 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja właśnie zakupiłam suknie u nich tzn. w drugim ich sklepie na ul. slowackiego (dawny pewex). Tutaj zdecydowanie milsza obsluga ![]() ![]() Dodam, ze przy zakupie sukni dostajesz oplacony pobyt w Karpaczu -7 dni( bez wyrzywienia) . |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4096 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak ,wlasnie mam taki zamiar ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4097 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4098 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4099 |
Rozeznanie
|
A jeszcze Cie spytam Paula,ile razy bylas na przymiarce?i czy to faktycznie tak duzo czasu potrzeba?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4100 |
Raczkowanie
|
Gorace Zrodla sa supehttp://www.umackov.sk/noclegi-ondrasova-aquapark/apartament-aquapark-tatralandia.htmr . Och,to mi troche ulzylo,ze nie tylko ja kupuje tak pozno suknie.bede w Polsce w polowie lipca i wtedy zamierzam kupic suknie.o przymiarki sie nie martwie,bo ja juz w kraju zostaje
![]() ![]() Hmmm,fajny gratis daja w tej Katarzynie,ale mi nic tam nie wpadlo w oko.A czy ktos wie,jak obsluga w Kiarze? |
![]() ![]() |
![]() |
#4101 |
Rozeznanie
|
W Kiarze pani jest olewająca, nie doradzi, ale i nie narzuca się. Jak dla mnie to ok, bo nie lubię jak się za bardzo przymilają.
#4102 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak serio,to ja tez o tym myslalam ale juz nastawilam sie na Polske wiec nie bede kombinowac.Mysle,ze kwestia finansowa tez nie jest bez znaczenia,bo my finansujemy sobie sami weselicho a jak wiadomo koszta sa dosc duze biorac pod uwage calosc! ![]() A u Ciebie karothka,jak sytuacja wyglada z suknia,masz cos?i kiedy sie wydajesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Rozeznanie
|
Mogłam porobić fotki, bo zostawiała mnie samą w sukni i szła po kolejną
![]()
#4104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzieki wielkie za namiar na zrodelka ![]() A Ty izus kiedy masz slub?Powodzenia przy wyborze sukni!Ja mysle ze tak czy owak cos znajde (rozmiar 38)a jak nie to znajoma krawcowa uszyje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
Zadomowienie
|
ja powiem szczerze nie polecam katarzyny
byłam tam i pani wyprowadziła mnie z równowagi. poszłam mierzyć sukienki w marcu. pani do mnie kiedy ma pani ślub. ja mówie że we wrześniu. no co ona do mnie że nie da mi mierzyć sukienek bo do września to za daleko i jeszcze coś mi się ubzdura w głowie a ona póżniej nie bedzie mi mogła takiej samej zamówic. a powiem że juz wtedy chciałam zamawiać sukienkę. zresztą co to ją obchodzi czy sukienka bedzie wisiała u mnie w domu miesiac czy pół roku. skoro w jakiejś się zakochałam to mój wybór kiedy ją zmówie. może wy miałyście milsze doświadczenia ale ja po prostu wiecej do tego salonu nie poszłam |
![]() ![]() |
![]() |
#4106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja również kupiłam sukienkę na Słowackiego w Ms Modzie, masz rację zdecydownaie lepsza obsługa niż w Katarzynie, panie bardzo miłe, wszystkiego dopilnują, doradzą - super. I też przy zakupie dostałam pobyt w Karpaczu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, pytanie do Was: ile trzeba miec przymiarek po zakupieniu sukni???
![]() |
#4108 |
Rozeznanie
|
Ja będę miała tylko 2. Pierwsza w lipcu jak suknia przyjedzie do salonu i druga 2 dni przed ślubem przy odbiorze
![]()
#4109 |
Raczkowanie
|
izus123 w Kiarze spotkałam sie z bardzo miłą obsługą, tak jak pisze Puchatek M. babka nie narzucała sie, nie zachwalała, nie było ochów i achów, tylko pytała sie grzecznie w której sukni sie najlepiej czuje, która jest moja faworytką ogólnie w porządku jak dla mnie
Co do Katarzyny to żadna suknia mnie nie powaliła, więc nie przymierzałam u nich nic, ale obok jest sklep z garniturami i tam mój TŻ zakupił sobie strój do ślubu, obsługa bardzo miła, ale najlepiej jest się zwrócić do tej starszej Pani, bo jest tam jeszcze taka młoda, ona raczej sie tak bardzo nie zna, tamta potraktowała nas fachowo, nie mówiła że wszystko jest super cudownie i że idealnie leży, tylko wzięła szpilki i to tu, to tam naniosła jakie mają być poprawki, czekaliśmy na nie 2 tygodnie i po tym czasie odebraliśmy garnitur, jest naprawdę super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() DORISO,popelniam malzenstwo ![]() FENOMENKA,dzwonilam do Willi w sprawie dzieci: do 13lat 50% czyli 75zl.a od 13 normalna stawka(150zl.). Kurcze,nie zapytalam z malenstwami (0-3lat) ![]() ![]() Ooo,pierwszy raz ogladam MsMode,no i prosze.Hmmm,ladniutka...c hyba sie tam wybiore ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.