|
|
#751 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kielce
U nas będzie grał zespół, byłam na weselu gdzie grał w pierwszy dzień zespół a w drugi Dj i Dj nie przypadł do gustu ludziom,ale to zapewne kwestia Dj.
Dziewczyny jak znacie jakies makijazystki, które ładnie malują i przyjadą do mnie 45 km. to prosze o namiary. |
|
|
|
#752 |
|
Przyczajenie
|
witam
czy moze ktos mi podac jakies namiary na ladna sale na wesele w kielcach lub okolicach. interesuje mnie odleglosc do ok. 20 km. pozdrawiam aaaaaaa najlepej cos w stylu dworku lub palacyku |
|
|
|
#753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#754 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Agniesia,ja również mam wesele w Stangrecie.I teraz takie pytanko,gdzie u Ciebie stał ten namiot do tańczenia?? bo zupełnie nie moge sobie tego wyobrazić czy ten namiot można sobie wynajać czy jak to wygląda.U mnie bedzie ok.110 120 osób i troche nie widzi mi sie tańczenie w tej salce obok
|
|
|
|
|
#755 |
|
Rozeznanie
|
Ja tylko chciałam was ciepło pozdrowić bo strasznie zimno jest
|
|
|
|
#756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#757 |
|
Przyczajenie
|
tak naprawde to mamy juz rezerwacje na maj w dworku w maslowie. myslalam jednak ze moze cos nam sie jeszcze spodoba ale odwiedzilismy juz chyba wiekszosc miejsc.........
|
|
|
|
#758 |
|
Przyczajenie
|
Hej.
Ja również zdecydowałam się na wesele w stangrecie!!! enya83 byłam tam właśnie w ten weekend jak było to małe wesele!!! Bardzo mi się także podobało ,a szczególnie dekoracja tego stołu była cudna!!!! Cieszę się ze ty i Agniesia jesteście zadowolone! Mam jeszcze do was 2małe pytanka : -wesel obsługiwali kelnerzy czy kelnerki? -czy jest cos na co musze zwrócić szczególna uwagę przed i podczas wesela? |
|
|
|
#759 |
|
Raczkowanie
|
jesli macie rezerwacje w Maslowie, to mozecie zakonczyc poszukiwania bo w Kielcach piekniejszej sali po prostu nie ma. Bedzie bardzo zadowoleni. Ja nadal nie moge wyjsc z zachwytu, a po moim slubie juz ponad 3 tyg.
|
|
|
|
#760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sumie to chyba nie ma nic na co szczególnie trzeba zwracać uwagę, obsługa dba o wszystko.
|
|
#761 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny poleccie mi jakas kosmetyczke ktora przez najblizsze miesiace przygotuje moja twarz i cialo zeby pieknie wygladac w dniu slubu, piszcie bardzo prosze!!!!
Edytowane przez asiulka84 Czas edycji: 2007-09-06 o 12:21 Powód: literacka;) |
|
|
|
#762 |
|
Przyczajenie
|
Justyynaa bardzo dobra decyzja
jesli chodzi o kelnerow i kelnerki.... bardzo mi sie podobali! jestem po hotelarstwie i wiem jak od strony "technicznej" powinno to wygladac i wierz mi bylam zachwycona... talerzyki i sztucce byly zmieniane bardzo czesto i to tak ze nawet nikt nie wiedzial kiedy jedzenie rowniez bylo pyszne i przede wszystkim duzo! ponoc rewelacyjny byl schab z jakas masa chrzanowa, nie probowalam bo nie lubie chrzanu ale wszyscy w kolo sie tym zachwycali dla mnie rewelacja byla panga na baklazanie no po prostu niebo w gebie ![]() co do kwestii DJ kontra orkiestra... wg mnie wesele powinno byc z orkiestra. Bylam 2 lata tem na weselu z DJ (Janusz ponoc jeden z najlepszych w Kielcach-czesto gra na studniowkach w SHL'ce) i byla straszna kaszana. Zespol to zespol, jak tos zaczyna spiewac to od razu podlapuja i przygrywaja, fajniej prowadza oczepiny i wogole orkiestra to orkiestra
|
|
|
|
#763 |
|
Przyczajenie
|
julies a jak bylo u ciebie z dekoracja sali bo nie iem czy mam zamaiac dekoratorke? jak mozesz to wklek pare zdjec jak wy mieliscie ubrana sale.
a i chcialam sie zapytac odnosnie jedzenie czy bylo dobre i czy porcje sa wystarczajace. pozdrawiam |
|
|
|
#764 |
|
Rozeznanie
|
Iwuśka u nas będzie grał DJ Piotr Kurowski. Jest prześwietny!
|
|
|
|
#765 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jezeli chodzi o jedzenie to bylo przepyszne. polecam wiejski stol bo jest po prostu niesamowity. porcje sa duze i jedzenia ogolnie jest bardzo duzo. u nas zostalo tyle ze lekko kolejne wesele moglibysmy robic. takze mozecie prowadzac ciecia w proponowanych ilosciach. aha, fotek samej dekoracji nie mam, ale np. bukiety byly podobne jak na zdjeciach ktore wklejalam wczesniej. |
|
|
|
|
#766 |
|
Rozeznanie
|
Chodzicie lub chodziłyście na nauki przedmałżeńskie?
Jeśli tak to byłabym wdzięczna za informację gdzie i jak to wyglądało. Interesują mnie jakieś ciekawe i wartościowe spotkania. Jeśli wiecie o takich że są gdzieś w Kielcach to piszcie.
|
#767 |
|
Rozeznanie
|
My chodziliśmy na nauki w marcu. Jeździliśmy do Strawczyna. Było 6 spotkań w niedziele na 17. Ksiądz był bardzo fajny i dało się wytrzymać.
|
|
|
|
#768 |
|
Raczkowanie
|
My zaczęliśmy chodzić do kapucynów na warszawskiej. 6 spotkań przez 6 kolejnych dni. Ale kapucynów nie polecam. Wytrzymaliśmy 3 spotkania. Zakonnik krzyczał z ambony, o tym ze kurs 30 zl kosztuje ze najwyżej gumek sobie nie kupimy. Ze jak się zażywa anty to urodzę dziecko bez nogi albo ręki, i inne jeszcze większe kwiatki - mój mąż nie mógł wytrzymać. Ani słowa o miłości, wzajemnym zrozumieniu, szacunku, o rodzinie - nic.
Dlatego poszłam do księży emerytów. I było już zupełnie inaczej. Pani psycholog i pedagog, które zajmowały się zawodowo terapią małżeństw i wiedziały o czym mówią. Tam chodziłam ja, bo mojemu mężowi ksiądz uznał nauki z liceum. A tak w ogóle to pochodź po stronach internetowych parafii. Ja nawet maile do nich wysyłałam z zapytaniem o naukach i wszyscy księża mi odpisywali kiedy i gdzie. Pozdrawiam |
|
|
|
#769 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo ja dowiedziałam się np. że mój Narzeczony mnie nie kocha, i że na pewno będę miała raka od tabletek anty Pozdrawiam ciepło
|
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Ja narazie jestem na etapie planowania. Miej wiecej z TZ mamy oblukane co i jak, ale tak sie zastanawiam... Dziewczeta, a co z suknia slubna. Ktory salon polecacie (najbardziej zalezy mi na jakichs fachowych poradach - w czym nie bede wygladac jak paczek oblany lukrem )Z tym chyba najdluzej mi zejdzie, bo mi sie wiecznie nic nie podoba
|
|
|
|
#771 |
|
Raczkowanie
|
ja polecam nauki na Karczowce - szybko i bezbolesnie.
|
|
|
|
#772 |
|
Rozeznanie
|
Co do sukienek, to własnie zbliża się czas jakis obniżek warto się zianteresować.
|
|
|
|
#773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#774 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Długa to była historia, co Julies potwierdzić może, a zakończyła się tak, że pojechaliśmy po odbiór sukni do producenta do Wrocławia. No cóż... Tego salonu nigdy nikomu nie polecę. |
|
|
|
|
#775 |
|
Raczkowanie
|
hej Magdusia....
no niestety potwierdzam....sporo to nerwow Magde kosztowalo, ale dobrze ze sie odpowiednio skonczylo. w paryzance jest strasznie drogo. ja swoja kiecke mierzylam w kielcach a zamowilam w salonie Bianco w czestochowie. mimo tego ze jezdzilam tam na przymiarki i odbior to i tak w porownaniu z paryzanka jestem ok.800zl do przodu. Polecam, bo kiecki maja sliczne, a duzo tansze. |
|
|
|
#776 |
|
Raczkowanie
|
Potwierdzam i ja na temat Paryżanki, na początku panie są słodkie jak sztuczny miód, wszystko da sie zrobić, zmienić, zamówić, przyszyć inaczej, sprowadzić a przed ślubem się okazuje, że nie bardzo się paniom chce dbać o Twoje sprawy, zwłaszcza jeśli wynikną jakieś komplikacje.
-agniesia- mój ślub był w tym samym kosciele, aczkolwiek mnie ominął występ i śpiew ksiedza proboszcza I chodziłam też do IV LO ale chyba kiedy indziej... Gratulacje dla wszystkich nowych Małżonek!
|
#777 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Jestem w trakcie planowania ślubu i mam pytanko niestandardowe. Czy może ktoś był w takiej sytuacji że miał dużo gości przyjezdnych?? Może macie jakieś propozycje noclegowe?? Proszę o jakieś odpowiedzi. Pozdrawiam |
|
|
|
#778 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja miałam 60 osób przyjezdnych, wynajęłam cały hotel "Maraton" zaraz obok nowej hali sportowej(było blisko mojej sali w Stangrecie). Hotel bardzo milutki, wszystkie sprzęty nowe, czysto, łazienka przy pokoju(hotel ma **), pokoje 1,2,3,4,5 osobowe, udało nam się wynegocjować cenę 40pln za osobę niezależnie od pokoju.Polecam
|
#779 |
|
Raczkowanie
|
Całkiem przystepna cena. Dziękuje za pomoc.
|
|
|
|
#780 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co u mnie to jakiś taki przestój jest.
Chyba normalnie czekam na pździernik może wtedy cos się ruszy. Miałam zacząc przeglądać sukienki, narazie ograniczam się do netu,ale i tak nic mi ni wpadło w oko. Zobaczymy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

czy ten namiot można sobie wynajać czy jak to wygląda.U mnie bedzie ok.110 120 osób i troche nie widzi mi sie tańczenie w tej salce obok

)Z tym chyba najdluzej mi zejdzie, bo mi sie wiecznie nic nie podoba