Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-19, 14:11   #4561
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex
Dot.: Kielce

74 osoby

mnie się ten tydzień dłużyyy okropnie, już chciałabym,żeby była przyszła sobota
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 17:11   #4562
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
74 osoby

mnie się ten tydzień dłużyyy okropnie, już chciałabym,żeby była przyszła sobota
U mnie będzie mniej, około 50 ale dokładną liczbę będę znać dopiero w weekend
Ja to bym wolała żeby już była przyszła niedziela

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 18:04   #4563
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziadominik Pokaż wiadomość
dagunia dzięki wielkie .

kasiaher: co do zespołu to my wzięliśmy zespół który grał u mojej koleżanki na weselu. świetnie się bawilismy przy ich muzyce i do tego w czasie przerw prowadzą rózne przyśpiewki. niestety nie wiem jak sie nazywaja ale jak bede w domu to ci prześle numer telefonu do nich.
ogólnie grupa skłąda sie z babki i dwóch facetów. pochodzą z okolic końskich i skarżyska. graja z reguły w kielcach ale też dojeźdzają do klienta.

wybaczcie za poprzedniego posta. coś przekombinowałam
dzięki ci bardzo czekam na telefon może coś się uda .
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 18:08   #4564
kasiaher
Wtajemniczenie

szukam właśnie orkiestry która gra przyśpiewki przy stołach i umie rozbawić umiejętnie towarzystwo. W sumie jeszcze mam sporo czasu ale już jest problem z fajną orkiestrą. Dzwoniłam do 15 wybranych według mnie bardzo fajnych, no ale niestety wszystko pozajmowane. Po za tym szukam kamerzysty, fotografa i wogóle wszystkiego...
Stary 2008-06-19, 19:12   #4565
chelsee
Przyczajenie

Dagunia wiązanke zamawiałam na Panoramicznej w małej kwiaciarni po schodkach, na przeciwko tempa. Polecam ci bardzo tą panią. Dzieki za namiary za ten komis , kompletnie o nim nie wiedziałam, musze sie tam przejechać, słyszałam tylko , że w komisach nie chca przyjmowac drogich sukienek, albo chca, tylko pewnie mało płacaTak wygladała moja wiazanka,:

Edytowane przez chelsee
Czas edycji: 2008-06-19 o 20:14
chelsee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 19:59   #4566
fenomenka84
Raczkowanie

Dzisiaj z TŻetem nabyliśmy procenty Kupiliśmy w końcu Wyborową i Śliwowice do wiejskiego stołu, jeszcze musimy dokupić wino i szampana. Zakupy robiliśmy w hurtowni Ro&Ma kupiliśmy jednak tylko te dwie rzeczy, ponieważ wódka rzeczywiście jest tam tańsza, ale już wino nie za bardzo, z tego co ostatnio sie orientowałam(a trochę pochodziliśmy za alkoholem), to lepiej kupić w Tesco albo w Realu, jest taniej. Zakupiłam też właśnie zawieszki na butelki na allegro, jak szaleć to szaleć
fenomenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 20:47   #4567
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Dziewczyny, ktora Pania z Awangardy chwalilyscie najbardziej? Umowilam sie dzisiaj na upiecie przed weselem na ktore ide w lipcu. Czy Was tez Pani poprosila o zaliczke?? Przyznaje, ze pierwszy raz sie z tym spotkalam...
Chelsee - bardzo ladna sukienka.

22.08.2009-to był Ten dzień
karothka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-19, 21:11   #4568
kasiaher
Wtajemniczenie

dzięki dziewczyny za numery zadzwonie jutro zobaczymy co z tego bedzie pozdrawiam
Stary 2008-06-19, 21:57   #4569
fenomenka84
Raczkowanie

karothka Najbardziej chwalona jest Pani Sylwia i Pani Kinga, ja z siostrą umówiłyśmy się do nich w dzień mojego ślubu, zaliczki nie wpłacałam żadnej bo telefonicznie sie umawiałam i nic mi Pani nie mówiła na ten temat. Miesiąc przed ślubem wybiorę sie jeszcze tam na podcięcie i farbowanie, a dwa tygodnie przed na fryzurę próbną, zobaczymy czy jak będę sie umawiać to jakąś zaliczkę trzeba będzie wpłacić, zaskoczyłaś mnie z tym hmmm
fenomenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 22:19   #4570
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Napisane przez fenomenka84 Pokaż wiadomość
Dzisiaj z TŻetem nabyliśmy procenty Kupiliśmy w końcu Wyborową i Śliwowice do wiejskiego stołu, jeszcze musimy dokupić wino i szampana. Zakupy robiliśmy w hurtowni Ro&Ma kupiliśmy jednak tylko te dwie rzeczy, ponieważ wódka rzeczywiście jest tam tańsza, ale już wino nie za bardzo, z tego co ostatnio sie orientowałam(a trochę pochodziliśmy za alkoholem), to lepiej kupić w Tesco albo w Realu, jest taniej. Zakupiłam też właśnie zawieszki na butelki na allegro, jak szaleć to szaleć
a ile kosztuje w tej hurtowni wyborowa. jeśli można wiedziec oczywiście

ja jak sie umawiałam do awangardy to pani mnie poinformowała że wpłaca się zaliczkę.
a znacie moze jeszcze jakiego dobrego fryzjera który dobrze ulozy włosy. bo nie wierze ze w kielcach tylko awangarda jest
Stary 2008-06-20, 21:48   #4571
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

Jej ale się rozpisałyście a ja od rana nie mogłam wejśc na forum

Dziękuje za zdjęcia bukietu i za adres

Mi też Pani w Awangardzie powiedziała, że mam zaliczkę wpłacic jak dzwoniłam się umówic trochę to dziwne nie uważacie?

Jej za bielizną jeszcze nie chodziłam dopiero za mcą zamierzam ale muszę sobie strone zapisac forum gdzie o tym mówicie bo za chwilę połowa was wyjdzie za mąż i zostanie nas garstka . Mam pytanie czy mogłybyście pokazac ten staniki z pasem silikonowym tzn., że z tyłu jest przezroczysty tak? Dziś się ważyłam i jestem szczęśliwa bo schudłam sporo mam nadzieję, że będzie mi tak dalej szło super to do października dobiję do dawnego rozmiaru.

mimezis jak już wcześniej pisałam trzymam kciuki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-20, 21:51   #4572
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Napisane przez dagunia24 Pokaż wiadomość

Mi też Pani w Awangardzie powiedziała, że mam zaliczkę wpłacic jak dzwoniłam się umówic trochę to dziwne nie uważacie?

Jej za bielizną jeszcze nie chodziłam dopiero za mcą zamierzam ale muszę sobie strone zapisac forum gdzie o tym mówicie bo za chwilę połowa was wyjdzie za mąż i zostanie nas garstka . Mam pytanie czy mogłybyście pokazac ten staniki z pasem silikonowym tzn., że z tyłu jest przezroczysty tak? Dziś się ważyłam i jestem szczęśliwa bo schudłam sporo mam nadzieję, że będzie mi tak dalej szło super to do października dobiję do dawnego rozmiaru.

stanik na pasie silikonowym- wyglada on zwyczajnie jak zwykły stanik tylko ma podszyte (doklejone nie wiem) paseczki silikonowe. normalnie na materiał

kurde nie widze postów które wcześniej były pisane- odnosnie fryzjera i sklepów z bielizną
Stary 2008-06-20, 21:54   #4573
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

no ja tez nie widze teraz tego i mialam dzis problem z logowaniem a jak czytałam to byłyśmy już na 154 stronie
Stary 2008-06-20, 21:55   #4574
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:

Stanik wyglada normalnie tylko poprostu ma naszyte czy przyklejone paski slikonowe wewnatrz wzdłóż po bokach az do zapiecia. Zasada działania taka sama jak w ponczochach samonośnych, poprostu jesli stanik nie ma ramiaczek to stabilniej sie trzyma na tym slikonie nic sie nie rusza nie zsuwa, bardzo wygodny wynalazek.
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-20, 21:59   #4575
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

dokładnie problem też miałam z logowaniem.
szkoda że cała strona cennych informacji znikła ;(
Stary 2008-06-20, 22:03   #4576
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

oj może dziewczynki powtórzą to co pisały bo sporo padło fajnych inforamcji gdzie można kupic bieliznę, nawet chciałam sobie zapisac tą strone, żeby za mc na nią zerknąc jak ja będę chodziła za bielizną
Dziękuję za informacje chyba już wiem jak wygląda ten stanik
Stary 2008-06-20, 22:09   #4577
izus123
Raczkowanie

dokladnie,przewija nam sie tylko Awangarda,nie zaprzeczam,choc i nie potwierdzam dobrych opinii Polecam wiec moja fryzjerke...jak jeden maz,wszystkie moje kolezanki i wszystkie kobitki w rodzinie czesze zawsze jedna,ta sama fryzjerka-polecam z czystym sumieniem,absolutnie nigdy sie nie zawiodlam.Magda prowadzi wlasne studio-namiary na priva.

Dziewczyny-jutro slubujace-cudownych chwil ,wielkich wzruszen i ...niech milosc trwa wiecznie!!!

Edytowane przez izus123
Czas edycji: 2008-06-20 o 22:23 Powód: dopis
izus123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-20, 22:14   #4578
GabrielaP
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do GabrielaP

czy któraś z Was wie coś o dziewczynie która czeszę w Matrixie?
Stary 2008-06-20, 23:46   #4579
Gosiaczek1211
Rozeznanie

GG do Gosiaczek1211

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
i cukiernia Dorotka
Cukiernia Dorotka, przede wszystkim. Mało się o niej pisze a szczerze mówiąc wypieki mają rewelacyjne. Torty, ciasta... mniam.... U nas ciasta na weselu znikały w oka mgnieniu, baliśmy się, że braknie Wszyscy bardzo chwalili. Także polecam gorąco.
Gosiaczek1211 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-21, 06:50   #4580
kasiaher
Wtajemniczenie

Czy któraś z was może słyszała coś na temat sali w Leśny Dwór?, bo ja narazie tylko tyle że mało jedzenia dają. Proszę o odpowiedź. dzięki
Stary 2008-06-21, 08:12   #4581
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

co do sklepów z bielizna to dziewczyny polecały:
- sklep IGA (mała bądz duża )
- sklep na Leonarda (po schodkach kiedyś dama pik sie zwał teraz chyba też)
- kamelia na zagórskiej (mniej wiecej na wysokości kck lecz idąc w strone bazarów)

hmmm mam nadzieje ze w miarę zrozumiale to zapisałam
Stary 2008-06-21, 10:15   #4582
Puchatek M.
Rozeznanie

Wczoraj odebraliśmy obrączki Są boskie
Stary 2008-06-21, 11:16   #4583
izus123
Raczkowanie

Czy w Kielcach kuppie takie butki,dokladnie takiego modelu bede poszukiwac,a "szpic" wciaz kroluje i okraglutkich jest niewiele
Stary 2008-06-21, 11:33   #4584
Puchatek M.
Rozeznanie

Ile płaciłyście za grawer na obrączkach? My za imiona i daty (27 znaczków) zapłaciliśmy 67zł.
Kupujecie pudełeczka na obrączki? My od złotnika dostaliśmy nieładne i na dodatek nie zamyka się, bo nasze obrączki są za szerokie
Stary 2008-06-21, 13:02   #4585
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
Ile płaciłyście za grawer na obrączkach? My za imiona i daty (27 znaczków) zapłaciliśmy 67zł.
Kupujecie pudełeczka na obrączki? My od złotnika dostaliśmy nieładne i na dodatek nie zamyka się, bo nasze obrączki są za szerokie
jeśli np masz jakiegoś malucha w rodzine. powiedzmy 3-5 lat to fajnie jak on poda obrączki. ktos powie że to lans i na pokaz ale osobiście uważam ze jest to przeurocze a tki maluch na pewno czuje się dumny ze mógł pomóc.
osobiście pudełeczki mi sie nie podobają

izus co do butów to ja widziałam podobne na plantach na jednym stoisku. oczywiście nie ryłko ale naprawde fajnie wygladały. a to stoisko jest jak wchodzi od stony sienkiewicza to idziesz do końca parteru i tam po prawej stronie masz to stoisko. po przeciwnej stronie masz torebki.
Stary 2008-06-21, 13:13   #4586
katalinka17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
My zamawialiśmy obrączki w Skropionie, grawer był gratis, pudełeczko też nam eleganckie dali.A takie pudełeczka w Puchatku można zakupić bodajże.

Co do noszenia obrączek, to nie zamierzam żadnego dziecka angażować w to, jakoś nie roztkliwia mnie taki widokTak samo odnośnie noszenia welonu czy sypania kwiatów przed parą młodą. To po prostu mi się nie podoba.

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 13:26   #4587
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

nie nie kwiaty to juz lekka przesada. co do welonu to też go nie bede miała. ale jesli chodzi o dziecko to o dziwo jestem w stanie to zaakceptować. mimo ze u mnie nie bedzie tak bo nie mam w rodzinie na tyle małych dzieci
a jeśli chodzi o pudełko to jak to zrobić. z kieszeni ma wyjąć starczy czy pan młody? czy jakos inaczej to sobie wyobrażacie
Stary 2008-06-21, 13:29   #4588
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

chelsee przepraszam, że Cię tak truję ale czy pamiętasz ile mniej więcej kosztowała ta wiązaneczka tak szukam na internecie różnych wiązanek a ta akurat bardzo mi się podoba i myślę, że pasowałaby do kwiatów na mojej sukni.

Poniżej umieszczam zdjęcia mojej sukni z kwiatami i kilka wiązanek z internetu nie wiem na jaką się zdecydowac dlatego pomyślałam o Twojej.
Stary 2008-06-21, 13:34   #4589
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

mnie osobiście strasznie sie podoba ta 3 i 4 ale z przewagą na numer 3
Stary 2008-06-21, 14:05   #4590
izus123
Raczkowanie

Cytat:
chelsee przepraszam, że Cię tak truję ale czy pamiętasz ile mniej więcej kosztowała ta wiązaneczka tak szukam na internecie różnych wiązanek a ta akurat bardzo mi się podoba i myślę, że pasowałaby do kwiatów na mojej sukni.

Poniżej umieszczam zdjęcia mojej sukni z kwiatami i kilka wiązanek z internetu nie wiem na jaką się zdecydowac dlatego pomyślałam o Twojej.
Wiazanka nr4

A ja chce,zeby obraczki na poduszeczce niosly dzieci,ale jak? Poduszka jedna,a dzieci sporo.ja mam bratanka i moj narzeczony tez,obaj w jednym wieku,ktory mialby niesc nasze obraczki????
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości