|
|
#4831 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
|
|
|
|
|
#4832 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak dla mnie to tez fryzura nr 2 Taki delikatny kwiatek naprawde dodaje duzzzooo uroku....chociaz 2 i 3 z tego co wyslala fenomenka84 tez sa swietne Musisz sama zdecydowac i wziasc pod uwage dlugosc wlosow i ksztalt twarzy Chyba najlepiej jak pokazesz kilka opcji fryzjerce i ona ci doradzi ![]() Cytat:
Dzieki za pocieszenie zlota rybko Dobrze ze chociaz goscie sie dobrze bawili i byli zadowoleni ![]() A jeszcze pytanko dziewczyny potrzebuje namiarow na jakiegos dobrego kamerzyste w rozsadnej cenie( z Kielc lub Starachowic) i w sumie na fotografa bo Styczniowie maja juz zarezerwowany moj termin
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-02 o 20:53 Powód: proszę nie pisać post pod postem!!! tylko używać funkcji multicytowania!!! |
||
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
oniaczeq, moja rada jest taka: zrób sobie próbną fryzurkę najpierw z tymi troszkę rozpuszczonymi i zobacz jak Ci się będzie trzymała. Jeśli się okaże, że będą się włosy rozprostowywać, to zrobisz jeszcze raz próbną z włosami spiętymi jak na pierwszej fotce. Tak chyba będzie najlepiej, będziesz wiedziała na 100% co Ci pasuje a co nie
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za rady...chyba faktycznie wybiorę sie niebawem do fryzjera zobaczymy co i jak ona mi poradzi, jak juz będzie po zdam relacje
|
#4835 |
|
Zadomowienie
|
oniczeq wiem jak to jest z fryzurą. ja też mam strasnszny problem. podobają mi się kręcone włoski ale spiete w takiego lekkiego kucyka (fotka 1)
ale z moimi włosami jest problem bo nie dość że są za krótkie to do tego tak sztywne że czasami cieżko cokolwiek z nimi zrobić a nie chce mieć kupe lakieru na głowie. dlatego też zdecyduje się albo na tą pierwszą twoją fryzurę albo na irokeza ale ze zwiazanym tyłem własnie w kitkę i do tego kwiat. w każdym razie naprawde proponuje zrobić próbną fryzurę ale tak czy inaczej mnie strasznieeeeeee podoba sie ta ruda z rozpuszczonymi włoskami
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do moich wlosow to sa grube i krecone ( tyle ze nie takie dlugie jak na tej fryzurze z rudymi wlosami) ale chyba zdecyduje sie wlasnie na nia, mimo ze na poczatku chcialam cos bardziej skromnego bo i suknie nie za bardzo strojna..
|
|
#4837 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja doradzam tak: nie zdradzaj przede wszystkim facetowi jak będziesz wyglądała bo masz zrobić na nim wrażenie. Poza ten upięty fryz z kwiatem też opada na kark. Jest zmysłowy i pewnie spodobałabyś się TŻ w tym wydaniu również, ale ma dużą wadę- uważam,że łatwo się "rozsypie". Fenomenka pokazała fenomenalne fryzurki więc może coś z nich wybierzesz bo przyznam,że tej rudej czegoś jakby brak. Cytat:
Spędzę życie tylko z prawdziwym mężczyzną. Najbardziej męski jest facet, który potrafi troszczyć się o swoją kobietę. Prawdziwy facet nie boi się łez. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-02 o 20:55 Powód: post pod postem!!! |
||
|
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak będę miała taka suknie..tzn trochę ja modyfikuje (mianowicie dorabiam ramiączka bo ja i gorset to pomyłka no i nie mam tych wzorków na pasie , odprułam bo jakieś tandetne były no i na zdjęciu chyba jest śnieżno biała a ja wybrałam kolor Ivory ale tak to niczym się już nie rożni - tzn wiadomo ze te zdjęcia katalogowe sa strasznie obrobione ![]() Musze chyba jeszcze pogrzebac po tych fryzurach chociaz powiem szczerze ze mam juz dosc, albo po prostu pojde z tymi dwoma zdjeciami i moze fryzjerka ulozy mi cos wymarzonego A co do Tz to tylko z fryzura sie wygaldalam bo potrzebna mi byla meska rada, ale tak to oczywiscie wszystko trzymam w tajemnicy, chociaz to trudne jak sie razem mieszka i suknia wisi w szafie hehe
|
|
#4839 |
|
Rozeznanie
|
Dziś byłam z moją świadkową zamówić bukiety
Zamówiłyśmy w kwiaciarni Ewa.
|
#4840 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4841 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie dziewczyny
Chciałam się z Wami serdecznie przywitać. Mój wymarzony dzień będzie 21 sierpnia 2010 roku. Ślub będę miała w Kościele Ducha Świętego Na Stoku o godz. 17 a wesele w Bohemie. Chętnie skorzystam z Waszych porad przy przygotowaniach ślubnych choć mam jeszcze dużo czasu Edytowane przez Meana1 Czas edycji: 2008-07-02 o 16:47 |
|
|
|
#4842 |
|
Rozeznanie
|
Lilusto dzięki
Wybór był ogromny i chyba nie tak drogo. Za mój wyjdzie ok. 250zł, a za jej ok. 150zł i butonierki po 15zł każda.
|
#4843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj to masz do przejźenia sporo strona ale za to dużo sie z nich dowiesz. co kiedy i jak ![]() powodzenia
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowa przyszłą Pannę Młodą
![]() ja właśnie wróciłam ze Sw Jadwigi , troszkę sie zawiodłam ze jakoś specjalnie nie stroją kościoła bo ksiadz proboszcz sie nie zgadza ale trudno:/, dowiedzialam sie jakie mam dokumenty przyniesc na spisanie protokolu...dziewczyny niech mi ktors wytlumaczy po co swiadectwo ze szkoly postawowej i sredniej?
|
#4845 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje za zaproszenie mam już salę, którą zamawiałam 2 lata wcześniej, zespół, zamówioną godzinę w kościele i kamerzyste. Z tych pilnych spraw zostaje jeszcze fotograf.... powoli rozglądam się juz za sukienkami z tym będzie ciężko oj bardzo cieżko... Wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
|
#4846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje bardzo, Zdjecia i kamera - Kuba Bieniek, jutro mam jeszcze plener, zdjecia beda dopiero za tydzien wiec zalacze pare fotek wtedy nie moge sie juz doczekac...Jeszcze nie wspomnialam o makijazu- robila mi Monika Rok- naprawde swietnie, fryzura tez byla robiona u niej w salonie- bardzo polecam!
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
załączam jeszcze troszkę fryzur może komuś sie przydadzą..
|
#4848 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny widzę że forum to prawdziwa skarbnica wiedzy
Cieszę się bardzo że Was znalazłam |
|
|
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siostra przybierze Ci Kościół za taką kasę jaką jej dasz nasze przybranie już wiesz ile kosztowało![]() Puchatku-kamerzyste i fotografa mieliśmy z ellavideo(p.Andrzej i jego żona). Wczoraj wybieraliśmy zdjęcia i ..... o ponad 2 razy przekroczyliśmy liczbę zdjęć,którą mieliśmy wziąść,ale.... zdjęcia są po prostu cudowne,aż w samozachwyt popadliśmy a teraz kilka fotek-robionych przez świadków ![]() EDIT: oniaczeq - nie wiem co po świadectwa,my nic takiego nie dawaliśmy .... Edytowane przez Kalex Czas edycji: 2008-07-02 o 19:01 |
|
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, prześlicznie wyglądałaś
|
#4851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tak to bardzo dobry wybór Cytat:
i jeszcze dodaje parę fotek z przygotowań do ślubu i tort
|
||
|
|
|
#4852 | |
|
Raczkowanie
|
Kalex pięknie wyglądałaś, śliczna sukienka, bardzo ładnie podkreślała Twoją figurę
Cytat:
no i sukienki oczywiscie tez nie mam ale szukałam na necie czegoś w moim guście i tez wydaje mi sie ze może być cięzko. pozdarwiam
|
|
#4853 |
|
Zadomowienie
|
kalex wyglądałaś super
![]() powiedz mi prosze gdzie kupuje się w kielcach ślubne ozdoby do włosów. oniczeq te dwie ostatnie fryzury super. moze o czymś takim pomyślisz skoro na codzień nosisz związane. zarazem rozpuszczone ale związane tak eleancko
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny!
madziadominik-ja spineczki kupiłam w Paryżancem,zresztą wszystko tam kupiłam suknie,buty,welon,spinki do włosów,kolczyki i naszyjnik
|
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
Kalex no ślicznie!!! jakbyś jeszcze mogla zamiescic makijaż żebym bardziej zobaczyła
![]() a suknia super jeszcze raz wszystkiego naj co do świadectw to juz wiem po co głupota i tyle...
|
#4856 |
|
Raczkowanie
|
Kalex ślicznie wyglądałaś
Jeszcze raz wszystkiego Najlepszego !!!karusia070707 równiez składam serdeczne gratulacje Meana1 witamy, ja mam wesele 18.10.08 w Duchu Świętym też o 17, a o Bohemie mogę powiedziec pare słów a właściwie się powtórzyc, sala ok, jedzenie dobre jedyny minus jak dla mnie to bieganie po schdokach do łazienki na dól. Ah będziesz miała relacje odemnie na gorąco na smaym początku wątku była jeszcze jedna koleżanka co miała ślub na Stoku możesz nawet zobaczy jej zdjęcia z kościoła.
|
#4857 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkim dziewczynkom, ktore ostatnio rozpoczely cudowny okres w zyciu skladam serdeczne wszystkiego najlepszego i milosci na kazdy dzien!!!
Meana1 ja rowniez bede sie bawic w Bohemie, ale dopiero w przyszlym roku . Ech, chcialo by sie juz, kiedy ogladam tak piekne zdjecia j.w.Za 2 tyd. zdam reacje z wesela w Biesiadzie swietokrzyskiej - ul. Lodzka. Nie wiem czy ktoras z Was wybrala to miejsce, ale mimo wszystko moze komus sie przyda. Czesza mnie tradycyjnie panie z Awangardy, moze tez dolacze jakies fotki.
Odkąd Cię pokochałam, moja samotność zaczyna się dwa kroki od Ciebie... 22.08.2009-to był Ten dzień Edytowane przez karothka Czas edycji: 2008-07-02 o 21:44 Powód: literowka |
|
|
|
#4858 |
|
Raczkowanie
|
Piękna Panna Młoda, zjawiskowa suknia.... nie będę oryginalna jak napiszę że prześlicznie wyglądałaś?! Cudnie - to mało!
Wszelkiej wspaniałości na nowej drodze życia Żonko!!!
|
|
|
|
#4859 |
|
Przyczajenie
|
Kalex, wszystkiego Najlepszego
![]() Super sukienka, ślicznie w niej wyglądałaś ![]() I moje pytanie - jak się sprawdził kamerzysta z Ella Video, bo ja też mam go zamowionego na slub i wesele. Co do zdjęć pisałaś że super, a jak sam film? W ogóle pan Andrzej kręcił czy ktoś inny? Jak się z nim dogadywałaś? było wszystko ok? Oniaczeq - co do swiadectwa - nam tez ksiądz kazał przynieść świdectwo z ostatnio ukonczonej szkoły (chyba zeby zobaczyc sobie ocene z religii) ![]() Co do slubu w Chęcinach - od 1 osoby słyszałam że ślub + organista + kościelny (sprzątanie, jakies drobne dekoracje) trzeba dać około 1100 zł , natomiast od 2 osoby, że ok 800 zł , ja idę do księdza w tę sob - umowic się na spisanie protokołu także niedługo się dowiem |
|
|
|
#4860 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.

Taki delikatny kwiatek naprawde dodaje duzzzooo uroku....
Będzie dobrze

Wszystkiego najlepszego
Milo slyszec,ze wszystko bylo jak z bajki
no i sukienki oczywiscie tez nie mam ale szukałam na necie czegoś w moim guście i tez wydaje mi sie ze może być cięzko. pozdarwiam

, ja idę do księdza w tę sob - umowic się na spisanie protokołu także niedługo się dowiem