Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-05, 19:57   #4981
GabrielaP
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do GabrielaP
Dot.: Kielce

moją pają parafia tez jest Jadwiga ale z tego co piszecie to ciesze się że biorę ślub w parafii TŻ. Kościół mogę przystroić jak chcę.
Stary 2008-07-05, 19:57   #4982
jjasia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fenomenka84 Pokaż wiadomość
dziewczyny, szczególnie te które maja DJ czy dajecie mu listę utworów jakie chcecie na weselu, czy na przykład mówicie mu ogólnie jaki rodzaj muzyki chcecie a jakiej nie, bo nie wiem czy robić listę piosenek, nasz DJ powiedział że czasami listy się nie sprawdzają, bo przeważnie każda impreza jest inna i w trakcie wszytko wychodzi, jak sie ludzie bawią i w ogóle jaka atmosfera jest i wtedy można na bieżąco kontrolować co i jak

Mam jeszcze prośbę o radę w sprawie winietek, otóż zaprosiłam kilka gości z osobami towarzyszącymi ale nie wiem czy z nimi przybędą czy nie i tak naprawdę to nie znam ich z imienia i nazwiska, winietki muszę już zamówić i teraz nie mam pojęcia jak na nich napisać. Załóżmy ze Jan Kowalski przyjdzie z os. towarzyszącą której nie znam no i nie wiem czy mogę zrobić dla nich dwie winietki Jan Kowalski, nie wiem jak to rozwiązać, bo normalnie zamówiłabym Jan Kowalski z Os. towarzysząca, ale jak Jan Kowalski nie przyjdzie z osobą towarzyszącą to co wtedy przecież nie będę zamawiać winietek w tylu opcjach
czesc Fenomenka

Ja mam DJ Piotra Gladkowskiego i jak na razie slyszalam same super opinie na jego temat, choc boje sie zapeszac. Juz i tak wszystko idzi mi jak po grudzie z tymi slubnymi przygotowaniami. W kazdym razi mysmy dali mu liste piosenek jakie na pewno chcemy miec (okolo 30) i liste wykonawcow jakich miec nie chcemy (np James Blunt, Rynkowski). Do tego nasz pierwsza piosenka i moze ze dwie, trzy nastepne. A tak zostawimy mu pole do popisu, w koncu to on jest fachowcem, bedzie na pewno widzial przy czym ludzie sie bawia
jjasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 20:03   #4983
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

My również mamy Piotra Gładkowskiego...dajemy mu listę piosenek jakie chcemy żeby sie pojawiły a z reszta zdajemy sie na niego, w końcu prowadził tyle wesel ze orientuje sie co puszczac a co nie
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 20:11   #4984
fenomenka84
Raczkowanie

hmm no to może też zrobię jakąś listę z utworami jakie chcemy, a z resztą zdam się na DJa, powiem tylko jakiej muzyki na pewno nie chcemy, zresztą myślę że jak ma sie DJ to na plus przemawia to że na bieżąco na weselu można jakiś pomysł z piosenką rzucić i o dedykację poprosić
tiffi1 no właśnie ja nie będę miała możliwości żeby sie spytać o te osoby towarzyszące bo teraz już zamawiamy winietki i chyba jednak jak zapraszam Jana Kowalskiego z osobą to Jana dwa razy wypiszę
fenomenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 20:16   #4985
izabellla
Przyczajenie

cześć moje drogie wizażystki . Niedawno mialam slub i jezeli moge wam cos doradzic w sprawie bukietow slubnych goraco polecam kwiaciarnie ewe ale ta przy sandomierskiej. Dziewczyny czaruja tam naprawde pieeeeeekne bukiety jakie tylko chcecie maja tam bardzo duzo katalogow z fotkami od standartowych bukiecikow po oryginalne kompozycje. A co do sukni slubnej polecam sklep przy rondzie IX wiekow a sala to bez watpienia bochema pod kielcami buzka pozdrawiam
izabellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 20:44   #4986
gazelcia
Raczkowanie

Dobry DJ powinien sam dopasować muzykę do towarzystwa i wyczuć przy czym się najlepiej bawią. Wiadomo, że warto też dać listę z ulubionymi utworami i wykonawcami na których puszczeniu nam zależy, bo DJ jasnowidzem nie jest
Stary 2008-07-05, 20:48   #4987
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Cytat:
Napisane przez izabellla Pokaż wiadomość
sala to bez watpienia bohema pod kielcami buzka pozdrawiam
Czy jest cos na co nalezy zwrocic jakas szczegolna uwage w Bohemie? Kelnerzy, przystrojenie sali - czy wszystko bylo ok? Bardzo prosze o jakies szczegoly.

22.08.2009-to był Ten dzień
karothka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 22:06   #4988
Modliszka86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mimezis Pokaż wiadomość
Przygotuj sie że małej sali może nie być i może być taka ewentualność że przeniosą Cie do innej sali - oczywiście mam nadzieje że będzie po Twojej myśli, ale lepiej być przygotowanym na najgorsze... Kobieta mi też obiecała na bank, że będzie klima, że na 100 a nawet 200% i dupa. Ja niestety nie mam nr do ksiedza Roberta ale jedna z wizażanek chyba go miała. Mój ślub trwał zaledwie 35minut, wiec spoko wyrobiliśmy się przed drugim ślubem, zresztą ksiądz na spotkaniu przed ślubem mówi, żeby się odsunąć na życzenia z boku kościoła - tam placu jest duuużo.

Bedziemy kontrolowac do stycznia i zobaczymy czy wszystko bedzie oki Jak cos to zaczniemy sie martwic pod koniec stycznia....ale mam nadzieje ze bedzie dobrze....Strasznie krotko ta msza trwa w katedrze ale przynajmniej goscie sie nie wynudzaDziekujemy za informacje...
Modliszka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 22:07   #4989
agulla.@
Raczkowanie

My naszemu DJowi nie sugerowalismy nic odnosnie muzyki. Sam powiedział, ze puszczaja taka muzyke, przy której goscie najlepiej sie bawia - jak to okreslił puszczaja tzw. "czuje" Coprawda miałam ochote dac liste utworów, które koniecznie musza byc i takich, które absolutnie nie moga sie pojawic, ale pomyslałam, że nie beda katowac gosci muzyka, której oni byc moze nie lubia lub przy której nie umieja sie bawic. Dla wiekszosci to i tak bedzie duzy szok, że na weselu nie bedzie orekiestry, wiec oszczedze im dodatkowych stresów No ale ja do mojego DJ mam duuuuze zaufanie
agulla.@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 22:10   #4990
Modliszka86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alkali Pokaż wiadomość
z sharmu i hurghady do kairu jest taka sama droga.jezdze do egiptu co rok nurkowac jesli macie jakies pytania o ten kierunek chetnie wam pomoge.bylam w obydwu tych kurortach.akurat teraz jestem swiezo po powrocie z sharm wiec jak sa pytania to piszcie smiało pozdrawiam
My planujemy jechac wlasnie do Hurghady Doradz nam gdzie warto jechac i co zwiedzic ?

[quote=fenomenka84;8117675]dziewczyny, szczególnie te które maja DJ czy dajecie mu listę utworów jakie chcecie na weselu, czy na przykład mówicie mu ogólnie jaki rodzaj muzyki chcecie a jakiej nie, bo nie wiem czy robić listę piosenek, nasz DJ powiedział że czasami listy się nie sprawdzają, bo przeważnie każda impreza jest inna i w trakcie wszytko wychodzi, jak sie ludzie bawią i w ogóle jaka atmosfera jest i wtedy można na bieżąco kontrolować co i jak

Ja mysle ze warto zrobic taka liste poniewaz czesto goscie prosza o jakis utwor A jak dj akurat go nie ma to nie sa zadowoleni Moim zdaniem dobrze jest zrobic rozeznaniie wsrod znajomych i rodziny jakie utwory chcieliby uslyszec Oczywiscie dobry dj puszcza muzyke odpowiednia to sytuacji ale a noz widelec trafi sie ktos kto bedzie chcial cos innego Ja mialam taki przypadek na sylwestrze znajmi strasznie marudzili i nie tanczyli bo dj nie mial utworow ktore oni lubili (a mial rozne od lat 70 do teraz)Przekichane isc z tak kaprysna para na sylwestra

Cytat:
Napisane przez alkali Pokaż wiadomość
z sharmu i hurghady do kairu jest taka sama droga.jezdze do egiptu co rok nurkowac jesli macie jakies pytania o ten kierunek chetnie wam pomoge.bylam w obydwu tych kurortach.akurat teraz jestem swiezo po powrocie z sharm wiec jak sa pytania to piszcie smiało pozdrawiam

A jeszcze zapomnialam Jakie biura polecasz i ile kosztuja takie przyjemnosci jak wyjazd do Egiptu i wycieczki?

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-07-07 o 12:40 Powód: post pod postem
Stary 2008-07-05, 22:44   #4991
jjasia
Raczkowanie

dziewczyny,

Znacie moze jakis salon fryzjersko kosmetyczny w kielcach, ktory bylby otwarty w piatek 15 sierpnia? To niestety jest swieto i wyglda ze bede musiala sama robic fryzure i makijaz, to samo siostra ktora jest starsza Niestety nie mam tez mozliwosci zeby zamowic kogos do domu. Wiec jedynym wyjsciem jest salon albo mieszkanie fryzjerki Moze znacie kogos kto moglby mi pomoc?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-05, 23:09   #4992
agulla.@
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jjasia Pokaż wiadomość
dziewczyny,

Znacie moze jakis salon fryzjersko kosmetyczny w kielcach, ktory bylby otwarty w piatek 15 sierpnia? To niestety jest swieto i wyglda ze bede musiala sama robic fryzure i makijaz, to samo siostra ktora jest starsza Niestety nie mam tez mozliwosci zeby zamowic kogos do domu. Wiec jedynym wyjsciem jest salon albo mieszkanie fryzjerki Moze znacie kogos kto moglby mi pomoc?
Ja jestem w podobnej sytuacji - moj slub jest w niedziele. Do fryzjera zapisana jestem do Ani Świebody - salon na ul. Wesołej. Nie robiła zadnych problemow zeby umówic sie ze mna na niedziele. Wiec moze Ty tez tam spróbuj. Na forum jest dosc chwalona. Co do makijazu to jeszcze nie podjełam decyzji.
agulla.@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 23:34   #4993
jjasia
Raczkowanie

Dzieki Agulla, zadzwonie do niej
Stary 2008-07-06, 10:31   #4994
Tynciak
Raczkowanie

karothka w jakiej miejscowości w Grecji byłaś? w podróż poślubną wybieram się właśnie z biurem rainbowtours do Grecji.
Tynciak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 11:53   #4995
Gosiaczek1211
Rozeznanie

GG do Gosiaczek1211

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
A ja butki kupiłam od Ryłko i muszę Wam powiedzieć że są cudowne. Wygodne bardzo, z mięciutkiej skóry, 2 dni w nich po domu paradowałam, załączam fotki

A Kalex została zablokowana za usuwanie zdjęć z postów
Miałam te same buciki z Ryłko i powiem Ci, że byl to strzał w 10 Rewelacja. Na pewno będziesz zadowolona z wyboru. Nic mnie nie uciskało, nie obcierało a buty mialam na nogach od 14 do 7
Gosiaczek1211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 12:51   #4996
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Cytat:
Napisane przez Tynciak Pokaż wiadomość
karothka w jakiej miejscowości w Grecji byłaś? w podróż poślubną wybieram się właśnie z biurem rainbowtours do Grecji.
Nie bylam w okreslonej miejscowosci, bo to byla wycieczka objazdowa - codziennie gdzies indziej, cala Grecja zwiedzona. Moglismy jeszcze zostac na tydzien wypoczynku, ale nie mielismy tyle urlopu. My wlasnie w podroz poslubna chcielibysmy pojechac na taka wycieczke - tydzien zwiedzania i tydzien wypoczynku.
Chyba Ci zbytnio nie pomoglam.

22.08.2009-to był Ten dzień
karothka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 17:34   #4997
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek1211 Pokaż wiadomość
Miałam te same buciki z Ryłko i powiem Ci, że byl to strzał w 10 Rewelacja. Na pewno będziesz zadowolona z wyboru. Nic mnie nie uciskało, nie obcierało a buty mialam na nogach od 14 do 7
o jak miło. To teraz już jestem całkowicie spokojna o buciki

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 19:35   #4998
Modliszka86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jjasia Pokaż wiadomość
dziewczyny,

O kurcze to az taki problem jest z tym 15 sierpnia ?bo ja mam w przyszlym roku 15 sierpnia i mam nadzieje ze przyjdzie do mnie jakis fryzjer i kosmetyczka i nie bedzie takiego problemu
Stary 2008-07-07, 08:48   #4999
Meana1
Rozeznanie

Ja również polecam panią Anię Świebodę, chodzę do niej od roku i jestem bardzo zadowolona. Wiem że czesze panny młode w niedziele więc myślę że 15 sierpnia też powinna się zgodzić
A do kosmetyczki możesz zadzwonić do pani Anety Wasińskiej. Niestety nie wiem jak maluje, oglądałam kiedyś zdjęcia jej makijaży właśnie u pani Ani Świebody i bardzo mi się podobały. Wiem też że ona może przyjechać pomalować do salonu do pani Ani lub do domu klientki.
Numer telefonu do pani Anety mogę podać na PW.
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-07, 08:55   #5000
paula_26
Raczkowanie

GG do paula_26
Smile Dekoracja sali weselnej

Dziewczyny mam pytanie: Czy któraś z was korzystała z uslug firmy(lub jakiejs osoby) do dekoracji sali weselnej?

Jak tak podajcie namiary, koszt i napiszcie czy bylyscie ich praca zadowoleni przy
efekcie koncowym.

Pozdrawiam
paula_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 12:03   #5001
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik
Dot.: Dekoracja sali weselnej

widze ze forum troszke zamarło. pewnie dużo zajęć wszystkie macie do tego okres wakacyjny i pomniejszajace sie grono przyszłych panien młodych powoduje ten przestój
Stary 2008-07-07, 12:06   #5002
Puchatek M.
Rozeznanie

Dot.: Dekoracja sali weselnej

U nas narazie spokój. Wszystko już załatwione. Czekamy na potwierdzenia od gości. No i musimy kupić wódkę oraz napoje.
Stary 2008-07-07, 12:16   #5003
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik
Dot.: Panny Młode - Kielce cz.I

my też czekamy na potwierdzenie od gości (została jeszcze mała grupa na przysżły weekend do rozdania).
póki co rozglądamy się za wódką tzn orjentujemy w cenach. iiiii byle do września

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-07, 12:19   #5004
Puchatek M.
Rozeznanie

Dziewczynki wiecie coś na temat kwiaciarni Ewa na Sandomierskiej? Zamówiłam tam bukiety, a teraz od 2 osób usłyszałam, że to kiepski wybór. Nie wiem co robić

Zostało nam już tylko 26 dni
Stary 2008-07-07, 12:27   #5005
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczyny w związku z przekroczeniem w tym wątku 5 000 postów zamykam go i jednocześnie zapraszam Was do drugiej części --> Panny Młode - Kielce cz. II

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości