![]() |
#4981 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
moją pają parafia tez jest Jadwiga ale z tego co piszecie to ciesze się że biorę ślub w parafii TŻ. Kościół mogę przystroić jak chcę.
#4982 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam DJ Piotra Gladkowskiego i jak na razie slyszalam same super opinie na jego temat, choc boje sie zapeszac. Juz i tak wszystko idzi mi jak po grudzie z tymi slubnymi przygotowaniami. W kazdym razi mysmy dali mu liste piosenek jakie na pewno chcemy miec (okolo 30) i liste wykonawcow jakich miec nie chcemy (np James Blunt, Rynkowski). Do tego nasz pierwsza piosenka i moze ze dwie, trzy nastepne. A tak zostawimy mu pole do popisu, w koncu to on jest fachowcem, bedzie na pewno widzial przy czym ludzie sie bawia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4983 |
Zakorzenienie
|
My również mamy Piotra Gładkowskiego...dajemy mu listę piosenek jakie chcemy żeby sie pojawiły a z reszta zdajemy sie na niego, w końcu prowadził tyle wesel ze orientuje sie co puszczac a co nie
![]()
#4984 |
Raczkowanie
|
hmm no to może też zrobię jakąś listę z utworami jakie chcemy, a z resztą zdam się na DJa, powiem tylko jakiej muzyki na pewno nie chcemy, zresztą myślę że jak ma sie DJ to na plus przemawia to że na bieżąco na weselu można jakiś pomysł z piosenką rzucić i o dedykację poprosić
tiffi1 no właśnie ja nie będę miała możliwości żeby sie spytać o te osoby towarzyszące bo teraz już zamawiamy winietki i chyba jednak jak zapraszam Jana Kowalskiego z osobą to Jana dwa razy wypiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Przyczajenie
|
cześć moje drogie wizażystki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Raczkowanie
|
Dobry DJ powinien sam dopasować muzykę do towarzystwa i wyczuć przy czym się najlepiej bawią. Wiadomo, że warto też dać listę z ulubionymi utworami i wykonawcami na których puszczeniu nam zależy, bo DJ jasnowidzem nie jest
![]()
#4987 |
Raczkowanie
|
Czy jest cos na co nalezy zwrocic jakas szczegolna uwage w Bohemie? Kelnerzy, przystrojenie sali - czy wszystko bylo ok? Bardzo prosze o jakies szczegoly.
![]() |
#4988 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bedziemy kontrolowac do stycznia i zobaczymy czy wszystko bedzie oki Jak cos to zaczniemy sie martwic pod koniec stycznia....ale mam nadzieje ze bedzie dobrze....Strasznie krotko ta msza trwa w katedrze ale przynajmniej goscie sie nie wynudza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
Raczkowanie
|
My naszemu DJowi nie sugerowalismy nic odnosnie muzyki. Sam powiedział, ze puszczaja taka muzyke, przy której goscie najlepiej sie bawia - jak to okreslił puszczaja tzw. "czuje"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4990 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [quote=fenomenka84;8117675]dziewczyny, szczególnie te które maja DJ czy dajecie mu listę utworów jakie chcecie na weselu, czy na przykład mówicie mu ogólnie jaki rodzaj muzyki chcecie a jakiej nie, bo nie wiem czy robić listę piosenek, nasz DJ powiedział że czasami listy się nie sprawdzają, bo przeważnie każda impreza jest inna i w trakcie wszytko wychodzi, jak sie ludzie bawią i w ogóle jaka atmosfera jest i wtedy można na bieżąco kontrolować co i jak Ja mysle ze warto zrobic taka liste poniewaz czesto goscie prosza o jakis utwor A jak dj akurat go nie ma to nie sa zadowoleni Moim zdaniem dobrze jest zrobic rozeznaniie wsrod znajomych i rodziny jakie utwory chcieliby uslyszec Oczywiscie dobry dj puszcza muzyke odpowiednia to sytuacji ale a noz widelec trafi sie ktos kto bedzie chcial cos innego Ja mialam taki przypadek na sylwestrze znajmi strasznie marudzili i nie tanczyli bo dj nie mial utworow ktore oni lubili (a mial rozne od lat 70 do teraz)Przekichane isc z tak kaprysna para na sylwestra ![]() Cytat:
A jeszcze zapomnialam Jakie biura polecasz i ile kosztuja takie przyjemnosci jak wyjazd do Egiptu i wycieczki? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-07 o 12:40 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4991 |
Raczkowanie
|
dziewczyny,
Znacie moze jakis salon fryzjersko kosmetyczny w kielcach, ktory bylby otwarty w piatek 15 sierpnia? To niestety jest swieto i wyglda ze bede musiala sama robic fryzure i makijaz, to samo siostra ktora jest starsza ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4992 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
Raczkowanie
|
Dzieki Agulla, zadzwonie do niej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Raczkowanie
|
karothka w jakiej miejscowości w Grecji byłaś? w podróż poślubną wybieram się właśnie z biurem rainbowtours do Grecji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4995 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4996 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chyba Ci zbytnio nie pomoglam.
![]() |
#4997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4998 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O kurcze to az taki problem jest z tym 15 sierpnia ?bo ja mam w przyszlym roku 15 sierpnia i mam nadzieje ze przyjdzie do mnie jakis fryzjer i kosmetyczka i nie bedzie takiego problemu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4999 |
Rozeznanie
|
Ja również polecam panią Anię Świebodę, chodzę do niej od roku i jestem bardzo zadowolona. Wiem że czesze panny młode w niedziele więc myślę że 15 sierpnia też powinna się zgodzić
![]() A do kosmetyczki możesz zadzwonić do pani Anety Wasińskiej. Niestety nie wiem jak maluje, oglądałam kiedyś zdjęcia jej makijaży właśnie u pani Ani Świebody i bardzo mi się podobały. Wiem też że ona może przyjechać pomalować do salonu do pani Ani lub do domu klientki. Numer telefonu do pani Anety mogę podać na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
#5000 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny mam pytanie: Czy któraś z was korzystała z uslug firmy(lub jakiejs osoby) do dekoracji sali weselnej?
Jak tak podajcie namiary, koszt i napiszcie czy bylyscie ich praca zadowoleni przy efekcie koncowym. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#5001 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dekoracja sali weselnej
widze ze forum troszke zamarło. pewnie dużo zajęć wszystkie macie do tego okres wakacyjny i pomniejszajace sie grono przyszłych panien młodych powoduje ten przestój
![]()
#5002 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dekoracja sali weselnej
U nas narazie spokój. Wszystko już załatwione. Czekamy na potwierdzenia od gości. No i musimy kupić wódkę oraz napoje.
#5003 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz.I
my też czekamy na potwierdzenie od gości (została jeszcze mała grupa na przysżły weekend do rozdania).
póki co rozglądamy się za wódką tzn orjentujemy w cenach. iiiii byle do września ![]()
![]() |
#5004 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki wiecie coś na temat kwiaciarni Ewa na Sandomierskiej? Zamówiłam tam bukiety, a teraz od 2 osób usłyszałam, że to kiepski wybór. Nie wiem co robić
![]() Zostało nam już tylko 26 dni ![]() ![]()
#5005 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w związku z przekroczeniem w tym wątku 5 000 postów zamykam go i jednocześnie zapraszam Was do drugiej części --> Panny Młode - Kielce cz. II
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.